Публикувано на 14.07.2019 / 11:42

ДРАГА МИ МАЯ, ТЕЗИ ТВОИ СЕЛСКИ ГЛУПОСТИ, ХОДИ СИ ГОВОРИ НА ПЛОЩАДА В КЮСТЕНДИЛ! МОЖЕ И ДА СИ С ПРИЧЕСКА, НО НЕ СИ МНОГО УМНА!

МАЯ МАНОЛОВАНе ми пука особено дали ще бъде Мая или ще остане Данчето, защото разлика няма и господарите са все същите, а далаверата ще продължи да бъде експлоатирана по сходен начин, но много се дразня, когато ме вземат за малоумник и се опитват да ме правят саздърма с глупости от типа “ако подигравката с гражданите продължи”, както се изказа Манолова от телевизора тая сутрин.

Абе Мая, абе Манолова, не знам как е гражданското общество у Кюстендил, но в София подигравката с гражданите започна още при Янчулев, продължи при ухиления Софиянски за да достигне своята кулминация при оня дето “държи маркуча си в изправност” и е известен в Уикиликс като “пожарникарят Батман”, за да достигне днес до паметник на бандитизма след “ремонта” на Графа.

Колко още ще “чакаш” подигравки, драга ми Мая? Месец ли? Два ли? Щото ти по-добре от мен знаеш, че тя кампанията започва септември. И какво по-точно очакваш да видиш ти за следващия месец, след като явно нищо не си видяла за последните 30 години?!

Или накратко, драга ми Мая – тези твои селски популистки глупости, ходи си ги говори на площада в Кюстендил.

Щото може и да си с прическа, но не си много умна. Или поне аз не съм толкова тъп.

Васил Петев

Коментари 18 за
“ДРАГА МИ МАЯ, ТЕЗИ ТВОИ СЕЛСКИ ГЛУПОСТИ, ХОДИ СИ ГОВОРИ НА ПЛОЩАДА В КЮСТЕНДИЛ! МОЖЕ И ДА СИ С ПРИЧЕСКА, НО НЕ СИ МНОГО УМНА!”

 1. А бе ,ние от Четвърти километър отдавна се чудим ,аджаба тоя политически танц дето го играят от години ламбада ли е или леткис ?

 2. Е стига вече сте хейтили! Я ми кажете, преди М.Манолова да стане омбудсман, някой беше ли чувал за променен закон по инициатива на предишните такива? Беше ли защитен и един гражданин от издевателствата на институциите? Беше ли подкрепен и един протест или ощетен работник? Или търсите съвършен човек? Няма такива! На фона на некадърността и безхаберието на властта, пък и не само, Манолова седи като нобелов лауреат, като академик в това, което прави! Тя изпълни със съдържание длъжността, която изпълнява. Всичко, с което се е захванала, го прави със сърце и професионализъм и го прави до край! И дума не може да става за сравнение с досегашните кметове! От това ви е страх, нали?!

  1. Нейбар , ти сам си отговаряш на въпроса!
   Сега се променят закони след намесата на Мая , защото те се приемат от болшинството на ГЕРБ , с които тя първо ги е съгласувала!
   Това е по нареждане на Тиквата , с когото Мая играе!
   Нали знаеш , че в парламента болшинството е на ГЕРБ и Мая стана омбудсман , защото те я избраха , след като тя пристана на Боко!

 3. Обикновена Червена Кюстендилска патица! Хомодружинката на костов и сорос гласува за един самоковски полукартоф, ако няма някой достатъчно изявен Педераст, що да не си избере боклука от Кюстендил! Зависи, какво им кажат от Козяк, акъла им е по малко от на цветнокожите, които си продават вота!

 4. И аз не харесвам Манолова , но Фандъкова трябва да бъде съдена.Искам нестандартен и честен кмет.Ако се появи някой честен образован, безпартиен кандидат като инж.Иван Иванов,той трябва да е издигнат от инициативен комитет и най-вече да има пари,много пари.Дори тогава всички медии ще почнат кампания за очернянето му.Ще подхванат инициативният комитет,ще търсят компромати,връзки с Москва и Вашингтон,с мафията и задкулисието.И понеже отдавна народът е изпростял ще гласува за партийните кандидати.Честните ще махнат с ръка и ще идат за гъби.И тогава държавните чиновници и фирмите спечелили милиони от благословията на кметицата ще гласуват пак за нея.

 5. Какво значи искате вие?Бойко е лош и Корнелия е лоша.Не гласувайте,ходете за гъби.Фандъкова съсипа София,но Мая не е по-различна.Не гласувайте,ходете за гъби.За това Фандъкова я избраха 200 000 души.Петев ти кого предпочиташ за кмет?Някой като Иван Иванов ли?Знаеш ли кой е той въобще?Е няма вече такива управници.Но дори да се появи вие и него ще омаскарите.Ей така по български.На тебе ни ти пука,но аз не искам повмече лицето Йорданка Фандъкова да е кмет на София.

  1. Гражданино , не знам дали сте Георгиев , но не разбирате ли , че Мая ще е същата като Данчето , просто защото се кланят на едни и същи хора!?
   Разбира се , че трябва да се гласува , но БСП са на същите господари слуги и са “Б“ отбора на САЩ!
   Гласувайте за някой нестандартен и честен кандидат , но не от казионните партии!

 6. Тук играта е елементарна-отвън Мая е “червена“ , но отвътре , в кухата лейка , е пълно с благодарност към Герб и Боко , които я направиха омбудсман!
  Тя е резервния вариант на ГЕРБ , ако Данчето падне!
  Извинете , не на ГЕРБ , забравих , че командите идват от ул.Козяк!
  Всичко останало е-ала-бала!

 7. СПИСЪК
  1.) Баце
  2.) Цецо
  3.) Цацито
  4.) Цеца
  5.) Цуца Дебелата
  6.) Делянчо
  7.) Горанчо
  8.) Шиши
  9.) агент Иван
  10. агент Сава
  11.) агент Николай
  12.) агент Гоце
  13.) агент Виктор
  14.) агент Роман
  15.) Иван Костов
  16.) Надка Гаражната
  17.) баба Ели Крадлата
  18.) Сталинка
  18.) Боковица
  19.) Пръмовица
  20.) Данито Барниръбъла
  21.) Даниелчо Вълчев
  22.) Соломунчо
  23.) СерГейчо
  24.) Ал Йо
  25.) Вагинин
  26.) буля Корни
  27.) Домуса
  28.) Кирето Митничарчето
  29.) Черепа
  30.) Вальо Ойл Бедното
  31.) Цеко
  32.) Вълчо
  33.) Миню
  34.) Далаверко
  35.) Болен
  36.) Жужето Жамбазки
  37.) Фънда
  38. Менда
  39.) Калфин
  40.) Свинаря
  41.) Веждю
  42.) Местанчо
  43.) агент Симеонов
  44.) Орешарски
  45.) Пекинската патка
  46.) Магарешки
  47.) дедо Симо
  48.) Шулевата
  49.) Ревизоро
  50.) Постната пица
  51.) Гошо Тъпото
  52.) Учиндолския
  53.) майор Деянов
  54.) Хекимянчо
  55.) Митю Очите
  56.) Рада Дълбоката
  57.) Митодиту
  58.) старшина Радев
  59.) Софиянския клоун
  60.) Батко адвоката
  61.) Андрейчо Голфа
  62.) Данчо Ментата
  63.) Фела от Седесето
  64.) Фидоската
  65.) Ангелковата
  66.) Сашо Апашо
  67.) Джуджето генерал
  68.) Жан
  69.) Гърневския
  70.) Комсомолеца Банев
  71.) Р. Овч.
  72.) Р. Геч.
  73.) Чехлю
  74.) Пикаещия във фонтани
  75.) агент Алберт
  76.) агент Симеонов
  77.) Миленчо Дългия
  78.) Малкия Мук
  79.) Мадам В.
  80.) Тома Дон
  81.) Тома Бик
  82.) Шайко Тод
  83.) Султанчето
  84.) Воденичаря
  85.) Антунетка БАНска
  86.) баба Мира
  87.) Митю Гестапото
  88.) Бойко Панорамното
  89.) Конпи Терасата
  90.) Лазо
  91.) Черепа
  92.) Мико Водката
  93.) Митю Гърнето
  94.) Оня с шейната
  95.) Илиенския пич
  96.) Марийка Ниделчева
  97.) Хампито
  98.) Пенкилер Корол
  99.) Тошко агент Бор
  100.) Хърсинга
  101.) братя Бобокови

 8. Днешната лакомия няма граници, но това не случайно е един от седемте смъртни грехове, казано по народно му „г*з глава затрива“.

 9. Роден съм и расъл в София, като такъв, не съм ядосан. А съм БЕСЕН от случващото се в града. Не знам още какво трябва да се случи, за да се ядоса г-жа Манолова?! Ако това са й мотивите да стане кмет, по-добре да си бяга в Кюстендил. Столицата не се нуждае от посредственост, а от сериозен професионалист, който да има тежест и авторитет, човек с твърда ръка и заклет прагматик, да знае и да може да направи града нормално място за живот и бизнес, а не да го превръща в строителна площадка, на която се упражнява поредния неграмотник…

 10. 100% съм съгласна със написаното от Вас,Господин Петев!!!
  Недоумявам,колко е къса паметта на някои хора,как бързо забрвиха,изпълненията на въпросната както Вие я нарекохте,преди година(шърфънтийка),Мая,това е невероятно!!!
  По Евроком тук таме канят хора,които доказват със факти,как по-време на управлението на Тройната коалиция,когато въпросното нещо Мая беше в стихията си,да вилнее със създаване на закони,които са насочени срещу интересите на клетия български народ,сега същото това нещо илиза „боркиня“ срещу същите закони,които САМА Е ПРЕДЛОЖИЛА И СЪЗДАЛА!!!Голяма ШИЗОФРЕНИЯ!!! Така за Дебилите съм съгласна,че те не знаят къде се намират и какво им се случва,това са така наречените, от Доцент Иво Христов 80% Дебили,но не мога да разбера ЛИЧНОСТИ,,,които дълбоко ценя и вярвам 100%,че сърцато се борят срещу Мутренската и дълбоко разрушаваща България власт,а именно ОТРОВНОТО ТРИО,Професор Минеков,Адвокат ХаджиГенов,Арман Бабикян,Сашо Диков,в миналото предаване на Уважавания от мене Господин Диков,усетих че,тези СМЕЛИ МЪЖЕ,вярват по някакъв начин,на въпросното нещо Мая,или смятат,че тя е по-малкото Зло!!!
  Аз съм на Вашето мнение,Господин Петев,няма разлика между нещото Мая и онова мънкащо,дълбоко коварно и лицемерно Фъндъкова!!!
  Значи няма събуждане,задкулисието си реди пешките,а на някои хора наистина им къса е паметта,че така бързо забравиха изпълненията на пчеличката Мая,и КОЙ я сложи ОМБУДСМАН!!!

 11. Мая не си ми нито драга нито си Мартна или па Септемврена, но преди да се откажеш да четеш клюкарското късо фрагенище, я попитай Кюстендилските черешар пъдари дали преди годиииини не са фащали Васо пАтев да кине хрущялките из кюстендил и като си платил глобата зел че си сменил името на Юрдечкинов, та после се скрил зад 5 пари недавам и днес е Петееевъъ.

  Тоя Васо , не оня, е мноу по -най-баш-алсгецайхнет-великолеп-екселатутин.

  А стнеш ли Кмет, него за мояч на калиндорите у кметстватА, а мене ОТК по метлите и кофите да ни назначиш дам ги ритам кофатъ с вудътъ и дагъ уидими ко ша са праи на новата вълна у юрналглистикатата шъ ни са праи.

  да въри да си на’бере хрущялки и да цъка по депутатите с костиките -аман писна ми от здравеняци на мисълта.

  отиваме да си къркамме. Пиьеньету иье ФРЕДНУ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *