Регистрация
Публикувано на 14.07.2018 / 12:09

ДОКАРАЙТЕ ЕДИН КАМИОН ОВЦЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА. ПОНЕ ОВЦЕТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТ, СЛЕД КАТО ВСИЧКИ СМЕ ЗАЕТИ

ВЛАСТ Докарайте един камион овце пред парламента.

Ей така, без разрешение.

Пуснете ги наоколо, нека полицията ги гони.

Така и така ще ги убиват. Поне овцете да протестират, след като всички сме заети.

МАРТИН КАРБОВСКИМартин Карбовски

Коментари 9 за
“ДОКАРАЙТЕ ЕДИН КАМИОН ОВЦЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА. ПОНЕ ОВЦЕТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТ, СЛЕД КАТО ВСИЧКИ СМЕ ЗАЕТИ”

 1. В това сборище наречено парламент има овце колкото си искаш и не е необходимо да караме а, да изкарваме овце. Като човек трайно свързан със селото смело мога да кажа че познавам душевността и бита на тези хора. Това не са така наречените зърнари с Бентлита и Мерцедеси които получават субсидии едва ли не като крайно нуждаещи,това са хора които свързват едвам,едвам двата края .Начинът на стопанисване и обработване на земята е пагубен за Българското село и за цяла България.

 2. Весе, Весе,
  Карбовски е прав! Трябва да се пуснат пред парламента а не някъде по шосетата! За да не ги годи полицията – да не вземе да се запоти случайно и да настине, предлагам всички убити животни да се занесат там! Дали ще стигне мястото! За повече от едро хулиганство – изхвърляне на боклук пред парламента, няма как да привлекат хората! За хулиганство не се лежи – то за какво ли се лежи напоследък! вече не знам!

  1. Ех, Владо, Владо ти вече си се насрал преди да си докарал овцата на жълтите павета…

 3. ako me arestuvat che pisha komentar nali nalojiha tsenzura ako utre vleznat v apartamenta mi sas sprintsovka ubiat kucheto koteto bebeto mi imam li prava ,,,,s kakvi hora jiveia v kakva darjava i v koi vek

  1. От всичките си права, смятам да се възползвам само от едно – утре отивам да си купя огнестрелно оръжие!

 4. Ген – какво да се прави?!

  „Тежко, тежко! Вино дайте!
  Пиян дано аз заборава
  туй, що, глупци, вий не знайте
  позор ли е или слава!“

  Хр. Ботйов

 5. Ех роби, роби… По-зле сме и от овце!… Защото приемаме да ни мачкат и използват престъпници! Защото не правим нищо, за да се освободим от робството на духа и тялото си! Защото предаваме не само себе си, а и децата, внуците и още неродените поколения! Защото нямаме чест, нямаме гордост и най-вече нямаме кураж, да защитаваме себе си и тези, които дават смисъл на живота ни! Защото сме оставили други да решават живота ни, вместо сами да устояваме правата си! Защото оцеляваме, вместо да живеем!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>