Публикувано на 17.07.2019 / 14:33

ДЪРЖАВАТА ОТДАВНА Е ПРЕВЗЕТА ОТ МАФИЯТА. ВСЯКА ДЪРЖАВНА СТРУКТУРА ДЕЙСТВА ЧРЕЗ ПАРАЛЕЛНА ВЪТРЕШНА СТРУКТУРА КАТО ЧАСТ ОТ МАФИЯТА. И СПРЕТЕ ДА СИ ПОРЪЧВАТЕ ПИЦА ОНЛАЙН!

НАПОт разговор с един приятел – бял хакер, научих някои много страшни неща, които искам да споделя с вас във връзка с мега скандала с източените лични данни от НАП.

1. Снощи Нова телевизия в репортажа си показа нарочно или не!?? паролата за достъпа до файловете и вече са общодостъпни!!!

2. Много добър черен хакер с наличните данни за часове може да изтегли онлайн кредити на имената и данните на около 30 000 души, изтекли в нета. Трийсет хиляди! Може да сме всеки един от нас, който без да подозира ще дължи няколко стотин или хиляди лева още от утре с подобаващите лихви.

3. ”Разузнаването” в НАП е сортирало гражданите не само по и имотен или по политически списък. В изтеклите файлове има списъци на хиляди граждани, които залагат по- редовно в сайтове за залози и такива, които потребяват онлайн кредити. Сетете се колко полезно би било това и за частния бизнес, който държи тази търговия и услуги. Логични въпроси са защо на НАП им е трябвало този вид информация, позволено ли е от закона и с какви цели се прави. Аз не изключвам частни и корпоративни интереси под маската на НАП.

Миналата година по това време гръмна и електронния търговски регистър. Отново станахме свидетели на същите глупави обяснения и отново теориите на конспирацията звучаха най-достоверно, да ви припомня основната. Държавата отдавна е превзета от мафията. Всяка държавна структура, съдържаща масиви с информация – НАП, ДАНС, ГДБОП, разузнаване, Търговски регистър действа чрез паралелна вътрешна структура като част от мафията. Скандалите гърмят, защото системата е конструирана и поддържана некадърно или от време на време трябва да се замитат следите и да се рестартира инсталацията.

Изводът: Ако искате да сте поне донякъде извън контрола на мафията – хванете гората, организирайте си там бизнеса и срещите, изхвърлете таблетите и смартфоните, изхвърлете кредитните карти, заложете на кеша и спрете да си поръчвате пица онлайн.

Николай Бареков

Колаж: Иван Червенков

Коментари 11 за
“ДЪРЖАВАТА ОТДАВНА Е ПРЕВЗЕТА ОТ МАФИЯТА. ВСЯКА ДЪРЖАВНА СТРУКТУРА ДЕЙСТВА ЧРЕЗ ПАРАЛЕЛНА ВЪТРЕШНА СТРУКТУРА КАТО ЧАСТ ОТ МАФИЯТА. И СПРЕТЕ ДА СИ ПОРЪЧВАТЕ ПИЦА ОНЛАЙН!”

 1. Барекоф, що не вземеш ти да направиш това, дето ни съветваш – да хванем гората и прочие. Хайде да те видим

 2. Бюрекооф изтече ти евромандата и огладня, пък и половинкатата ти общински съветник в София на есен ще извън кокала и запчна да риеш за нова копанка за лапкане, я държавна я общинска…..Кат си толкова кадърен направи си частна фирма и превземи света, а не в политиката в България, ама за това трябват топки и акъл….Разкрит си нагаждач такъв!

 3. Няма ли някой да ми го хакне, че да ми дойде акъла в тиквата?

 4. НАП, ГДБОП, ДАНС, ама ги има! Виртуален завод ще строи виртуални ф16,а булгарите пиха една студена вода за едни 3 милиарда! Хакерският скандал супер им пасва на герберите да се поскрие другия скандал с ф 16. Скандали са искаш, ама за някои даже няма място като за концесията на летището.

  1. Хората ще построят за нас завод за „vintage“ самолети специален модел блок 70 с колекционерска стойност, и пак има недоволни.
   Ами тез неща са скъпи.Я вижте колите по аукционите- милиони за няма нищо, а даже не могат и да летят.

  2. Почти всички българи не щат сделката, ама не дават думата на народа. Наште тъпанари са взели скапан пакет или са се изгубили в превода. Един Ф-16, но не блок 70, струва 16-18 милона долара. За тая сума можеше да имаме примерно 40-50 броя плюс оръжията. Не знам защо се хвърлиха на тоя „блок“ та сега няма да имаме ВВС, а парадна част. Смешно е, че БСП има най адекватното отношение в тази ситуация. На всички е ясно, че това е близане на задните части на правителството. Лично аз съм против всякакви комуняги, които съсипаха България, обаче като ги гледам сегашните ГЕРБ, ОП и ДПСи се питам….наистина ли сме толкова прост народ…

 5. ДАНС или ГДБОП не са по-добре защитени от НАП.
  Системите ги правят същите приятелски фирми-изпълнители, на ГЕРБ.

  1. А пък Валерката вика, че не били секретни данните в данъчните и ЕГН-то. Ава Валерка, ава Симеоноф, че те затва се наричат лични щото не са обществени. Да не говорим за фирмите…

 6. Beast In Black:
  ‘’You build your kingdom of hypocrisy
  And then you tried to name it honesty
  I bear the burden of the blame
  That you poured on me…’’

 7. Върнете на работа Калина Илиева, която даде етикета на всички герберски калинки! Сложете я шефка на антихакерството, НАП, КОНПИ, КФН, КЗК, МВР, МЗХ и каквото още се сетите. По-зле няма да стане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *