Публикувано на 28.12.2008 / 15:45

До патрулка, пред безучастните погледи на ченгета, допребиват варненец

 

 

Полицаите са били извикани по сигнал, че в дискотека “Порт” се е завихрил скандал. Собственикът на заведението Костадин Стоянов, синът му Стоян Стоянов и още едно лице – бивш затворник на име Иван са влезли в конфликт с М.М. от Варна. Братът на М.М. – К.М. го е защитил, заради което е получил як побой от тримата. След като го пребиват, Костадин Стоянов счупва в главата на К.М. бутилка, научи afera.bg

След сигнал в полицията на място пристига полицейска патрулка с две униформени ченгета.

Варненецът К.М., подпрял се в несвяст на полицейския автомобил след нанесения му зверски побой, обаче бил изненадан от собственика на дискотеката Костадин Стоянов, който пред очите на ченгетата му нанесъл жесток удар в едното око. Всичко това се случва пред пълното БЕЗУЧАСТИЕ на полицаите, които изобщо не си правят труда да осуетят действията на Стоянов.

По-късно във варненската невро-хирургия става ясно, че К.М. е  със сериозни кръвонасядания, комоцио и тежък оток на едното око.

“Този човек щеше да ме убие. Загубил съм съзнание след като ме удари с бутилка по главата, а някои казват, че е било бокс – не знам. Но най-отвратителното бе, че след това, до патрулната кола, пред очите на полицаите, които стояха като паметници, ми нанесе зверски удар в окото”, каза специално за afera.bg потърпевшият К.М.

Той е подал жалба срещу побойниците в дискотеката, както и срещу двамата униформени полицаи, които не са си мръднали пръстта за да осуетят побоя.

Afera.bg се свърза с пресаташето на ОДП – Добрич Данчо Минчев, който не отрече, че е имало такъв инцидент в дискотека “Порт” в Шабла, но каза, че информация по случая щяло да има едва след приключване на проверката от Районна прокуратура – Каварна.

На сайтът на ОДП – Добрич няма и ред за инцидента.

Впрочем, престъпността в района на Добрич е буквално умряла, ако се съди по сайта на ОДП – Добрич. В него в рубриката “Пресцентър” новините са … годишни анализи за състоянието на престъпността през периода 2001 – 2006 година. Актуални събития, според сайтът на ОДП – Добрич  няма.

Afera.bg ще следи случаят изкъсо.

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“До патрулка, пред безучастните погледи на ченгета, допребиват варненец”

 1. Само мога да кажа че господата полицаи знаят само да се заяждат,но не и да си вършат работата

 2. Момчето трябва да ги съди тия боклуци от дискотеката ,а полицайте който са били на работа просто трябва да се уволнят ,но какво ще стане . Случеят ще се потули прокуратурата в каварна ще се почерпи и полицайте са си пак на работа и висчко си е 6. НЕБИВА ТАКА ! Това са корунпирани полицай , защото единия полицай щял да става някакъв на собственика ама най много от него ще разберете.

 3. за полицаите в СИ Бъгария сте прави! Аз имам наблюдение само върху тези от Балчик. Но и Калоян Златков не е цвете! Така че, най-добре е истината да се търси някъде по средата… Весели празници!!!

 4. Полицията в Каварна,Шабла и Балчик са пословични с простотията си и безхаберието,което проявяват.. В извънработно време работят заедно с местните мутри и по нищо не се различават от тях. Колкото за интелект е много чудно от къде са се пръкнали?? Изглежда са внесени нарочно от Чукотка, но има и по тъпи от чукчите. На фона на добрите и трудолюбиви добружанци те се открояват със страшна сила..

 5. не ме учудва случката.Преди година един комшия на събрание бе пребит от друг мой комшия пред свидетели като пострадалия бе с резултат счупен нос и последвала операция.Човекът си изкара „медицинско за средна телесна повреда“ и заведе жалба в полицията.Поне 3ма сведетели са свидетелствували в негова полза.В крайна сметка отговорът на жалбата е- няма достатъчно данни да се заведе дело т.е.няма престъпление.Това според мен е пример как някъде по веригата в полицията разследването се потули.Предполагам,че се е намесил „братовчеда“ на побойника , който е в прокуратурата и е „натиснал“ полицията.

 6. ….полицаите от кои са ? Пушещите ,пиещите минерална вода и т.н. ? Лесно е да реват за заплати като вдовици на чужд гроб ,ама да вземат и да си ги заслужат ! Защото в България има доста хора които когато не си вършат работата – не получават заплати , защо и заплатата на полицаите да не е обрързана пряко с добре свършената им работа.

 7. Свидните защитници на соцализъма,
  с горещите сърца, чистите ръце и хладния ум!

  ДАЙТЕ ИМ ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ!

  Джебчиите и дребните крадци – шъ умрат гладни!

 8. Kakvo ochakvate ot dve debeli prostitutki. Vsichkite sa takiva. Da gi uvolniat nezabavno. Strahlivi kurvi. Tutmanitsi bezdushni.

 9. Е КАТО НЕ СА ХАПВАЛИ- РУ4АЛИ, ПОНИ4КИ МИЛИЦИФАЙКИТЕ- В БЪЛГАРИЯ ПОЛИЦАЙ ВСЕ ОЩЕ НА ПРАКТИКА НЯМА , ПАК ДОБРЕ!

 10. На ръководството на ОДП Добрич не му е за първи път да прикрива престъпления на своите служители. То зависи на кого си човек, де. Ако си човек на Ивелин Петров – ще се отървеш без проблеми, но ако не си – ще сърбаш попарата и затова, закоето и не си виновен.Има какво да се проверява в ОДП Добрич, ама кой, кой да го направи?

 11. Навсякъде в държавата положението е такова.Полицията гледа с пренебрежение /престъпно/ простосмъртните.До такава степен са се отдалечили от проблемите на хората,че не заслужават и тия заплати.Не е тайна,че 90% са свързани с мутрите.Опитайте да се оплачите от нещо,ще ви изкарат виновен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *