Регистрация
Публикувано на 13.03.2019 / 15:43

ЕТНИЧЕСКИЯТ МИР ОТИДЕ НА КИНО, ОСТАНАХМЕ СИ САМО С ДЮНЕРИТЕ

ЦВЕТАНОВ И КАРАДЙЪГЕРБ се отказа да опрощава дълговете на вероизповеданията. Целта на закона е да се ограничи външното влияние върху вероизповеданията, обясни на брифинг Цветан Цветанов. Според него спекулации били излезлите твърдения по темата. ГЕРБ ще внесат поправка в поправката си на Закона за вероизповеданията, с която ще се откажат от първоначалната си идея за пълна амнистия на държавните дългове на Главното мюфтийство и останалите задлъжнели религиозни организации.

Етническият мир отиде на кино, оста̀нахме си само с дюнерите.

Георги Дренчев

Коментари 30 за
“ЕТНИЧЕСКИЯТ МИР ОТИДЕ НА КИНО, ОСТАНАХМЕ СИ САМО С ДЮНЕРИТЕ”

 1. Отказът от опрощаване на дълговете на Мюфтийството се замена с разсрочване на плащанията.
  1. Защо разсрочване, а не друго възстановяване на липсите, напр. изземване на собственост или изкупуване на дълга с пари от партийните каси на ГЕРБ и ДПС (не промениха голямата субсидия и имат пари)?
  2. За какъв период е разсрочването или не е решено, а само се търси успокояване на гнева на народа от опрощаването? ( Може би докато има давност и за това не се казва до кога или пък от липса на планиране и вина пред ДПС.)
  3. Кой е гарант, че ще има плащане изобщо, макар и разсрочено?

  Законът за вероизповеданията е невежествена еклектика и поради това не подлежи на корекция. Поправка на поправката не може да доведе до издържан и адекватен закон. Подобно двойно отрицание става само при вярна база, каквато законът няма ( за целта против чужди влияния нямат ресурс от средства). В Хегеловата логика има двойно отрицание, но то е непосилно за авторите на закона за вероизповедянията, защото са нарушили дори основната ( Аристотелова) логика и не подозират за други логики, какво остава да мислят чрез тях. Без мислене, без вярно мислене не става, триста напъни за пет пари и успехи в очите на слепите.

 2. ……тоя е ПРОСТ и ни управлява всичи НАС ! До кога ще го търпиме….? ДО КОГА…?…

 3. И ЦЦ е надебелял и още повече се е разхубавил, като ББ, ВГоранов, ЦЦ – Мамата Нацийна, ЕЗ – безезична министърка на външните бъркотии, РБ – Шматката, услужлива универсална властова и под властова любовница, лека кавалерия на разврата на ГЕРБ, ДД – пошла и успешна нахалница,тежка артилерия на разврата на ГЕРБ и купища ханъми и теляци. Цялата шайка хубавее ли, хубавее: подпухнали от подлост, предателства и некадърност. Хубостници безродни и прости, те заразяват с грозотията на простащината си на изказ и маниери тъпанарите с тях и създават общ език на просташка наглост и тъпотия до шия: кеф ти в басмени рокли ( ЕЗ), кеф ти с бутонели на ЦРУ ( ЦЦ), кеф ти в размъкнат като анцунг костюм (ББ), кеф ти в чорлава безмозъчна дърдореща любовчийка ( РБ). Кеф на дебелаци по наглост, тъпащина и телеса.

 4. Проба- опа – грешка- проба- опа – чекай малко- ей, такова им е цялото управление – ако мине, мине, а виновни – дежурните Орешарски, Путин, Мадуро, Кьовеши .

 5. Какви законотворци! “ГЕРБ ще внесат поправка в поправката си на закона за вероизповеданията“
  Цяла година това правят ,приемат закони ,поправят закони.Как може в такава правна джунгла да знаеш правата и задълженията си?

  1. Там отдавна са се отказали от това намерение.Не прихваща човечецът! В помощното училище комисионни не давали,затова!

 6. АЛО „АФЕРА“, МОЛЯ ПРЕДАЙТЕ НА ЦВЕТАНОВ ИЗРАЗЕНИТЕ ПО-ДОЛУ МНЕНИЯ НА ХОРАТА ЗА НЕГО. ВИЕ ЗНАЕТЕ КАК ДА ГО НАПРАВИТЕ.

 7. Тука някой се опитва да обиди България на Психиатрия или Психиатрията на България ?! Най -отговорно,ние от Четвърти километър заявяваме,че при нас има пълен етнически мир. Няма значение кой кого е ебал ,важното е всеки да си взима хапчетата НАВРЕМЕ и да опрощава греховете на ебльовците ,толкоз .

 8. ДПС са хитри и подли предатели, ГЕРБ са прости и подли предатели. Подлостта ги срещна, но и подхлъзна. Предателите се олюляха от ритника на народа, но пак се изправиха с гьон сурат.
  С преференциите беше подобно, сутрин едно, на обед друго, вечер трето. Малоумно и предателско нагаждане и израждане.
  Ще разсрочват с тъпоумното си нагаждане..Нямат право и на това, защото Мюфтийството дължи пари не на ГЕРБ, а на държавата. Могат да разсрочват, ако ГЕРБ изкупи дълга на Мюфтийството и тогава да си разсрочват. Катастрофира Владко Горанов с тая далавера с ДПС, а Цветанов лъже безугледно и тъпо.
  Слушах Цветанът на мисълта при Поли Златарева по БНТ.
  Ужас братя, уууужас! Гол плужек да беше, толкова гаден нямаше да е!
  Тя го пита за „етническия“ мир, той и отговаря, че Рейгън е враг номер едно на Тутраканската селищна система.
  Тя го пита, дали цената на стабилността са тези 8 милиона, той и отговаря – долу международното положение. Такава е една от силите на Цицерон от Вършец, друга е подслушването, трета – предателското шпионство, нагардено с бутонели от ЦРУ.

 9. Добрите експерти могат да говорят за даден индивид и по снимка, като условието е същата да бъде направена без предварителна подготовка за позиране. Този човек на снимката е олицетворение на злобната тъпотия в нейния завършен вариант.Той е вреден само за околните. От многото негативни черти, съдържащи се в характера и поведението му водеща се явява силния антагонизъм между желанието му да ръководи и изключително ниската степен на интелект. В този случай вече е налице нелечима болест на психична основа. Нещата при този индивид са драматични, но нещата за тези, които управлява са ТРАГИЧНИ. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

 10. Ужас! Какви циркаджии ни управляват! Управляват на принципа „ако мине номерът“. Ако мине, добре. Ако не мине, започват да се оправдават, че се съобразяват с общественото мнение, че някой ги подлъгал, а те не са имали точно това предвид, че опозицията е виновна, фалшивите новини, Путин, Аспарух, марсианците, …… След няколко дни ще кажат, че това никога не е предлагано от тях и пак ще обвинят някой друг. Не знам привържениците на ГЕРБ как се чувстват. Не ги ли е срам от тяхната партия?

 11. Стига сте издевателствали над гения на мисълта Цвърчо, къде са онези лизачи -малоумници със скунксовете , трябва да обявят обществена поръчка за 4 тона суджук , 4 тона скунксове и 4 тона вазелин за ареста на Гемето и цялата им група заедно с така нар Мин съвет , всичките им кметове , областни управители, съветници и всичките им рязко забогатели и оземлени роднини ….

 12. Необходими ли са още доказателства за това, че ни управляват ПЪЛНИ ИДИОТИ?

 13. Искам рунтавия чеп на Цвъки Гуменката от помощното във Вършец

 14. Демокрацията е стадо идиоти, управлявани от по големи идиоти. Това не само е вярно, но може и математически да се докаже. А когато математиката говори, стадото трябва да мълчи и слуша, дано някога успее да вдене за какво става дума.

  1. Изказване на Цветанов на 12.03.2019 г.:
   „Искам да благодаря на посланика на Турция, защото знаем, че България граничи с нашите съседи от Турция.”

   1. Е ако цвъки го е казал това съвсем спокойно може да кажем, че е открил топлата вода!

 15. Цялото им скапано управление от 2009 г. до сега е на принципа „Проба – Грешка“. Ама то ПРОСТИЯ, като си мисли, че всички сме прости, защо пък да не пробва!!!

  1. „Проба-грешка“, защото отказаха вярна системност, интелигентно и уместно подхождане. Причините за отказа са ужасни, трагични и за България, и за убития подход, и за тях самите, но нямат дори схватливост за пораженията на отказа им ( на ГЕРБ).
   Сега е първата седмица на Великия пост. ГЕРБ – лидерите се наричат християни, но няма и един белег на вярно християнско поведение както изобщо, така и с оглед на тази седмица: пост, покаяние и резултат, ако има покаяние. До сега – 10 години, няма и начало на покаяние. Без него ще до умрат. Няма да пояснявам какво означава това тук. Бог поруган не бива!

 16. ПЪПЕША Е ВЪВЕЛ НОВА СИСТЕМА ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ИЗБОРЕН ВОТ, А ИМЕННО ЧРЕЗ ОПРОЩАВАНЕ НА ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ЧРЕЗ ДАРЕНИЯ ЗА РАЗЛИЧНИ ОБЩИНИ. ТОВА Е ИСТИНАТА.

 17. Самият тъпунгер Цецо има нужда от една голяма поправка, корекция, ограничителна мярка – както и юридическите им гении Дани, Цецка и Сие. Такова законотворчество пада в тази държава, че цял свят ни се чуди. Също като Боко – днес така, утре онака. Сутринта на 90 градуса, до вечерта на 180, утре – пълно завъртане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>