Регистрация
Публикувано на 10.11.2015 / 9:17

ЕТО ВИСОТИТЕ, ДО КОИТО ДОСТИГНАХМЕ ЗА 26 ГОДИНИ! ЧЕСТИТО!

ГЕРБ26 ГОДИНИ СВОБОДА И ВЪЗХОД НА РОДИНАТА! Днес е 10 ноември и тази дата колкото и да е омразна за някои, ще си остане в историята. Това е началото на погрома на родината ни, черна дата, старт на националната ни деградация. Не защото бе свален Тодор Живков, а защото след него не направихме нищо за възхода на отечеството.

И така: след 26 години свобода и възход на родината, както твърди онова недоразумение президент, имаме следната велика картина:
Премиер е един капитан от пожарната, бивш бодигард на Тодор Живков и член на групировката СИК.
ГЕРБПредседател на Народното събрание е бившата партийна секретарка на окръжния народен съвет в Плевен Цецка Цачева.
Президент е комсомолския секретар и син на окръжен БКП ръководител в Благоевград.
Председател на най-голямата парламентарна група е физкултурник, син на шофьора на някогашния шеф на Държавна сигурност.
Вицепремиер е снаха на Политбюро на ЦК на БКП, министърка на регионалното развитие е внучка на партизанин от отряда „Чавдар”. Вицепремиерка и вътрешна министърка е дъщеря на главен редактор на втория по-значимост вестник от Татово време…
Една партия държи властта в парламента, правителството, президентството, и кметствата – да ви напомня член първи от една конституция, дето тогава я отрекохме? Сами се убеждавате, че има пълна приемственост на онова време, което възторжено отрекохме на 10 ноември.
Ето висотите, до които стигнахме за 26 години! Честито!

СТЕФАН СЕВЕРИНСтефан Северин

Коментари 12 за
“ЕТО ВИСОТИТЕ, ДО КОИТО ДОСТИГНАХМЕ ЗА 26 ГОДИНИ! ЧЕСТИТО!”

 1. Мислите, че знаете какво значи „демокрация“?Това, което ви се казва от набедени за политолози и интелигенти?Че „демо“ произлиза от народ и „крация“ от власт,сила?В дълбоко завлуждение сте.Думата демокрация произлиза от гръцката дума „Дем“.Демът (на гръцки: δήμος, димос) е най-малката административно-териториална единица в Република Гърция.“Крация“ си е сила,власт.Тоест в български вариянт демокрация означава сила и власт на една малка електорална единица.

 2. И една разлика – много по-голямо социално разслоение. И докато бедността, емиграцията и демографската катастрофа кореспондират с икономическите резултати на страната, то богатството на част от „богоизбраните“ е пълна противоположност.
  Пир по време на чума.
  Част от силните на деня преди 89-а, днес водят парада, само че ви грабят много по-стабилно и са освободени от социалната си отговорност към обществото.
  Ето това „празнуваме“.
  Ама били сменили Големия брат с друг и се били пребоядисали – какво ни топли това?

 3. Аз кога ви казвам ,че е дошъл СВИНСКИЯ КОМУНИЗЪМ на власт,ама някой ме осмиваха!

  Комунизъм без идеология е свински и се осъществява основно в полза джоба и рода.
  Така вече 26г. и трябва да изчакаме още 74-75г. та белким новите комунари нещо да се смилят да направят не само за себе си.
  Няма бивши ,които да живеят зле и да не са обезпечени финансово.

  НАРОДЕ???

 4. Не сме там …10.11.1989 . Много по назад , може би периода 1945 -1962 ,е по подходящ за сравнение. Пак „мачкай“ , пак „кулаци“ …пак „империалистите това ,империалистите онова“ ! Пак има при съдружно БЗНС ! Разместете малко думичките и всичко си е същото. Има и специфика …можем да се чупим от държавата. Масово се прави в групата 20 -45 години ,че и по горе . Държавата !!! Абе .. еб…и и майката на тази страна на бандити !

 5. Това са „видимите резултати“на евроинтеграцията и санкциите срещу Русия, ренегати,продажници, национални предатели които осеяха България с джамии и цигански катуни са вече милиардери, а бедни пенсионери, хора с увреждания, биват буквално изтребвани от малцинство и политкрадци – най-необразованите,най-некомпетентните,най-злобните и отмъстителни управници, които връщат държавата хилядолетия назад в пъвобитния строй / образование,здравеопазване,армия,икономика,култура, ценности! !,!

 6. Покажете къде и какви са били преди 26 години управляващите днес и ще видите,че от държавен капитализъм преминахме към частен комунизъм.
  Ще попитате що е частен комунизъм?- частна собственост и власт,в ръцете на един разпределител.

 7. възход и свобода за 26 години има само за децата и внуците на бкп, д.с., и обо.от развита държава ни направиха по зле и от африка.намалиха ни народа на 5 милиона.честито

 8. Ако това са ДЪРЖАВА и ПРАВИТЕЛСТВО та значи аз съм ТРАНВАЙ!

 9. Какво аджеба честваме днес, освен 26 години от началото на олигархичните промени? Някои, кой знае защо, ги наричат демократични промени!

 10. Оле….

  Най-после ТЯ дойде.
  Посрещнахме Я с много глас и цветни знамена.
  Прегърнахме Я с много любов и надежда.
  Разплакани и радостни вървяхме по улиците.
  С усмивка на уста си стискахме ръцете.
  Очите ни бяха отворени,а телата изправени.

  По- късно през годините…

  Тежко и здраво стъпихме върху НЕЯ.
  С руйно вино и люта ракия Я поляхме.
  ТЯ се напи. Измори се. И си тръгна.

  Прибрахме лъскавите костюми.
  Извадихме ръждивите ножове.
  Сега ги точим…Отново Я чакаме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>