Публикувано на 28.10.2008 / 8:32

Емин лежал в килията на Доган четири часа

 

 

Емин престоял в килията на Доган 3-4 часа. По-късно споделил с приятели, че в тази килия получил прояснение на съзнанието. Доган бил информиран за това странно желание, но не му обърнал внимание. Сега при разследването му от екипа му се сетили за този факт. За това какво е искал да почувства Емин в килията на "смъртните" версиите са три: Емин е искал да убие Доган. Тогава обаче едва ли би написал писмо до него. Искал е ритуално или показно да сложи край на живота си. Очевидно не е могъл да удържи на нечий натиск. Тогава обаче той е могъл да извърши този акт в кабинета си в партийната централа на бул. "Стамболийски" 45 А, в семейното си жилище ( по това време там не е имало никого) или другаде, скрит от човешки поглед. Фактът, че идва в Бояна, без да е викан от Доган, че елиминира всички свидетели, навява на мисълта и за трети, още по-ужасен сценарий – че е обмислял да посегне на живота си пред самия Доган.

"Тогава аз ставам неговият морален убиец. Той е знаел, че срещата ще стане на четири очи и че каквото и да се случи между нас, свидетел няма да има", казва Доган пред “Труд”.

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“Емин лежал в килията на Доган четири часа”

 1. Защо заблуждавате хората, човека посети негов познат.Постоя не повече от 1 час, това лесно може да се установи по времето на влизане и излизане от затвора, отразено в постовите дневници.

 2. Надявам се електората на ДПС най-после и той да се усети какви ги управляват !…Мисля ,че ВСИЧКИ етноси в България трябва ЗАЕДНО да свалим това управление от властта ! България не трябва да стане ново Косово на Балканите ! И нека не избираме отново и отново „стари муцуни“ и провалили се партии ! Ако бях по-голяма оптимистка, бих предложила и аз (както прочетох в един от форумите) да гласуваме за назначаване на кабинет от Брюксел.Поне така ще има някакъв шанс да вкараме престъпниците-депутати ,министри или обикновенни апаши в затвора !

 3. Не му е лесно на серГЕЙ ей.Първо ни разправяха,че Ахмет Емин бил най-честния човек на света.После се усетиха ,че щом държи ключа от черните каси на мафията-ДПС,едва ли ще им се вържем.Явно за това решиха да го изкарат някакъв психар, та чах и жена му включиха в този хор.Видете ли в рода му бъкало от самоубийци.АМА И НА ДОГАН ЛЕСНО НЕ СЕ УГАЖДА.Да рещи най -после каква версия да му „разработят“,че МИКОВ нещо много взе да се поти.Ще вземе да се изнерви, да се превъзбуди и докато се усетят и двамата,току-виж го начукал в ерогенната зона на ДОГАН.Те на това му викам междуетническа интеграция.

 4. Така де-какво излезе тя-софийският затвор се оказа хотел,където можеш да си полежиш за 4ас два,4е и 4етири ,4е и мацка да си вземеш!Тия сценаристи на кукловидите от ДС в опита си да прикрият вси4ко съсвсем изперкаха

 5. Я тука съвсем за балъци на взеха…Зна4и така-обаждаш се на шефа на затвора:“
  -ало шефе Пенеф съм!Абе слу4айно килията на доган да е свободна?Да?
  Абе дай ми я утре за 4етири 4аса…може ли?Абе няма да водя мацки-ей така за кеф-да се концентрирам…
  -Какво прокурора ли да питам?Сакън да 4укам на дърво-прокурри не искам да 4увам..“
  Направо изпадам от смях…

 6. до сега не съм вземал отношение но ще коментирам въпреки максимата за мъртвите или добро или нищо
  първо моите съболезнования на близките
  искам да направя коментар на твърденията че Ахмед Амин бил много, много честен, коректен отзивчив, не парадиращ с положението си , с висок морал
  моите ценности за честност са противоположни на самоубилия се.
  не може 10 години да си буфера между паричните потоци от обръчи от фирми към ДПС /сигурно има и мръсни пари/, но всички са незаконни и да бъдеш честен човек. един наистена честен човек още на втория ден ще си отиде, като види с какво трябва да се занимава. но властта и парите са мощен стимул. и Ахмед Амин си се просто един перач на пари, който сигурно нещо е оплескал /или е отклонявал пари за себе си/ и на последно място честен и морален човек

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *