Публикувано на 02.11.2008 / 17:44

Доган аут? След него идва Касим Дал, който мрази българите повече от Ремзи Осман

 

 

Парадоскално, но факт е, че Робеспиер е автор на първата декларация за правата на човека. В края на декември 1989 г. във Варна учредителите на ДПС избират Ахмед Доган за председател. Добрата политика за България е баланса между Русия, САЩ и Турция. Доказаха го 19 години доморасла демокрация. През това време в Турция забраниха ислямистката партия на Ердоган, а в България трайно се настани във властта етническата ДПС на Ахмед Доган. Дикататурата в управлението на държавата при Тато се замени с диктата на лидерите в едноличните партии. Атака и ГЕРБ продължават по същия път. До тук с политиката и не се надявам на промяна. Защо? Има едно правило: „Ако не вземеш точните пари за труда си, значи си глупак.”. Ако вземеш повече – ставаш крадец. Социализмът ни лъжеше с общонародната собственост, а тя води до застой, лентяйство. И се проведе грабителската приватизация. От над 300 млд. Основни фондове в хазната влязоха по-малко от 30 млд. Останалите създадоха кастата на българските олигарси. Те диктуват и политиката, а не партиите и единомишлениците в тях. Разделихме се на много бедни и шепа свръхбогати. И човекът се отчужди от природата. В очите му блестят само парите. А с тях няма как да се застели земята, защото се харчат. И ето я икономическа и финансова криза, производството пада, настъпва безработица, парите се обезценяват, защото веднъж нямат покритие и втори път от превъртането им сме ги изтисквали до безогледна печалба. А българските доморастли политици се боричкат за влас.
Зарови ли ДПС кучето с трупа на Ахмед Емин? Всички до смъртта му го приемаха за някой и изведнъж Ахмед Доган казва, че е никой. На кой да повярваме? Отдавна Доган се хвали, че е милионер в зелено. Сараи, яхти, можел да си позволи, да яха и летяща чиния, услужливите медии на лидера на ДПС му правят лоша реклама. Ако Емин не е убит, има подбудител за самоубийство. Останалото е нелепост. Дим без огън няма. Да се отвори разработката „Лиана” на ГДБОП от времето на Кирил Радев. В нея няма нищо секретно, а разобличаващо. Има връзка между Мирчо Циганина, който също се страхува за живота си, Христо Лачев знае доста за Ангел Александров. Не без основание Доган плаче за ген. Драшков. От 10 години в повечето от политическите си романи апелирам, щом властите са толерантни към притежателите на съмнителни пари, да амнистират капиталите им. Така постъпиха в САЩ през 30-те год. на миналия век. Чудесно го е обосновал в следствената си практика и в редица интервюта юриста Ангел Александров. Не мисля, че е случайна последната среща на Ахмед Доган с новия посланик на САЩ, нейно превъзходителство Нанси Макендауъл. Тя идва от Турция. А сър Джон Байърли отиде в Москава. Имаме франпантен случай с Валентин Захариев, който при правителството на Иван Костов купи „Кремиковци” за един долар. После го продаде и спечели само за себе си 300 милиона. Днес е олигарх с близо милиард. Как стават тези превъплащения? И „Кремиковци” си отива. Заради кризата и без нея. А струва само като старо желязо, много повече от дълговете си, предизвикани от брутални кражби. Няма съд и за добрия вълк Лупи.
Че ДПС ли ни е виновно? Ахмед Доган 19 години ни цака с 2 коза: етническия модел и Русия. Жестока измама! Както и във възродителния процес участваха повечето от учредителите на ДПС, като членове на БКП и сътрудници на ДС. Хайде, опровергайте ме! И аз протестирам, че не българите сеем омраза със смъртта на Ахмед Емин, а Доган ни плаши с бунтове и тероризъм. Привижда му се ту 1985, ту 1989 година. Има ли основания? Да не забравяме, че ДПС е желязно организирана и въоръжена. Държи бедните ни турци със страх и вяра. Няма нито един мюфтия, който да не е проверен от Доган и назначен от ДПС…
Започнахме с парадоксите в историята. Не по-малко са в днешната българска външа и вътрешна политика. И аз съм… Ахмед Доган да не си отива. Колкото и да са го разглезили парите и властта, защото след него идва Касим Дал. Той мрази българите много повече от Ремзи Осман. А има и българи, които вредят на България. Да ги изброявам ли?

Петър Христозов

www.obshtestvo.net

Коментари 0 за
“Доган аут? След него идва Касим Дал, който мрази българите повече от Ремзи Осман”

 1. То като ги видиш на снимките, единият мяза на трофей от елен лопатар, другият на дива свиня и ти става ясно за каква сволач иде ре4. А за елекционната им биологи4на единица, да не говорим!

 2. ДРУГАРЯТ ВЪЛЧЕВ ПО СТАР РУСКИ ОБИЧАЙ СЕ ПРЕДСТАВЯ С ПСЕВДОНИМ – „ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ“. НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИ ЗА НЕГОВАТА ИСКРЕНОСТ И МАНИПУЛАТИВНОСТ.
  НАПИИСАЛ Е ЕДНА ИНТЕРЕСНА КНИГА – „КОЙ ИМА ИЗГОДА“ ЗА УБИЙСТВОТО НА КЮЛЕВ, КОЯТО НЕ СЕ ПРОДАВА И ТРУДНО МОЖЕ ДА БЪДЕ НАМЕРЕНА. ТАЗИ КНИГА БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ИНТЕРЕСНА И НА СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ ОТ ЕС.

 3. Да ги задраскаме всичките на изборите – така ще си останат с по 500 гласа, на роднините си! Друго не е необходимо – поне самите те ще разберат, че не са нужни никому!

 4. 1. Пълна и безусловна легализация на капиталите на олигарсите.Не може легално и безкорупционно да се управляват нелегални капитали.Кадърните капиталисти ще упавляват своите капитали ефективно и това ще от полза за цялото общество.
  2. Всички Български граждани да гласуваме на изборите за най-кадърните .
  По този начин ще изчезнат алчните, некадърните, корупцията, етническите и нациалистическите партии и ще има ред и законост.

 5. Олигарсите в българия са българи, евреи,турци,помаци,цигани и още много други….,които владеят нелегално 300-та милиарда основни производствени фондове на социкономиката и може би още толкова от незаконни трафици на наркотици ,оръжие, бяла плът,междунарондно ембарго и т.н. Това го допуснахме ние патриотите БЪЛГАРИ, наивно повярбали на сините демоктати. За да се оправят нещата трябва :

 6. Доган,Касим,Ремзи,Лютфи,Етем,и прочие дрябва да бъдат изправени пред съда и осъдени.г-н писател не се правете на мазен пехливанин.

 7. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ !!!Ако нашите деди предпочитаха по-малкото зло пред борбата за „чиста и свята рвпублика“, нямаше да го има АПРИЛСКОТО ВЪЗСТАНИЕ, РУСКОІТУРСКАТА ОСВОБОДИТЕЛНА ВОЙНА, НИТО ПЪК СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ.Днес ние ГОРДИТЕ БЪЛГАРИ не си навеждаме главите за да не ги отсече сабята на Доган, Касим Дал и ДАНС и останалата подобна паплач. НЕ НА ДОГАН! НЕ НА КАСИМ ДАЛ! НЕ НА КИРЯКСТЕФЧОВЦИТЕ! НЕ НА МАФИЯТА! НЕ НА ОЛИГАРСИТЕ! КАКВОТО И ДА НИ СТРУВА ТОВА НЕ.НЕ.НЕ.НЕ.

 8. Съгласен съм с изнесеното в статията,НО С ИЗВОДА НЕ СЪМ.Неможе да неискаме политическата смърт на еди мафиот и българомразец,само защото след него идвал още по-голям българомразец.Нали уж си имаме ДАНС. Защо не закопчаят Касим Дал, след като е отявлен българомразец.Мисля, че на българина му писна от това „по -добре по-малкото зло“.Днес се изправяме,като ГОРДИ БЪЛГАРИ и казваме „ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО“.Днес е по-актуално от всякога да прочетем извезаното от РАЙНА КНЯГИНЯ НА ЗНАМЕТО „СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ“.Така че повече не ни пробутвайте филма за НЕСМЕНЯЕМИЯ ДОГАН.Няма да му БЛАГОДАРИМЗА КРАЖБИТЕ.DGD

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *