Публикувано на 15.10.2020 / 16:03

ЕМБЛЕМАТИЧЕН ТЪПАК – НЕ РАЗБИРА ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС, НО ПОЗИРА С РЪЦЕ В ДЖОБЧЕТАТА

ЕМБЛЕМАТИЧЕН ТЪПАК – НЕ РАЗБИРА ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС, НО ПОЗИРА С РЪЦЕ В ДЖОБЧЕТАТА

Емблематичен тъпак – не разбира за какво става въпрос, но позира с ръце в джобчетата, все едно той ги проверява по въпросите на магистралостроенето.

Георги Дренчев

Коментари 22 за
“ЕМБЛЕМАТИЧЕН ТЪПАК – НЕ РАЗБИРА ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС, НО ПОЗИРА С РЪЦЕ В ДЖОБЧЕТАТА”

 1. От физиономутрата му се вижда как се отегчава и сигурно си мисли – Аре, бе тия няма ли да спрат да говорят и да ходиме да се черпиме!

 2. Боката е тъпак и езици не владее. Но е окумуш и схваща далаверата. С Боку при ковидизЪма е зле. След Боку ще стане много по-зле… И да не забравя НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОВИД-ИДИОТИ са събрани във вестник СЕГА !

 3. Ще кажеш, че тия на снимката около Боко много умни работи обсъждат. Най-вероятно беседата е как окончателно да закопаят ЕС, Европа и всичко европейско по нареждане на големите кукловоди. „Зелени сделки“, афро-арабски мигранти, Ковид фашизъм, джендъризми, педофилия, русофобия….всичко това опаковано в лъскаво целофанени и многословни програми, резолюции, директиви, регламенти, заповеди, призиви, санкции и прочие арсенал от късния СССР.

 4. Тия покрай него са абсолютно същите, но по-учени и възпитани. Занесъл си им е тяхното, търпят го.

 5. Само абсолютен идиот ще си сложи войнишки колан на официален костюм… Ако му завъртиш сакото, сигурно и якичка му е зашил…

 6. Изродът е в Брюксел.
  Добре, ама е с много тъп поглед и изглежда кофти дори и с костюм,
  Чудя се, каква ли проста банкянск п*тка го е родила този изрод и какъв прост х*й го е направил ?

 7. Боко Тиквата Бай Хуй - шефа на дебилите в България! каза:

  Емблематичен тъпак и кретен – европейските политици си говорят я на английски, я на френски или немски, ТОЙ стои и зяпа тъпо, ама се прай че разбира!
  Виновен е не той, а простата, овча, малоумна и чудовищно страхлива БГ-рая дето го търпи вече 11 години!!!!!!
  Във всяка една държава, дори и при черните в Африка щяха да го изритат с камъни и дървета още на втория месец от царуването му!!!

 8. определено може да запълне всяко празно място на снимка…абсолютната ПУСТОТА…

 9. Тулупа, „превежда“ на Урсула ..;) Какъв поглед само , насран е от страх !!;)

 10. По съвет на пиарката си полицейската щерка Арнаудова „Шехерезада“ Боко Тиквата се доближава до известните световни и европейски политици само за снимка. Никой не го канил да се присъединява когато те си говорят. А те не говорят на български. Вижте господина зад гърба на Тиквата каква учудена физиономия е направил.

 11. В нормалните държави има една наука, казва се „Протокол”. Тя най-общо включва изучаване на поведението, изказа, облеклото и жестовете на отделният индивид. До какъв извод достигат експертите по протокол когато видят индивид с РАЗГАЩЕНА риза, НАВИТИ ръкави, ходи с ръце в ДЖОБОВЕТЕ и на снимка винаги е ПРЕГЪРНАЛ съседите си в поза „УВОЛНЯВАЩ СЕ ТРУДОВАК”? Индивид, който се НАХВЪРЛЯ, ПРИДЪРПВА и ОЛИГАВЯ и всеки появил се пред него.Само това е достатъчно да не го слушат какво говори. Техният дипломатичен отговор е „този човек е „РАЗЛИЧЕН” На обикновен български език това се превежда „ТЪПАК”. Обидно ми е, че този ме представлява пред света и у нас. ЖАЛКО!

 12. А това отпред, на коланчето, за закачане на ключовете от чекмеджето ли е?

  1. В казармата се закачваха манерките на това отпред. Не случайно имаше израз „Куха манерка“.

   1. И да допълня, че манерката се издърпваше отзад на з@дник@. За да не удря т@ш@ците. И още нещо: Нашия питекантроп гледа точно, като н@ср@н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *