Регистрация
Публикувано на 18.03.2017 / 21:45

ДПС ЗАКЛА ДОСТ. МЕСТАН НАГЛО ТИРАЖИРАЛ ФАЛШИФИКАТ С ПОДПИС-МЕНТЕ НА АХМЕД ДОГАН!

Преди минути ДПС официално изразиха позиция по повод днешната пресконференция на Лютви Местан от ДОСТ, който размаха „документ“, на турски език, за който твърдеше, че е подписан от Ахмед Доган, и че именно с такъв „документ“ Доган го пратил при Ердоган през 2012 година.

Ето и позицията на ДПС, която публикуваме, заедно с фалшификата, тиражиран от Местан, и оригинала, който Местан скри и не показа:

„ПОЗИЦИЯ НА ЦЕНТРАЛНИЯ ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ

С възмущение констатираме, че докато в Европа и България ехото от патриотичното послание на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган отеква, „дост” изфабрикува един доста посредствен и откровен фалшификат. Г-н Доган никога не е писал и още по-малко подписвал такъв текст.

За сравнение прилагаме оригинала на подписа и фалшификата. Прочее, всичко при тях е фалшификат – и амбициите, и тезите, и клетвите.“

Фалшификатът – разпространен от фалшификаторите „дост”

дост фалшификат

Оригиналът на подписа на Доган – копие от пълномощно подписано от д-р Доган на председателя на Областен съвет на ДПС Смолян. Подобни архиви могат да бъдат открити в деловодството на ДПС, както и във всички държавни институции, включително и ЦИК, НС и Съда.

доган

Afera.bg

Коментари 7 за
“ДПС ЗАКЛА ДОСТ. МЕСТАН НАГЛО ТИРАЖИРАЛ ФАЛШИФИКАТ С ПОДПИС-МЕНТЕ НА АХМЕД ДОГАН!”

 1. ПРОФЕСОРИ ЗА МИЛИОНИ

  Голяма дандания се вдигна за това „феодални старци“ ли са научните кадри на БАН? Оттам пък се разгоря спор каква изобщо е ползата от академиците и професорите в България, които само получавали заплата, без да си мърдат пръста. Такава постановка е не само обидна за научния потенциал на страната ни, но е и дълбоко невярна. Защото хората с титли у нас се трудят, и то здраво. Да вземем за пример професор Людмил Георгиев, който беше преподавател в благоевградския университет „Неофит Рилски“, след това се прехвърли в СУ „Кл. Охридски“, но повече е известен като член на Централния съвет на ДПС.

  Този специалист по етническа и политическа психология през 2004 г. основава фирмата за туризъм и хотелиерство „Възраждане 1″ ООД в съдружие с друг професор – бившия земеделски министър от квотата на ДПС Валери Цветанов, който бе привлечен като обвиняем за 35 незаконни замени на земеделски земи. Третият съдружник във фирмата е тогавашният шеф на САПАРД Мартин Банов. Управител на фирмата е проф. Л. Георгиев. През 2005 г. „Възраждане 1″ печели обществена поръчка за строителство в община Сапарева баня и специалистът по етническа и политическа психология проф. Георгиев получава 84 805 лв. за „Корекция и възстановяване на речното корито в Меран дол“. Това крупно научно постижение вдъхновява Л. Георгиев през 2006 г. да регистрира втора фирма – „Ренесанс груп“ АД, пак заедно с другия ДПС-професор – Валери Цветанов. Двамата имат по равни дялове, но проф. Л. Георгиев отново е председател и изпълнителен директор на акционерното дружество – все пак той е в ръководството на ДПС. А третата фирма, на която проф. Л. Георгиев става управител, е регистрираното през 2008-а „Възраждане 2″ ООД, с предмет на дейност колежанско обучение в Колеж по мода и дизайн, собственост на оодето.

  Както се вижда и с просто око, учените не си клатят краката в професорските кабинети, не чакат на едната държавна заплата, а мощно разгръщат своя потенциал, защото фирмите им печелят обществени поръчки и развиват дейност. За да не сме голословни, ще ви дадем още един пример. През 2008 г. фирмата на проф. Георгиев „Възраждане 1″ печели проект по САПАРД на стойност 1 милион и 300 хил. лева. Този път специалистът по етническа и политическа психология трябва да изготви проект за мандра. Да не забравяме, че съдружник в тази фирма е шефът на САПАРД Мартин Банов. По една истинска случайност, точно когато земеделски министър е проф. В. Цветанов, М. Банов става заместник-шеф на фонд „Земеделие“. И като такъв той трябва не само да отсъди дали професорите Георгиев и Цветанов правилно са получили този милион чрез фирмата „Възраждане 1″, но и да контролира дали те правилно изразходват парите. Тоест, земеделският експерт трябва да проверява напълно безпристрастно (?) действията на своите фирмени съдружници. Като проф. Л. Георгиев му се явява пряк началник във фирмата, а проф. В. Цветанов му е пряк… министър. При така създаденото положение трябва да обявим г-н М. Банов за най-безпристрастния човек на планетата.

  Иначе професорите си ги бива, вместо да чакат в бездействие заплатата си в края на месеца, те с пот на чело секат храсти и кастрят дървета по реките, коригират речни корита, бъхтят се с туризъм и хотелиерство, зидат по някоя и друга мандра и вместо благодарност получават по някой и друг жалък милион. Който след това пък трябва да разпределят нанатък по обръчите с по-висшестоящи…

  Сергей Трайков

 2. Някой ще пита за големият фалшификатор в ДОСТ-Е. Михайлов.
  Той не е интересен, изхаби се с едни канарчета, с една жена, с едни танкове. Такива, след 10.11.1989г. с лопата да ги ринеш, носят усещането за погнуса, но не тази на Сартр, а погнусата, която честния човек изпитва, когато срещне такива „уж загрижени за България“, а на практика, за собствените си джобове.

 3. Странно, имахме едно момче АЛЧНО ЗА ВЛАСТ И ПАРИ, което завързваше приятелства навсякъде(„приятелите“ тичаха към тоалета, за да се почистят), дори в Турция. Днес, мълчи за тъпата комбинация на ДОСТ. Нищо ново под слънцето. ББ се оказа в лайната заради Елена Йончева, Цацаров е в лайната, защото трябва да образува дело срещу ББ. ДЕЛО ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО!!! Покрай лайнара ББ, трябва да попадне свогенското „чудо“ С. Арнаудова, и Г. Харизанов. Тримата да бъдат първопроходници към изправително заведение. После, след изборите, Цацаров да се сети за деянията на Лютви Местан, всички от ислямското вероизповедание, които са на хранилката на Турция, Катар, и Саудитска Арабия. Прокурор Кьовеши им показа посоката, няма да си показва други части на тялото-който го е страх от мечки, да не ходи в гората. Нямаше да псуваме Герджиков, ако беше казал, къде работи синът му, и за съжаление няма чист политик.
  Всъщност, започнах за До’ан: обвиниха го за „Оня списък“, а покойният ПЪРВИ ПОЛИТЕМИГРАНТ Стоян Ганев? Такива сме, страхливци. Тази сутрин недоразумението Плевнелиев се изказал против Радев, излъгах се, че е нещо важно. ПУТИН И РУСИЯ-кост в устата на соросоидите. Плевньо, аз ти казах, че те видях на площада с онзи тапет-плакат, че си идиотът на гр. Гоце Делчев, сега си още по-голям идиот.
  Лютви, подлостта тежи като воденичен камък до края!

  1. Не след изборите трябва да се сети г-н Цацаров за Лютви Местан ,а незабавно!Още днес!Тази нощ! Извършена е фалшификация.Няма никакво значение кого засяга! И няма никакво значение,че агент Павел с партизанско име Лютви Местан имал бил имунитет като кандидат за народен представител. Той е извършил съзнателно криминално деяние. Измама! И мястото му е на подсъдимата скамейка.

 4. Колкото и да мразите Доган и да го обвинявате за всички беди,спомнете си кой съсипа България.Нима БСП не е от първият миг във властта.Нима СДС не продадоха и не разграбиха страната.Нима Костов не разпродаде БГА Балкан,Кремиковци и Мариците.Кой даде природните ресурси на страната и енерго разпределителната мрежа.Кой доведе Симеон и му даде горите и имотите.И ако Пеевски и майка му са рожби на Доган,чии рожби са Цветелина,Прокопиев,Гочева,,Златев, и останалите,които натрупаха милиарди и дърпат конците.Доган поне води последователна политика през целият си живот,за разлика от шантонерките дето сменят партии и идеали всеки ден.И сега България има по-голям враг и той е агентът на турските служби и слуга на Сатаната Ердоган, Лютви Местан.Ако продажният български съд не беше регистрирал тази турска партия,нямаше да имаме реална заплаха те да влязат в парламента и да заплашват националната ни сигурност.

  1. Kakuv e sustavut na suda, registrila DOST? Pone da se znae koi sa predatelite – rodninite na Ivancho Hadjipeikovich.

   Moje da se ospori osnovanieto na ‘suda’ i da se likvidira, vkl. sas sanskia na suda za tolerirane na partia, razdeliashta naztiata.

   A nie imame mnogo vuzmojnosti za samozashtita ot DOST – ot otkaz da se disha edin vuzduh s tehnite subekti do otkaz da budat puskani na granizata da glasuvat. Ima osnovanie, samo malko izobretatelnost se iska! I bulgarska solidarnost.

   Izvininete za latinitza, molia.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>