Публикувано на 16.10.2019 / 19:38

ЕТО ЗАЩО ХАЙФА НЕ СЕ ПОБРАТИМИ С ВАРНА! „NEWS HAIFA“: „КМЕТЪТ НА ВАРНА СЕ НАПИ И ТОРМОЗИ СЕКСУАЛНО В ХОТЕЛ В ХАЙФА!“

ЕТО ЗАЩО ХАЙФА НЕ СЕ ПОБРАТИМИ С ВАРНА! „NEWS HAIFA“: „КМЕТЪТ НА ВАРНА СЕ НАПИ И ТОРМОЗИ СЕКСУАЛНО В ХОТЕЛ В ХАЙФА!“АФЕРА публикува на 16.10.2019:
ЖАЛКИ НАГЛИ ЛЪЖЦИ! СЛЕД СМС- И ОТ „АФЕРА“, БОРИСОВ ПУСНА МАШИНАТА ЗА ЧИСТЕНЕ НА НАСРАНИЯ ЗАДНИК НА ПОРТНИХ! А ПОРТНИХ ИЗЦВЪКА БЕЗУМНО „ОПРОВЕРЖЕНИЕ“!

И понеже ГЕРБ Портних се пъчи как „посрещал“ израелския премиер … 9 месеца по-късно!!!, /а всъщност е изпълнявал протоколните си функции като кмет/, след пиянския му скандал в Хайфа при официално посещение, като водач на варненска делегация, и понеже не смее да спомене даже града Хайфа, а пише само „Израел“ в идиотското си „опровержение“, АФЕРА припомня и му набива в очите публикацията на „News Haifa“ – ВОДЕЩА ПУБЛИКАЦИЯ ЗА ДЕНЯ ОЗНАЧЕНА С „ЕКСКЛУЗИВНО“ в превод:

Haifa News Curiot
https://newshaifakrayot.net/?p=90322

Ексклузивно: Дипломатически инцидент в Хайфа. Кой кмет се напи в градски хотел и тормози сексуално?
Кой е европейският кмет, посетил Хайфа тази седмица, приключил посещението си с инцидент

Смущаващ дипломатически инцидент се случи по-рано тази седмица в Хайфа по време на официално посещение на кмета на Варна. Кметът на третият по големина град в България, отседна в престижен хотел в Хайфа и според някои доказателства, получени от репортера на Haifa Curiot News в хотела вечерта – след като приключил планираната си среща за този ден и започнал да пие големи количества алкохол, се напил. Според доказателствата кметът на Верна също е тормозил сексуално една от служителките на хотела.
Смущаващият инцидент стигна до знанието на ръководителите на Хайфа и в крайна сметка посещението на кмета на Варна в Хайфа бе съкратено и няколкото срещи, насрочени за по-късно тази седмица, бяха отменени.
От Външното министерство не получихме никакви актуализации по случая от домакините в Хайфа. Свързахме се и със заместник-говорителя на град Хайфа Рони Гросман и поискахме справка от общината по случая. Защо посещението на посетителите от България бе прекъснато и дали полицията е замесена в случая, при съмнения, че кметът на Варна е тормозил служителката в хотела.
Община Хайфа потвърди подробностите, но не даде официален отговор.
….
Сега пак питаме ГЕРБ Иван Портних:

Каква е причината Хайфа и Варна да не се побратимят като градове? Каква е причината, нали с такава цел цяла делегация начело с него посетиха Хайфа? Защо Хайфа е отказала побратимяване с Варна?

Кой лъже, Портних! АФЕРА, „News Haifa“ или ти?!

Ето ги побратимените градове с Варна, където ХАЙФА ГО НЯМА. ПО ОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ:
http://live.varna.bg/bg/Varna-worldwide/pobratimeni-gradove.html?fbclid=IwAR3TxTPSx-hPYDDlmn8fyuQJ1eSEPchYCqhZnctD55c3uEtDczQYTR1HmS0

АФЕРА също направи запитване до Общината в Хайфа и очаква отговор.

Afera.bg

Коментари 9 за
“ЕТО ЗАЩО ХАЙФА НЕ СЕ ПОБРАТИМИ С ВАРНА! „NEWS HAIFA“: „КМЕТЪТ НА ВАРНА СЕ НАПИ И ТОРМОЗИ СЕКСУАЛНО В ХОТЕЛ В ХАЙФА!“”

 1. Добре ве, аз да питам, КОЙ е опозиция от тия? Кой? Айде да гледаме

  Копейкин – Гуцанов?
  Карбов?
  ВМРО-Каракачанов?
  Светлозар Николов?
  Клисарова!?
  ЗАЕДНО за Биг Брадър?
  Демонична България?

  Другите даже няма мсисъл да ги изброявам.

  Айде, кой е от тия?

 2. ЗАЩО СЕ ПРИКРИВА ПОЗОРЯЩЕТО ПАДЕНИЕ НА ПИЯНИЯТ И НАДРУСАН ПОРТНИХ ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА ОФИЦИАЛНОТО МУ ПОСЕЩЕНИЕ В ГРАД ХАЙФА-ИЗРАЕЛ??????КРЕТЕНА НАРКОМАН ПОРТНИХ ОПИТАЛ ДА НАСИЛВА ЕДНА КАМЕРИЕРКА В ХОТЕЛА И Е БИЛ АРЕСТУВАН ОТ ПОЛИЦИЯТА СТРАШНА ИЗЛАГАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОФИЦИАЛНИ ЛИЦА И ПРОВАЛЕНО ЗАМИСЛЕНО ПОДПИСВАНЕ НА ПОДГОТВЕНИ ДОГОВОРИ С ИЗРАЕЛСКАТА СТРАНА…….А БОКО ТИКВАТА Е ХОДАТАЙСТВАЛ ЛИЧНО ДО ПРЕМИЕРА НЕТАНЯХУ ДА ОСВОБОДЯТ ОТ ЗАТВОРА ПИЯНИЯТ И ДРОГИРАН КМЕТ НА ВАРНА И ДА СЕ ПРИБЕРЕ КАТО ЕКСПУЛСИРАНО ЛИЦЕ -БЕЗ ПРАВО ДА ПОСЕЩАВА ИЗРАЕЛ!!!!!!!
  МРЪСНИКО ДОЛЕН ПОРТНИХ-ПОДАВАЙ НЕМЕДЛЕННО ОСТАВКА И СЕ ПОКАЙ ЗА СВОИТЕ НАГЛИ КРАЖБИ,ИЗМАМИ,МАНИПУЛАЦИИ И ТЕЖКА АЛКОХОЛНА И КОКАИНОВА ЗАВИСИМОСТ!!!!!!СЪД,КОНФИСКАЦИЯ И ЗАТВОР ЗА ТЕБЕ КУЧЕ БЯСНО…………………….

 3. Ей,ВАРНЕНЦИ,вземайте се в ръце,не може такъв боклук да петни името на България,а и на Варна,а вие да го избирате за кмет,бийте дузпата на ШАЙКАТА и Варна ще е по хубав град

  1. Приятели, това е естествен резултат от дългото „царуване“ и чувство за безнаказаност ! Начин и подражание на поведение което се търпи само у нас.Той е компрометирал държавата, простотията си е лично негова.Толкова ли е незаменим ?!?!

 4. Може ли такъв деградирал човек да бъде кмет на град Варна ? Може ли изобщо да е на държавната „хранилка“ ???? Най-вероятно тези ,които са го избрали и поставили на този важен пост ,кмет на третият по големина град в Р.България са със същият умствен потенциал ,интелект и достойнство !
  Явно е от „лидерите“ и „колосите“ в схемите на мафиотската държава , че го закрилят толкова старателно !

  1. Не е само,Портних деградирал и пропаднал,а всичките ГЕРБЕРСКИ ИЗЧАДИЯ,начело със баш СЕЛСКИЯ-ХИТРЯГА-ИНТРИГАНТА-ПРАНИТЕ ГАЩИ-СТРАХЛИВЕЦА БОРСУК-НАЙ ПРОПАДНАЛИЯ УПРАВЛЕНЕЦ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ,А ИМЕННО БЪЛГАРОУБИЕЦА-БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛЯ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!!!Не се сещам за свестен между тях онази грозотия Деса,някаква лили павлова,накакъв тома биков,лъчезар доктора,крадлльото цветанов,менда кукуто,марков,не се сещам поне за идно свяство име!!!
   Господ вижда делата им!!!

 5. Редно ли е Портних да даде на жена си общинска земя спечелена на търг от фирмата на Велислава Портних последни дни от мандата му!!!Това е скандал фирмата е Метан груп на,която собственик е Велислава Портних. изпълнение на чл.74, ал.4 от „Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество‟ (НРПУРОИ) на Общински съвет – Варна, след проведен публично оповестен конкурс на 13.09.2019г. от 11.30 часа в зала „Пленарна‟, в сградата на община Варна на бул. „Осми приморски полк‟№43 и на основание Заповед №3477/28.08.2019г. на кмета на община Варна:

  О Б Я В Л Е Н И Е  

  Резултати за формирана оценка от предложенията, които отговарят на компонентите, указани в Заповед №3477/28.08.2019г. на кмета на община Варна, за провеждане на публично оповестен конкурс за отдаване под наем на недвижим имот – частна общинска собственост, находящ се в град Варна, ж.к. „Владислав Варненчик‟, местност „Планова‟, представляващ част от имот с пл. №929, състоящ се от временен обект с обща застроена площ 275 (двеста седемдесет и пет) кв.м., в това число – навес със застроена площ 235 (двеста тридесет и пет) кв.м. и операторна със застроена площ 40 (четиридесет) кв.м. и свободна площ 1 225 (хиляда двеста двадесет и пет) кв.м., предмет на Акт за общинска собственост №77/25.03.1997г., за срок от 5 (пет) години.

  Конкурсната комисия обявява „МЕТАН ГРУП‟ ООД със сертификат с регистрационен №2 за спечелил публично оповестения конкурс за отдаване под наем с комплексна оценка 100 точки и съгласно чл.74, ал.2 от „Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество‟(НРПУРОИ) на Общински съвет – Варна да бъде изготвен мотивиран доклад до кмета на община Варна за определяне на участника спечелил конкурса.

 6. Сервитьорчето от гранд хотел Варна – какво може да се очаква?! Лайно! Без извинение, ще отидеш на международна делова среща, освен че е за „побратимяване“, от тази среща се очакват и икономически за града резултати и ще се напишеш като простак. ГЕРБ кадър!!!

 7. Ако и сега варненци отидат за гъби и гласуват за кръговото им кръстовище …..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *