Публикувано на 25.03.2020 / 10:52

ЕДИНСТВЕНИТЕ „МЕРКИ“ НА КОИТО СА СПОСОБНИ БОРИСОВ, ГОРАНОВ И КОМПАНИЯ, СА КОРУПЦИОННИТЕ СХЕМИ!

ЕДИНСТВЕНИТЕ „МЕРКИ“ НА КОИТО СА СПОСОБНИ БОРИСОВ, ГОРАНОВ И КОМПАНИЯ, СА КОРУПЦИОННИТЕ СХЕМИ!Единствените „мерки“ на които са способни Борисов, Горанов и компания, са корупционните схеми, далаверите и „усвояванията“.

Понеже гледам, че едва ли не тия 2млрд и половина, традиционно сватбарски удвоени от Борисов са много коментирани, като някакви подобия на реалните мерки, които светът взема за засегнатите лица и компании, та да ви светна как се похарчват за наши си работи едни 6.5млрд, ей така, без бюджетиране, без парламентарен контрол, незаконно и айдушки, от копалият за хуманата на щерка си…

Георги Дренчев

Колаж: Георги Динев, понеже Боко „копал строеж за четирсет лева“…

Коментари 25 за
“ЕДИНСТВЕНИТЕ „МЕРКИ“ НА КОИТО СА СПОСОБНИ БОРИСОВ, ГОРАНОВ И КОМПАНИЯ, СА КОРУПЦИОННИТЕ СХЕМИ!”

 1. БОРИСОВ ГОРАНОВ И ДРУГИТЕ ЛАЙНА ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА СКОРО ЩЕ СТЕ ТРУПОВЕ ВМИРИСАНИ
  НАРОДА ВЕЧЕ НЕ ВИ ИЗДЪРЖА

 2. На вниманието на Бойко Борисов и министър Ананиев
  Бачо Кольо сънува
  ……………………………..
  Втори сън-
  Бяха построени балонни халета с компресори като на спортните площадки и басейните. Болните дишаха ОБОГАТЕН с НЕОБХОДИМОТО въздух. НАЛЯГАНЕТО вътре беше по високо отколкото навън. Миришеше малко на хлор ,Озон и някакви други неща… Балоните бяха с абсолютна автономна газова среда,като огромни кувьози.Хората вътре се възстановяваха бързо. Рецептата за въздуха вътре беше БЪЛГАРСКА. В цял свят започнаха изграждането на подобни съоръжения,по българския пример…
  Изолация на заразени с вируса в точно определена среда с различни газове и аерозоли в състава ще доведе до огромно облекчение за обслужващия персонал и излекуване на болните.

  А бе г-жо Томова,доведете им го до знанието докато не е станало късно.
  Аз не знам как.
  Ако кажа,че съм врачка ше ме скъсат от ташак.
  ОБАЧЕ си заслужава да се обърне внимание,даже е задължително !
  Във вашия сайт за Пръв път в Света направих публикация за този метод,онзи ден !!!
  Луд луд нелуд,ама…

 3. Диктатурата (на латински: dictatura) е автократична форма на управление, при която властта е концентрирана в една личност (диктатор) или ограничена група от хора (партия, хунта, семейство и други). За разлика от абсолютната монархия диктатурата не легитимира съществуването си чрез позоваване на историческа традиция или с религиозни аргументи, а най-често с нуждата от преодоляване на някаква извънредна заплаха или от излизане от временна криза.
  Тъй като диктатурите обикновено не търсят широко обществено съгласие, те често разчитат на насилие и ограничаване на човешките права за запазване на властта си. В повечето случаи това е свързано с премахване на независимостта на съдилищата, въвеждане на цензура върху средствата за масова информация, ограничаване на дейността на независимите от правителството организации. Крайните форми на диктатура, стремяща се да контролира цялостно обществения и дори личния живот, се нарича тоталитаризъм.
  Уикипедия

 4. Ей с таа кирка и с двете си ръце и много труд изкарах за хумана на дъщерката и за къща в Барцелона за другото чаве и наложница. Ама вазе ви мързи и сте прости и калпав матрял, затва немате и не ми ревете!

 5. До МАРТИН: „Нашият бюджет винаги е бил без дефицит – на БСП винаги беше с дефицит. “
  и както би казал И. Сиромахов : “ ББ с поклон“

  Гледам по телевизията вървят уроци за децата по математика – вчера решаваха уравнения:
  х=?. Понеже тази математика е прекалено сложна за випускниците на Свищов и Симеоново,
  вариация на тема бюджет:

  Планирал е Влади да събере от нас 100 лв и от тези 100 лв да похарчи в ползу роду 90 лв.
  В края на годината се вижда, че ние глупаците сме му дали 100 лв, но той за нас „маргиналите“ не е похарчил 90, а само 80 лв. Пита се
  1) Изпълнил ли е Влади бюджета, който са му гласували нашите Дупетети ?
  2) Къде са непохарчените 10 лв?
  3) Ако не го е изпълнил, имали последици за него?
  4) НСИ какво отчита за годината – къде е забравения импорт?
  Наздраве!

 6. Днес е Благовещение! Приятели, бъдете живи и здрави! Господ и Света Богородица да ни помагат!
  ПП – Помогни сам, да ти помогне и Бог!
  Поздрави, Мери!

   1. Не е вярно! В „Св. Богородица“ в кв. Василико, никой не с маска и е направен рибен курбан от калкан и никой не го е страх да си хапне за здраве! Да благодари и се помоли на Божията майка.

     1. Декларации те ги дай на ГЕРБ – партийния си секретар, и не забравяй да му целунеш ръка и му оближеш задника!

    1. „аз акламирах всички рестрикции“ си е признание. Но не е смирение.
     „твоите гербаджийски господари“ си е чиста спекула. И не е смирение.

     Мерките са оправдани, само доколкото ЗАБАВЯТ разпостранението. Всичко останало, липсата на лечение, диагностика, елементарни защитни средства, е не просто глупаво, то е престъпление. Срещу всички нас.

     Да, разбира се, всеки може да вярва в каквото си поиска. Но Дева Мария вече 1000 години не се занимава с епидемии / пандемии и всякакви такива дреболии.

     1. Пенчо, полемиката ни е абсолютно глупава, още повече, че сме от едната страна на барикадата. Но, Не, обиждай вярата ми, както и не говори, че съм злобен. Дали, Дева Мария ще ми помогне или не, остави на моята вяра. Аз, знам, че въпреки чудесата, които правят българските лекари, българската здравна система никога няма да ми помогне. Както и в момента, българската държава ми е забранила да работя, но не я интересува как ще оцелея. На мен – майната ми, но като гледам децата си…… , злобата, ако това е злоба, ще се стори майчина усмивка, на всички идиоти, с които рано или късно ще се срещна!

     2. Да, полемика всъщност няма. Злобен беше само коментара на моя коментар. Хора сме, изпускаме си нервите.

      Късмет и на Вас, и на децата Ви. И на моите.

      С идиотите тепърва ще се срещаме. И по-добре е да сме заедно, защото няма да е лесно.

 7. Бъркал съм вар за къща и съм я вдигал с макарата като ученик за 5 лева на ден и по късно за 10 лева на ден. Но тогава лева беше много силин. С 1 тогавашен лев можеше да се купи 10-15 пъти повече от сега. То такъв ни е и сегашния бюджет с 10 пъти по ниска покупателна възможност от тогавашния, демек социалистическия но се фукаме че сме надминали социалистическия без да произвеждаме нищо и само с услуги. Да ги видим тези услуги през тази година как ще ни управят. Не започнем ли пак да произвеждаме за никъде сме. А то продължава само да се краде и доразграбва каквото е устанало. Другите държави с европейските фондове дръпнаха напред а ние продължаваме да се топим.

 8. Мисля, че няма да е излишно за пореден път да ви го кажа: герб-ГРАБИТЕЛИ, ЕНИЧЕРИ, РАЗБОЙНИЦИ, БАНДИТИ. Тази измет е по опасна от всякакви вируси и заболявания. При тях това е патология. Взорът не вижда някакъв светъл лъч, ако БОГ не ни освободи от тази престъпна шайка, друг не виждам, да го направи.

 9. Абе тоя че копа,копа,ама знае и как да си слага и маската и в никакъв случай не и на устата,защото е свикнал да лапа мазнинка и с гъза и с устата,проз бил.

 10. КОГАТО копаехме за ВЛАСТ…За да възпитаваме ДЕЦАТА в ТРУД сменихме РПГ-7 с КИРКА размер 6…ТРУД ТРУД и само ТРУД…

 11. Колаж, колаж, ама не му слагайте празната кратуна на такова могъщо културистко тяло! А иначе и без да го гледаме и слушаме, знаем наизуст мунта-марите му. Комунистите, те са виновни, неговите съпартийци, съученици, роднини и родители! И дефицитите, и кражбите, и строежите, и пътищата, и Короната – всичко се пише на тяхната сметка. И кво? Става ли ни по-леко? Ослепяваме ли за днешната ситуация? Заопчваме ли да виждаме всичко в розово?

 12. на всички нормални хора е ясно, че боко барселонски е психопат по рождение. а у нас не го осъзнават само ПРЕСтитутките и лудите…

 13. Бих желел да обърна внимание на един друг факт . Пристигащите орки – без средства за съществуване и с една полиция която след 30 дни на извънредни дежурства и изчерпани ресурси с мерки който се стремят да създадът “ лъжовна сигурност „в столицата как ще осигури безопасноста на хората в малките градове и села ? При такъв вариянт смятате ли че американците са луди да се увеличи продажбата на оръжие с повече от 100%

  1. ГАДОВЕТЕ ДЕТО МАМЯТ МИДИИТЕ БУХАЛКИ И НЕГОДНИЦИТЕ ДА ГИ ЕЙ@БА .. ПО ДЯВОЛИТЕ ОТИДЕ ДИКТАТУРАТА НА БАЙ ХУЙЯ С КЕНЕ’Ф’÷16СЕ ИЗТРЕЛЯ НА НЕБЕСАТА ЧАК С 73% ДА ГО ЕЙ@БА ПО ДУМИТЕ НА ПЛАШИПУТАРНИКА ПЪРВАН ЗА СЕФТЕ ЕБАН-НЕДОЕБАН В ЗАЙЧАРНИКА..БРЪСНАТ-НЕДООБРЪСНАТ С КОНСКАТА ПУТКА НА УСТАТА ДА ГО ЕЙ@БА В ЗАЙЧАРНИКА ОТ БОКО ТИКВЕТО ДА ГО ЕЙ@БА..В ЧУТУРАТА ПРОСТА..

 14. Пореден БОКОВИЗЪМ в логореята:
  „Защо така бързат да изхарчиме парите. Нашият бюджет винаги е бил без дефицит – на БСП винаги беше с дефицит. Ако искаме, и ние сега можем да направим дефицит, но трябва ли да го правим?”

  Процент от брутния вътрешен продукт (БВП)

  2009 -4.0

  2010 -3.1

  2011 -2.0

  2012 -0.3

  2013 -0.4

  2014 -5.4

  2015 -1.7

  2019 -0.96

  Та – Кой дава НЕВЯРНА информация?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *