Публикувано на 27.09.2020 / 18:48

„ДОБЪР ДЕН! ИМАТЕ ЛИ БАБИ?“ ГАВРА. УНИЖЕНИЕ. НАГЛОСТ!/ВИДЕО/

„ДОБЪР ДЕН! ИМАТЕ ЛИ БАБИ?“ ГАВРА. УНИЖЕНИЕ. НАГЛОСТ! / ВИДЕО/

Добър ден! Имате ли баби?

Доволни сте нали? А така.

Айде, ако слушкате и ръкопляскате повече, може още по 50 лева да дам. От сърце и душа. А ако ми цунете ръка и повече може.

Ама да не се отпуснете много, че човек като се види с много пари и е непредпазлив!

Така че харчете разумно, че реформи не съм намислил, тъй че докато свършим милиардите заеми, имам да раздам и на едни приятели, ама да минат изборите после че му мислим.

И в никакъв случай оставка, че ще дойдат мечките.

#Гавра #Унижение #Наглост

Кирил Симеонов

Коментари 84 за
“„ДОБЪР ДЕН! ИМАТЕ ЛИ БАБИ?“ ГАВРА. УНИЖЕНИЕ. НАГЛОСТ!/ВИДЕО/”

 1. Боко се хвали с по 50лв.подаяния за пенсионерите,пък той си порка Уиски Chivas Regal „Royal Salute“ за „само“ 3.000лв.бутилката!!
  МЕРЗАВЕЦ!!!
  ОСТАВКА,СЪД,ПЪЛНА КОНФИСКАЦИЯ,ЗАТВОР!!!

 2. Нямаме баби-измряха от това, че нямаха пари да си платят млякото и хляба, надутите сметки към ЧЕЗ Топлофикация и
  скъпите лекарства!

 3. „Вчера в 16 населени места в различни краища на България имаше избори. ГЕРБ спечели в 9 от тях, а на 2 още сме на балотаж. Водихме люта битка с БСП и ДПС, които бяха заедно, както са единни в парламента. Доказахме, че ГЕРБ е в добра кондиция“ каза днес Борисов.
  Докато тиквата е на власт, така ще свършват всички избори, независимо от реалните желания на гласоподавателите. Затова трябва служебно правителство което да отганизира максимално честни и свободни избори.

  1. Е, затова пък Карлуково е на балотаж! „Борбата е безмилостно жестока“ и нищо не е загубено.
   Това наименование символизира днешна България и е от стратегическо значение за смяната на властта. (Особено, ако бачо Кольо и Айнщаин от четвъртия етаж се присъединят към епичната битка на балотажа).
   Така че- венсеремос, Карлуково!

   1. Той ако Вейронов се беше кандидатирал щеше да спечели още на първи тур. Ама ето, като си нямаме партия на лудите – ГЕРБ е на балотаж.

   2. >Мария,Карлуково е в обсега на нашето виждане за Луда североатлантическа ориентация,защото се намира в Северна България,но засега ще се въздържим от действия там.
    Прекалено са нормални…

    Veritas, нашата партия с Айнщайн от Четвъртия етаж се казва ,,Ах тази луда България“.

    Венсеремос.

    1. Рагистрирайте я тая партия, че Льотчик Радев да има кого да подкрепя! Може да го ползвате за PR!
     С този изказ ще ви спечели много привърженици!

 4. Понеже при Кеворкян няма коментари, ще пиша тук.
  Писал е, че радев и борисов се псуват като хамали.
  Ей това е истината, че и двамата са абсолютно еднакви и абсолютно вредни.
  Разумните хора плюят и на двамата.
  Малоумните се кланят на някой от тия тулупи.

  1. А ти как успяваш да пишеш в тъмното под шлифера, не е за вярване!

 5. ой е министър-председател през 1992 – 1993 години за по-кратък от година срок, и неговото премиерство завършва трагично. След поражението на социалистите на законодателните избори, Береговоа, допълнително забъркан във финансов скандал (силно раздут в пресата), подава оставка на 29 март 1993 г.

  На 1 май 1993 г. Пиер Береговоа се самоубива на усамотено място край град Невер, с пистолет, взет от собствения му охранител. Смъртта настъпва, докато го транспортират към болницата „Вал де Грас“ в Париж. Не е оставил предсмъртно писмо. Повече от десетилетие след събитието се лансират различни твърдения, оспорващи официалната версия за самоубийство. Сред френските премиер-министри Береговоа е единственият самоубиец.[2]

  1. той бил ОБВИНЕН че през 1986 година взел безлихвен заем 180 000 долара…ДААА… тогава ИМАШЕ политици а сега са ПРОЗТИ БЕЗОТГОВОРНИ ПОДизпълнители…

 6. Позабравих преди колко време и за какво бе, но този от снимката не бе ли рекъл нещо от рода на :“ … лошо е да спиш с баби“. Сега от какъв зор ги търси? Да не ще раздава съдържанието от шкафчето, че е попрепълнено…

 7. Боже, колко мъка има по този свят, Боже!….. Онзи ден Борисов призна, че в ГЕРБ са предимно жени и дори малкото мъже там са жени. Сега потвърждава това като казва, че “ при него са останали децата“, защото децата обикновено остават при майката…..

 8. Циници и простаци, неуки наглеци, това е герб. Този Тулуп днес е нарамил огромна икона в Ловеч, а на снимките е като каца. Севдето не е съобразило да тушира отвратителния му свински образ. Никой не може да тушира обаче думите му, нито тези на Поцинкованата кърджалийска. То си им идва отвътре. И откъде ги намират тези хорица, които им ръкопляскат? Нямат ли достойнство, ами се гърчат за едни 50 лева?

 9. За тебе баби нема и в склада…
  Аре дочуване , че скоро жипката че спука гума: с 5 млрд на заем кочина не се крепи!

 10. Отвратителната му простащина в действие-„баби“.Не- пенсионерки,не-възрастни жени,не-старици,а – баби. А тези 50 лева-личният му щедър подарък,за който унижените и бедстващи хора трябва ръка да му целуват ? Харчат,Тулуп, харчат на провала и даже успяват да си купят 1-2 килограма месо. И искат вечно да ги управляваш и на колене ще ти паднат да не подаваш оставка. Сигурно тези 50 лева ще ги накарат да забравят за претъпканото чекмедже и милионите и милиардите,които разхвърляш,както ти хрумне. И „бабите“ съвсем не са безакълни,Тулуп,че да ги подмамиш с жалките си подаяния.
  Колко долно човече е този и какво му радва долната душица. Правилно е непрекъснато да го глредаме и слушаме как се хвали и да ръси наглите си простотии,за да не забравяме ,че следва да си заминава незабавно с дестинация-ареста на „Г.М.Димитров“. Нещо много се активира пропагандата на ГЕРБ и постепенно насочва възмущението към основния си враг-Р.Радев.
  Като споменах Р.Радев искам да помоля много информираните най-после да решат и кажат на кого точно е агент Президентът-на краварите или на рашките. И ако не е много нахално-може ли да посочат поне един конкретен факт или трябва да се гласува доверие на свободните им съчинения и лични разсъждения в стил „вярно е,защото аз казвам това“. Чудя се,че има доста хора,които са толкова навътре в тайните на международните отношения и скрити договорки на най-високо ниво,както и са в състояние да правят категорични прогнози за предстоящите събития у нас. Аз вярвам само на факти и достоверна информация,но и с интерес чета написаното от някои съфорумци.

  1. Аман от тоя апологет на льотчика!
   Томова обясни ясно, че резидентът е подбуждал хора да правят партия, а ги е излъгал и се е отказал, за да не отнема гласове за комунистите.
   Не само ГЕРБ е срещу радев, а и всички партии в НС, и цялото общество, без комунистите.

   1. Комунистите от ГЕРБ ли имате предвид?! Много смело говорите от името на цялото общество! Особено на фона на другите коментари!

    1. Имам предвид комунистите от герб и бсп, еднакво противни.
     Нито Борисов, нито радев не са обществото.
     Те са два обществени тумора.

    1. Не съм цялото общество.
     Аз съм от нормалните, които презират и тулупа, и фатмака.
     Те са обществото, а апологетите на льотчика са малоумници.

   2. Явно за мен се отнасят думите „Аман от този апологет на льотчика“. За мен обаче е чест да пиша в един и същи сайт с Вас,който сте се самопровъзгласили за апологет на „всички партии в НС и цялото общество“. Нещо като говорител на цялата държава. Диалог с Вас е безсмислен и непродуктивен,защото според мен Вие сте от говорещите общи приказки и свободни съчинения. От тези,които считат,че са последна инстанция по всички въпроси. Желая Ви всичко най-добро,с написаното тук приключвам задочния диалог с Вас,защото признавам,че не сте ми интересен като събеседник.

    1. Непрекъснато повтаряш колко велик е радев.
     Писна ми, по голямата част от народа не го понася.
     Вие сте някаква секта Свидетели на льотчика от седмия ден.
     Ай сиктир!

    2. Не им се ядосвайте. Тези платени клакьори са умни,колкото работодателите си. Не заслужават никакво внимание. „Кучетата лаят- керванът си върви“. “ За всяко прасе идва коледата. За тези злобни същества ще е скоро.

   3. Пий си редовно хапчетата момче! Съзирам шизоидна деградация в изказванията ти. Очакваме те в Карлуково!

    1. Вие, поклонниците на фатмака, сте за лечение.
     Кланяте се на едно нищожество и кълнете всички, които разбират, че радев е същото като тулупа.Нито радев, нито Борисов не са обществото.
     Те са двама дърти вампира, които са еднакво вредни.
     И кога най после комунягите ще се ометете оттук?
     Томова ще опише подробно лъжите и манипулациите на фатмака, защото е прогледнала, а не е инфантилна като тия комуняги тук.

   4. Герберско тролче! Стига с тая мантра „комунисти“, комунистите ги избиха преди 09. 09. 1944г. след тази дата са ПАРТИЙЦИ! Сиреч лапачи на държавната софра……..

 11. Боже… нагъл Тиквеник!
  И тия малоумни около него… отврат!

 12. А ТИ КАКЪВ СИ, БЕ? ДЪРТАК НА 61….ОСТАВКА ЗАТВОР….ПРЕСТЪПНИК….

 13. Ми той си има баба бе,Меркел се казва,ама не знам кой на кого дава надбавките …

 14. Пазете се от Вируси, Комунисти и други Сектанти като Бойко Борисов, Ахмед Доган, Корнелия Нинова, Патреоте, Мая Манолова, Слави Трифонов, Отровното трио.

  ИСКАМЕ НАПЪЛНО НОВИ ПОЛИТИЦИ!

 15. Най-лошото е това, че хората си мислят, че Слави или президента, недай си Боже Христо Иванов са алтернатива! За хора като Мая Манолова, Корнелия Нинова и т.н. няма смисъл да се коментира! Отровното трио са някви смешковци! Надеждата ми е всеки ден да има скандали и разкрития за всичките! И хората да им чупят тъпите тикви вече, че не се търпи!!!

  1. Да, и радев, и курнела са същото зло, но някои ненормалното тук боготворят льотчика.
   И кълнат всеки, който каже, че и той е отвратителен.

   1. Роденият да лети не може да пълзи! /Ако заслепен от омразата си можете да го разберете!/

    1. Никого не мразя, защото никой от политическите шопари не заслужава това.Презирам ги.

   2. Льотчик, че сте тролове с по-горе свободните е ясно. Не злоупотребявай с името на единственият почтен политик в момента.

    1. Ей за тая секта пиша.Вярващите в льотчика.Не е почтен, ама хич даже.

 16. Извинявай Веси исках да проверя кой ме трие,вече разбрах

 17. На днешния ден през 1918 г. в разгара на Владайското въстание въстаниците обявяват, че монархията е свалена и България става република (т. нар. Радомирска република) с председател Александър Стамболийски.
  Същият ден 102 години по-късно: Хунтата продължава да бие, а Веска не спира да трие…тези, които не са съгласни с нея.Каква ирония е днес да се правиш, че си противник на шайката, а всъщност тарикатски да я крепиш…

 18. Георги Папакочев, „Дойче веле“
  Във все по-засилващата се треска за злато, мнозина позабравиха, че тези пенсионери всъщност са собствените им родители, техните баби и дядовци. Че тези хора минимум 20 години са ги хранили, обличали и плащали образованието им, построили са им къщите и апартаментите, купили са им новите автомобили, гледат им децата и дори на преклонна възраст продължават да им помагат. Забравили са, а и вероятно никога не им е казвано, че цивилизоваността на едно общество се измерва и с отношението му към възрастните хора.
  Но…за пенсионерите място в социалното българско чалга-хоро очевидно скоро няма да има. Там ще потропват юначетата с овчи калпачета, докато самите те остареят. И докато един ден и те не се надвесят над боклукчийската кофа или не протегнат ръка за милостиня.

 19. Добър ден , има ли. През 2020 още мутри в Европейска България ? ааа добре , получават ли всяка седмица по един милион евро подкупи в нощното шкафче ? а така , добре , има ли бонуси към подлупа златни кюлчета ОТГОРЕ ? доволни ли. са ? кажете де ! ведага кажете ! а така , има ли разлика между мойто уиски Роял Салют за 3000 лв бутилката и вашта гроздова ракия ? а ? кажете де ! е как ше кажете като , пенсиите Ви за една година са колкото една бутилка Роял Салют на Чивас Регал
  Теглил съм за три мандата 30 милярда заем да ги плащате Вие и децата Ви с лихвите , пише се на 30 места по хиляда милиона евро , евете си майката Българска , избрал съм си главен Прокурор Гешев да ме може нокох да ме съдию

 20. След време,дано да е по-скоро,в затвора трябва да има публично отворени дни за посещения пред клетката на Банкянското човекоподобие!!

 21. Тодор Живков и Иван Костов: – Комунизмът си отива, спете спокойно деца от БКП, утре ще сте паричен елит, хунвейбини спомен ще са. https://bg-bg.facebook.com/notes/ivan-kostov/никаква-отсрочка-вработническо-дело-30111989г/10150371976389538/ chetohche.blog.bg/novini/2016/01/14/poslednata-rech-na-todor-jivkov.1422455

 22. Главният касиер на парите ни, Боко Тиквата, оглупява все повече. Даже първосигналните инстинкти, на които се крепеше, и те отказват…

  1. Имате ли БАБИ…нещо като Макрон на Балканите…ако излезнат нови снимки от СПАЛНЯТА…Нинова му е изпращала БАБИ от БСП…НАРОДЕН ЧОВЕК Е-НЕ отказва…

   1. Мафиотска щедрост, по един хляб на ден, и кофичка кисело мляко през ден. Подиграва се на комунистите, но отдавна ги задмина по популизъм!…

 23. Роднина, гербераст, роднина, гербераст…. ей такива само събира да го приветстват!

 24. Този през 2016 г. в едно интервю сам каза, че ако излезе от властта, или ще го убият, или ще влезе в затвора. Интересно: кое от двете? От панически страх освен при бабите къде другаде да отиде? Срам и резил!

  1. Ма аз само една баба видях , много уплашена заекваща и предварително инструктирана , дядовци нито един не видях , зад бабата имаше деца някакви ако не се лъжа

  2. “Няма от какво да се страхувате, ако няма какво да криете“ – казва Хари Потър

 25. ПЕНСИОНЕР СЪМ И МОИТЕ 50 ЛЕВА СИ ГИ ЗАВРИ В ЗАДНИКА, МУТРО!!! МРАЗЯ ТЕ БЕЗПЛАТНО!!! ОСТАВКА!!!

 26. Непростимо е да допускаме да се проявява такова унизително отношение към нашите родители, баби и дядовци, които са ни отгледали с много любов и лишения. Да не забравяме, че те са били като нас, а ние ще станем като тях. Хора, опомнете се! Трябва ли да ни тежи на съвестта, че сме допуснали да преживеят по този начин последните години от живота си?

 27. Истинсото лице на урода , ама и тая го срази , абе 50 лева какво са ? Все пак е нещо, а тиквата сърдит- е как да не е ? хаха Отгоре върху цялата 250 лв пенсия Отгоре та да станат общо 300 лв ехеее. 150 евра , как е как е ? Доволни ли сте ? кажете де ? доволните дедовци къде са ? ни в клин ни в ръкав един се обажда – Само оставка да няма ! малий баси тъпото – сгади му се на тиквата като чу тая страшна дума Оставка че чак се обърна да гледа в нищото

 28. Изглежда сякаш жената, все пак усети колко прост и жалък , неадекватен , плондир стой пред нея.
  А, Боко вече раздава , без да се пригекнява ,на баби и дЕдовци по 50 лева ,също като на цигани ,които дагласуват за него . Явно си мисли, че мат’ряла това са абсолютно безмозъчни говеда, които се купуват за 50 кинта парчето…еваларка братиньо

 29. БОЦЕ вече пита само за ПЕНСИОНЕРИ …не и за СИЛИКОНКИ…че първите му излизат по 50 лв.

  1. ГЪЗ ГЛАВА ЗАТРИВА…при ГЕРБ е трудна ДИАГНОЗАТА защото са РОДЕНИ ГЪЗОГЛАВИ…

 30. Боце…фасът от пурата ти струва 50 лв…като го нарежеш на 30 парчета …те това е НАГЛЕДНО икономическата помощ на ГЕРБ… или остъргваш една шупла от кюлчето -знаеш кое- делиш я на 30 прашинки под микроскопа- ЗЛАТИНКИТЕ на ГЕРБ… ПЕНСИОНЕРИ гонят ЗЛАТИНКИ…АВЕ ВОЖДЕ…ЗЛАТНИТЕ ГОДИНИ за ГЕРБ…

 31. Бойко, курво, имам аз една мечта – фостата ти мутренска аз да се изсера!

 32. Здравната система на Борисов уби баща ми, който бе онкоболен! Дали майка ми е щастлива от неговите 50 лева?

  1. Е няма как, ама той събира агитка само герболизачи, роднини и други строени уплашени и несмеещи да му кажат за жалките 50лв и друго.

   Инач отива сред лизачи, ама пак с 10 човека охрана

 33. БоЕко, известен още и като „Тиквоний“ пак не си е пил розовите хапчета!!!! Май ще се принудя да го прибера в „4-ти километър“ на последния етаж със стаите с решетки на прозорците!!! Не разбра тази „тиква“, че неговата „маниакално-депресивна психоза“ не е шега и налага сериозно лечение!!!!!

 34. „По-евтини чадъри и шезлонги за плажуващите по родното Черноморие и през 2021 г. За това ще настоява вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова…“
  http://epicenter.bg/article/Ministarat-na-turizma-shte-nastoyava-za-po-evtini-chadari-i-shezlongi-i-dogodina/228024/2/0

  Заплатата на тази калинка-курвентия е колкото пенсиите на 30 доволни баби, щото и през 2021 г., само заради това, защото щяла да настоява за по-евтини чадъри и шезлонги за плажуващите по родното Черноморие.
  Смърт за Тиквата, курвите му и Шайката му !

 35. Да ти дадеме и на теб 50 лв., и ти си дедо, харчи си ги и отивай на доктор, че много си го закъсал.

 36. Този човек наистина повтарям наистина е луд за връзване,……..

 37. Бокопандемия-Унищожаване на мозъчни клетки.
  При него е останала само една.злато и пари

 38. Историята скоро ще си каже думата за управлението в последните 11години!

 39. Нямам думи! Боклука е боклук за цял живот, а във времето става още по-голям БОКЛУК!
  Време е да погребем боклука!

 40. След Мис Бикини Баце вече търси GILF. Хихихи. Залез.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *