Регистрация
Публикувано на 26.05.2008 / 23:44

Доган строи палат в бивша база на “Мултигруп”

 

 

Десетки строители работят по "Сарая на Доган" за предстоящия летен сезон. Луксозният бъдещ палат се пази денонощно на смени от охранители от фирма "Саламандър".

Комплексът е разположен на живописния бряг на морето.

"Ще направим проверка на плажа в "Росенец" и ако има нещо нередно – ще сигнализираме община Бургас за премахването на проблема и осигуряването на достъп", коментира пред медиите зам – областният управител Георги Николчев.

Оказва се, че плажът в Отманлий не е отдаден на концесия, тъй като през последните години никой не е изявил желание да го стопанисва.

afera.bg

Коментари 0 за
“Доган строи палат в бивша база на “Мултигруп””

  1. Николчев е гнусно нищожество, някога слуга на АЛ. Каракачанов и мръсния капитал на ВКР, от бивш старшина и собственик на гаражна книжарничка стана богат собственик на имоти по цялото Ю. Черноморие. После съдружник с бандита Венцеслав Чамурджиев и описания в романите на Калчев мафиот Козела, пък най-накрая зам.-областен управител. Има ли специални служби? Не ги ли поназнайват тези неща?

  2. Абсолютно сте прави, че и да гласуваме пак ще ни манипулират, но аз лично гласувам „против“, а не „за“ дадена партия. И ако всички отговорни хора го направят, няма как ТУРЦИ, РУСНАЦИ или ИСПАНЦИ да ни управляват. Но това е до манталитет на народа, и докато има такива, които само да се чудят защо сме на това деридже, а пък „НЕ“ гласуват, ще сърбаме попарата всички, ще ни намажат ските и ни пускат по склона…..

  3. А кой е казал, че ако всички гласуваме, ще стане както искаме? Така или иначе всички се подготвят да манипулират изборите, какъв е смисълът тогава? Цирк!

  4. Разбира се че всичко ще излезе че е законно! Нали ние ги избираме, ние ще си ги търпиме! И гащите ни да вземат, като сме им дали свобода да ни командват така ще бъде! Ние сме си виновни! Няма да гласуваме защото сме тарикати, ами сега пък няма да се сърдим че ни крадат!!! Бог да ни пази!!!

  5. Николчев по внимателно с проверката да не снимат и твоята 5 етажна къщичка в стария град на Созопол ха ха ха.
    Макар, че при твоят строеж всичко е наред спечелихте си търга за държавното място. Е то ти уж провеждаше търга а пък се оказа и че го спечели в комбина с Попеску.
    Така, че има ли някой които да не е сигурен в изводите на проверката за строежа на Доган ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *