Регистрация
Публикувано на 28.04.2013 / 19:49

ЕКСКЛУЗИВНО! АЗ СЪМ ТОЗИ, ПРЕД КОЙТО „САМО” УБИЛАТА СЕ В АРЕСТА АНЕЛИЯ СПОДЕЛИ, ЧЕ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА И СЕ Е ОБАДИЛА И Я Е ЗАПЛАШВАЛА, ЧЕ ЩЕ Я УНИЩОЖИ!

Аз сьм един от малкото хора пред които Анелия е споделяла, че предходната година Цветелина Бориславова й се е обадила и я е заплашила, че ще я унищожи. ПРИЧИНАТА -  в нивите, арендовани от семейство Милкови в Северозападна Бьлгария, влизат и започват да жьнат мутри на Бойко Борисов и Цветелина Бориславова, които освен това са и финансирани от СИБанк – тогава собственост на Бориславова. Оказва се, че тези мутри са и собственици на фирми, занимаващи се с източване на ДДС. Анелия Милкова заедно с адвокат Александьр Косев заминават спешно за този район и пускат жалба до Районната прокуратура, но удрят на камьк – оказва се, че и прокуратурата на местно ниво е купена от Бойко и мутрите му.”

В редакцията на АФЕРА се получи сигнал, подписан от „Николай”, кой осветлява позабравения случай с обявената за самоубила се Анелия Милкова от Велико Търново, която намериха обесена в търновския арест.

Ето и сигнала, получен в АФЕРА, който публикуваме дословно:

„На 26.02.2010 г. в следсвения арест в град Велико Тьрново бе убита Анелия Милкова, собственик заедно сьс сьпруга си Младен Милков на тьрновската мелница. Двамата бяха крупни арендатори и собственици на около 200 000 декара ниви.

Официалната версия на полицията за смьртта на жената бе самоубийство , но никой не повярва на това.

Вечерта преди убийството в килията на Анелия е вкарана жена, която на сутринта мистериозно изчезва и която по всяка вероятност е последният човек, който е видял Анелия жива.

Безуспешни остават опитите на Младен Милков да издири вьпросната ськилийница на мьртвата си сьпруга. Оказва се, че адресьт на който би трябвало да живее тази жена  булевард Бьлгария 111 – просто не сьществува. Улицата свьршва с номер 77.

Оказва се, че вьпросното лице е сменяло адресната си регистрация над 10 пьти. Оказва се така сьщо, че тази жена документално сьществува с две различни имена – в сводката на ареста е записана с едно име, а в адресната регисрация – с друго фамилно.

След това се оказва, че тази дама излиза и влиза в страната когато си поиска, а нейната истинска самоличност и присьствието й в Тьрновския арест са обвити в мьгла.

Тази личност дори не е разпитана от следствието, а властите упорито я укриват.Тази жена по всяка вероятност е участвала в умьртвяването на Анелия.

В моргата е ходила наша обща позната с Анелия, която забелязва, че следа от вьрвата, с която уж се е обесила Анелия има само отпред на шията, а на врата няма такава, което означава че жената е удушена насилствено.

Аз сьм един от малкото хора пред които Анелия е споделяла, че предходната година Цветелина Бориславова й се е обадила и я е заплашила, че ще я унищожи. ПРИЧИНАТА -  в нивите, арендовани от семейство Милкови в Северо Западна Бьлгария, влизат и започват да жьнат мутри на Бойко Борисов и Цветелина Бориславова, които освен това са и финансирани от СИБанк – тогава собственост на Бориславова.

Оказва се, че тези мутри са и собственици на фирми, занимаващи се с източване на ДДС.

Анелия Милкова заедно с адвокат Александьр Косев заминават спешно за този район и пускат жалба до Районната прокуратура, но удрят на камьк – оказва се, че и прокуратурата на местно ниво е купена от Бойко и мутрите му. Тогава Анелия заминава в София и по някакьв начин успява да реши този проблем  и да изгони крадците и рекетьорите  Бойко и Цветелина от своите ниви.

На пьт от София за Велико Тьрново получава телефонно обаждане от непознат номер – обажда й се лично Цветелина Бориславова и я заплашва че ще я унищожи.

Това се случва по време на Тройната коалиция, когато Бойко беше все още кмет на София. Една от пьрвите му задачи след като дойде на власт бе да порьча на Цветанов да убие Анелия.

Николай”

Прокуратурата във Велико Търново иначе прекратява разследването за смъртта на Анелия Милкова, която е намерена обесена в килията следствения арест на 26 февруари 2010 г. Десет дни по-рано 42-годишната майка на две деца е арестувана заедно със съпруга си Младен Милков и трима данъчни служители от МВР-то Цветан Цветанов. Обвинението е, че петимата участвали в организирана престъпна група, която източила 3,5 млн. лв. ДДС.

Пред великотърновския вестник „Борба” съпругът на Анелия също е убеден, че смъртта на съпругата му е насилствена:

„…Имахме близо 20 искания към прокуратурата, но не бе изпълнено нито едно. Три пъти ни запознаваха с досъдебното производство и трите пъти искахме да се издири съкилийничката на Анелия, която последна я е видяла жива. На едното искане разследващият полицай ни каза, че не била намерена на адреса си, а в другите два случая – че била напуснала страната, но май се била върнала. Какво да си мисля аз в такава ситуация? Не стига, че съсипаха семейството и бизнеса ми, ами не искат и да кажат как жена ми се е обесила с някакъв шнур или въже, което е било снадено – едното парче е 35 см, а другото – 96 см?!”, разказва Младен Милков.

В. Борба вади на показ и че в документи на сектор „Арести” се казва, че лицето Димитричка Иванова Маринова Е БИЛА КОНВОИРАНА ОТ РУСЕ ЗА ЗАТВОРА В СЛИВЕН ТОЧНО НА 25 ФЕВРУАРИ 2010 Г. САМО Е ПРЕСПАЛА В ЕДНА КИЛИЯ С МИЛКОВА във Велико Търново. И на преден план неминуемо възникват въпросите: как така повече от година след това тази мистериозна жена е обявена за издирване?! Как така никой до момента не е отговорил на семейство Милкови, което тъне във въпроси: за какво престъпление, по какво обвинение и дали като обвиняема или подсъдима жената е била вкарана в килия N 11.

„…Опитах се да разпитам на N 77 дали някой познава такава жена, която би трябвало да е в Сливенския затвор. Никой дори и на този адрес не бе чувал за жена с такива имена. Ако не мога да намеря тази Димитричка или както там се казва, исках поне да открия нейни близки, някакво доказателство, че тя въобще съществува! По-късно чрез мои познати научих, че въпросното лице си е сменяло над 10 пъти адресната регистрация. Документално пък се оказа, че съществува с две различни имена – в сводката на ареста е записано едно име, а в адресната регистрация – друга фамилия. След това се оказа, че тази дама излиза и влиза в страната когато си поиска, а нейната истинска самоличност и присъствие в търновския арест са обвити в мъгла…Щом властите укриват жената и не могат да я намерят, а откриват толкова много хора когато си поискат, значи нещо не е наред. Прикрива се информация в тази драма. За нас тази съкилийничка може да е участвала в умъртвяването на Анелия, може да е казала нещо, може да е научила нещо от жена ми. Тази личност не може да не е дори разпитана…

Ако МВР, прокуратурата и съдът не бяха вкарали съпругата ми в килия, тя щеше да е жива. Какво друго да си мислим аз и децата ни?”, категоричен е съпругът на Анелия.

„…Не мога да живея повече така, особено след като припаднах, когато отворих вратата на ченгетата у дома, и от тогава имам бели петна в мозъка и губя разсъдък. Просто няма да бъда полезна…”, пише в „предсмъртното си писмо” Анелия в килията.

Дъщеря и  Габриела и на съпруга Милков обаче контрират, че двамата са чули шум от падане на тяло при отваряне на входната врата, а там имало и камери, които вероятно са записали какво се е случило при нахълтване на полицията на 16 февруари 2010 г. в къщата на Милкови, чиято врата отваря именно Анелия. Тя е била малтретирана при задържането и това също може да е провокирало смъртта й.

„…Защо прокуратурата отказва да направи следствен експеримент с човек, който да докаже как точно сама си е сложила примката Анелия? Става дума за две въженца, които са вързани и са с обща дължина 131 см. Според заключение на експерти човек с ръста и килограмите на жена ми не може сам да се обеси по начина, по който твърдят разследващите…”, пита  съпругът, убеден, че Анелия не може да се обеси сама.

АФЕРА ПРИЗОВАВА НОВИЯТ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ДА ВЪЗОБНОВИ РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА СМЪРТТА НА АНЕЛИЯ, ЗАЩОТО ОЧЕВИДНО ИМА СКАНДАЛНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА, НА КОИТО РАЗСЛЕДВАНЕТО НЕ Е ОТГОВОРИЛО, А ВЕРОЯТНО И УМИШЛЕНО Е ПОТУЛИЛО.

Afera.bg

 

 

Коментари 15 за
“ЕКСКЛУЗИВНО! АЗ СЪМ ТОЗИ, ПРЕД КОЙТО „САМО” УБИЛАТА СЕ В АРЕСТА АНЕЛИЯ СПОДЕЛИ, ЧЕ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА И СЕ Е ОБАДИЛА И Я Е ЗАПЛАШВАЛА, ЧЕ ЩЕ Я УНИЩОЖИ!”

 1. Какво може да очаквате от прокуратурата след като се отчитат на ББ,и получават задачите си от него.

 2. Отказът на правосъдието да работи е знак какво се задава.Обаче овците се нуждаят само от паша, а човека който е смачкан, едва ли е чел за своите граждански права. Невежеството на този народ не се лекува със знания, а с пари, които се държат от вълците на прехода. Какво може да се случи в тази държава,когато почти цял народ иска да живее в разкош и разврат и с ценностите на върхушката огльозгала държавата. Племето е продажно! Колко от героите на тази земя умряха от куршум на врага и колко от предатели?

 3. Първо тези които ги конвоират за Сливен-затвора не минават през Търново, а в Горна Оряховица има разпределител към различните затвори.Това е 100% достоверна информация и ако искате да разберете по-вече можете да се свържете с мен.И още информация за семейството – искайте справка от Арестта-Русе и от конвойното в Русе за въпросната жена , както и справка за маршрута по който са я конвоирали. Доколкото ми е известно от Русе такова лице няма конвоирано!!! Мислете и не прощавайте!!!

 4. уважаема афера.бг надявам се горенаписаното да сте го докладвали вече на сайта на прокуратурата.ако имате нужда ще ви дам егн и булстат на лицата в този текст.

 5. Този Миро си е човек на Тиквата. Абсолютно съм сигурна, че всичко в писмото е вярно. Тия мръсници са уникално гнусни.

 6. Боко не остави бизнес ,който да не е заграбил,а бетоновите възли на кой са? Как бяха принудени собствениците им да работят за Боко и Цвъки? 90% за двамцата 10 за собственика!

 7. Мога да кажа само едно , Бойко се опитва да каже че е Ангел но истината за този човек е друга . Кървавите пари на Бойко и Цветелина ще им носят до края на живота им само смърт и болести на близките им хора .

 8. САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА НАШИЯТ НАРОД ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ МУТРИТЕ И МУТРЕСИТЕ ИМ!НО АКО СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ НЯМА БОЖИЕ ПРОВИДЕНИЕ ,ЖЕСТОЙКО СЕ ЛЪЖАТ!ТАКА БЕЗНАКАЗАНО ЖИВЯХА ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ ПАРТИЙНИТЕ ЛИДЕРИ И КАКВО ПОСЛЕДВА?!НАПРАВЕТЕ СПРАВКА , ДЕЦАТА ИМ :СТАНАХА-НАРКОМАНИ,АЛКОХОЛИЦИ,КРАДЦИ НА КОЛИ,РАЗБОЛЯХА СЕ ОТ НЕИЗЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ/СИНА НА МИРЧО СПАСОВ/,ДРУГИ СЕ САМОУБИХА!Е ТАКАВА ЛИ СЪДБА ИСКАТ МУТРИТЕ И МУТРЕСИТЕ ЗА СЕМЕСТВАТА СИ!

 9. Веси , не пишете глупости за смърта на Анелия , когато се случи самоубийството в ареста бях там като задържан и знам точно как протекоха събитията , наистина се е самоубила .

  1. АМИ КАТО ЗНАЕТЕ ОПИШЕТЕ ТОЧНО КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО И НАПИШЕТЕ ИМЕТО СИ.

  2. дааа със сигурност е истина господин Миро….откога по следствените арести се намират въженца за бесене,аз за 13 дена в русенския арест не видях възможност да се самоубия,а и майка на две дечица не си слага така лесно край на живота,таткото-да,но една майка-нееее!а и само факта,че е намесено името на Борисов и Бориславова…..коментарите са излишни….жената е убита!ДАНО МЪЖЪТ Й НЕ СЕ ОТКАЗВА ДА НАМЕРИ ИСТИНАТА,АЗ И ВЯРВАМ МНОГО ДРУГИ БЪЛГАРИ ЩЕ ГО ПОДКРЕПИМ ДА Я НАМЕРИ!!!!!!!

 10. Цв, ЦВ, Цв … Цветановци, Цветелини, Цветлиновци, Цветомировци и вся остальная Цв – сволочь цъфнаха на Цветница. Какво ли ще вържат?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>