Публикувано на 17.10.2008 / 21:49

Емин се гръмва след тежък разговор с Доган

 

 

“Става дума за самоубийство", побълза да уточни главният секретар на МВР Павлин Димитров за намереният тази вечер труп в сграда на ул. Беловодски път в столичния квартал Бояна, който е на шефа на политическия кабинет на ДПС Ахмед Емин.
Димитров уточни, че огнестрелната рана е от личното и законно притежавано оръжие на Ахмед Емин. Главният комисар не пожела да коментира каква е сградата, където е намерен трупа на Ахмед Емин . Но потвърди, че трупът е намерен вътре в сградата.
Според все още непотвърдена информация, която изнася БГНЕС Ахмед Емин е имал днес след обед тежък разговор с Ахмед Доган в дома на лидера на Движението. В официалното съобщение на МВР за инцидента се посочва, че самоубийството е станало в сграда на ул. “Беловодски път” в кв. “Бояна”. Първоначалният оглед е установил, че причина за смъртта е огнестрелна рана.

45-годишният Ахмед Емин нашумя със скандала, в който ДПС бе обвинено, че е финансирало предизборната кампания на партия „Атака“ с 1,6 млн.лв. Къщата на Ахмед Доган се намира на ул. "Беловодски път" 46 в квартал Бояна.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Емин се гръмва след тежък разговор с Доган”

  1. Бат ви БОЙКО когато говори за Доган не забравя да ни осведоми колко велик е тая нещастна отрепка Дните му са преброени .

  2. Мафията си има държава!!! Доказателствата са всеки ден…., но какво от това

  3. КРАЯ НА КОЗЕЛА ИДВА ,НЯМА СПАСЕНИЕ ЗА КОЗЕЛА, ПАДНА В КАПАНА НА ВЪЛКА И СЕГА ЦЯЛОТО СТАДО ЩЕ БЪДЕ ИЗЯДЕНО!

  4. Правилното име на статията трябва да е “ Доган гръмна Емин след тежък разговор.“ Смятам, че ще се изпълни предсказанието на Христо Калчев за Доган. Припоменте си го!

  5. Селски тарикати, планували са всичко почти перфектно „самоубиват“ доброто старче Проф. Раданов, лесен и безпомощен, но абсолютен професионалист, на възраст, не корумпиран и няма какво да губи и да печели, с една дума просто щеше да разконспирира „самоубийството“ и всички отиваха в кюпа! Ей тези от ДПС не се шегуват, това са безбожници с които държавата задължително трябва да се справи!

  6. Днес това е второ „самоубийство“…
    Разбира се, че са го убили..то това му е хоби на Сокола.

  7. Нещо не се връзва цялата тази работа, „Тежък разговор в бърлогата на Ахмед Доган“ и въоръжен с зареден пистолет??? Никой лидер или босс, няма да допусне когото и да било въоръжен в бърлогата си, знаейки прекрасно какъв разговор предстои и на кой колко му държат нервите! Е тука всеки печен следовател, ще и може да го унищожи цигането от село Дръндар!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *