Публикувано на 09.08.2019 / 19:25

ЕДИН ДЕН ОТКАЗЪТ ОТ ПРАВОСЪДИЕ И ЛИПСАТА НА СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ ПОЧУКАТ И НА ВАШАТА ВРАТА

  иван гешевАдвокатът на Иван Тодоров: Обяснението за ареста му не е свързано с правото. Всички доказателства не касаят подбудителство. Те касаят дейността на фирмата. Нямат нищо общо с хакерската атака. Това каза по БТВ Ина Лулчева-адвокат на арестувания за хакерската атака собственик на „Тад груп“ Иван Тодоров. Лулчева обясни:Срещу него няма доказателства. Другият подбудител е с гаранция от 20 000 лева. Вчера казахме, че го задържат, защото е собственик на фирмата. Обяснението не е свързано с правото. Може би е свързано с изявлението на ръководителят на ГДБОП / Ивайло Спиридонов/, който каза, че в четвъртък ще стане ясен поръчителя и защитата да не си въобразява, че ги  е хванала не знам си къде, употреби много академичен израз. Може би това е причина да оставят Тодоров в ареста.

Знаете ли, приятели, един ден отказът от правосъдие и липсата на справедливост ще почукат и на вашата врата, тогава си спомнете от какво сте се лишили днес, заради това, което ви обещават утре, ‘сигурността’ осигурена на наш гръб и за наша сметка.

P.S. Очаквам изявленията пред медиите в хода на наказателното преследване да бъдат само право, а защо не и дори задължение на обвинението.

Предлагам държавата да сигнализира киберсигурността си с флагове- като опасността от наводнения. ще бъде еднакво /не/ ефективна и в двата случая.

Георги Дренчев

Коментари 8 за
“ЕДИН ДЕН ОТКАЗЪТ ОТ ПРАВОСЪДИЕ И ЛИПСАТА НА СПРАВЕДЛИВОСТ ЩЕ ПОЧУКАТ И НА ВАШАТА ВРАТА”

 1. Правото в БГ е на животоспасяващи ,ама и тях ще ги спират ей сега ,като хакнат и Здравната каса.

 2. Отказът от правосъдие отдавна е почукал на моята врата…
  Преди 3 г. почуках на вратата на прокуратурата, относно самоправство с моя собственост.
  След 3 г. вече не съм жалбоподател, а обвиняем…., и в крайна сметка нищо не се случва..
  Прокуратурата в БГ е тотално заспала и корумпирана институция, умишлено се бавят преписки за да чакат- кой ще им плати чакания рушвет за да обърнат разследването в негова полза…
  Хора, давам ви съвет- забравете за прокуратура, ако нямате пари за подкупи и се оправяйте както можете….

  1. А какво да кажем за нотариусите корумпирани са до мозъка на костите надминали са хунтата и са най богатите ….

 3. ВСИЧКО СЕ ПРЕРЕГИСТРИРА ПРЕЗ КОС БЕ ,НЕГРАМОТНИКО.КАТО СЕ МЪЧИШ ДА СИ ИНТЕРЕСЕН ,ПИШИ НА ДРУГА ТЕМА…ТО ПРИБРАХА ЦЯЛОТО ЗАКОННО ОРЪЖИЕ В СТРАНАТА ,ПРОДАВАЛИ ГО ПО ИНТЕРНЕТ…

 4. ОЧАКВАЙТЕ ЗВЪНА НА ВАШАТА ВРАТА

  Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bgПостингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Пърформанса с въздушна пушка изкара на яве, достигнатите през корупция нива на властово обезграмотяване! Слугинския характер, душевната и морална нищета, на овластените чрез връзки законоприлагащи лица!Пърформанса с въздушна пушка днес показа, какво се постига когато законите прилага назначения с роднински връзки или срещу пари! Пърформанса с въздушна пушка би камбана. Това, че с такова насищане на властта, от блюдолизци закона безсмислен стана, камбаната за смисъл на властта започна гръмко пак да бие! Хора бдете! Прилагането на закон от на неграмотни в услуга и подмазване на властващите,е фашизъм!Мислете, гледайте, харесвайте сега, когато глас подавате! Утре и на Вашата врата ще позвънят,щом някой е платил, да мачкат туй което мислите! Сега мислете влака тръгнал е отдавна! Вагоните изнизват се сега! Последния когато мине, звънът очаквайте и на Вашата врата!
  Максим Велков
  http://maxim0411.blog.bg/politika/2019/04/02/.1651581

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *