Публикувано на 08.10.2020 / 19:39

ЕВРОПА ЩЕ ВИ ОСВОБОДИ? АРЕ БЕ! ФЪРЛЯЙТЕ ЯЙЦА, ВЕЧЕ ДА СИ ДИСИДЕНТ Е ДОСТАТЪЧНО ЕДНО ЯЙЦЕ ДА СИ ХВЪРЛИЛ!

 

ЕВРОПА ЩЕ ВИ ОСВОБОДИ? АРЕ БЕ! ФЪРЛЯЙТЕ ЯЙЦА, ВЕЧЕ ДА СИ ДИСИДЕНТ Е ДОСТАТЪЧНО ЕДНО ЯЙЦЕ ДА СИ ХВЪРЛИЛ!

Eвропа била с нас, квичат разни крадци на статуси, боеци, ристьовци и отровни. И Европа ще ви освободи? Аре бе!

Ако това ви е битката, фърляйте яйца, не спирайте, щото Боко направо ще си го премести.

Чакайте Европа с разните и резолюции, и САЩ чакайте, щото сте бир парче американофили, да ви освободят от Хунтата.

И фърляйте пак яйца, вече да си дисидент е достатъчно едно яйце да си хвърлил.

Протест вече няма, огледайте се и ще го видите с очите си. Нищо няма! Приключи.

Сега ПАК чакаме европата и америката да ни нареди пасианса.

Да ви имам „революцията“, с която се пъчите. И която до нищо не доведе, освен до същата Схема с малко по-различни фондьотирани лица и куп патерици на Статуквото.

Оооо, и да не забравя, плюс 1000 интелектуалци, които се подписали някъде си срещу Хунтата. Къде си бъркаха в задника досега толкова години, само не разбрах, че се пръкнаха на финалната права баш „революционери“ и те.

Като прибавим и бившите цветановци, боковци и бивши гербаджии, дето подскачат сега като първи хайдути, евала на тоя, дето врътка Схемата.

Римейк на „умните и красивите“ от 2013 година.

Веселина Томова

Коментари 48 за
“ЕВРОПА ЩЕ ВИ ОСВОБОДИ? АРЕ БЕ! ФЪРЛЯЙТЕ ЯЙЦА, ВЕЧЕ ДА СИ ДИСИДЕНТ Е ДОСТАТЪЧНО ЕДНО ЯЙЦЕ ДА СИ ХВЪРЛИЛ!”

 1. Преследването и унижението са част от общия голям проблем – управлението в България. Какво е то и какво трябва да бъде. Понякога в дискусията се появяват яйца, защото на хиляди хора им е писнало да бъдат лъгани, ограбвани и унижавани. Другаде вдигат барикади, бият се с полицията като лъвове. Всеки плаща цена – и управляваните, и управляващите. Медиите не са само зрители.

  Освен това е крайно време да говорим и за морала. Да воюваме за него. Това е война. Властта иска да определя правилата за воденето на тази война, което е абсурд, защото войната е срещу нея. Хилядите на площадите нямат джипки, чекмеджета и корпоративни партии зад гърба си. Нямат полиция, жандармерия, тайни служби, армия, откраднати милиарди, НСО, прокуратура, парламентарно мнозинство, институции и отряди от мутри. От време на време са „въоръжени“ с яйца. През останалото време веят знамена и надуват свирки, за да подсилят изстраданото, яростното „Оставка!“.
  Фрог нюз

 2. На Бойчето е достатъчно да му се фърли един мъжки белтък на езика и ще си затвори устата завинаги.

 3. Петър Богданов, като ти прочетох глупотевините за сетен път, убедих се, че и малоумните вече могат да пишат – що-годе!

 4. Оказахме се жертва на сат.метод Разделяй и Владей и го изпълняваме ,като се съгласяваме с него и затова ни използват Господарите.

 5. Радостната новина е тази, че всички в ЕС разбраха, че Бойко Борисов не става за премиер.
  Събитията в близко бъдеще окончателно ще разбитият Банкянския простак и бандата му.
  Смърт на комунягата Тиква и мафията му !

 6. Наполеон Бонапарт :“Можеш да спреш при възход, но не и при падение.“

 7. Вече и на малките в яслите им стана ясно:
  Западняците насъскаха своите френски булдочета на каишка срещу своя „кучи син“, за да стане той по-сговорчив и да удовлетвори незабавно техните интереси. На Борисов не му пука от тия пърформанси, но знае кой ги инспирира и че те са просто един сериозен сигнал и предупреждение да не шикалкави, а веднага да спира АЕЦ Белене и Турски/Балкански поток, да купува самолети на чертеж за милиарди, да приема истнабулси конвенции и другите джендърски мръсотии, да превърне ускорено България във фронт срещу Русия, Турция, Иран и който му кажат господарите.

 8. Коритаров, здравей!
  Хайде ми отговори на един въпрос, защото няма смисъл обединените от каузата Анти Бойко да се нападат взаимно.
  Всяка кауза само Анти е обречена.
  Иска се кауза Про, отричащите нещо задължително да предлагат алтернатива.
  Моята теза с две думи е следната.
  1.Сегашният режим на герб е ужасен и се нуждае от промяна.Това се отрича само от управляващите мафиоти и безмозъчните гласоподаватели на герб.
  2.Липсва субект, способен да осъществи промяната. Това не са нинова, радев, иванов, бабикян, копейкин……всички, които сега се свързват с протестите.Така мисля аз и огромна част от народа.Според теб кой реално може да промени ситуацията?
  3.Формулирай накратко какво трябва да се направи според теб, за да просперира нацията.
  Според мен тя е обречена и няма начин да излезе от клиничната смърт.

  1. Ситуацията е такава , че и да се появи родолюбец готов да поведе недоволните , той ще бъде очернен и елиминиран. Затова трябва да се борим за нова избирателна система при която лидерите да бъдат издигнати отдолу, и наистина да са представители на народа. При многопластова система както съм описал по долу , те ще бъдат проверени и достатъчно много за да не може да им се въздейства. По тоя начин ще се демократизира системата и ще излезем от задънената улица в която се намираме.

   1. Благодаря за мнението.Това е смисълът на интернет – хората да обменят идеи, а не да робуват на догми и да се обиждат .

    1. Съгласен. Така е . Чрез анализ на чуждите мнения човек може да развива и своите виждания по даден проблем.

  2. Което и да е мъжко магаре може да промени ситуацията, набивайки го на другарите Бойко Борисов и Цвета с ПКП.

 9. Погребахме ЕНП по тяхна лична воля, компрометирахме работата на Европейския парламент и за десерт разобличихме корупционните практики въведени от Европейската комисия. Остава да разберем дали разсичането на възела ще стане чрез гилотиниране на корумпирани политици на всички нива в ЕС или просто ще тръгнем по различни пътища, независимо какви чувства имаме един към друг и в какви съюзи членуваме. Подцениха ни.

  При всички случаи, която и българска партия да заговори предизборно за „европейски ценности“, тя е обречена на заличаване. Благодарностите за това могат да се отнесат лично на ББ, когото тайно или явно подкрепяха през годините. Въпреки, че лично аз не съм убеден, че всичко което ни случи, не е било замислено отдавна като краен резултат. И реализирано.

  На ход сме ние, госпожа Европа – мяра според мяра.

  Николай Марков, фейсбук

 10. България е единствената страна в света,която използва магистралите за шибане.

 11. Попитали кучето ,…“Абе, защо топките ти… са отзад“..??;) А то отговорило : „Че, кое ли ми е Наред, че и мъдете ми да са Отпред“ !!;) Тоест,… Хубава работа,…Ама, българска!!!;))

 12. В резолюцията от вчера се призовава правителството да ратифицира Истанбулската конвенция, която Конституционният съд отхвърли, а бсп заклейми, но евродепутатите на бсп подкрепиха.
  Призовава се и да се уважат делата на ОМО Илинден, които тия са спечелили пред някакъв европейски съд, т.е. да се признае македонско малцинство.И това са гласували евродепутатите на курнела.
  Отрича се в резолюцията тоталитарното управление на тиквата. И кво от това?Някой от хунтата да не би да се трогне?

  Абсолютно нови лица и нови партии трябват, сегашните са до уши в л…та.
  Но няма откъде да се появят.

  1. Блестящ пример за тъпоумие.
   Присъщо за всички фенове на фатмака, непроумяващи,че радев и борисов са съвършено еднакви.
   Аз съм за махането и на двамата, защото са еднояйчни близнаци.

   1. В ПИК са забранили коментарите, което е престъпление.
    Освен това аз съм напълно съгласен с тяхната позиция за льотчика и курнела, но ми се гади от това, че облизват тиквата и герб.
    По скоро ти си за в. дума.

   2. „Напълно съм съгласен с твоите критерии за сравнение“
    между Бойко Борисов(Пожарникар) и инж. летец Румен Радев
    1.И двамата имат „Отлични“ дипломи за завършено средно образование.
    само,че единият не може и две думи да каже от задължителния западен език
    2.И двамата са еднакво смели.Единият 3 месеца е полу-легален.
    3.И двамата влизат на общо основание във ВУЗОве.Да се чудиш в дипломата
    на единия какви оценки е имал по руски и западен език.
    4.И двамата придобиват „еднаква езикова“ подготовка.Единият (2-3) езика,а другият
    не може правилно,да говори дори български.
    Използването на думата „Фатмак“ от теб говори за умственият ти багажец!

    1. Май не си разбрал, че и двамата генерали са за боклука.
     Ами да ти разясня.
     Льотчикът използва президентската институция, за да се прави на рицар пред инфантилните си фенове, които дефилират тук, като всъщност не му пука за народа,
     а гледа да не изтърве кокала.Излъга ги, че ще прави партия, после избяга, оставайки послушното пуделче на курнела.
     По лошото е, че заемайки страна във войната между двете мафии на герб и бсп, заставайки зад едната, наруши задълженията за надпартийност и ако герберите наистина бяха нормална партия, а не шайка, щяха да са го изхвърлили досега.

    2. Симеоне, има една приказка: Не стъпвай в лайно – ще те опръска! Това недоразумение л-ка най обича да мрази. Дали си заслужава вниманието?

   3. Верно ме подразни, как „фатмака“ според вас/не комуноида/ е равен на Б.Б., който говори само банкянски, а Радев говори английски, немски и руски езици? Единият „разгръща шлангове“, ддругият и „шофьор на самолет“ и като беше във Франция, управлява изтребител „Рафал“, а вашият гуру Б.Б. – джипка…..Е верно са равни……

 13. ..Tikvata,,se otkupuva,,pred Evropa i USA,,s nashite pari,,,,,dava trohi,,za da dochaka ,,m.mart,,2021g!..togava ste izvadi ,torbite s otkradnatoto,,i…shte,,kupi,,izborite,kakto ,,kupi,,,,agitkite,,predi ,,protesta,,..

 14. Да махнем едните мутри , да дойдат другите червените куртизанки, не благодаря! Или тези от ебаното трио какви ръководители могат да бъдат ,като са много прости същества, инфантилни човечета, дебили!

  1. Именно това искат поклонниците на нинова и радев.
   Тиквата да се махне, да цъфне курнела.
   Защото ужасната истина е, че освен герб и бсп няма кой друг да спечели едни избори, а то е все едно да избираш между два дявола.

   1. А бре човече, напиши Ти какво предлагаш за да застанем зад теб. Само критикуваш всички подред.

    1. Братчет, вече ти предложих да призовеш радев да оглави бунта, като излезе с голи ръце пред злите сили, после да му издигнете мавзолей и да му ходите на поклонение.
     Говоря за почитателите на льотчика и курнела.

    2. Предлагам да спрете да вярвате на измамници и мошеници и да проумеете, че всички до един са боклуци.
     И да не вярвате в тикви, крушовенски крави и шофьори на самолети.

    3. Забравих да те осведомя за съществуването на пълен член в българския език.
     Затова моят ник е ЛьотчикЪТ.
     Всички комуноидни педали сте така тъпи.

 15. За да тръгне България по правилния път трябва да се направят промени в управлението. Народопсихологията на българина е такава , че той трудно ще направи революция. Това обаче не трябва да успокоява управляващите. Поради една или друга причина в обществото се нагнетява недоволство, което ще прерасне в протести и бунтове, които ще обхванат цялата страна. Правителството ако не се съобрази с тях , оставката ще му е по-малкия проблем.
  Като казвам промени в управлението имам предвед следното. Обществения живот е най-висшата форма създадена от природата. Независимо от това или може би точно заради това тя купира другите висши форми на живот. Вземете например Американската обществена уредба и я сравнете с кръвоносната система на човека. Ще забележите колко много общи неща имат. Дори двукамерното сърце е доста добре копирано. Не смятам , че тази система в момента е съвършенна , но голяма степен от принципите , които са заложени в нея са доста демократични. Има много държави в които демократичните принципи са се изродили и те защитават интересите на управляващите. Ако вземем отново кръвоносната система на човека за пример ще видим , че тя не се състои само от сърце , артерии и вини , но има и огромно количество капиляри. Тези малки образования способствуват кръвта да достигне до най-крайните части на тялото и да ги освежи за да могат те да функционират нормално ( извинявам се ако има неточности защото не съм медицинско лице но смятам , че примера е подходящ ). В Българската кръвоносна система тези капиляри са залиняли или изобщо са загинали. Няма малки обществени клетки , които да показват проблемите на населението и да освежат със своите идеи начина на управление по-нагоре. Трябва да има степенуване при избирането защото това не само ще повиши много интелектуалното ниво на представителите , но ще допренесе и за по-близката и реална връзка между избиратели и представители. Ще ви предложа един пример за илюстрация на това. Нека да приемем средното интелектуално ниво на хората в България за 100 единици. Народните представители към този момент са предложени от сравнително малък кръг от хора (преди всичко от партийните централи ) и независимо , че се предполага , че са сравнително интелегентни , те все пак се определят и от други критерии като лоялност , опит в работа са обществени организации, съпричастност към идеите на партията ( ако има такива ) и други , което още намалява кръга. Затова се предполага , че тяхното интелектуално ниво ще е да кажем около 110 единици. Обаче ако имаме демократичен избор поне на три нива и то от целия интелектуален потенциал на нацията, то тогава ще се получи увеличение от 5 единици при всяко ниво и народните представители ще имат средно интелектуално ниво 115 единици. Разбирате , че примера е съвсем измислен и не претендира за каквато и да е точност , но мисля , че дава представа за предимствата на една подобна система. Това е едно от нещата , които смятам за наложителни. Другото е имунитета. За едни хора , които работят за благото на страната си и то прозрачно и честно , не виждам защо им е нужен имунитет. Третото много важно нещо е сменяемостта. Колкото на по-ниско ниво е избранника , толкова по-лесна трябва да е сменяемостта. Това е съвсем логично и по тоя начин ще намалее драстично възможностите за корупция. При тая система големите партии ще продължат да съществуват защото ще имат навярно свои представители , но наистина независимите представители ще бъдат много повече и ще бъдат основните от , които ще се формират решенията.
  Има още някои неща , които бих предложил като децентрализация и други, които биха улеснили управлението или поне биха го освободили от решаване на несвойствени проблеми. В Народното събрание трябва да се решават проблеми само от национално значение. В управлението задължително трябва да включим и българите от чужбина. Те могат да бъдат много полезни със своя опит извън страната. Голяма част от тях са не по-малки родолюбци от тези в страната. Трябва да вярваме във възможностите си. Ние може да създадем система на управление на , която другите страни биха ни завиждали. Аз съм сигурен , че обществото би прилео едно такова управление стига да му се разясни ясно , че това се прави в негова полза и това ще спомогне да се чуе неговия глас. Тогава наитина ще можем да кажем: Глас Народен, глас Божи !

  1. Съюз на Анти-Бандитските Сили

   Браво . Ум, ум , ум ! Така е, аз съм и отличен биотехнолог ити казвам, така е ! А като време скоро да правим партията на НЕкрадците, как да те намерим ?

   А, за Веси и триото !. Веси, ако можеш гледай, откъм добрата му страна . Още едни показаха и доказаха, че не стават ! Поне показаха на новото поколение, че не е толкова страшно да повикаш малко !

   1. По-старото поколение не се предава лесно , но за съжаление по-младите не могат да осъзнаят , че интуицията продиктувана от опита е нещо ценно, от което не трябва да се отказват.

 16. Сигурно повечето от вас са гледали последното издание на Бесогон TV („Парад на мишките“) на Михалков, но все пак ще го кача. https://youtu.be/ynwddxtMm3A
  А Европа вече не е способна да помогне на себе си, какво остава за нас…

 17. Къде са ви пушкалата бре?
  Няма ги ни четници ни воеводи
  Сал домати салца и перушина
  Очаквам 5 тото пижамено парти
  ,бой с възглавници и перушина
  Въстаници,поне от кумова срама
  вземете по една тояга Въстанието
  не ще перушина ,иска Караджата!
  Е…х къде ми е копралята?

 18. ЕС е създаден да източва и заличава държави и нации. Докато сме усвоили 35 милиарда, те ни източиха 200 милиарда. Да не отварям реч за 3-те милиона прогонени българи, чието отглеждане и образование струва по 200 000 на калпак. Ако можеш да смяташ я посочи какъв ни е келипира от членството? Сметни и 3000 хиляди закрити завода и пълното унищожение на икономиката ни. И накрая изчисли колко милиарда струваше всичката военна техника, с която България разполагаше, така може и да проумееш на каква велика далавера сме.Лек жокер е 120 МИГ-23 на по 40 летателни часа нарязани за скраб. А сега купуват 8 ф16, 20 г. по-старите тенекии, които ще надхвърлят 6 милиарда с оборудване и ремонт на писти.

  „………………..Когато излязат от джамията (по време на празник), ако в този ден някой неверник излезе извън портата си, веднага го убиват или без да му дадат време, обрязват го и го правят мюсюлманин. Това е едно голямо зрелище и пада голям смях………………“
  За връщане на това се борят национални предатели и феновете им!

 19. КОЛКОТО ЕВРОПА НИ ПОМОГНА СЛЕД АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ …..ТОЛКОВА ЩЕ ПОМОГНЕ И СЕГА!……ЗА НЕЯ НИЕ СМЕ АБОРИГЕНИ НА КОИТО Е ОБЕЩАНО “ЧОВЕШКИ ПРАВА“…..БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ.

  1. Тримата глупаци и национални предатели се радват на някаква си победа.
   Каква победа, че вече официално е признат в България турския?
   Македонците имат малцинство в България?
   Наложиха джендърството и ще направят децата ви джендъри?
   Дадоха още права на циганите и сега ще ви колят без да ги наказват?
   Ще ви населят родината с брадати главорези, на които ще плащате докато ви колят ……
   Да ви еbа в победителите малоумни.
   Водят народа си към кланицата, а той рипа от радост, че ще ми теглят ножа!

 20. Те за това го подържат боко тиквата че ги ебе с 200 но и им плаща с по едно чекмедже на седмица.

 21. демократична България отзова посланика си от ТОТАЛИТАРНА БЕЛОРУСИЯ…смях в залата…та Беларус на КОЕ място е в Световната Икономика….. Объём ВВП по паритету покупательной способности в 2019 году составил $ 200,839 млрд (около $ 21 350 на душу населения). Денежная единица — белорусский рубль….и НИЕ…Представете си да не бяхме с ГЕРБЕРСКА ДЕМОКРАЦИЯ…

  1. Управляващите в ГЕРБ наистина са за разстрел! При бюджет от 4,7 млрд. лева за здравеопазване за 2020-а, персоналът в общинските болници е принуден да нагъва марли за икономии. Къде са милиардите, пита Narod.bg.

 22. Протестът приключи реално още на втори октомври. Г-жо Томова, за втори път Ви призовавам – време е да разкажете нещата, които се случиха зад сцената от началото на годината. Вече няма как да на вредите на нещо, което го няма практически. Поне на всички да им стане ясно, каква беше ролята на Радев в събитията от последните месеци. Колкото до бунта – ще се чака нова намеса на някоя от великите сили, но дано този път поне съвпадне и с нашите интереси. Явно българинът сам не може да направи нищо за трагичната си съдба. Жалко, но пак не успяхме да надскочим робската си психика!

  1. Едва ли ще има полза, ако разкаже, че радев е подтиквал свои хора да формират проект, давал им е сигнали, че ще го оглави, но е дезертирал, за да не отнема от електората на курнела, след което я похвали и й се врече във вярност.
   Тук има доста фанатици от сектата Харе Радев, които му се кланят, палят му свещи и кълнат всеки, който каже, че си имаме работа с нагъл демагог, борисов 2.0.

  2. Надскачането не е лесна работа. Това се случва когато си в много добро състояние и имаш волята да го направиш или когато си поставен да нямаш избор при критична ситуация. В момента България не е в нито една от тези ситуации , но върви към втората с усилени темпове. Ако има външна намеса разбира се тя би помогнала или обратното, но в случея според мен не трябва да се разчита на нея.

 23. Хилядата интелектуалци, които се подписали някъде си срещу Хунтата са ибрикчиминетчии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *