Публикувано на 16.04.2019 / 10:35

ДОЙДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО – ЕДНИ ОТЛЯВО, ДРУГИ ОТДЯСНО! СЪДИЯТА ИДВА ДА СЪДИ! „БОГ – ПОРУГАН – НЕ БИВА!“

НОТР ДАМ230 години след Френската революция и приемането на Декларацията за правата на човека и гражданина, с което се утвърди ренесансовото изместване и просвещенско отхвърляне на Бога, замествайки Го с Неговото творение – човека за център на вселената, символът на християнството в Западна Европа бе унищожен.

На 15-ти април 2019 г. изгоря Парижката готическа катедрала „Нотр Дам“ (Света Богородица) пред очите на жителите и посетителите на столицата на демонстративно секуларна Франция, родила съвременния Вавилон – изчадието Европейски съюз.

Благовидните идеи на хуманизма „Свобода, равенство, братство“ се изродиха в сатанински трансхуманизъм, довел до езическо поклонение и обожествяване на собствената си греховност, издигайки покварата в култ. Окончателната победа на масонството над християнството преди 230 години ни подчини на жреците на „архитекта на вселената“, който е Луцифер.

Знакът е ясен. Покаяние, смирение, и сълзи са необходими!

230 години Господ пребиваваше сред нас, но праведният Му гняв от нашето непослушание показа, че Той идва и е време европейците да се върнат в истинната вяра в Животворящата Троица – Отец, Син и Дух Светий и да отхвърлят лъжовната, която им отне свободата на Божии чеда, която им отне равенството пред Бога и която им отне братствеността в Бога, защото мамона – божеството евроатлантическо им наложи робството на материализма, парите и лихварството, огромните неравенства между властващи хуманоидни рептили и зомбирано от страсти и зависимости населени, а и наложи жестока конкурентна среда, подтиквана от транснационалните корпорации.

Това са властващите 230 години фалшиви и илюзорни масонски ценности на илюминатството и пропагандирани от тоталитарни и прикритототалитарни режими като свобода, равенство, братство.

Господ идва! Покайте се и Му се поклонете – другото е огнен ад! Почва се! Слава Богу!

На днешния 16-ти април пък се изпълват 94 години от атентата в софийската митрополитска катедрала „Св. Неделя“, по-известна тогава като „Св. Крал“. Жесток акт – плод отново на лъжовната вяра, прогласена от Френската революция, която като вавилонска блудница в грях и кърви роди днешния Европейски съюз, който е царство на антихриста.

Ако душите ви – европейци, не се възпламенят благодатно чрез разкаяние и обръщане към вярата в Господ Иисус Христос и отново на 26-ти май т.г. сътворите всеобщовреден грях чрез избиране на безбожни и богоборчески представители на сатанизма, греха и покварата, то нека по Божия милост горенето да започне!

Истинският мир е при Бога и първом с Него, а не въпреки Него. Почитателите на затвора (Бастилията), а не на храма Божий (Нотр Дам) не го заслужават. Едното е олтар на греха, а другото е небесен олтар на Агнеца на земята.

Дойде време разделно – едни отляво, други отдясно! Съдията идва да съди! Стига вече 230 години Мезон Каре в Париж – сграда, построена по времето на Христа от Марк Агрипа като Пантеон и християнски храм от IV-ти век е конюшня!

„Бог – поруган – не бива!“

Християнин и Божий раб 

Коментари 27 за
“ДОЙДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО – ЕДНИ ОТЛЯВО, ДРУГИ ОТДЯСНО! СЪДИЯТА ИДВА ДА СЪДИ! „БОГ – ПОРУГАН – НЕ БИВА!“”

 1. Изказване 2010 год на МИШЕЛ КИРИДИЕ висш ФРЕНСКИ масон 33-та най-висока степен МАСОНСКА ЛОЖА Ле ГРАНД ОРИЕНТ ФРАНС
  НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ на ЛИБЕРАЛИЗМА е ХРИСТИЯНСВОТО и ПРАВОСЛАВИЕТО
  Киридие е началник по ложа на НДСВ министара на Образованието ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ ,
  КИРИДИЕ е в управата на БНПарибас банк където е и еврокомисаршата МЕГЛЕНА КУНЕВА
  Изказване на КАРЛ БИЛД бивш премиер на ШВЕЦИЯ фримасон и бидербергер УЧАСТНИК в преговорите във войната във БОСНА и ЮГОСЛАВИЯ ;НАШИЯ НАИ-голям враг е ПРАВОСЛАВИЕТО ,то е истинската и главна заплаха за западния свят
  2001 год на площада в КОСОВСКАТА столица ПРИЩИНА пред екзалтирана тълпа от 100.000 шиптари мюсилмани сенатор сащ демократ ХИЛАРИ КЛИНТЪН казва усмихната и наперена
  НИЕ ЩЕ сложим КРАЙ на ХРИСТИЯНСВОТО ,ЩЕ ЗАЛИЧИМ храмовете им ,ще намалим драстично СЛАВЯНСКИЯ ХРИСТИЯНСКИ ФАКТОР на БАЛКАНИТЕ ,ще ограничим до минимум РУСКОТО И ПРАВОСЛАВНОТО ХРИСТИЯНСКО влияние ,ЩЕ дадем ВЛАСТ на ДЕМОКРАРИЧНИЯ ИСЛЯМ които ЩЕ ВЛАСТВА и господарства на БАЛКАНИТЕ,ще разорим сьрбите и славяните ,ще финансираме ДЕМОКРАТИЧНИЯ ИСЛЯМ ше налеем средства в строителтсво на къщи на КОСОВАРИ,АЛБАНЦИ ,ПРАКТИКУВАЩИ ИСЛЯМ ще им осигурим доходен бизнес а СЛАВЯНИТЕ ХРИСТИЯНИ ще разорим и прогоним от ЗЕМИТЕ ИМ

 2. Поредния МАСОНСКО-САТАНИНСКИ РИТУАЛ замислен от началнците на РОТШИЛДОВАТА пионка Макрон юдеомасони САТАНИСТИ точно по еврейската Пасха и християнски католически Великден
  1маи 2016 на връх Православния ВЕЛИКДЕН бяха подпалени ТРИ ЦЬРКВИ 1 српско православната Св.Стефан NY в САЩ и 2 грьцко-македонски в Австралия /ВЕЛИКДЕН сьвсем случаино 2016 се пада на1МАЙ -Световен ден за почит на дявола Луцифер празнуван от всички ФРИМАСОНСКИ ЛОЖИ по света
  Църквите в Ню Иорк и Австралия са подпалени от АЛБАНСКИ /КОСОВАРИ ШИПТАРИ работещи като наемници ударни бригади на наи-могъщия крими кланСАЩ по Източното крайбрежие на САЩ /с централа Н.Йорк/ клана GAMBINO/Сицилианско-италиански мафиотска о-я основана на ФРИМАСОНСКИ принцип,членовете на мафиотските кланове са и висши МАСОНИ и стоят на наи-високо място най-висока 33-та степен в САТАНИНСКИТЕ масонски ложи,
  знака емблемата на Н.ИОРСКАТА ложа са 2 САТИРА -ДЯВОЛА с кози крака човешки тела,глави с кози рога държащи знака на ложата пергела линията и буквата G /
  GAMBINO контролират 70-80 % от вноса и дистрибуцията на КОКАИНА ,ХЕРОИНА ,Амфетите и продазбата на наркотици в САЩ
  Целта на ложите повече човеки жертви/жертвоприношения курбан ДУШИ за демоните на Сатаната,Луцифер,Молоха чрез наркотици,отрови,храни,болести военнни конфликти като тези в 1та ,2та световни воини и такива като ,Виетнам,Ирак,Сирия,Дарфур,Руанда,Конго с милиони жертви в замяна на измамна временна ВЛАСТ и ПАРИ

 3. Penke Penkeeee Penke….като ми пееш Пенке ле кой ли ми те слуша.
  От 30 години си гушната от новия ти брат отвъд локвата(да беше само ти гушната добре ама лошото е че България е гушната от него….и нищо не остана от тази България.Пълна развалина…оглозгана и ограбена.
  А ти Пенке бълнуваш още че си под руски ботуш.Под руския ботуш(нека го наречем така да ти направим удоволствието)…та под руския ботуш се градеше и се строеше.
  А сега под ботуша на новия ти брат се краде,влачи, разпродава и плячкосва.
  Както казва колегата над мен-пълна смрад сте Пенките.

 4. Оттук нататък реновационните работи могат никога да не приключат. Експертите предрекоха 15 години, но Макрон и Ан Идалго популяризират със своите гръмки и нереални обещания. Донорите на президента вече се бръкнаха с 600 млн евро. Ако не се лъжа и по законите на Франция, това означава че 70% при случай на дарение и 90% при случай на меценатство от дадените суми, ще бъдат приспаднати от данъците им, които те така и не плащат, защото Макрон е услужлив. Не съм експерт по икономика, но сигурно не е трудно да се изчисли кой накрая ще плати сметката. Департаментът Ил дьо Франс и Парижката община отпускат общо 150 млн, за сравнение щетите нанесени от жълтите жилетки възлизат на 60 млн. Ако усещате накъде бия, това е един колосален спектакъл, организиран в деня на президентското обръщение към нацията. Не ходя на манифестации, защото съм имигрант в тази държава, но подкрепям жълтите жилетки, голяма част от Франция е с тях, въпреки информационната помия. Успех в събота и не се предавайте! Човечето на Ротшилд и другарката кметица да си ходят! Държавата е в тотална криза, а Париж се източва като за последно.

 5. А това, че за 75 години комунистите изгориха България, на т.н. французи пука ли им?

 6. Чета коментарите и не мога да повярвам , не , обърках се и разбирам защо България няма да я има!
  Толкова много народ , които са вярващи в една глупост , измислена в древността , за да държи в подчинение раята -тази нация не трябва да съществува!
  Какъв господ какви религии бе , вие психично болни ли сте!?

  Няма и никога не е имало по-мракобесна сила в света от това да вярваш в някакъв измислен бог , Аллах, Буда и т.н.
  Господа инопланетяни , най-добре дърпайте шалтера на тая смрадлива на тамян Земя!
  Егати и дебилите!

  1. Ти, с коя от всички религии си запознат, че коментираш? Чел ли си Боблията, Корана? Ходил ли си в Тибет? Или твоят бог е азис, криско или цветанов?

   1. Тези , които си изредил са срам за човечеството като цяло!
    На 60 г. съм и съм чел -Библията-старата и Новия завет , Корана в превод на български и много от издаваните в България основни тези на будизма!
    Всичките им общи неща са-подчинение на раята и да не се вдигат на бунт и да не убиват себеподобните си-разбирай най-вече богатите!
    Единствено изключение прави Корана , който наистина проповядва , че ще си свтец , ако убиеш друговерец!
    Пълна отврат!
    Моите богове са хората като-Архимед , Нютон , Тесла , Айнщайн, и много дрруги като тях!
    До някъде партиите са също инструмент за заблуда и държане на народа в своите си ръце от тези които искат да лидират над тълпата!
    Естественно , правилото се потвърждава от някои изключения!

    1. Обожавай си ги ,кой ти пречи?Не пречи на другите да вярват в
     Бога..

    2. Атеист да чете Библиятасамо и само,за да я опровергае-типично за Сатан…

 7. АЙ СТИГА СТЕ ПЛАКАЛИ ЗА КЪЩУРКАТА НА КИРЛИВИТЕ КИЛИМЯВКИ !!! ……………….. НЯМАЛИ ПАРИ ДА Я ВЪЗСТАНОВЯТ ???????!!!!!!! ………….. НАЙ МРЪСНАТА МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ НА СВЕТА – ВАТИКАН@САТАНА ….НЯМА ПАРИ !!!!!!!!!!!!! АЙ СТИГА ПРОСТОТИИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

 8. Сега попаднах на новина, че Бойко Борисов е предложил финансова и физическа помощ на Макрон за реставрация. А честито.

 9. РЕЛИГИЯТА Е НАЙ-МОЩНАТА ИДЕОЛОГИЯ в света!
  Която управлява човеците.

  И в зависимост от степента на психично здраве и познания
  на 1-2 души, около които кръжат хиляди други
  светът се развива разумно или гибелно!

  Ние българите – не сме религиозен народ.
  А омешани присмехулници!

  И затова сме и ОВЧЕДУШНИ – махаме с ръка, подиграваме се и казваме: Бе, да влачат бе!
  Докога ли?
  Ами докато не се самоотвлачим всичкото тук народ – вън от таз територия!
  Сами.
  Искаме ВЯРА в БОГА, ама не даваме децата да учат религия?

  А вижте какво правят католиците. От българския ГРАД РАКОВСКИ.
  Над 200 деца влизат в храма, в който има ПЕЙКИ – сядат, слушат, пеят
  и четат молитвите заедно със свещенослужителя!

  Какво пречи и в православните храмове да се сложат пейки?!
  В най-големия храм на Северна Гърция в град Серес има пейки – от едната страна сядат жените,
  от другата мъжете.
  И всички слушат проповедта, литургията! Благоговейно.

  А сега какво у нас какво е – народа стои ПРАВ – хората ходят наляво-надясно, говорят помежду си
  НИКОЙ НЕ СЛУША истински какво се говори!

  Е, как да ВНИКНЕШ В БОЖИЕТО СЛОВО?!

  И затова ще си гледкаме и ще си трайкаме относно – какви от каквите по-идиотски
  решения на „мениджърите“!

 10. По повод пожара в/на “Нотр дам дьо Пари” някои исторически действия на Френската революция против религията.
  Революцията избухва в 1789 г. и създава първата атеистична държава в света. На 11 ноември 1793 г. Конвентът открива в катедралната църква “Нотр дам дьо Пари” голям фестивал в чест на “разума и истината”. Присъстващите авторитети провеждат една оскърбителна церемония. Утвърждава се култът, поклонението на разума в образа на една артистка от операта. По улиците на Париж се чуват предизвикателни обиди спрямо Бога. Носят се лозунги “смачкайте Нещастника” (за Христос). На 26 ноември 1793 г. Френското събрание издава в Париж декрет, с който се забранява Библията; премахва се и всяка религия. В цяла Франция се изгарят хиляди религиозни книги и икони, духовници публично се отричат от Бога, разрушени са храмове, свещеници са преследвани и избивани.
  Обаче,според пророчеството в „Откровение“ тази война против Библията трябваше да трае “Три дни и половина”. Съгласно принципа “ден година”, това са три и половина години.
  След тези три и половина години „Двамата Свидетели“ щяха да “възкръснат”, т.е. Библията трябваше да бъде реабилитирана и отново издигната.
  Историческите събития?
  Декретът против Библията и религията е издаден на 26 ноември 1793 г. Три години по-късно в същото събрание е внесено предложение да се анулира първият закон и да се даде свобода на Библията и религията. Това предложение лежи на масата около 6 месеца и на 17 юни 1797 г. е гласувано единодушно от френското събрание. Мнозина оратори в това събрание оплакват деморализацията и престъпността, които се ширели навсякъде. После председателят на събранието Камий Жордан провъзгласява тържествено реабилитирането на религията и Библията.
  Скептикът Франсоа Волтер казал, че той сам ще унищожи християнството и след 100 години то няма да съществува вече. Каква ирония на съдбата – след 100 години къщата на Волтер в Париж става склад за Библии. Преводачите на първата българска Библия, плод на дългогодишен труд, са П.Р.Славейков, д-р Ригс, д-р Лонг, Константин Фотинов и Христодул Сичанов. Тя е отпечатана в Цариград в 1871 г. Този грандиозен труд Иван Вазов определя като епохален за възраждащата се българска литературна дейност.

 11. Това е началото на края на измисленият и в грях създаден Европейски съюз. Бог сам праща своите послания, който може ги разбира, който не получава това което заслужава. Но нека не се месим в Божиите дела това, което трябва да се случи, то ще се случи.

 12. Ако ни владееха червените кхмери, щяхме да имаме чисто нов мост не над Дунава , а над KARA DENIZ ! И то с любезното съдействие на танте Меркел, а тръбите щяха да идват от Аятолаха… Обаче тука някакви люлювци с пълните си имена се кълнат във ВНЛ…Ако не са тролове де,щото ако са,им плащат , а всеки трябва да яде !Винкелите винаги са били по-наясно от стадото .

 13. Ние отдавна живеем във Време разделно!
  И отдавна сме се определили кой кой е!
  Сега всички се молим за справедливост!
  Разкаянието е за богобоязливите!
  Умните се молят и за милост!

 14. За сведение на Репка любезното съдействие е на Англия, Франция и Сърбия. Поне според някои архиви а не според някои опорни точки 🙂 А пък за тоталното владеене други го постигнаха много по-пълно и бързо !

 15. Нека отбележим, че атентата в Света Неделя се е случи с любезното съдействие на червените кхемри от ссср, под чийто смрадлив ботуш сме и до ден днешен. Е не чак толкова, колкото на „братушките“ им се иска, понеже те искат да ни владеят тотално!

    1. Ех Пенке, Пенке имал съм много, ама много рускини, но нито една не е смърдяла, като нашите Пенки. Така, че бегом в банята, да изчистиш смрадта от себе си.

  1. От 75 години едни и същи хора ни управляват. Вижте кой е председател на КС, кой ще става евродепутат, кои са бизнесмени, шефове на ТВ, преподаватели в университети, магистрати, висши чиновници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *