Публикувано на 04.10.2020 / 15:59

ЕКСКЛУЗИВНОВ BIG5: ВИЖТЕ НОВАТА „КЪЩА – УБЕЖИЩЕ“ НА МАКЕДОНСКИЯ ПРЕМИЕР ЗОРАН ЗАЕВ В ХАЛКИДИКИ

ЕКСКЛУЗИВНОВ BIG5: ВИЖТЕ НОВАТА „КЪЩА – УБЕЖИЩЕ“ НА МАКЕДОНСКИЯ ПРЕМИЕР ЗОРАН ЗАЕВ В ХАЛКИДИКИ

ЕКСКЛУЗИВНО И ЕДИНСТВЕНО В BIG5: Вижте новата “къща – убежище” на македонския премиер Зоран Заев в Халкидики

Мълвата твърди, че в новия палат на македонския премиер често гостуват македонски, косовски, както и някои български политици.

Македонският премиер Зоран Заев смени триетажната си вила в курорта Неа Мудания на Халкидическия полуостров в Северна Гърция, с нова луксозна къща само на 100 км от предната. Тя се намира в затворения комплекс „Агнанти вилас“, поглед към когото има само от морето, а по суша се вижда само скромна оградна стена.

Нека припомним, че през 2018 г. гръцкото издание „Нюз.ин“ съобщи за имота на Заев в Халкидики, като се позова на няколко македонски медии. Тогава също стана ясно, че Заев е собственик на 3-етажната къща и често посещава Гърция, в която приема много гости от цял свят. Сред тях имало много политици от Косово и Скопие, а също и редица бизнесмени, минаващи за близки на Заев.

ЕКСКЛУЗИВНОВ BIG5: ВИЖТЕ НОВАТА „КЪЩА – УБЕЖИЩЕ“ НА МАКЕДОНСКИЯ ПРЕМИЕР ЗОРАН ЗАЕВ В ХАЛКИДИКИ

старата вила на Зоран Заев в Неа Мудания

През 2018 година македонският информационен сайт „Прес24“ съобщи, че Заев посещава Гърция почти всяко лято и се наслаждавал на изумителна гледка към морето в 3-етажна къща и двор от 300 кв. м. Тогава изданието написа, че вилата в Неа Мудания била на самия морски бряг и струвала около 100 хил. евро.

В отговор пък гръцки брокери пресметнаха, че реалната стойност на имота е много по-голяма, от тази, платена от Заев. Те предположиха, че скучноватата къща на Заев е с цена около 300 хил. евро.

ЕКСКЛУЗИВНОВ BIG5: ВИЖТЕ НОВАТА „КЪЩА – УБЕЖИЩЕ“ НА МАКЕДОНСКИЯ ПРЕМИЕР ЗОРАН ЗАЕВ В ХАЛКИДИКИ

така безлично изглежда входът към затворения комплекс с новия имот на Заев

Днес за пръв път BIG5.BG ви показва снимки от новата къща – убежище на македонския премиер Зоран Заев.

Според местни хора, за последно той е почивал в нея само преди месец, през август. Същите твърдят, че за да не вдига скандал около името на македонския премиер, въпросната къща била закупена от фирма, близка до брат му – Вице Заев.

За разлика от предишната къща в Неа Мудания, настоящата е далеч по-голяма и луксозна, като се намира буквално на самия морски бряг.

Вилата на Заев е част от малък комплекс – „Агнанти вилас“ – с още четири вили като тази, която обитава Зоран Заев. Неговата обаче е единствената с голям частен басейн пред нея и е с най-голяма квадратура.

вилата на Заев – заградената в червено

Четирите вили са на самия морски бряг, но са прикрити от любопитните очи, чрез обширен имот, като по този начин те остават абсолютно невидими от пътя. Вилата на Заев би могла да бъде заснета единствено от морето и то само в случай, че предварително знаеш коя къща търсиш, тъй като гъстата гориста растителност добре прикрива баровските имоти от чуждите очи.

поглед към имота от морето

Новият имот, обитаван през последните две лета от Заев, се намира в самия край на Касандра, което е първият от трите ръкава на Халкидическия полуостров. Къщата се намира в изключителна близост до новия баровски хотелски и марина комплекс „Мираджио“ и гледа директно срещу втория ръкав Ситония.

Според местни хора, Заев обожавал този район на Гърция и не изпускал лято без да прекара поне месец там. След като македонските медии обаче научили за къщата му в Неа Мудания, Заев и приближените му решили да намерят нов имот, който да бъде скрит за любопитните очи и официално да няма нищо общо с македонския премиер. Мълвата твърди, че в новия палат на македонския премиер често гостуват македонски, косовски, както и някои български политици.

www.big5.bg

 

Коментари 17 за
“ЕКСКЛУЗИВНОВ BIG5: ВИЖТЕ НОВАТА „КЪЩА – УБЕЖИЩЕ“ НА МАКЕДОНСКИЯ ПРЕМИЕР ЗОРАН ЗАЕВ В ХАЛКИДИКИ”

 1. Заев е същия боклук какъвто е Борисов, Нинова и Радев, които се управляват от едно посолство на Козяк… затова и дебилчетата с неземна злоба съскат против всички, които показват явната зависимост на прежде описаното трио, които са зависими един от друг и си хортуват далеч от ушите на простолюдието, кроейки планове за неговото заличаване.

 2. А представете си какво ще е като набута братята македонци в ЕС и почнем да му плащаме еврофондове… Тоя може и да надмине учителя си Тиквоча, макар че ще е трудно…

 3. Льотчикът да се маха най-обича да мечтае Боко да го оноди през гащите.

 4. ЗАЕВ е мръсен шиптар НАРКОтърговец фирмата му е НАЙ-големия производител на “медицинска“ МАРИХУАНА.
  ЗАЕВ е побратимен с брак на близка роднина омъжена за видни АЛБАНСКИ нарко байрактари .Байрактарите(знаменосци) са ВОДАЧИ на племенни мафиотски албански организаци търгуващи с ДРОГА,ОРЪЖИЯ,Проститутки и ЧОВЕШКИ ОРГАНИ
  ЗАЕВ е в комбина с няколко босненски мюсилмански клана от най-радикалната мюсилманска секта “Нурджль“ търговци на ДРОГА(хероин) босненците Харун Хаджибулич,косовара от Прищина Деян Трайковски-близнак
  ЗАЕВ заедно с албанския нарко търговец Зекир Бекири-Чауш работи в тесни сътрудничество с ЦРУ като именно във вилата в Халкидики се провеждат регулярни срещи на сащ агентурата за разпределение пазарите на наркотици
  Други шиптари нарко търговци и търговци на оръжия от БЛИЗКОТО обкръжение на ЗАЕВ са шиптарите Джеладин Юсуфи (Джони от Маjkовци) и АЛБАНСКИЯ НАРКОБОС Наки Халими
  ЗОРАН ЗАЕВ провежда и редовни срещи на сащ агентурата с албанските,черногорските,босненски и македонски наркотърговци във военната САЩ база“Бонд стийл “Прищина Косово и това НЕ е тайна за никого на ЗАПАД от София само във България и в БГ медии на Македоския лидер ЗАЕВ се изгражда образ на НЯКАКЪВ кротък ,хрисим усмихнат млад лидер който иска да поведе Македонците към Демокрация.ПЪЛНА ЗАБЛУДА ЗАЕВ е хитър ,пресметлив злобен БЕЗ скрупелен брутален НАРКОтърговец
  ЗАЕВ ,Момир Стойнович- македонското ВКР работят в комбина с АЛБАНСКАТА МАФИЯ контролирани под ЦРУ чадър като целта им разрастване и укрепване на ВЕЛИКА АЛБАНИЯ(не Македония)

  1. ..E,,POGARNIKARJA,,OT DE DA ,,IMA MOZAK,,DA PROUMEE ,,TOVA,,..I DA GO ZNAE…TRAE SI…KAKTO I ZA,,POLVINATA BALGARSKA ISTORIJA,,..PO,,MAKEDONSKITE SELA I PALANKI,,..DRUGI SA MU,,SMETKITE,,…

 5. Товаришч коритаров,
  Истинските журналисти критикуват всички партии и политици.
  Не обслужват борисов както пик или радев както дневник.
  В тоя сайт се бичува цялата политическа сган.
  И от космоса се вижда кой читател е здравомислещ и не вярва на престъпниците от партиите и кой е партийна чугунена тиква и се подмокря при вида на радев или курнела.
  Комунягите като теб, които искат тук да е стенвестник в пропаганда на льотчика и курнела, са извънредно смешни.
  Те и само те ръмжат и от мен, а присъствието ми тук с тоя псевдоним, иронизиращ онова нещо в президентството, издигано в култ от тъпоумници, е опит да покажа, че всички са бандити и мафиоти.
  Който вярва на партии, да ходи в партийните форуми.

 6. Тя тая политика много арна бе Миме , бъркат в кацата с мед , я хотел, 6 апартамента, вилички, лапаницата е голяма от всички партии от началото на демокрацията. Затова се натискат куцо , кьораво, сакато за кокала ще се избият.

 7. Македонският премиер пет пари не струва в сравнение с нашия премиер,да се свети името му ! Жалко че няма как да го забие в земята като му покаже той какви къщи и имения има пръснати по цял свят. Можем спокойно да ги бием македонците и по тази линия. Заев има още много да учи как се измъкват пари от чужди джобове и се кътат милиарди без да те хванат.
  Изпитвам национална гордост,заради родния Тулуп !
  Само една тревога от вчера-две жени от протестиращите,при това облечени в черно са направили вуду магия на Онуй-то кукла,то игли-страхотия ! Дано гербаджиите да я развалят,че да не си го загубим-какво прайваме без Него !

  1. Точно заради тоя клоунски маниер ефектът от протестите е точно обратният на желаното.Тиквата вече се забавлява от абсолютното безсилие на протестърите.
   В един текст вчера кеворкян обърна внимание на нещо много важно – пълното отсъствие на бедняците от тия протести.Добре облечени и очевидно заможни типове се разхождат вечер, а мизерниците, клошарите, аутсайдерите ги няма там.А само гневът на тия нещастници може да свали хунтата, както преди, когато се самозапали оня младеж във варна.

   1. До анонимникът, – льотчикът да се маха!
    Абе, ЦЪРВУЛ,
    ГАДЕН, ДОЛЕН и СМОТАН!!
    Аз на теб не ти ли казах, че Ти Си – ГОЛЯМО и МАЗНО ГЕРБЕРСКО ЛАЙНО!!!
    ДУХАЙ СУПАТА ТЪПАНАР

    1. Забавно ми е да вбесявам малоумните комунистически въшки и да ги карам да се показват сами.
     Едно е аз да кажа, че феновете на льотчика и курнела са идиоти, друго е те да го демонстрират сами.

     1. АБЕ,
      – Льотчик Радев, МНОГО АНОНИМНИЦИ СТАНАХТЕ БЕ!!!
      НЕЩО МАЙ СЕ ОБЪРКАХТЕ ВЕЧЕ, КОЙ ТОЧНО ДА ОТГОВАРЯ!?!?
      И ТИ ЛИ СИ НА ДЕПЕСАРСКАТА ХРАНИЛКА???

      Рънътъ прай бурбътъ

  2. Да де! Ама осъдиха бившата министърка на Груевски (пък той избяга) заради един Мерцедес (или нещо такова). Смешна история! Просто не слушаха господарите и не искаха да правят отстъпки пред албанците и гърците. Затова сложиха нелепия Зайко-Байко-Кокорайко. Затова е и тая вила, предполагам. На нас пък ни го представяха като приятел на България и дори като българин, за разлика от „злодея Груевски“, но след подписването на договора- истинското му лице лъсна и се видя що за „българин е“. Българин от македонски тип. 🙂
   Доколкото знам- наоколо си е цял анклав от високопоставени виладжии от съседните държави. Влекат ги уединението и земята- горките хора!

 8. Боко : „Кради, за да имаш, върти далавери, за да управляваш“ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *