Публикувано на 22.10.2008 / 21:56

Доган проговори: Поставен ли е натясно, обработван ли е, не знам!

 

 

В интервюто лидерът на ДПС споделя още, че още от деня на трагедията се опитвал да възстанови всеки жест и дума на Емин, за да разбере мотивите, които са го подтикнали към тази крайност. Двамата никога не само, че не се били карали, но дори и нямали  спорове за нищо.

Доган е бил наясно, че Емин е болезнено раним и бил подчертано внимателен към него. Емин е бил приет в обществото на “зидарите” преди 2-3 години, но е бил поставен на най-ниското ниво и не е посещавал сбирките им. Защо тогава е станал майстор, не е ясно.
Шест дни след трагедията с Емин в сарая на ДПС още стоят следите от последните му минути. Не са раздигнати вещите, които покойникът е оставил, преди да посегне на живота си – чаша недопита вода, кутия цигари, жълта обикновена запалка и пепелник с един фас, пише още “Труд”. 
Психолозите  пък установили, че Емин е бил опасно внушаем, патологично ревнив, маниакално мнителен, имал е мания от подслушване и преследване. Разследващите органи правят различни постановки на последните мигове на Емин и допускат, че той може да е обмислял да сложи край на живота си дори пред очите на самия Доган. Дали за да му демонстрира лоялност, дали за да покаже, че неоснователно е засегнат като “предател” все още няма обяснение. Явно е бил обзет от някаква мисъл или се е поддал на внушение, което го е изкарало от равновесие.
Ахмед Доган е бил разпитан още в петък късно вечерта. Шокиран от случая, лидерът на ДПС е гледал в една точка час и половина и е отказвал да приеме трагедията, разиграла се в дома му.  

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“Доган проговори: Поставен ли е натясно, обработван ли е, не знам!”

  1. Ama kakuv zidar e tozi – tova ne beshe li tamplierska titla i ierarhia. Az sum ostanal s vpechatlenieto che tamplierite sa hristiani i se chudia kak tozi e stanal zidar , ta i maistoe chak.

  2. Няма съмнение, че на властите много им се иска да контролират интернет – и пишещите и четящите. И може би вече го правят. Не виждате ли в колко много интервюта полицаи и специалисти от МВР подготвят почвата за такъв контрол. Имало престъпления в интернет-ространството. Какво престъпление е да напиша своето мнение напр. за тройната коалиция или да прочета мнението на другите? Преди години пращаха в Белене ако подрониш авторитета на безгрешната БКП – сега пак ли натам сме се запътили?

  3. Хайде холан !…Сега пък ни чул,ни видял !…Дори не познавал такъв човек!….

  4. Лъжи, лъжи и пак лъжи, а има ли някой който да повярва? Мисля,че не останаха такива.Какво очаквате да каже Доган….да признае нещо….абсурд. Добре си е съчинил репертоара, но никой не му вярва. Наслаждавайте се на глупави обяснения! Истината е една и ние я знаем!

  5. EI PI4AGI AKO NI SLEDITE,PO DOBRE SI PUSNETE NQKOI DRUG ROZOV KANAL-TUK SME SAMO PI4AGI-VI6AGI S PO 1 APARTAMEN4E I MALKO EVRO.NE PRAVIM ZAVERI I NE SME TERORISTI.PLUS TOVA IMAM SASTUDENTI V DANS

  6. RED ALERT! В 00.06ч службите прихванаха май гледащите сайта, получи се необичаен срив, програмата ми го прлихвана. Нищо, сега разпхращам данните на 5 места в европата, та да се знае какво правят тука туркокомуноидите…..

  7. Нали т.нар. сараи на агента на ДС- меди доганов, се охраняват от куп сружители на НСО. Тожва какво ги говори, ами говори че убийството е държавна поръчка, какво друго да е. Затова нека серГей Педеришев, да не се спотайва, ами да сдава властта, щото иначе ще трябва всички ние да се вдигаме и да му я вземем…

  8. Лъжат, тяхната мамица! меди доганов е едно лъжливо копеле! Те са го убили, явно усещат голяма заплаха за туркокомуноидното им спокойствие. Заплаха която дори и новосъздадената туркокомуноидна гвардия ДАНС, не може да елиминира. то всъщност, елиминирането на тази заплаха би представлявало „елиминиране“ на целия бълграски народ. Съгласете се, че това не е невъзможно/ все пак ни управляват две партии, наследници на пъртия и терористична организация, с дъълбоки традиции в прилагането на геноцид спрямо българския народ/, но вече е доста трудно…

  9. ЛЪЖАТ КАТО ДЪРТИ ЦИГАНИ, ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ЕГАТИ И ЛЪЖАТА НАГЛА КОЯТО СЪТВОРИХА. ЗА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ МЕДИ СУХ, ОЧАКВАЙТЕ И ЛОВ НА ВЕЩИЦИ ВЪТРЕ В САМАТА ПАРТИЯ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *