Публикувано на 25.09.2020 / 14:46

ЕКСХУМИРАМЕ „ФАТМАК КОРОНИС КАУЗА“ ДА БИЧИ ОТЦЕПКА НА ЧЕКМЕДЖЕТО

ЕКСХУМИРАМЕ „ФАТМАК КОРОНИС КАУЗА“ ДА БИЧИ ОТЦЕПКА НА ЧЕКМЕДЖЕТО

Eксхумираме „фатмак коронис кауза“ да бичи отцепка на чекмеджето.

У нас ковид-19 очевидно е политически въпрос, в пряка зависимост с оцеляването на ръководената от един безскрупулен лъжец и мръсник, хунта.

Георги Дренчев

Коментари 37 за
“ЕКСХУМИРАМЕ „ФАТМАК КОРОНИС КАУЗА“ ДА БИЧИ ОТЦЕПКА НА ЧЕКМЕДЖЕТО”

 1. Осралото се генералче с кратуна тип „бръснато яйце“ !

  Някой има ли адекватно обяснение защо шефът на военна болница се кефи на униформата, която върви с длъжността му и никой от предшествениците му не парадираше по тоя безумен начин с нея ?

  Лекар деградирал във фатмак, уф !
  Ами ПАЛЯЧО лилипут !

  1. добре бе няма ли кой да ги обръсне с един откос на калашников или снайпер ще свърши по-добра работа

 2. Най-черните ми съмнения се сбъдват – гейпарад няма да има.
  Ужас.

  Чудя се дали тая кондика ще попречи на възстановяване на Бригадирското движение и прокопаването на нов Хаимбоаз ,ръчно де …

 3. Ще се наложи още поне месец-два да слушате „нивото на заразени в сантиметри“, защото не са взети ДНК проби от цялото българско население. В страни, в които са взети ДНК проби от всички (като Швеция и Исландия), няма нужда да ги страхуват с „КУР-она вирус“ и да ги лъжат, че им правят „тестове“.
  Обратно в страни като Австрия, където половината от населението не се е „подложило на тест“, „Трябва да се всява още паника и страх, за да повярват в КУР-она вируса“ – думи на Сенастиян Курц в австрийския парламент.

 4. Шефката на фармацевтите я съдят, че казала за недостиг на лакарства, а този с лампазите КОГА ще го попитат за: „Ще мрете яко….“ Това не е ли насаждане на страх итревоги, или понеже е гербераст му се „прощава“, а премиерчето за чувалите с трупове, КОГА ще го „попита“ гЕШООФ??????

  1. чл. 326 НК – всяване на тревога, страх и паника по медиите

 5. Едно малко допълнение – същата участ бе и за сина на Стефан Мирославов – Крушата. Само че театърът на това последно действие бе страната на великата демокрация! Има малък проблем – работата бе свършена от един поданник на друга славянска държава – истински интернационалист. Нищо специално, само едно допълнение. Заслужилата майсторка на спорта – полковник Нонка Матова – нам какъв си шампион, с първия си изстрел не е уцелила сама кола а работата е свършена с два изстрела с разсейка от пет сантиметра – вторият – фатален – малко над рамката на челното стъкло на мерцедеса на Крушата.

 6. Бедата не в това какво ни говорят, а какво ние правим.
  В този ред на мисли само ние можем да ограничим свободата си, което е целта им/не на Бойко и ко./

  1. Ами спрете да се редите на опашка да давате „тестове“, бе! не разбра ли този народец, че АКО НЕ СИ ДАВА „ТЕСТА“, КУРонабесието ще се провали като спец-операция!? Очевидно е че целият натиск с за ТЕСТОВЕ, повече ДНК тестове. Вече 4 видни професори (Andrew Kaufman, David Rasnick, Cllaus Kohnlein Julian Rose) го потвърдиха: тестовете за К-вид НЕ МОГАТ ДА ПОКАЖАТ КОЙ Е „носител на вируса“. Трудно е да се намери черна котка в тъмна стая, особено ако няма котка.
   https://thebulgariantimes.com/%D0%A1%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%80-%D0%90%D0%BD/

  2. Тоя дето беше топка пред дупка нещо избяга от дупката и се гласи да тормози народа докрай казх ви такъв изрод само снайпер го оправя 78 дена протести и нищо еврогейците си го преместиха и хамерика тоже а за путин да не се косим въобще не се коси дали ще е тиква или радев все е тая за тях нали извършват ГЕНОЦИД което е главната цел и затриване окончателно на България

 7. Не искам телевизиите да излъчват на живо и изцяло брифингите на НОЩ. Те, брифингите и професорите, достатъчно упражниха психо терор. Всяка медия и сайт да си имат колонка с последни данни и който иска да си ги чете и да си ги слуша, а не ката ден да гледаме филма на ужасите- брифинга на НОЩ. Бъдете хуманисти, каквито сте длъжни да бъдете!

  1. И аз не искам(не съм и гледала нито един), както не искам брифинги за сърдечно-съдови заболявания, рак или хепатит.
   Обаче никой не ни пита…По-лошото обаче е, че май никой не пита и тях. Просто дойде есента и започва обещаната ни преди месеци втора част на психотрилъра в реалити формат.

 8. Погледът на мин.-председателя е тъжен…
  Нищо де- тъгата е признак на помъдряване. (По принцип.)

 9. Сами си набиват кола в гъза. Сами насъскват народа срещу себе си.

 10. Вярвам на ГЕРМАНЦИТЕ както и БОЙКО на МЕРКЕЛ…

  Брифинг на немски-специалисти за мерките и маските ❗
  ( Валтер Вебер, лекар – Хамбург
  Хайко Шьонинг, лекар – Хамбург
  Олав Мюлер-Либебенау, лекар – Хамбург)
  https://www.ärzte-für-aufklärung.de/team-unterstuetzer/

  1. и доктор Claus Kohnlein плюс Andrew Kaufman в един глас: Тези „тестове“ за К-вид са инструменти за незаконно вземане на ДНК проби! https://thebulgariantimes.com/%D0%A1%D0%B5%D0%BD%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%80-%D0%90%D0%BD/

 11. Невероятно – днес Мутрата се престрашил, изпълзял от скривалището и допълзял до сборището на негодниците, гордо именувано „министерския съвет“!

 12. Навремето имаше една гадна мутра от ВИС с прякор „Крушата“ , прост нагъл сума ти простотии направи , мислеше се за недосегаем , та един ден на магистрала Хемус с 100 км в мерцедеса му снайперист му пръсна тиквата, та като стана въпрос за тикви , аве една друга нагла мутра този път от СИК нещо много често почна с жипката да инспектира магистрала Хемус , да си викам , дали не е време за ……

   1. Ха, дано и ние да видим от живота нещо, щото той се отече от чакане тия да си идат доброволно!

    1. Попитали един мъдрец:
     – дълго ли ще чакаме щастието?
     Той отвърнал:
     – ако ЧАКАТЕ, ще е дълго.

  1. … но джипката е яко бронирана , от всекъде … даже и отпред !!! ха-ха …, ама нек се пробва !!! , знае ли човек ?!! , да разберем – кой е късметлията !!!!!!!!!

  2. Наистина беше голяма гад и тормозеше цял Ловеч. Свитнаха го на пътя Ловеч-Троян.

 13. Да наемем малко сумалийски „пичове“ да им покажат какво е мъжка любов на тея двамата, а и на всички във минетчийския съвет!

 14. А ще върнат ли среднощните монолози на сик? Или вече имат страх да не ги причака някой от митингуващите? И то не само в телевизиите е опасно, ами цяла София стана опасна. Нищо, че я напълниха с де що има в държавата полицай, жандармерист, борец, охранител или просто доброволец. Друго си е, по-сигурно е да си я на джип, я на хеликоптер, я на черешата, където хората те посрещат с аплодисменти и сълзи. С две думи, далеч от купени протестъри, тинейджъри-мафиоти, всякакви лумпени, решени да счупят държавата, а и от съседски дронове, микрофони и камери. Така че генералът-доктор да се оправя сам с короната. И без друго, той е отговорен…

 15. Абе, а на граничните ченгета кога ще изплатите обещаните по 650лева, за всеки месец от извънредното? Излъгахте ги най-нагло тия, дето работят на първа линия, че вдигнахте на некви знайни и незнайни с по 30% заплатите на служителите на НАП и Митница и всеки други канцеларски …

 16. Мишокът – Блудник се появи в Министерския съвет….
  Да се беше обадил да му спретнем едно сърцераздирателно ПОСРЕЩАНЕ / ИЗПРАЩАНЕ !

 17. Генерал Мутафчийски претърпял тежка катастрофа и починал.
  Минал през тунела в отвъдното – и на оня свят го посреща Свети Петър.
  Подава му Светията една КОВИД-маска и му казва:
  – Генерале, тук ще трябва да си постоянно с маската, без да я сваляш!
  Озадачен, Мутафчииски попитал:
  – Но защо, нали тук, на небето, няма коронавирус?
  А Свети Петър му отговорил:
  – Ми, то и долу – на земята, няма!

 18. Само при вида на гнусния ПЛАЗМОДИЙ ще се повръща ЯКО ще се повръща

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *