Регистрация
Публикувано на 23.02.2018 / 20:39

ЕТО ГИ ФИРМИТЕ И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ НА ГИНКА И СЕСТРА И! ПРЕЗ 2017 Г. „ИНЕРКОМ“ ПЕЧЕЛИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА 1 600 000 ЛВ. ОТ ОБЩИНА –ПАЗАРДЖИК! ТЕМЕНУЖКА БЕШЕ ЕКСШЕФ НА АДФИ – ПРАВЕНИ ЛИ СА ПРОВЕРКИ НА АДФИ ЗА ФИРМИТЕ НА ГИНКА, ПЕЧЕЛИЛИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ?!

ТЕМЕНУЖКА ПЕТКОВАТеменужка Петкова заяви, че познавала Гинка Върбакова „от последните 20 години“. АФЕРА пита: дали са извършени проверки от АДФИ на общините с изпълнител фирмите на Гинка?! Тъй като и към настоящия момент Гинка печели поръчки за милиони.

А през периода 2010 -2013 г. Теменужка Петкова заемаше длъжността директор на АДФИ. След като от 20 години я познава и са приятели, а Теменежка Петкова е била и шеф на АДФИ през тези „20 години“ въобще правени  ли са проверки на фирмите  с участието на Гинка?

ИНЕРКОМ ООД, представлявано от Гинка, печели обществена поръчка от Община Пазарджик за 1 600 000 лева на 31 март 2017 година.

Документа можете да видите тук: dogovor_99-zop-47_31032017_obp_3

А това е доклад, правен за 2016 година на фирмата  ЕВРО БЕТОН ЕООД, където Гинка Върбокава е със сестра си Теодора Пайтакова, като от него можете да видите всички фирми и всички свързани с тях фирми:

Документът можете да видите тук: Doklad-Evro-Beton

А ако се проследят всички обществени поръчки взети от тези всички фирми, лесно ще се провери и дали АДФИ изобщо ги е проверявала, включително и в периода, когато Теменужка Петкова е била шеф на АДФИ.

Afera.bg

Коментари 44 за
“ЕТО ГИ ФИРМИТЕ И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ НА ГИНКА И СЕСТРА И! ПРЕЗ 2017 Г. „ИНЕРКОМ“ ПЕЧЕЛИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА 1 600 000 ЛВ. ОТ ОБЩИНА –ПАЗАРДЖИК! ТЕМЕНУЖКА БЕШЕ ЕКСШЕФ НА АДФИ – ПРАВЕНИ ЛИ СА ПРОВЕРКИ НА АДФИ ЗА ФИРМИТЕ НА ГИНКА, ПЕЧЕЛИЛИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ?!”

 1. Дано накрая и най-задръстените проумеят, че б.б. и кликата МУ са вредни за майка БЪЛГАРИЯ !

 2. Абсолютно нищо не е правила тази Теменужка , нещо друго са правили , дебелия гъз Цацаров защо мълчи , май работата е много сериозна , ще стане горещо свиня мръсна асеновградска.

 3. Защо не го закупи държавата, моля за извинение,забравих , че няма такава държава БЪЛГАРИЯ.

 4. НЕ НАРОДЕН СЪД И ТРЯБВА НА БЪЛГАРИЯ, А ЕСКАДРОН НА СМЪРТА!!!
  Христо Калчев!!!

 5. …ШИШО, ТИКВУН, ЦАЦАРУН И ЦВЕТУН
  ПРИДОБИХА ПО ПРЕСТЪПНИ НАЧИНИ МНОГО МИЛИАРДИ
  ОТ РЕКЕТ, ИЗНУДВАНИЯ, ПОДКУПИ, ОТКУПИ, ОТВЛИЧАНИЯ,
  ОТ НАРКОТРАФИК И НАРКОПЛАСМЕНТ,
  ОТ КОНТРАБАНДА НА ГОРИВА, АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ,
  ОТ КРАЖБИ НА АВТОМОБИЛИ,
  ОТ КРАЖБИ НА ДДС,
  ОТ ДЪРВЕНАТА МАФИЯ,
  ОТ МЕТАЛНАТА МАФИЯ,
  ОТ СТРОИТЕЛНАТА МАФИЯ,
  ОТ ИМОТНИ ИЗМАМИ,
  ОТ ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМИ,
  ОТ ИЗТОЧВАНЕ НА КРЕДИТНИ КАРТИ,
  ОТ ТРАНСПОРТНАТА МАФИЯ,
  ОТ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ,
  ОТ ПРОИЗВОДСТВОТО НА НАРКОТИЦИ – АМФЕТАМИНИ И ПЛАСМЕНТА ИМ,
  ОТ ТОТАЛЕН РЕКЕТ НА ДРЕБНИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ,
  ОТ РЕКЕТ НА ЕДРИЯ БИЗНЕС, НО САМО АКО НЕ Е НА ГЕРБЕР-БИЗНЕСМЕНИ,
  ОТ ХАЗАРТ И ПРОСТИТУЦИЯ,
  ОТ ЛИХВАРСТВО И ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ,
  ОТ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ,
  ОТ ЦЕНТРАЛНОТО ПАРНО ОТОПЛЕНИЕ,
  ОТ ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОННАТА МАФИЯ – МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ,
  ОТ ДОСТАВКИТЕ НА ОРЪЖИЯ И НАРКОТИЦИ – АМФЕТАМИНИ И ЦИГАРИ
  НА ИСЛЯМСКИТЕ ТЕРОРИСТИ
  НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА – ИДИЛ – АН НУСРА И АЛ КАЙДА
  ОТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ,
  ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ…
  …И ТЕЗИ МРЪСНИ МИЛИАРДИ ЕВРА И ДОЛАРИ,
  ПРИДОБИТИ ПО ПРЕСТЪПНИ НАЧИНИ ОТ ХУНТАТА – ГЕРБ
  СЕ ИЗПИРАТ И ПРЕПИРАТ ПО ВСЕВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ
  ВЪВ ВСЯКАКВИ ПЕРАЧНИЦИ ПО СВЕТА И У,НАС…
  …ИЗПИРАНЕТО НА ТЕЗИ МРЪСНИ МИЛИАРДИ
  СЕ ИЗВЪРШВА НА ТРАНШОВЕ НА ПОРЦИИ
  ОТ ПО НЯКОЛКО СТОТИН МИЛИОНА…,
  …СЛЕД КОЕТО С ТЕЗИ ИЗПРАНИ МРЪСНИ ПАРИ
  ГЕРБ-ЕРСКАТА ХУНТА С ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА
  СИ КУПУВА ВСЯКАКВИ КРУПНИ БИЗНЕСИ В БЪЛГАРИЯ…
  …КУПУВАНЕТО НА ЧЕЗ ОТ ХУНТАТА – ГЕРБ,
  ЧРЕЗ ПОДСТАВЕНАТА ГИНКА
  Е САМО ЕДНА МАЛКА СТЪПКА НА ТАЯ ГНУСНА И ПРОКЛЕТА ХУНТА
  ПО ПЪТЯ КЪМ ТОТАЛНОТО ИЗКУПУВАНЕ И ПРИЛАПВАНЕ
  НА ВСИЧКИ СТРАТЕГИЧЕСКИ КРУПНИ БИЗНЕСИ И РЕСУРСИ В БЪЛГАРИЯ
  И УСТАНОВЯВАНЕ НА ТОТАЛНО ИКОНОМИЧЕСКО И ПОЛИТИЧЕСКО ГОСПОДСТВО
  В БЪЛГАРИЯ НА МАФИОТСКАТА, ТЕРОРИСТИЧНА И РЕКЕТЬОРСКА ХУНТА – ГЕРБ…

 6. В Пазарджик да се случи нещо без благословията на Пеевски е все едно да повярваме , че в Правец нещо може да се случи без одобрението на Златеви.

 7. Защо се учудвате това са само „идими дойдеми“ за отвличане на вниманието. Какво са тези 680 млн. значи се подготвя нещо за милиарди, т.е държавичката тлябва да се подари на някой. Спомнете си интервютата на Филчев и Р.Инжова. А ние папагалите коментираме. За този народ „кервана си върви кучетата си лаят“ докато един ден се събуди и разбере че целия го е отнесъл но незнайно кога.

 8. герб-ГРАБИТЕЛИ, ЕНИЧЕРИ, РАЗБОЙНИЦИ, БАНДИТИ. Не знам какво още трябва да се случи, за да разберете, че съм бил прав. Тази СГАН така опоска държавата ни, че поколения българи ще им плащат вересиите.

  1. че както е тръгнало, ще останат „поколения“ – най-много още едно-две, за съжаление!

 9. Нещо да кажете за народен съд!?
  Схващате ли защо днешните ни управници така скачат само срещу споменаването му?

  Дали пък не са се опитали при тая „сделка“ да оставят БХ без комисионна?

 10. Дай Бог да ги осъди за всичките и черни пари ,които окрадоха от Народаь

 11. Дай Бог да пркълне всичките и черни пари, които окрадоха от бедният Народ!

 12. За 20 години приятелство ,тези две каки , ще успеят да засенчат кражбите на пари от фалиралата банка. Там поне спряха , а тези подготвят продължение. До като са живи ще крадат . Децата им също не забравяйте .Те са ги възпитавали и са им направили не пътя ,а магистрали . И въобще ,ЧЕЗ имали 1 милиард само инвестиции и продават на загуба за 320 мил.евра. Инвестиции на хартийки изглежда ,защото иначе няма логика. Ще излезе ,че Чешката държава е по-тъпа от кака Гинка.

 13. Тези изроди вече месеци наред ни промиват мозаците че влизането в Еврозоната е полезно за България.Само малоумен или зависим човек може да твърди това, целта е да се откраднат двайсетте милиарда гаранционен фонд по валутният борд, но забележете това ще стане не без участието на европейската централна банка. заличаването на всичко Българско тече с пълна сила.

 14. Тази политическа шайка така здраво е нагазила в лайната че,умиране има отърване няма.Ал капоне ряпа да яде,тези изроди се чувстват недосегаеми,всички са в кюпа без цвят и мирис. Убиха икономиката унищожиха градове и села,изсякоха горите,бетонираха Черноморието ,докараха Българина до лудост.Поета го беше казал ;“ Дорде е мъничка змията елате да се съберем с крака да и строшим главата свободни да се назовем“, да ама не. Змията е толкова голяма че, стига до Брюксел.500 години в робство Българина оцеля, 28 години демокрация България опустя.

 15. Не защитавам каквито и да било престъпления. Но: Народен съд се прави за престъпления които няма как да бъдат съдени именно защото не попадат под ударите на закони приети от ШАЙКАТА управляващи. (справка гилотините във Франция по време на Великата Френска Революция когато де факто действа именно своего рода Народен съд над изедниците ). Поуката за управниците: крадете малко и не ощавяйте кожата на народа. Ако прекалите ще ви ощави тоз народ вашата кожа в буквалния смисъл.

  1. ..A NIKOY NE ZASHTITI GABLJANOV,A!TOY PONENE E,,IZMENNIK NA SVOJATAKLASA,,PROTIVNO NA GERB/ADGIITE!ZA SAGALENIE,,RAJATA,,OSHTE DALGO SHTE JA ,,STRIGAT,,I,,DOJAT,,….NA,,GALTITE PAVETA,,!

 16. В Бивол твърдят, че зад сделката стои някаква останка от СИК. Демек групировката на народния водач Бацо с неговия герб. СИК, червената групировка. ВИС 2 бяха “демократите”, дето се споминаха.

 17. Време е за нов Народен Съд за причинените на гражданите на Р .България неудобства от всички гадни политици през последните 30 години!!!

  1. Vreme e da razceluvash nasranijat Guz na glupavijat ti gospodar borisOff! Malko shte vi e naroden sud! No kakto otbelezhi dnes po rano prostakut borisoff,stadoto taka si e izbralo!Bokluci!

 18. Интересно е да се види кой в момента е директор на АДФИ на мястото на Теменужка Петкова…!!! Кой е, откъде идва и с протекциите на КОЙ е назначен?!? Много показателно е назначаването на този кадър на тази позиция, откъдето трябва да се правят проверки по подобни казуси!!!

 19. АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА НАПРАВИМ СДРУЖЕНИЕ „АЗ ПОДКРЕПЯМ ГИНКА“. ЖЕНАТА 20 ГОДИНИ Е САДИЛА БОБ, А ТЕМЕНУЖКА Е ПОЛИВАЛА БОБА С ЛЕЙКА. ТА ОТ ГЛЕДАНЕ НА БОБ ГИНКА Е СПЕЧЕЛИЛА 680 МИЛИОНА ЛЕВА И Е НОРМАЛНО ДА СИ КУПИ ЕНЕРГИЙНА КОМПАНИЯ. НОРМАЛНО Е СЪЩО ТАКА ТЕМЕНУЖКА ДА БЪДЕ НАЗНАЧЕНА В ЧАСТНОТО ДРУЖЕСТВО НА ГИНКА СЪС ЗАПЛАТА 30 ХИЛЯДИ ЛЕВА, ЗАЩОТО Е ПОЛИВАЛА БОБА НА ГИНКА. ТОВА Е ТЪПИ БЪЛГАРИНО!

 20. ЗА ТЕЗИ КОИТО ОЩЕ НЕ ЗНАЯТ ОЩЕ ОТ 2013 ГОДИНА ОТ ВРЕМЕТО НА ОРЕШАРСКИ СТАНИШЕВ ХАРИЗА ПАЗАРДЖИК И ПАЗАРДЖИШКА ОБЛАСТ НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ. ФИРМАТА Е ПАЗАРДЖИШКА, А ПОЗНАЙТЕ ЧИЯ СТАВА ЧЕЗ СЛЕД СДЕЛКАТА. НА ТОЗИ Д.П. ЧЕСТИТО ДА ВИ Е ………… И ДА ВИ Е НА ХАИРЛИЯ. НЕ БИЛ УПРАВЛЯВАЛ С ДПС СВЕТИНЯ МУ. ВСИЧКО СА ТРИКОВЕ ОТРАБОТВАНИ И ПОДГОТВЯНИ ОТ ПРЕДИ 1989 ГОДИНА. САМО ЕДНО ГИ УПРАВЯ. И ОНЯ КОСТОВ ГИ ОТЪРВА ЗА МАЛКО С ИМИТАЦИЯ НА ДЕМОКРАЦИЯ, ЛЪЖЛИВИ НАДЕЖДИ И РАЗБИРА СЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ДА СЕ БЯГА.

 21. В тая кочина само воня на теменужки, калинки и опърдяни (да не кажа насрани) дълги скамейки…

 22. Законодателството е създадено така , че контрола да си избира жертвите . Има един 3/4 малоумник дарен от БСП на ГЕРБ – Дани Кирилов , който фъфлейки ще замаже каквото му е дадено ! Кашата е пълна където и да погледнеш.

 23. И така да обобщим:
  Става въпрос за продажба на ЧЕЗ, електроразпределително дружество, от чиито съоръжения и системи, от чиято неизправност зависи здравето и сигурността на населението, околната среда, бизнеса, националното стопанство и държавните институции. И никой нищо не знае за това в тази държава. И цял ден слушам едни обяснения, едни шикалкавения, едни абсурди, начело с това :“За да не дам никак възможност да се влияе върху репутацията на правителството и Петкова я посъветвах да си подаде оставката“, обяснява премиерът.
  Вярно е, не е лъжа, че не само правителството, но и държавата е на автопилот.

  1. За каква репутация на правителството може изобщо да става дума? Лицето от снимката да не би да има предвид някаква друга, неизвестна нам държава?

 24. ЧЕЗто ЧЕЗтта на ЧЕЗ е бърканата с ЧЕЗтите проверки на ЧЕЗтните граждани без да се брои ЧЕСънът на невЧЕЗаните

  отиами да кръками-пиьеньету е вредно защуту е противопоказно

 25. Колеги – някой знае ли – КЪДЕ – в кой град или село е РОДЕНА – ТЕМЕНУЖКА Петкова?
  В Уикипедия и из нета – пише само дата на раждане!
  Но не и – КЪДЕ е РОДЕНА тази жена. Кои са РОДИТЕЛИТЕ й?

  1. Аз пък си направих труда, да извадя имената на председателите на един районен съд – от 2000 година – до днес! Опитайте и Вие, с произволно избран – районен, не – окръжен, да не говорим за апелация, или – върховен и сами ще се убедите, че такова инфо не съществува!

  2. Маи е от СЛИВЕН щото от даньчна декларация е обявила че там си е купила дворно мясро но не сигурно раоина на СЛИВЕН духа много има много ВЕИта и Соларки-1от деиностите на кумата
   А за МЬЖА на Теменуцка има данни че работил като одитор в МВР/ а МВР школата за полицаи е в ПАЗАРДЖИК/
   Иначе за Теменугата се знае че била счетоводителка на некви СИКаджииски фирми на човека от Банкя помагала му да УКРИВА ДДС и да крие в офшорки много големи суми за това за НАГРАДАе я направи министьрка явно я има за част от семеиството
   Ето например аверчето на Боико- Ердоган направи ЗЕТ си Берат Албаирак ЕНЕРГИЕН Министьр на Турция

  3. От Форум ;Тьрговски регистьр 1 от фирмите на Гинка Вьрбакова БГ ЕНЕРДЖИ ЕАД 2011 там ПИАРи са Красен Кралев /сегашен спортен министьри Султанка Кралева-кво яко аристкратично име и фамилия/ и някво библиотекар4е от Уни-шит/близко до дпс/ Ангел Домусчиев които не брат на оня Дмусчиев друг е

 26. Гинка Върбакова каза, че всичко е законно и според правилата, и да си гледаме работата. Чудите ли се още за събитията през периода декември 1944 до април 1945 г.?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>