Публикувано на 12.05.2020 / 8:17

ДОКУМЕНТ ИНСТРУКТИРА: ВСИЧКИ УМИРАТ ОТ COVID-19! САМО АКО СИ НАДУПЧЕН ОТ КУРШУМИ НЕ СИ УМРЯЛ ОТ КОРОНАВИРУС!

ДОКУМЕНТ ИНСТРУКТИРА: ВСИЧКИ УМИРАТ ОТ COVID-19! САМО АКО СИ НАДУПЧЕН ОТ КУРШУМИ НЕ СИ УМРЯЛ ОТ КОРОНАВИРУС!Инструкция за това, как да се отчитат смъртните случаи от “идентифициран и неидентифициран COVID-19” са получили директорите на болници в България чрез Регионалните здравни инспекции (РЗИ), информира „Труд“.

Тук прочетете как лекарите даже не бива да коригират това, което се отчита като „грешка“, както и дори при неидентифициран случай трябва да се пише „Сovid 19“ /!!!/, „заради отчитане на смъртността“:

https://trud.bg/инструкция-за-смърт-от-covid-19/

Смъртта, дължаща се на COVID-19, за целите на проследяване се дефинира като смърт, настъпила в резултат на заболяване с такава клинична проява при вероятен или потвърден случай на COVID-19, освен в случаите, когато има ясна алтернативна причина за смърт, която не може да се свърже с COVID заболяване (н:апр. Травма).

Ако смъртта е настъпила вследствие на потвърдена COVID-19 инфекция, извършването на аутопсия не е наложително и не е належаща процедура за издаване на смъртен акт.
При необходимост, аутопсия на починали в болнично заведение може да се осъществи в същото, ако разполага с оборудвана зала за аутопсии на инфекциозни случаи и с опитен екип от лекар – патолог, санитар, обучени да работят с опасни инфекции.“

Здравейте, толупи от диванната армия!

Надявайте парцалите около устите си и продължавайте да вярвате на измамниците!

Само ако си надупчен от куршуми, няма те пишат умрял от COVID-19!

Afera.bg

Коментари 40 за
“ДОКУМЕНТ ИНСТРУКТИРА: ВСИЧКИ УМИРАТ ОТ COVID-19! САМО АКО СИ НАДУПЧЕН ОТ КУРШУМИ НЕ СИ УМРЯЛ ОТ КОРОНАВИРУС!”

 1. Новоизмисленият генерал Мутрафчийски:
  не бъркай в гъза
  на историята и географията и науката-
  да не ти теглят як шут в посрания гъз-
  или в кухата кратуна!
  Колко е лесно и просто-
  да бъдеш свободен:
  да казваш това,което мислиш-
  като доцент Мангъров!
  Дали вярно или не-
  ще прецени историята и науката-
  и бъдещите поколения!
  Но казвай го поне-
  мамка му-
  каквото и да ти струва-
  като доцент Мангъров!
  И колко е страшно
  да плямпаш и преповтаряш
  „мислите и съображенията“
  на първосигналния тъпунгер-
  поредния Пръв партиен и държавен ръководител-
  Мутрата Бойко Борисов-
  лижейки височайшия Му,вмирисан задник-
  като ТЕБЕ-
  професор Мутафчийски!
  Едно дете снощи ти каза по телевизора:
  „Царят е гол“-
  по прословутата приказка на Ханс Кристиан Андерсен:
  „Защо слушате Борисов-
  вместо той да ви слуша!“
  Щото историята на секундата-
  като атомен часовник-
  отсъжда:
  НАДУПЕНО НА ВЛАСТТА
  НИЩОЖЕСТВО-МЕКОТЕЛО,
  ИЗМИСЛЕН ГЕНЕРАЛЕ!
  НИКОЛАЙ РИЗОВ

 2. Да така е! И какво от това. Единственото условие е да МИСЛИШ. Но затова е нужно съответното средство. Което в случая е КАЧЕСТВЕН МОЗЪК!

 3. Върни ми парите, курво издрусана!Не заслужаваш нищо, защото си гнусен, неблагодарен и вулгарен миндил!
  Един ден хората ще разберат що за стока си, колкото и да ги въртиш, че си десидент!
  GB08BUKB20891580621595

 4. Е, пътят към задължителното и насилствено ваксиниране е разчистен! От статистиката в световен мащаб, от нашия си нов Закон за здравето, от мълчанието на лекарите, от спането на агнетата. Чак когато ни вкарат насила в кабинетите и ни ваксинират, когато видим как измираме от ваксините, чак тогава някои може да повярват в „конспирациите“ и „глупостите“. Който се съпротивлява, ще го обявят за „заразител“, ще го арестуват,ще го имунизират и никой няма повече да го види! Сценарият не е от сега и се изпълнява по всички предварителни очаквания. Само скоростта, с която се осъществява, е доста по-голяма от очакваната. Не знам защо бързат толкова: За няколко месеца затвориха милиони в къщи, измислиха инструкциите, нагласиха статистиките. Очаквам в скоро време „изведнъж“ да „открият“ ваксината. А може би бързат, за да не се събудят агнетата?! Само си спомнете: У нас за четирима заразени (по двама в Габрово и Плевен) обявиха извънредно положение. Започна едно зловещо плашене, едни камиони, едни чували, едни трупове, едни хладилници. Набързо се спретнаха едни закони, нищо, че противоречали на Конституцията, важно е всичко да е „по закон“. И, след като сплашиха населението, без всякаква медицинска логика, отпуснаха мерките. Всичко това не ви ли прилича на сценарий, който се изпълнява упорито и методично?!

 5. Рaзбрaх, чe в нeдeля БТВ ca рeaлизирaли прeдaвaнe, в кoeтo дeцa зaдaвaт въпрocи нa гeн. Мутaфчийcки.

  И вeднaгa ми хрумнaхa oщe идeи зa пoдoбни прeдaвaния: Жeни плeтaт вeнци oт цвeтя и ги cлaгaт нa глaвaтa нa гeн. Мутaфчийcки, мъжe вaрят рaкия и в знaк нa увaжeниe към гeн. Мутaфчийcки я кръщaвaт „Гeнeрaлcкa рaкия“.

  Или гeн. Мутaфчийcки излизa зa рaбoтa, пaли cи кoлaтa, нo въoдушeвeнa групa хoрa гo вaди oт кoлaтa и гo нocи нa ръцe дo рaбoтa.

  Мoгa и oщe: Cтудeнти oт Худoжecтвeнaтa aкaдeмия кaндидaтcтвaт зa „Гинec“, кaтo риcувaт пoртрeт нa гeн. Мутaфчийcки в рaзмeр килoмeтър нa килoмeтър.

  И тук имaм въпрoc: Кoй друг виждa, чe в тaзи cитуaция влacттa aбcoлютнo ce e caмoзaбрaвилa и гoлямa чacт oт мeдиитe ca ce прeвърнaли в cлуги?

  P.s. Мeжду другoтo, дoкaтo нa брифингитe миcиркитe питaт „дaли тaмянът влияe пo някaкъв нaчин нa кoрoнaвируca“, тo eднo дeтe пoд 10 гoдини e зaдaлo cлeдния въпрoc нa гeн. Мутaфчийcки: „Зaщo тoлкoвa cлушaтe Бoйкo Бoриcoв – трябвa тoй дa ви cлушa?!“

  Виждaтe кaквo питa миcиркaтa, имaщa ce зa журнaлиcт и кaквo питa eднo хлaпe. Нямa кaк дa oтcъдим в пoлзa нa миcиркaтa, нaли?

  Миcля, чe дeтcкитe въпрocи oзнaмeнувaт тoтaлния крaх нa бългaрcкaтa миcирcкa журнaлиcтикa.

  Слави Трифонов

  1. Спектакълът с децата е ТОТАЛНА ГАВРА! Но, за мършата – вероятно е интересно предаване …

 6. Ааа…ако си надупчен от куршуми, ще го пишат придружаващо заболяване.

 7. Вашта е лесна ,бамисемамата с тая карантина.
  Аз ,кравата,овцата,петела,свинята и реститутката сме се набутали в гарсониерата и чакаме да мине коронавируса,лудата крава,птичия грип,африканската чума по свнете и в частност на дъртофелницата да и мине мерака пък ,да търка талони като замаяна…

  1. Па и се оплакваш, Кольо, твойта да има мераци, а на теб да ти е дотегнало.

 8. Нещо много бъзикане днес из форума. Няма лошо, смехът е здраве! В повечето случаи обаче ни излиза през…. някъде! Та така от 30 години….

 9. не мога да повярвам, че света и България в т.число ще се остави да я правят на маймуна. По същия начин е било със Сталин и Хитлер.
  Защо сме ТОЛКОВА прости и търпеливи???
  не са ТЕ силни, а НИЕ сме слаби.
  Не са ТЕ умни, а НИЕ сме прости.

 10. Доброволно си признавам! Спрямо мен не е упражнено повече насилие отколкото спрямо всички други потърпевши от действията на Щаба. Признанието – мисля, че полудявам! От един два дни тъгувам по Цвърко – Цв.Цветанов , по Фидоската – фундаментална жена – машалла,по беглеца Василев и други знайни и незнайни политици – измамници от най-близкото минало. Дабраволно зяявявам, че съм съгласен в смъртния ми акт да пише – причина за смъртта – Ковид – 19! Който не изпълни последното ми желание е гаден комунист! Сбогом мили хора – аз повече не мога. До среща там горе, където няма Щаб, Герб, където министър председател е беловласият Свети Петър, където е по-хубаво от тука! Сбогом!

  1. Не се предавай, дишай дълбоко, всичко е временно. Ако наистина си в края, съжалявам! Но все пак…може би…

 11. мария танева, българските власти четат информацията и инструкциите на СЗО, както „Дяволът чете Евангелието“!

  Тук, в Автралия, през последните дни положението е в пъти и пъти по-жестоко, но поне медийното отразяване е по-реалистично. Явно тук няма толкова фармацевтични компании, пряко заинтересовани да диктуват информационния поток с цел увеличаване на печалбите си, а и премиерът Скот Морисън инициира много санкции за изнасяне на заблуждаващи данни, като в същото време призова всички водещи медии да разкриват и най-малките спекулации по темата!

 12. Ако рак, спин, инфаркт, инсулт, диабет са съпътстващи болести, спокойно могат да се добавят и огнестрелни рани, удавяния и т.н…. Важното е да продължи извънредното положение, маскирано като „ситуация”. Подозирам, че ВСИЧКИ партии ще гласуват за удължаването му…

  1. Добавям. Моля, някой по- грамотен да обясни разликата между „положение” и „ситуация”.

   1. „Положение“ е, когато са ти го нацепили. „Ситуация“ е, когато го раздвижат напред-назад. Разбира се, това – в български условия. Как е в международни води – не знам.

 13. ГЕРБ е въвел възможност за задължително ваксиниране чрез член 59 от Закона за здравето.
  Сега е необходимо само да се въведе терминологията отговаряща за извънредна епидемична обстановка, което вече се прави и бе прието на първо гласуване в парламента.
  Ето какво гласи член 59 Закона за здравето:
  https://otupor.com/wp-content/uploads/2020/05/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5.png

 14. Комшията го застреля един ревнивец щото го фана с жена му. Беше на 89 години,млад си отиде завалията.Можеше да поживее още и да си умре нормално от коронавирус,ама на…

 15. Томова,извини ме,извън темата съм, но искам да се обърна към ПИК-льовците и БЛИЗ-ачите,тъй като сме наясно ,че четят ,,АФЕРА“. И така идиоти,от двата сайта, наясно ли сте, какво ще ви се случи,след като падне ТИКВАТА от власт. А може би ,смятате че ще минете метър,о не,поне аз няма да ви пусна,ще ви цакам ,както поискам и в каквато поза ще искам.За онази дъртата и черна циганка съм , приготвил свинска опашка,тя знае къде ще я и го завра.

 16. “Новините и истината не са едно и съшо нешо! Уолтър Липман
  От началото на инфодемията специалистите в Италия настояват и повтарят: смърт С корона, не ОТ корона. Най-популярният от нашите случаи, който се води „смърт от коронавирус“ според нашия щаб е на мъж „със съпътстващо заболяване черепно – мозъчна травма“ в болницата Св. Анна в София. Това е истинска подигравка с нацията и с медицината. Подозрителен от гледна точка на бг статистиката случай имаше и във Варна, където смърт бе приписана на Коронавирус, а аутопсията показа, че тя е от пребиване, както съобщи прокуратурата, но щабът си я води „смърт ОТ коронавирус“. Ето още 3 случая:
  В УМБАЛСМ Н. И. Пирогов е починала 90-годишна жена. Пациентката е страдала от диабет, сърдечна недостатъчност, хронична обструктивна белодробна болест и други придружаващи заболявания, но се води починала „от“ коронавирус.
  Човекът, починал в Шумен, също е умрял от рак на белите дробове. Бил е с две отрицателни проби, но на скенера видели рака. Вероятно е спомогнал вирусът, но е бил излекуван от него.
  И в Александровската болница една от починалите беше с тежък инсулт – придружаващо заболяване.

 17. Хъм.хъм, имам съмнения, по дедуктивният метод естествено, че по-голяма опасност от липсата на сиви клетки няма. Когато простотията те управлява, ти да се оплакваш от коронавирус 19, или 18 или 1944 година, е пълна простотия. Това е все едно да ти кажат – скачай от 15-ти етаж, и да скочиш, и след това да се оплакваш, че си си натъртил трътката

 18. Направих световно откритие. СПОРТА ВЪВ ВСИЧКИТЕ МУ ФОРМИ ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ОТКЪСНЕ ДЕЦАТА ОТ СЕМЕЙНАТА ИМ СРЕДА, НА ПРИНЦИПА НА ЕНИЧАРСТВОТО, А НОВАТА ЧУМА ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ПРЕВЪРНЕ СЕМЕЙНАТА СРЕДА ВЪВ СМЪРТОНОСНА СРЕДА. И сега идва главния въпрос,КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ДА НАПРАВИ ВСИЧКО ТОВА И КОЙ ИМА ИДЕАЛНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГО НАПРАВИ. ОТГОВОРА Е, ДЯВОЛА. ТОЙ ИМА И ИНТЕРЕС И ВЪЗМОЖНОСТ. ЗА ДА ПЛУВА ВЪВ СВОИ ВОДИ,ЗА НЕГО Е НЕОБХОДИМА СМЪРТОНОСНА СРЕДА. САМО ТОГАВА ТОЙ СЕ ЧУСТВА ЖИВ.

 19. „Във връзка с получени конкретни читателски сигнали за смъртен случай от миналата седмица, който е приписван на коронавирус, и обясненията, дадени на близките на починалата:
  Вярно ли е, че жена с 3 ОТРИЦАТЕЛНИ ТЕСТА ЗА КОРОНАВИРУС, починала от друго заболяване, е записана като жертва на коронавируса, за което свидетелстват нейните най-близки роднини?
  Има ли практика всеки починал в болница, в която има друг заразен с коронавирус, при летален изход е вписван като починал от коронавирус, както свидетелстват близки на хора, починали от други заболявания, но публично обявени като жертви на Ковид19?
  Миналата седмица, освен този конкретен случай, имахме още поне 2, които пораждат сериозни съмнения – за човек с черепно-мозъчна травма и за жена, пребита до смърт от съпруга си, които също бяха заведени като жертви на коронавируса. Освен за близките им, това е съществено и за цялото общество: как ще се справим със заболяване, без да имаме база данни за него или още по-лошо: ако изхождаме от лъжлива статистика?“

 20. от КАТ- не подценявайте безопасното каране по пътя защото може да умрете от КОРОНА

 21. На колко от набедените за починали от SARS-CoV-2 е потвърдена диагнозата от патологоанатомична експертиза (аутопсия)?
  На НИКОЛКО, защото ще се окаже, че няма починали от инфекция от SARS-CoV-2.

  1. В края на март проф. Ст. Монтанари твърди, че в Италия са починали от вируса само 3-ма души. https://thebulgariantimes.com/, интервю, 28 март. По-нови твърдения все още не виждам.

    1. Твърди се и че са му конфискували компютър. Страницата му във FB явно се следи, той казва, че му се блокират материали. Толова съм смазана от някои положения в новия законопроект, опитвам се да осъзная, все пак няма да видим предварително и всички нови текстове. (Мария, желая Ви здраве)

 22. „Само ако си надупчен от куршуми, няма те пишат умрял от COVID-19“!
  И ТОВА НЕ Е МНОГО СИГУРНО.
  МОЖЕ ДА СЕ Е УПЛАШИЛ ОТ ТОВА ЧЕ Е БОЛЕН ОТ КОРОНАТА И СИ Е ТЕГЛИЛ 5-6 КУРШУМА ОТ СТРАХ ОТ СМЪРТА ОТ КОРОНАТА! 🙂

 23. Ех, колко е прав този британец! Освен много прости, ние се оказахме големи страхливци и слагачи! Прав е поетът, че сме мърша! Народе???? Не ни остана много време! Жалко, много жалко!!

 24. Изследване на „Алфа рисърч“ днес показвало 60 % одобрение за генерал Годжи. Според мен липсват едни 20 %, за да бъде пълно изследването и 80 % годжъри да се припокриват с 80% на професор Иво Христов!
  Логиката и разумът никога не са били силна страна на българите. Ние силно любим и мразим, но разумът го няма никъде между тези състояния. Ако можеше и поне малко да мислим, цена нямаше да имаме….
  Годжърите твърдят, че генерал Годжи ни е „спасил“. Същият, който в началото твърдеше, че няма вирус, след това, че вирусът с невиждана ярост ще ни се стовари на главата, а накрая, че все пак трябва да се пазим, ама няма нужда от толкова мерки. Логиката да се отпускат мерките при 2000 заразени, и да се въвеждат при 50 заразени в началото на извънредното положение, на мен ми се губи, но не и на деби@@@е. Да живее ГМР, да живее ген. Годжи, да живее липсата на разум! Блажени са бедните духом….
  Одобрявате винаги палачите и тези, които ви унищожават. Народ от самоубийци и жертви. Одобрявате, нали? Само да напомня, че до последно и АХ германците са го одобрявали….за тяхно добро е действал, де! Също като Борисов и шайката му сега!
  Елена Гунчева

 25. Генералният директор на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Аданом Гебрейесус заяви в понеделник, че има седем-осем водещи кандидати за ваксина за новия коронавирус и работата по тях е ускорена, предаде Асошиейтед прес.

  На видеобрифинг на Икономическия и социален съвет на ООН Гебрейесус каза, че преди два месеца се е смятало, че произвеждането на ваксина за новия коронавирус ще отнеме 12 до 18 месеца. По думите му усилието е ускорено с помощта на сумата от 7,4 милиарда евро, които бяха обещани преди седмица от лидерите на 40 държави, организации и банки за изследвания, лечение и тестове.

  Много бързо ще я направят…Явно е че и НАШИТЕ ТУЛУПИ са в АКЦИЯТА КОРОНА….ненапразно миналата година Сорос вложи 1 млр. долара в ЕВРОПЕЙСКИТЕ МЕДИИ и НПО-та…
  Остава Бил Гейтс да каже-
  Все още КУРШУМЪТ е по БЪРЗ от КОРОНАТА но РАБОТИМЕ по ВЪПРОСА…
  КОМЕДИО-ПАНДЕМИЯТА показа …КОИ са ГОСПОДАРИТЕ и КОИ ЧИРАЦИТЕ на СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ …КАКВО желаят…КАКВО правят и НАКЪДЕ ни ВОДЯТ…за ТЯХ няма разлика МЕЖДУ прави КРАСТАВИЦИ….ЩАСТЛИВИ кокошки и ХОРАТА…всички сме в ГРАФАТА ….РЕСУРСИ и СТОКА…
  Когато един СИНДРОМ го пишеш БОЛЕСТ ВЕЧЕ имаме ПОЛИТИЧЕСКА МЕДИЦИНА….
  ИНТЕРЕСНО че ТЪРГОВЦИТЕ от БЛСъюз си МЪЛЧАТ като…ТЪРГОВЦИ….

  1. До автора.
   Грешиш, авторе!
   Куршумите не са причина за смъртта!
   Те са само „съпътстващи заболявания“!

   1. има логика – жертвата бе с три куршума в жизненоважни органи но умря от КОРОНА…

 26. Британец с унищожителен коментар: Има ли по-прост народ от българския? (Извадка)

  Трябва да си много прост, за да се гордееш, че познаваш престъпници, и да заплашваш други с тези свои познанства, вместо да съдействаш те да бъдат разобличени и осъдени. Трябва да си много прост и безгръбначен, щом виждаш беззаконията, но не се съпротивляваш.

  Трябва да си много прост, за да вярваш, че тези, които нарушават закона – а ти си им гласувал доверие да те управляват, да те съдят, да чертаят бъдещето ти – че те ще въведат законност.
  Трябва да си много прост, да работиш за хора, които смятат, че са над закона, да им позволяваш да трупат за твоя сметка тлъсти печалби, да наблюдаваш ежедневно тяхната подигравка с държавността и със самия тебе.
  Трябва да си много прост, за да разчиташ, че точно ти ще минеш между капките, когато наоколо ти вали дъжд от неправди. Че точно ти ще оцелееш от всички около тебе, които като теб се мъчат да оцелеят. Че някой друг трябва да поведе някого другиго, за да оправи твоя живот. Трябва да си много прост, много страхлив, много безгръбначен.
  Трябва да си много прост, за да мислиш, че бъдещето на държавата ти зависи не от твоите действия, а от действията на останалите, докато в същото време по някаква абсурдна логика имаш огромно мнение за себе си и своите нереализирани и неоценени способности. Трябва да си много прост.

  Трябва да си много прост, да живееш в земен рай и да го унищожаваш.

  Трябва да си много прост за да вярваш на телевизора, да мислиш с телевизора, да слушаш телевизора, да възприемаш света чрез телевизора, а не чрез собствената си преценка за случващото се около теб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *