Публикувано на 01.03.2019 / 9:21

ЕТО ГО БОПАДЖИЯТА, ДОВЕЛ ДО КАТАСТРОФАТА „ОПГ С ФАЛШИВИ ТЕЛК“ НА ВАРННЕНСКИТЕ ЛЕКАРИ! ЗАРАДИ НЕГО „АФЕРА“ ЩЕ СЪДИ МВР, ЗАРАДИ ПРЕСА НАД ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!

НИКОЛАЙ НИКОЛОВИзвестно ви е вече – така наречената „ОПГ“ във Варна, свързана с фалшиви ТЕЛК-ове се срути безславно катастрофално и за пореден път илюстрира нефелността и поръчковостта на „спец“ гешевци и корифеите на полицейската мисъл – бопаджиите.

Всички четирима лекари, арестувани и гръмко обявявани като „ОПГ“ по всички „правилни“ телевизори и медии бяха пуснати както от спец.съда, така и от Спец.апелативния съд без никакви мерки за неотклонение, поради липса на каквито и да е доказателства за причастност към ОПГ.

Специално за АФЕРА д-р Мими Великова разказа за шока и безумието да бъде брутално напъхана в „ОПГ“ и за бруталното поведение на „ние не сме обикновени полицаи, ние сме от БОП…“.

Покрай ровенето си в този отвратителен казус, попаднах на документи, които показват що е то „безспорно доказателство“ за участие на всички тези лекари в сътворената „ОПГ“ от бопаджиите с великодушното наблюдение на спец.прокуратурата.

По никакъв начин не останах изненадана, защото пред очите ми са минали през годините купища подобни безумни „справки“ и „разпити“, представяни като „безспорни доказателства“.

Но бях потресена, защото под един от напоителните разпити, приложени към делото за „ОПГ“ на лекарите, стоеше  подписа на лицето Николай Николов – служител на БОП – Варна.

На куп страници същото това лице – бопаджията Николай Николов всъщност ПРЕРАЗКАЗВА СРС по делото. И ги ПРЕРАЗКАЗВА така, че на моменти си мислиш – някой малоразвиващ се ли ги реди тия „анализи“ на СРС, майтап ли е изобщо това, или това е „нивото“ на нещото, което имаме, като БОП, както би се изразила една Особена форма на главата.

Но не само не беше майтап, а точно заради подобни „безспорни доказателства“ лекарите, и в частност д-р Мими Великова, бяха подложени на отвратително унижени, брутално набутани в миризливите арести, като престъпници, оформени надлежно в измислена „ОПГ“.

В онова, което прочетох, сътворено от лицето бопаджия Николай Николов имаше много изрази като „евентуално“, „вероятно“, „вижда се плик“, /ама какво има в тоя плик корифеите на бопаджийската мисъл тъй и не разбрали, защото мозъкът им не стигнал дотам да бележат пари, например, като са искали да докажат корупция/, „може да се съди, че това е паролата, от това, което са си казали“, и още десетки литературни мистификации, оформени като „доказателство“.

Всъщност, лицето бопаджия слушало СРС и ПРЕРАЗКАЗВА какво е чуло, но така манипулативно, че вместо Светослава Рудолф да напише „Годениците на Левски“, бопаджията може успешно да пусне на пазара „Паролите на ТЕЛК-а и инспектор „Туй, което чух означава Онуй“.

Потресаваща лековатост, ако изобщо думичката „лековатост“ може да бъде на място, когато четеш едно абсолютно некадърно безумие, минаващо за „безспорно доказателство“.

Впрочем, в тоя литературен мистификаторски текст името на д-р Мими Великова го има на два пъти и то с разговори, от които по никакъв начин не следва, че е причастна към ОПГ, камо ли, че извършва престъпна дейност. Вместо да си напъне мозъчните клетки обаче да провери какво точно изрича лекарката, бопаджията ПРЕРАЗКАЗВА тъпоумни СРС, които априори и не са пред съда безспорни доказателства.

Сега е ред да ви припомним кой точно е бопаджията Николай Николов от БОП – Варна!

14.03.2016

ДА ТЕ ВИКНАТ В ГДБОП. ДА СИ НЕПРАВИЛНО ОБЛЕЧЕН. И ДА НЕ НОСИШ АВТОМАТ.

11 март 2016. 8,20 часа. На вратата ми звъни утринно униформен полицай. Носи призовка „за явяване в качеството на СВИДЕТЕЛ по досъдебно производство №162/2015г. по описа на ГДБОП-МВР.“ В 11 часа на 14 март трябва да се явя пред „ст. разследващ полицай при ГДБОП -МВР Николай Николов“, в сградата на ОД на МВР – Варна. Посочен е и служебен телефон на Николай Николов.

Не ме викат за първи път на разпит в полицията, в качеството ми на свидетел, и започвам да търся въпросния „гдбоп“- ец по телефона за да го попитам за какво производство ме викат. Правя го с чисти подбуди – за да знам за каква публикация става дума, за какъв казус, и да подготвя, ако има материали по тях, с които да съм полезна на разследването.

Повече от десет пъти звъня на дадения служебен телефон на лицето Николай Николов. Петък – пазарен ден. Никой не вдига.

14 март. 11 часа. В сградата на ОД на МВР – Варна съм. Лицето бопаджия Николай Николов ме взима от портала и ме води в кабинета си.

„Трябва да ви разпитам по делегация…“, казва лицето бопаджия.

„За какво досъдебно производство става въпрос? Кого касае и каква е ролята ми по него като свидетел, за да мога да ви отговоря на въпросите?“, питам аз.

„Аааа, не мога да ви давам служебна информация“, отговаря лицето бопаджия.

„Как да не можете да ми дадете информация за какво досъдебно производство ме викате да ме разпитвате в качеството ми на свидетел? Нали трябва да знам за какво става дума, за да ви отговарям“, повишавам тон аз.

„АЗ ЗАДАВАМ ВЪПРОСИТЕ, ВИЕ ОТГОВАРЯТЕ!“, отсича лицето бопаджия.

„Вие чувате ли се какво говорите?“ – изричам изумено на очевадното безобразие, другояче казано – мракобесие.

И продължавам: „Не за първи път ме викат да ме разпитват по делегация, винаги са ми представяли информация за какво става дума, за какво досъдебно производство иде реч. Длъжен сте да ми дадете информация за какво досъдебно производство ще ме разпитвате. Искате ли да извикам адвокат?“

Лицето бопаджия откъсва поглед от компютъра и казва: „Сега ще ви разясня юридически какво може…“

Няма такъв абсурд. Вече повишавам тон: „Няма нужда вие да ми разяснявате каквото и да е било, особено това, с което съм напълно наясно. Няма как да ви отговарям на въпроси, след като изобщо не знам за какво разследване става дума, и след като отказвате да ме запознаете“.

„АЗ ЗАДАВАМ ВЪПРОСИТЕ, ВИЕ ОТГОВАРЯТЕ!“, продължава безумието, наречено „разпит по делегация“ в ГДБОП.

„Давайте, пишете…“, рязко сменям тона. Тоя наистина не знае с кого си има работа и че тавана ми не е пропукан като този на чакалнята в ОД на МВР – Варна.

Давам си личната карта и лицето бопаджия започва да трака на компютъра, сваляйки данните ми – адрес, семейно положение, месторабота и прочие.

През това време погледът ми е прикован към стената, където виси календар на „Кинтекс“, който за месец март е илюстриран с черен огромен пистолет. Вадя телефона си. Лицето бопаджия моментално привижда параноично, че снимам.

„Моля ви не снимайте“, казва.

„Забранено ли е?“ – невинно питам, иронизирайки „познанията“ му за това какъв разпит ще води след като не ми предоставя информация по какво досъдебно производство ще бъда разпитвана.

„Забранено е“ – отвръща.

„Така ли? О.к. Не знаех“ – от смирена по-смирена, иронична съм аз.

Докато продължава да трака обаче, очевидно го гложди: „Нали не сте ме снимали мен?“

„О, не, изобщо не сте ми интересен. Други неща са ми по-интересни“ – порязвам го.

Лицето бопаджия очевидно не схваща какво съм рекла в началото и в стил „бопаджийски“ – „аз задавам въпросите, ти отговаряш“, прасва първият: „От кога съществува сайта АФЕРА и на каква длъжност работите там?“.

Идва време тоя пълен абсурд да приключи.

„Айде сега спрете и пишете това, което ви диктувам“ – казвам аз. И му диктувам да запише, че няма как да отговоря на въпроси по досъдебно производство в качеството ми на свидетел, след като полицай Н. Николов не ми е предоставил информация за какво досъдебно производство трябва да бъда разпитана, какво е касанието ми към него, както и на сайта ми АФЕРА. Толкова.

Лицето бопаджия прави опит да принтира протокола.

„Има обаче малък технически проблем“ – казва.

Принтерът не работи.

„Трябва да отида до колегата, а вие да излезете в коридора да изчакате“.

„Може и да изляза отвън пред сградата“ – контрирам.

Излизам в коридора, лицето бопаджия отива в съседната стая да принтира. Връща се и ми поднася за подпис написаното.

Пак гаф. Първото изречение, което не е мое, гласи: „НА зададените въпроси отговори…“.

„Ааааа, няма да се разберем така. Не съм отговорила НА зададените въпроси, защото изобщо не сте ми задавали въпроси.“ – парирам го.

„Ама това е стандартна бланка…“ – изрича безумното полицаят.

„Вие сте написали, че НА зададените въпроси съм отговорила с това, което ви продиктувах да напишете, а аз ви го казах ПРЕДИ да зададате изобщо незададените си въпроси“ – обяснявам.

На лицето бопаджия очевидно не му се пише повторно и не му се ходи пак в друга стая да принтира.

„Дайте си химикала!“ – отсичам и написвам саморъчно „особено мнение“, в което описвам, че не съм отговаряла НА никакви зададени въпроси, защото не са ми били зададени, тъй като ми е отказана информация за какво досъдебно производство трябва да отговарям в качеството на свидетел. А съм продиктувала позицията си ПРЕДИ незададените въпроси от лицето Н. Николов.

Тръгвам си от кабинета на лицето бопаджия.

То обаче вика след мен: „Чакайте, чакайте, трябва да дойда с вас до долу, защото ще ви арестуват иначе в сградата…“

„Ами много добре ще стане и ако ме арестувате“, финализирам абсурда, наречен „разпит по делегация“ в ГДБОП.

30.03.2016

ГДБОП „НАКАЗАТЕЛНА БРИГАДА“ НА ИШЛЕМЕ. НЕЗАБАВНО УВОЛНЕНИЕ НА БОПАДЖИЯТА НИКОЛАЙ НИКОЛОВ! ВМЕСТО ДА ЛОВЯТ КОРУМПИРАНИ УПРАВЛЕНЦИ, ТЕРОРИЗИРАТ ЖУРНАЛИСТИ!

След този „разпит по делегация“ същият бопаджия Николай Николов издава наказателно постановление, със същата дата 14 март 2016 година, и налага на Веселина Томова глоба от 1000 лева.

Веселина Томова обжалва безумното наказателно постановление на бопаджията Николай Николов пред Специализираната прокуратура, под чиято опека е въпросното досъдебно производство.

След подозрителното поведение на бопаджията Николай Николов спрямо журналистката Веселина Томова, което показваше абсолютна тенденциозност, а и при последваща проверка от страна на АФЕРА, се оказа, че във Варна до този момент НЯМА ИЗОБЩО ГЛОБЕН СВИДЕТЕЛ ПО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО И ТО С ТАКАВА ГЛОБА, и това е първият подобен случай.

31.05.2016

СПЕЦ. АПЕЛАТИВЕН ШАМАР СРЕЩУ БОП-ВАРНА /НИКОЛАЙ НИКОЛОВ/! ПОСТАНОВЛЕНИЕТО МУ СРЕЩУ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА – НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНО, НЕОСНОВАТЕЛНО И НЕОБОСНОВАНО!

На 1 април 2016 година. прокурор „Р. Славова“ от Специализирана прокуратура с постановление потвърждава наложената глоба от 1000 лева от „старши разследващ полицай при ТСБОП – Варна“ Николай Николов.

Въпросната „спец“ прокурорка „Р.Славова“, за разлика от бопаджията, надлежно обаче описва за какво досъдебно производство става дума в постановлението си и прави нещо нечувано! В постановлението си прокурорката „Р. Славова“ пише дословно: „Веселина Захариева проявила и неуважение към служебното положение на разследващия полицай, изразяващо се в опит да снима с фотоапарат разследващия полицай и кабинета му без негово разрешение.“

В постановлението си самият „разследващ полицай“ никъде не е писал, че Веселина Томова е проявила неуважение, нито че е правила опит да снима „с фотоапарат“, което означава, че въпросната „спец“ прокурорка „Р. Славова“ е писала потвърдителното си постановление на глобата въз основа на публикация в АФЕРА.

А това е лесно доказуемо, тъй като самата Веселина Томова в материала си „ДА ТЕ ВИКНАТ В ГДБОП. ДА СИ НЕПРАВИЛНО ОБЛЕЧЕН. И ДА НЕ НОСИШ АВТОМАТ“, описва иронично сцената с желанието й да снима огромния пистолет, провисен на картинка в кабинета на бопаджията.

Друг е въпросът откъде се пръкна във въображението на прокурорката „Р. Славова“ „фотоапарат“, който не съществува…

Така „спец“ прокурорката „Р. Славова“ въведе нова изумителна „практика“ да пише постановление въз основа на … статия!

АФЕРА и Веселина Томова обжалваха постановлението на „спец“ прокурорката „Р.Славова“ пред Специализираната Апелативна прокуратура.

В резултат: Специализираната Апелативна прокуратура с постановление №282/2015 от 19 май 2016 г. ОТМЕНИ НАЛОЖЕНАТА ГЛОБА НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА. Прокурорът от Апелативната специализирана прокуратура Тихомир Стоев, мотивирайки се на пет страници, отменя като „неоснователно, необосновано и незаконосъобразно“ както постановлението на „ст. Разследващ полицай от ТС БОП – Варна“ Николай Николов, така и постановлението на прокурор Росица Славова от Специализираната прокуратура също като „неоснователно, необосновано и незаконосъобразно“. Постановлението на Спец. Апелативна прокуратура НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ.

Безумието обаче не спира дотук! Оказва се, че БОП и МВР не са уводимили НАП, че глобата е отменена от Спец. апелативна прокуратура!

15.02.2018

БОП – ВАРНА ОТИВА НА СЪД! ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ТЕРОРА НАД САЙТА „АФЕРА“! СКРИВАТ ОТМЯНА НА НЕЗАКОННА ГЛОБА , НАЛОЖЕНА НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!

Веселина Томова получава „съобщение“ във връзка с това, че – „държавата като взискател“ възоснова на удостоверение от НАП – Варна „за сумата от 1000 лева“.

Оказа се, че при служителката в НАП – Варна, която по никакъв начин няма вина за случилото се, има изпратено от БОП – Варна постановление за наложена глоба на Веселина Томова от служителя на БОП – Варна Николай Николов в размер на 1000 лева.

И сега пак внимавайте!

С постановление от 19 май 2016 година Специализираната апелативна прокуратура отменя наложената глоба на Веселина Томова от БОП – Варна за 1000 лева като постановлението НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ!

Копие от постановлението е изпратено както до Веселина Томова, така и до ТС –БОП – Варна още през … 2016 година!

Какво брутални нарушения е направила БОП – Варна в случая?!

1.Изпратила е на НАП – Варна наказателното постановление за наложена глоба на Веселина Томова от 1000 лева ВЪВ ВРЕМЕ, В КОЕТО ПОСТАНОВЛЕНИЕТО Е ВЕЧЕ ОБЖАЛВАНО ОТ СТРАНА НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА. Това е все едно да ви осъдят на първа инстанция и без да бъде изчакано обжалването на следващи инстанции, да пратят на НАП да си търси взимания.

2.ТС – БОП – Варна ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е ИЗПРАТИЛА КОПИЕ ОТ ОКОНЧАТЕЛНОТО ПОСТАНОВЛЕНИЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНА АПЕЛАТИВНА ПРОКУРАТУРА, КОЕТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ И С КОЕТО Е ОТМЕНЕНА ГЛОБАТА ОТ 1000 ЛЕВА НАЛОЖЕНА НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА! По думите на служителката от НАП – Варна такова постановление при нея няма, а взискателят е ТС БОП – Варна! Трета година БОП Варна не изпраща това постановление на НАП!

Служителката на НАП прекратява преписката за изисканата глоба, след като Веселина Томова и предоставя постановлението за отмяна на глобата на Спец.апелативна прокуратура, което умишлено не е представено от БОП – Варна в НАП.

Те това е „професионализма“ на БОП, в лицето на Николай Николов, който „разкри“ „ОПГ“ с лекарите от Варна.

Достоен последовател на Цветан Цветанов и компания.

Сега не само лекарите ще осъдят държавата, заради такива като него, но и АФЕРА ще осъди БОП, заради „ювелирността“ на Николов.

Веселина Томова

Коментари 2 за
“ЕТО ГО БОПАДЖИЯТА, ДОВЕЛ ДО КАТАСТРОФАТА „ОПГ С ФАЛШИВИ ТЕЛК“ НА ВАРННЕНСКИТЕ ЛЕКАРИ! ЗАРАДИ НЕГО „АФЕРА“ ЩЕ СЪДИ МВР, ЗАРАДИ ПРЕСА НАД ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!”

  1. Живеем в „прокурорска“ република…….Ха не си удобен, ха са ти спретнали едно „делце“……..Отврат, за това 3 милиона млади и кадърни българи са в чужбина…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *