Публикувано на 11.07.2019 / 20:13

ЕДНА РАКЕТА ВЪЗДУХ – ВЪЗДУХ В ЗАДНИКА НА КАРАКАЧАНОВ

каракачановАко е е вярно, че сме купили Ф-16 само с 12 ракети и тези въздух-земя са без насочване – една ракета въздух-въздух в задника на Каракачанов.

Николай Бареков

Коментари 24 за
“ЕДНА РАКЕТА ВЪЗДУХ – ВЪЗДУХ В ЗАДНИКА НА КАРАКАЧАНОВ”

 1. Та във връзка със самолетите и нашите нови ,,братя.. отвъд океана,само да напомня/съобщя за пропусналите новината/,че същите тези ,,братя,, , които на нас одират по три кожи за 8 тенекии,ПОДАРИХА на Гърция преди два месеца 70/седемдесет/ бойни вертолета.Коментарите са ваши.

 2. Днес на женския пазар една жена каза, че коалицията на обединените патриоти се разпадала,защото се скарали за разпределението на комисионните от покупката на F-16.

 3. Вече няма да имаме хеликоптер-линейка. Нищо! За сметка на това ще имаме 8 чисто новички никому ненужни и безполезни самолети купени със заем за близо 3 млрд. лева. Да ги поръчат с носилки. С хеликоптери не може да си купиш индулгенция пред краварите, за да не те закачат.

  1. То не се знае какво точно ще имаме и дали ще имаме нещо, защото след ПЕТ години я камилата, я камиларя!

 4. Стройно, идеологически подковано момче, високо, с руси коси и ясен поглед – това беше Каракачана преди 20 години, когато дойде от Русе в София да се умилква около застаряващите македонисти. Онези истински борци от ВМРО, които бяха минали през Белене, осакатени, болни, но непреклонни. И успя да ги омая, промуши се към ръководните нива, измести този-онзи, който му пречеше, докопа се до сгради и сметки. И се започна едно плюскане, едни наденици, едни агнета на шиш, едни ми ти апартаменти с тераси, мезонети, блага връз блага. И се заобиколи със себеподобни, и евродепутати ги направи, та и те да се облажат. И къде истана святата идея на ВМРО? И кой още се подлъгва да гласува за тези тумбаци, които – с просто око се вижда – имат само една цел: власт и да лапат, да лапат.

 5. Всъщност няма нужда от никакви самолети,ракети,мракети. Достатъчно е тоя да пръдне насочващо и всичко ще е изпепелено.

 6. Това – от шкембе то си, да не виждаш стълбите – не е лесна работа!

  1. Абе,то и да нямаш голямо шкембе,ако имаш голяма пишка,пак няма да виждаш стълбите. Тая работа със стълбите не става с ядене,акъл требе.То е като шофирането,малко да се разсееш и ке останеш без некое ребро. А пък най е опасно,да бързаш за некъде и да побягваш из къщи за да не закъснееш и да се спънеш у некой кабел,тогаз изхвърчаш като куршум и чупиш и ребра и глава.После спираш вече да бързаш и да бегаш,първо опипваш почвата и после стъпваш,ама кел файда,белята вече направена,болките от счупеното остават за цел живот. Затуй требе първо да мислиш и после да стъпваш.По същата логика ако се намалят разрешените скорости за автомобилите,няма да има катастрофи или ще бъдат по леки,без да има смърт. С тез фалшиви шофьорски книжки,с тез фалшиви прегледи на колите,части на коли и те фалшиви,всичко пълен фалш,по време на война не умират толкоз хора като у нас на пътя от катастрофи,поне за първо време трябва драстично да се намали разрешената скорост,а за нарушителите големи глоби и отнемане на книжката завинаги,защото той е един потенциален убиец на пътя. ЩОМ ИСКА ДА ШОФИРА,ЩЕ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ,ТОВА Е. НИЩО,ЧЕ НЯКОЙ ГО Е ИЗЛЪГАЛ,ЧЕ СЕГА СМЕ ДЕМОКРАЦИЯ И ВСИЧКО Е РАЗРЕШЕНО. НЕ,ДРАГИ,ВСИЧКО НЕ Е РАЗРЕШЕНО. ИЗБИЙТЕ СИ ГО ОТ ГЛАВИТЕ.НЕ МОЖЕ НЯКОЙ ДА ВИ ДАВА РАЗРЕШЕНИЕ ДА УБИВАТЕ,ПОД МАСКАТА НА ДУМАТА ДЕМОКРАЦИЯ.

   1. Илиянче, за дългата пишка добре. Но, шофьорите какво общо имат с темата не разбрах?

    1. Направих някаква аналогия на вървенето по стълби и шофирането,защото и при двете трябва много да се внимава,да бъдеш концентриран,мозъка ти да бъде на място,а много високата скорост може да попречи на мозъка да реагира правилно и навременно в екстерна ситуация. Сетих се също,как на два пъти през осем години чупих ребра,и двата пъти причината беше вървенето ми с висока скорост,единия път паднах по стълби,а другия път се спънах в кабел,за който вече споменах и предупредих хората да внимават много. И тогава понеже при свършен факт си мислех,че ако вървях по бавно,по малко щях да се контузя,затова стигнах до заключението,че ако се шофира с по ниска скорост,може да се предотвратят смъртните случаи.Логично е нали? Аз де факто не съм направила някакво откритие,много е ясно,че главната причина за смъртта на пътя е високата скорост. Всяка смърт на пътя,и не само,аз я преживявам лично,и може би затова правя разни аналогии,които на теб ти се струват неуместни. Не знам дали бях достатъчно изчерпателна,но все пак се постарах.

     1. Права си! Каквото и да прави човек, трябва да го прави с нужното внимание и отговорност. Два пъти съм заспивал зад волана и Господ ме е спасявал и не допусна да нараня друг човек. И двата случая не прецених силите си. Личната отговорност в действието е задължителна. Но, моля те, не може да си военен министър и да си такъв търбух. Нито в „царската“, нито в соц.армията се допускаха подобни екземпляри, освен някой старшина на доизживяване. Измислицата „политическо управление“ на даден ресор, особено в армията и полицията, ми прилича на едновремешните политически офицери, които въпреки, че бяха „верните хора на партията“ все пак бяха и за пример, а не „лоени топки“ за търкаляне по плаца!

 7. Всъщност това за ракетите и самолетите е без значение. Няма да получим нито едното, нито другото. Най-вероятно след 3-5 години ще ни съобщят, че самолети няма или поради някаква „резонна“ за сахибите причина не ни се полагат. Насрещната престация:
  1. Ако смеете си поискайте парите.
  2. В следствие европейските изисквания за екологичност на ТЕЦ Марица /техните/ трябва да бъдат затворени, НО има договори с неустойки – цесия на милярдите от самолетите+лихви+комисионни на адвокатски кантори от Краварника и готово Братската дружба продължава, както и евроатлантическата вярност. Е най-вероятно парите няма да ни стигнат и ще доплатим още 1-2 милярда, но Иво Минджев и Иван Кръстев ще ни обяснят, че това е висша ценност и трябва да благодарим и да целуваме ….
  Отврат. Сволочи.

 8. С тез милиарди трябваше да построят един град специално за истинските човеци в България,да се отделим там,да си направим автономия,и да оставим хуйовете на спокойствие да си живеят живота.На тях тогава и отбранителни самолети няма да им трябват,от кого ще се пазят,като всички са си хуйове лика прилика. ЩЕ СИ ПРИЕМАТ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ И ГЛЕЙ САМО КАКЪВ ЖИВОТ ЩЕ ПАДНЕ. ДАЖЕ ЩЕ ЗАБРАВЯТ ЗА НАС. НАЛИ ТОЧНО ТОВА ЩЕ БЪДЕ ЦЕЛТА,ДА ЗАБРАВЯТ ПРЕДИШНАТА СИ ХРАНА С НАШАТА ПЛЪТ И ДА ЗАПОЧНАТ ДА ЯДАТ САМО ХУЙОВЕТЕ НА СЕБЕПОДПБНИТЕ СИ. Хайде,има ли желаещи да ми изпълнят проекта. Само така всички ще са доволни.

 9. Хуйовете дето изпъдиха децата ни от България трябва веднага да влязат в затвора.А техните деца,и те като нашите деца да нямат право да живеят в България.

 10. Запрянчо и Каракачанчо , Събев , Попов и разбира се Боку , Цвъко и Горанов за директно за ареста след този грабеж на века….авансово 3 милиарда по частна сметка в Мериленд , само лихвите за 5 години са още 500 милиона…., Цацаров , размърдай се с военната прокуратура…., това няма да им се размине

 11. Тоз плужек свърши мръсната работа! Ред е да си ходи! Той кво си мисли, че с тези пари си купува приват индулгенция ли? Нищо подобно! За големия брат тези пари са нищо! Очевадно е, че с нея може да се купи само едно опрощение! Да му мисли лакейския антураж! Народът няма да прости на такива майкопродавци!

  1. 22 000 000 000 000 ДЪЛГОВЕ ИМАТ И СА ПРЕД ФИНАНСОВ ФАЛИТ,НО КВО ИМ ПУКА ЩЕ ПЕЧАТАТ,А И КАТО ИМА БАЛАМУРНИЦИ КОМИСИОНЕРИ ГОТОВИ ДА ПРОДАДАТ РОДИНАТА СИ НЕЩАТА СЕ ВРЪЗВАТ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *