Публикувано на 01.10.2008 / 14:34

Дружката на Иван Славков – адвокат Балачев: Славков от години не се занимава “с тези неща”

 

 

Варненският адвокат Бранимир Балачев, който с гръм и трясък се провали на местните избори като социалдемократ, дава фундаментално интервю пред електронното издание на друга катастрофирала особа на местните избори, пишеща се за демократка. В интервюто си дружката на общинския съветник от ДПС и ортак на наркобоса Веско Жеков – Иван Славков, заклеймява съда, че там цяряла “по – друга корупция под формата на административен натиск”.

На въпрос: “Няма как да не попитам. Разбрах, че Вие сте адвокат на Иван Славков”, членът на УС на ФК “Спартак” Бранимир Балачев отговаря:  “По принцип да. Това, което аз мога да кажа е, че Славков с години не се занимава с  … тези неща. Не знам какво е било преди 2003 г. Но от 2003 г. насам когато сме били и в Общинския съвет заедно и в управата на Спартак от 2005 г., знам, че има много други неща, с които той се занимава. И ако той примерно не е приятел с Веско Жеков и с Весо Данов една от причините е, че много отдавна си е скъсал опашката”.

“Все пак очаква се да му бъде повдигнато обвинение” пита дописничката, а Балачев отвръща: “Аз съм казал на прокуратурата, че в момента, в който ни връчат призовка ние ще се явим. В момента той не е в България, защото си прави медицински изследвания. Не е хубаво да се говори, защото има опасения за тежко заболяване. До края на тази седмица чакам Стайкова да ми връчи призовката. В момента, в който го направи, болен- здрав, Славков ще се върне в България”.

“А случая “Веселин Данов”?

Бранимир Балачев: “ПР-а, който прави Веско Данов според мен не е в негов интерес. Някой го е подлъгал, че по този начин ще снеме отговорността от себе си. Той ще опита да излезе по болест, но ако това, което са ми казали колегите, че има доказателства е вярно, значи би следвало да отговаря. А те са сериозни доказателства – белязани пари, подслушване със СРС, свидетелски показания на рекетирани. Има основание за една осъдителна присъда. За него знам, че е искал да оглави … Има доказателства в делото от трима души свидетели, което ми говори, че това не са празни приказки. Ако ги нямаше, аз го познавам и бих го подкрепил за това, че например е бил задържан незаконно. Но това го знам от кулоарите на съда и това е всеобща тайна”.

И собственичката на сайта “властта”, и адвокат Балачев сън не спят как да блеснат на медийния манеж, пъчейки гърди като води ненапити.

Длъжни сме в този контекст да уточним, че още на втория ден след ареста на Веселин Данов, същият Бранимир Балачев се свърза сам с негови близки за да се самопредложи като защитник на Данов. Не защото много го е еня за Данов, а за да блесне пред камерите. Любезно му беше отказано, предвид тесните му връзки с ортака на издирвания наркобос Веско Жеков – общинският съветник от ДПС Иван Славков.

Балачев днес недопустимо вече “вкара в затвора” Данови само защото знаел нещо от кулоарите на съда. Тук е мястото и прокуратурата, която така ратува за принципност и законност, да се заинтересува откъде черпи сведения адвокат Балачев за процесуалните действия срещу Данов и кой пълни “кошничката” на Балачев със сведения по течащите следствени действия.

Евтиното качване на пиарския клон на Балачев и собственичката на сайт, който до преди няколко месеца бълваше купища плювни срещу същия Балачев мирише така на гнило, че чак вони.

 

Afera.bg

 

 

 

Коментари 0 за
“Дружката на Иван Славков – адвокат Балачев: Славков от години не се занимава “с тези неща””

  1. Този човек на снимката много прилича на прасето на комшията дядо Сезгин от село Партизани което той гледа нелегално и под сурдинка.

  2. Този чичка адвокат Ала-Балчеф ,не е нищо друго ,освен една прогнила торба пред пръсване с много фекалий в нея.

  3. ДРУГАРЯТ БАЛАЧЕВ СИ Е НАПРАВИЛ ОФИСА НА 5 МЕТРА ОТ СГРАДАТА НА „ДАНС“ – ВАРНА, КАТО СИ Е НАСОЧИЛ КАМЕРИТЕ КЪМ ВХОДОВЕТЕ И ПОЗНАЙТЕ КАКВО ПРАВИ !

  4. БАЛАЧЕВ, БАЛАЧЕВ! ДОКЪДЕ СЕ ДОКАРА? АБЕ, КЕЛЕШ ТАКЪВ! ТИ СИ ЕБАТИ ИЗМИСЛЕНИЯ АДВОКАТ! И ЗА ТЕБ ИМА СРС – та, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ! ЦЯЛА ВАРНА ТИ СЕ СМЕЕ, АМА КАТО СИ ПРОСТ………

  5. този 4и4ка дето грее от пик4ара така като го гледам освен за свинско със зеле и шкембе 4орби4ка със мноо подправки за друго не става

  6. Koi pak ia broi taz debelata za ne6to= o6te edno vreme ne ia biva6e za savetni4ka. zatuii ia mahnaha i sega samo se pa4i s tapia si sait

  7. НА ТАКИВА НЕДОРАСЛИ СМЕШНИЦИ СЪС СЕЛЯШКО ИЗЛЪЧВАНЕ И МИСЪЛ, ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ДАВА ДУМАТА ПОРАДИ ПРОСТАТА ПРИЧИНА, ЧЕ ОТ УСТИТЕ ИМ ИЗЛИЗАТ САМО ФЕКАЛИИ-ЛАЙНА КОИТО МНОГО СМЪРДЯТ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *