Публикувано на 13.09.2019 / 19:07

ДРЪЖКИТЕ НА МИКРОФОНИ ЛЕГИТИМИРАХА БОКО КАТО „СПАСИТЕЛ“. ДА СТЕ ЧУЛИ ОТ ТЕЗИ УСТА ОСТРО КРИТИЧНИ ДУМИ ПРОТИВ БОРИСОВ? ИЗПЪРЗАЛЯХА ВИ, ЖЪЛТОПАМЕТНИЦИ!

СИЛВИЯ ВЕЛИКОВАКакто обикновено акъла на дръжките на микрофон стигна дотам Боко Тиквата да им направи показно – да покаже на тия хора как ат хок ги възпроизведе в лични свои капии. Че и на всичкото отгоре ги спасява. Бих си завряла главата, сещате се къде, от срам да ме употребят по този начин.

Че и каканижи репресираната „как всички загубили от тоя скандал“, вместо рязко да се разгриничи от тая гувня на Тиквата. Иначе всички оревахте орталъка как спирали „ефира“ и „свободата на словото“.

Е, кое слово, питам аз, мазното и „вежливото“? Да сте чули от тези уста остро критични думи против Борисов? Да чухте остро критични думи против Борисов за това как вплете в примка „репресираната“ журналистка? Тя бърбори само за Гешев. Ама за Борисов не смеe да гъкне.

Аман бе! Аман! Байгън ми стана от нелепите напъни да се правят на жертви дръжките на микрофони. Елате на мойта, че да ви видя колко дни ще издържите без премиера да ви връща на работа!

Веселина Томова

П.П.Соня Колтуклиева:

ПРОКУРАТУРАТА ПРЕВЗЕ БНР. ЕТО ВИ РЕЗУЛТАТЪТ ОТ МАНЕВРИТЕ НА ОТГОВАРЯЩАТА ЗА ПРОКУРАТУРАТА СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА. ИЗПЪРЗАЛЯХА ВИ, Г-ДА ЖЪЛТОПАВЕТНИЦИ И ЧЕРВЕНИ Г-ЖИ! СИЛВИЯ ВЕЛИКОВА=НИКОЛАЙ БАРЕКОВ. НОВИЯТ МЕДИЕН КОСТИНБРОД!

По разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров ДАНС, СЕМ и КРС влизат на проверка в Българско национално радио. На всеки от тези органи са поставени конкретни задачи. Служители на ДАНС веднага са започнали снемане на обяснения от генералния директор на БНР.

Проверката е по повод на обявеното прекъсване на излъчването на “Хоризонт” с обяснение за планирана техническа профилактика, но и след получаване на писмо от ДАНС, че така се създава опасност за застрашаване на националната сигурност. Самата проверка се ръководи от заместник главния и wanna be главен прокурор Иван Гешев.

Коментари 18 за
“ДРЪЖКИТЕ НА МИКРОФОНИ ЛЕГИТИМИРАХА БОКО КАТО „СПАСИТЕЛ“. ДА СТЕ ЧУЛИ ОТ ТЕЗИ УСТА ОСТРО КРИТИЧНИ ДУМИ ПРОТИВ БОРИСОВ? ИЗПЪРЗАЛЯХА ВИ, ЖЪЛТОПАМЕТНИЦИ!”

 1. Истерясалата Силвичка плаши колегите си, че ще им го върне тъпкано, ако не я защитят. Затова и те отказвали да я заместят в ефир – ах, недей, каква незаменима особа! Браво на Кръстев и костов, дано удържат на натиска отгоре, защото такива нагли парцалеси като „мадам“ Великова не мирясват, докато не се докопат до кокала, който смятат за свой. Въже ще прегризе, до Боко ще стигне, смрадливата си уста няма да затвори, докато своето не постигне. Я да дойде на свободиня медиен пазар, па да я видим!

 2. Това грозотилище е меркантилно до мозъка на костите, само за мангизи мисли и говори. Буря в чаша вода, а итаче са паветници, не паметници, но както и да е.

 3. Ама моля ви се, кога Силвето Великова не е пяла в един глас с управляващите, а после се е правила на света вода ненапита? Помним я мнооого отдавна, още от онези стачки срещу поета-назначенец „отгоре“ за гендир, забравих му името. На мен лично Хоризонт не ми липсва нито пет часа, нито пед дни,1 нито пет години, дори не съм забелязала липсата му в ефира. Има някои свестни хора там, но май скоро и на тях ще из запушат устата и ще останат само нагаждачите.

 4. Браво за този коментар! Цялата тази случка е доста омерзителна, но не е еднозначна. От една страна – спирането на излъчване е от тъпо по-тъпо, защото и чистачките в радиото знаят, че има разервни предаватели, които винаги са в готовност и се поддържат в техническа изправност. А още по-абсурдно е УС да взима подобно решение. А другата част от въпроса е дали уважаемата дама си спомня как – като член на прословутото „Свободно слово“ /чието създаване е много приличащо на сюжетите от новата Ви книга/ се развихриха из Радиото като бухалка на Иван Костов и разчистиха всичко, което не беше в унисон с актуалната партийна линия. Само че този актив доста се поизчерпа – а нови поводи – колкото щеш!!!

 5. Журналисти от БНР припомниха, че предавателите на Радиото са собственост на частна фирма, което е повече от смущаващо с оглед на статута на обществената медия като звено от националната сигурност.
  Частната фирма е НУРТС, а зад нея стои Делян Пеевски, поясниха колеги.

 6. Новина от преди четири години. Томислав Дончев казва,че милиарди левове са влезли в общините благодарение на програмата за регионално развитие. ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ. А аз глупачката се скарах на майка ми,когато тя ми се похвали,че отишла на фризор да си направи прическа за Новата Година. Тя изумена ме попита: Защо бе,защо не ми даваш да си направя прическа,толкова малко живот ми остава. А аз й казах: Не,бе майче,не че не ти давам,ами просто се учудих как ти даде сърце на фризьор да отидеш,при положение,че всеки момент ще започва Третата световна война,даже Бойко и Папата вече бяха направили изявление,че е започнала. А сега виждам,че в същото време някои хора,не само че не са излизали от фризьорските салони,ами и са си дялкали здраво милиардчетата,докато народа е обзет от нечовешки страх.https://pik.bg/novini-za-08-09-2015.html?page=9

 7. Ето това е ШПИОНАЖ, ДИВЕРСИЯ и ВРЕДИТЕЛСТВО!
  Този, който е ПОДБУДИЛ, ОРГАНИЗИРАЛ и РАЗПОРЕДИЛ
  да се спре излъчването на Националното радио
  ГО СЛАГАТ ДА РАЗСЛЕДВА шпионската операция.
  ЗАЩОТО Е РЕЗИДЕНТ!
  Не само бъдещ главен прокурор.

  За това – бой с приклади и СМЪРТ за ГЕШЕВ!
  Плюс цялата му агентурна мрежа в прокуратурата!
  СМЪРТ!

  И няма нужда американското посолство да закриля ГЕШЕВ.

  Мамицата им мръсна прокурорска…Да им ….на ДАНС, СЕМ, ГЕРБ и цалата сган от Боку надолу.

 8. В България цари мракобесие. Свобода на словото, а и на мисълта дори, вече не съществува. „Медиите“ отдавна не са медии, а с малки изключения пропагандни рупори на диктатурата. Мутро-милиционерите не мога да управляват компетентно и по същество. На територията цари хаос. България е на всички възможни класации на дъното. От друга страна някакви полуграмотни цигани съвместно с татуирани неонацисти, под одобрителните погледи на охранителна полиция, скандират „И преди, и сега Гешев значи свобода!“. Държавата на фейка съвсем изтрещя. Крайно време е да изкореним мафията ГЕРБ – проказата на България, и да опитаме заедно да направим държавата си нормална!

  1. Хубавото в тази гнусна ситуация е, че се разбра кой кой е.

   Гербаджийската шайка се оказаха по-нагли, лъжливи и корумпирани и от БСП.

   Доскоро не вярвах, че е възможно.

 9. Връзките на Борисов с организираната престъпност в България и извън нея, звучат на нормалните хора по света, като Али Баба и 40-те разбойника.
  Изненадваща е педантичността с която бяха следени неразкритите почти 30 убийства на мафиоти в България по времето, когато Борисов беше главен секретар на МВР и директното обвинение срещу него, че е използвал своя пост, „за да помогне на мафиоти да ликвидират свои конкуренти“.
  В логиката на подобни разработки авторите искаха да насочат вниманието към две неща – откъде Борисов има пари и къде ги държи.
  Голяма част от наркотиците текат през България, която е една от основните световни наркотрасета.
  Поредицата от убийства в България и на Балканите – Желко Ражнятович (Аркан), Илия Павлов, Фатик, Зоран Джинджич, арестът на Сретен Йосич, убийствата на Иван Тодоров – Доктора, ликвидирането на десетки по-малки риби в подземния вят, са опит за намесване на „българския фрагмент“ върху цялостната картина на световния наркотрафик и на неговото балканско трасе.
  Според официални източници, през България преминават над 28 на сто от наркотиците, идващи от Азия и Близкия Изток към Западна Европа и САЩ.
  От Интерпол твърдят, че България е най-важната държава по балканското трасе, тръгващо от Афганистан.

  Тиква, или гальовно „Тиквоний“, е „партизанският“ прякор на Бойко Борисов.
  Катастрофата, пред която е изправена държавата, е безпрецедентна. Страната е в пълен държавен и институционален разпад. Изходът от тази критична ситуация е само един – да се изнесе цялата истина за управлението на Тиквата Борисов и за състоянието на държавата.

 10. Браво Весе! Гледахме поредната серия от 15 годишния сериял.

 11. Публикувано във факти.бг: „Министър-председателят Бойко Борисов заяви днес в Русе, че ГЕРБ няма да дава пари за политическа реклама…“.
  Както добре знаете, б.б. никога не лъже.
  Ето фактите:
  „511 хил. лева е похарчила община Благоевград за медийно обслужване по непрозрачна схема от началото на 2018-а до месец май 2019 г., твърди фондация ”Антикорупционен фонд”.
  Първенец обаче е Варна със 740 хил. лв. предоставени на близки до ГЕРБ медии с клаузи в договорите за задължително позитивно отразяване работата на кмета и общинската администрация….“
  Това не е ли предварително купуване на медиите за предстоящите избори? Както от много години, се купуват циганските гласове при всякакви избори?
  Та, кметовете на Благоевград – Атанас Камбитов и на Варна – Иван Портних, не бяха ли от ГЕРБ?

  1. А ние като ахмаци плащаме ли плащаме и ако търпим така ще плащаме до гроб! Или до ГЕРБ!

  2. Е, пари за „политическа реклама“ няма да дава, но раздава пари от хазната, която ползва като собствения си джоб…Тук 13 – 14 милиона, там 2 – 30, обещава 50 километров път за кой знае колко стотин милиона…Вярно, че обещаното не е като даденото, пък и колкото Той може да обещае, никой не може да даде, но това хич, ама хич, не е „политическа реклама“…А п@@@@@е в НС не смеят да гъкнат, че най-нагло ги прескача, т.е. не ги смята за нищо, и нарушава най-нахално закона за държавния бюджет. А всеки извънреден харч от този бюджет повече от планираното, трябва да се санкционира, т.е. да се гласува от т.н. „народни представители“. Но нотариатът Му угоднически мълчи, щото ще си загубят хлебването…А електоратът Му се просълзява от умиление колко е добър „бат Бойко“, колко е щедър, как сичко оправя с едно телефонно обаждане и на следващите избори пак оди с блясък в очите да гласува за Него и неговите шайкаджии. Като притурим и изборните шашми – ето ти „изборна“ победа…Та ето как се „печелят“ избори по ганьовски…Не напразно един поет е казал, че най-опасното нещо на тоя свят е простак с власт…

 12. Много пъти съм го казвал и писал: Всичките от котилото на БКП/ДС са само скромни последователи на Йозеф Гьобелс и
  идеолозите на тоталитарна Съветска Русия! А българските им „родители“ са Александър Лилов, Милко Балев и Андрей Луканов…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *