Регистрация
Публикувано на 14.02.2017 / 21:21

ЕТО КАК ГОТВЕНИЯТ ЗА ШЕФ НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“ ПОДПИСВА НЕИСТИНСКИ ДОГОВОР И „ВЪВЕЖДА В ЗАБЛУЖДЕНИЕ“ С НЕЗАКОНЕН ПОДПИС!

Това е копие на прокурорско постановление на РП – Горна Оряховица от 04.10.2016 година. В него може да се прочетете истината за същността на лицето Живко Живков, когото спрягат като сигурен шеф на Държавен фонд „Земеделие“ и как е „въвел в заблуждение“, с положен подпис като „съгласувал юрист“,  по неистински договор за продажба на имот, КОЙТО ПО ЗАКОН НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА ПОЛАГА. Имотът е частна държавна собственост в Лясковец.

Както вече писа единствена АФЕРА, по предложение на президента Радев, Живко Живков е гласен за новия шеф на ДФ Земеделие, въпреки че досега бе заместник на Румен Порожанов.

Въпреки, че в самото постановление, прокуратурата установява, че договорът, подготвен от готвения за шеф на ДФ „Земеделие“ Живко Желев, е неистински и с него е въвел в заблуждение трета страна, същата прокуратура прекратява наказателното постановление, поради … липса на престъпление. По наказателното производство Живко Живков е призован като свидетел. Защо след като Живко Живков, предложен за „нов“ „чист“ шеф на ДФ „Земеделие“, е подписвал незаконно и е въвеждал в заблуждение с неистински договор не му е потърсена отговорност, остава пас – загадка. Що за прокуратура е това е още по-голям пас-загадка.

Ето и договора, както и прокурорското постановление:

ЖИВКО ЖИВКОВ

ЖИВКО ЖИВКОВ

ЖИВКО ЖИВКОВ

ЖИВКО ЖИВКОВ

ЖИВКО ЖЕЛЕВ

ЖИВКО ЖЕЛЕВ

Afera.bg

Коментари 14 за
“ЕТО КАК ГОТВЕНИЯТ ЗА ШЕФ НА ДФ „ЗЕМЕДЕЛИЕ“ ПОДПИСВА НЕИСТИНСКИ ДОГОВОР И „ВЪВЕЖДА В ЗАБЛУЖДЕНИЕ“ С НЕЗАКОНЕН ПОДПИС!”

 1. Алооооо, Цацаров! Алооооо, Окръжна Прокуратура! Алооооо, Специализираната Прокуратура! Спите ли?! ………. Спинкайте си сладко! Нищо, че по-нарисувано престъпление по чл.212, ал.2 от Наказателния Кодекс от това – няма! Защо ли районният прокурор го е проспал, ……… а?

 2. Ха. Ми че тоз прокурор е узрял и готов за Окръжна прокуратура В.Търново.
  Как още не са го забелязали Е. Денев и Хр. Христов те там само такива се избират и назначават.

 3. Какво се случва с Милена Колева – шефката на НАП Варна? Продължава да вилнее и да се отплаща на шефа си в София. ДДс схемите вървят с пълна сила, а всички мълчат. Защо ли???

 4. Хубавото на афера че показва веднага доказателства и управляващите трябва да четат този вебсаите афера.бг за да са наясно кой им забива нож в гърба

 5. Добре де, защо тази информация излиза сега, а не по-рано? Макар че Живков на фона на Порожанов и Алиева – Вели е като някакъв селски крадец на кокошки…

 6. В СЛУЧАЯ ВЕЧЕ ИМА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ПРОКУРОРА РУМЕН НИКОЛОВ И СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА СЛЕДВА ДА СЕ САМОСЕЗИРА …….. ПУБЛИКАЦИЯТА ТУК СЕ ЯВЯВА ЗАКОНЕН ПОВОД В КОЙТО СЕ СЪДЪРЖАТ ДОСТАТЪЧНО ДАННИ ЗА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ПРОКУРОРА !!!!

 7. ОТВРАТ!!!
  Този „президент“ на „сляпа баба „ли си играе ? Като е бил
  военен ,да се държи ,като такъв ,а не като новобранец.

  1. Ами проф.Герджиков се дистанцира от президента ,като каза , че не участва в ъв всички назначения и остави президента сам да определя лицата.

  2. Отново 24 разб. току що отново го показаха със сополан паси – търговеца на оръжие и до него и крадла гери така че ето кой му дърпа кончетата в новия политически куклен театър

 8. Ще падна…. По-съставомерна измама…. ако има…. Бонев да каже, но аз не мога да се сетя.

 9. Блестящ пример за състоянието на Прокуратурата в България. Президентът незабавно трябва да отнесе случая в ДАНС, Прокурорът съставил постановлението и въпросният Живко следва веднага да се задържат. За такива очевадни престъпления Вълко Червенков беше предвидил висшата мярка. Сега тя е доживотен затвор. Случаят е интересен като пробен камък за решителността на Президента да се въведе ред в държавата. Делата срущу двамата престъпници трябва да са публични. За да няма съмнения – внесете документите до Президент

  1. Професоре, ако малко си професор, трябва да знаеш, че това си е работа на гл. прокурор, а не на президента, който ако получи тези документи трябва да ги предаде на Прокуратурата, а не на ДАНС.
   Друг е въпросът, че ако това е истина, а прилича на такава, лицето Живко не му е мястото във Фонд Земеделие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>