Публикувано на 13.11.2020 / 10:08

ЕДНИ КРЕЩЯТ „МУТРИ, ВЪН!“, ДРУГИ ПРАВЯТ С „МУТРИ, ВЪН!“ … БАКАЛИЯ

7 октомври 2020 г., 90 ден от протеста: „Снощи недоволстващите отново проведоха традиционното си шествие до „Орлов мост”

Без напрежение премина 90-тият ден на антиправителствени протести в София. Недоволстващите отново се събраха в „Триъгълника на властта”, а около 21 часа тръгнаха на традиционното шествие до „Орлов мост”, който временно остана блокиран.

Протестът премина под мотото „Нас не ни е страх“. От днес пък от „Отровното трио” се заканиха, че всяка вечер ще ходят до някоя партийна централа, която да замерят с яйца.“

12 ноември 2020, Eмил Соколов във Фейсбук:

„Преди време казах, че Отровното трио прави марка на гърба на протеста. Обвиниха ме, че си измислям.

Ето какво открих във Патентното ведомство

Скоро марката „Отровното трио“ ще е факт – патентована и готова за ползване.

Ще се занимава с производство на хартиени изделия, наука, телекомуникации, реклама, управление на търговски сделки и какво ли не. Това е всичко, което е нужно за една предизборна кампания. То и партия уж нямаше да има, ама и това се оказа, че не е точно така.

Остава един въпрос – още от самото начало ли идеята е била явяване на избори и употреба на протеста като ПР акция, или са го решили накрая?

Браво, господине. Накрая отровена се оказа енергията на гражданите“

На 90 -тия ден, на 7 октомври т.г., едни крещят „Мутри, вън!“, други правят с „Мутри, вън!“ … бакалия.

Се ла ви.

Afera.bg

 

Коментари 15 за
“ЕДНИ КРЕЩЯТ „МУТРИ, ВЪН!“, ДРУГИ ПРАВЯТ С „МУТРИ, ВЪН!“ … БАКАЛИЯ”

 1. Би трябвало да си доста наивен за да очакваш нещо патриотично, честно, почтено и морално от наследници на червени боклуци, единствено вярно и честно е посочено в името им, че са отровни за обществото и те като останалите от „елита“ на червената мафия и слугинажа им.

   1. Аз така съм свикнала. Пържа си едно яйце,после десет дена само го претоплям,като му добавям всеки ден по малко олио.А ти кога се прекръсти,познах те по манталитета,и защо се подвизаваш под чужд флаг,незнам.

 2. Банкянският празноглав, тъп и прост, прост, ама неописуемо прост фюрер, след определения от малоумния ботоксов перчемлия с обратни наклонности „зелен коридор“, е на крачка от създаването на сборен пункт – концлагер от типа на организираните от германския му колега Адолф, чийто девиз, изписан над портала, неграмотника цитира – ”Arbeit macht frei”, който да е предназначен за пенсионерите.
  Трети райх, трето правителство! Какво тук значат някакви пенсионери, при това „нахранени“ (по думите на бишата посланичка на Мутрата в Турция) с по 50 лева?

 3. Изявление във „Фейсбиук“ на Боко Тиквата днес:
  „Европа и светът са в криза, а българското производство расте. През септември Евростат отчита увеличение с 2,3% на промишленото производство у нас в сравнение с август 2020 г. Единствено Чехия, Дания, Полша и Словакия имат по-голям ръст в целия ЕС. Освен това производството в България продължава да е в подем за пети пореден месец.
  Нещо, с което не могат да се похвалят много страни в Европа. Тези положителни данни идват на фона на невиждана световна криза. Производството в рамките на целия ЕС е в застой, а при страните в Еврозоната се влошава.
  Няколко дни слушам опонентите ни как сме пропуснали време през лятото. Докато те само говориха, ние работихме. Подкрепихме бизнеса и работниците с редица мерки и икономиката не спря да работи. Строихме пътища и заводи. Докато кандидатите за власт мислеха за изборите, ние мислихме за хората. И европейската статистика го показва. Благодарение на бързата реорганизация и натискът върху здравната система намаля. Сигурен съм, че лекарите ще се справят. Аз и правителството имаме ангажимента да извадим страната от кризата. Съдейки по данните досега, явно сме на прав път!”

  ХОРА, ТОЗИ НАИСТИНА Е ПСИХОПАТ. ТРАГЕДИЯ!

 4. Южна Корея започна производството на руската ваксина, която ще струва по 10 долара за два флакона. “ Южна Корея ще произведе 150 млн. дози от руската ваксина “ Ние доказаните български кретени ще чакаме американската „Ремдесивир“ , която ще струва 390 долара флакона. Вече си накупихме 8 изтребители за 2 милиарда на чертеж и сме готови да пазарим още толкова. През това време и Ф-35 станаха по- евтини. Кой може да ни оспори първенството по кретенизъм начело с един доказан астралопитек.

 5. Е то където има замесен арменец е ясно, че работата ще се завърти към търговийка и печалба. Има ли окончание КЯН във фамилията, нещата все към това се отиват! 🙂

 6. Според хвалипръцкото ББ „Само ние растем“ в тази Ковид-криза. Не виждаме нещо да е пораснало, освен огромното му шкембе. Срам и позор да имаме за премиер такъв елементарен и зъл човечец, патологичен лъжец и самовлюбен тип. Готов за усмирителната риза!

 7. Когато нещо в национален мащаб не стане както искаме, веднага се търсят виновниците изопачават се идеите, търси се под вола телето. По-голямата част от българския народ искаше при тези протести правителството на Бойко да подаде оставка. Припомняха си предните случаи. Само, че сега е друга ситуацията. И трябваше друга тактика . Защо всички лидери на опозиционните партии и движения не се събраха и да изготват стратегия, план за управление, морална и практическа подкрепа на това всенародно протестно движение . Явно, че чакаха тиквата сама да падне и те наготово да я изместат. Тази пасивност запазва, макар и временно, а може и за постоянно власта на Бойко.

 8. Само не ми стана ясно откога патентното ведомство работи и по Търговския закон.

 9. И аз регистрирам търговска марка за презервативи – ,,Мутри вътре,мутри вън“
  Като ги фана яко в найлона,къде ше ходят,напред назад ,напред назад и после в канала…
  Ама ха…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *