Публикувано на 28.10.2019 / 20:45

ДОБРЕ, ЧЕ Е ВАРНА, ТА ДА ИМА ПО-ИДИОТСКИ ГРАД ОТ СОФИЯ

ДОБРЕ, ЧЕ Е ВАРНА, ТА ДА ИМА ПО-ИДИОТСКИ ГРАД ОТ СОФИЯДобре, че е Варна, та да има по – идиотски град от София.

Георги Дренчев

Колаж: Спиро Перов

Коментари 21 за
“ДОБРЕ, ЧЕ Е ВАРНА, ТА ДА ИМА ПО-ИДИОТСКИ ГРАД ОТ СОФИЯ”

 1. ИНАКОМЕСЛЕЩИЯТ ИДИОТ, ПОВТАРЯМ ИДИОТ, ЩОТО МОЖЕ И ДА НЕ СИ ВДЯНАЛ, ЧЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ТЕБЕ! Що не го духаш под вода – морска вода, тъпо гейберастко копеле! Ела ме хвани мене да ме душиш и ще ме хванеш, нали знаеш къде!? И после ще боли, ама много ще боли недоклатен тъпако!

 2. мАНГАЛИТЕ ОБИЧАТ ПАРИТЕ НА СВЕНЛИВАТА КРАДЛА
  “Това са 1 000 % по-голям вот за Фандъкова, което без организация и контрол на вота не може да стане. В секция №61, отново в “Красна поляна”, се вижда, че Йорданка Фандъкова е получила 242 гласа, а Мая Манолова – 13 гласа. Другите кандидати са получили по два, три, пет или десет гласа”, В секция №75 в същия район има 160 гласа за Фандъкова и четири гласа за Манолова, концентрирано гласуване се наблюдава и в столичния кв. “Христо Ботев” в 70-та секция с феноменалните 80 % гласували, от които 393 гласа за Фандъкова, малко над 30 гласа – за Манолова. “В секция 76 е подобно положението – точно 343 гласа за Фандъкова и 35 гласа за Манолова. Във Филиповци 70-80 % от вота е за Фандъкова.

 3. И ний така правим тука на Четвърти километър ,караме се ,бием се ,попържаме се ,а Главния доктор си е Главен доктор отдавна ,много отдавна ,още отпреди да ни хване дебилизма. Краде ни от хапчетата и приватизира парното и столовата и сега ше пукнем от студ и от глад .

 4. Инакомислещ, има ли нещо друго във Вашето битие освен заплахи и фатмашки разкази?

 5. И аз съм инакомислещ,но ако ще.живеем в държава,различна от Русия,Турция и Египет-журналисти не се заплашват.Щом има място за коментари-даваш си позицията,ако имаш такава. Другото е руски стил обществен порядък-балтия.

 6. о.р. Тапчакурофф, зам.-помощник докторант по хербарии каза:

  Пучитаеми инакомеслещ, бих ли моал да ти го тура ?

 7. Г-жо Томова,ако си мислиш,че с твоите изтривания на коментари правиш услуга на някого,то жестоко се лъжеш.Внимавайте с Вашите действия ,защото ако Ви посети едно лице описано в „Бандитска Варна“,аз ще съм следващия който ще те посети и ще престанеш да изтриваш коментарите ми,както и тогава престана да пишеш за него.Помислете за в бъдеще Вашите действия,колкото и да сте информирана.

  1. ….,,INAKOMISLESHT,,…PREDI ,,DA SRESHTNESH,,VESELINA,MAY SHTE TRJABVA ,,,AZ DA TE SGASHTJA,,..PO KOY PAT SE PRIBIRASH KAM VAS…

   1. брей че си страшен,я ми ела и щке ти покажа по кой път вървя

  2. Ми то, ако и коментарите Ви са си по същество само тъпи заплахи, тогава защо да не ги трие?

   Едва ли има по-толерантен и коректен сайт, който публикува и опровержения и алтернативни мнения, когато си струва.

   И да само с „да ви е@а майката“, не става. Никъде.

  3. Кого ще посетиш бре кукавица! Ще посетиш единствено глупавият ти господар борисофф,за да му оближеш за пореден път насраният гъС!

  4. ПОМИЯР,а наясно ли си че падне ли косъм от главата на Веселина , ще те накълцам на дребно за храна на кучета, мамето ти да еба и ,,героѝ“ зад клавиатурата.

  5. Долу ръцете от Веселина Томова и сайта й АФЕРА. Тук тя е шефа и ще прави каквото си иска,не стига че я ползваме денонощно за боксова круша,ами и претенции ще имаме. Благодарение на нейния сайт много загубени души се отказаха да сложат край на живота си. Дори и да трие,тя го прави повече заради нас,отколкото както ти си мислиш. Тя гледа преди всичко ние да не пострадаме,с нашите понякога нелепи писания,без да мисли за себе си. Само човек като нея може да върне надеждата за живот на един кандидат самоубиец. Тя е човек с главно Ч. МНОГО ЖАЛКО,ЧЕ НЕ СИ ГО ЗАБЕЛЯЗАЛ. ТО СЕ ВИЖДА ОТ САМОЛЕТ.

  6. Инакомислещ, ти гангстер ли си бе, квартална дрисня! Я марш на училище да та е…а в неграмотния орангутан. И после врум-врум към село – хем да нахраниш кокошките, хем да се правиш на мъж пред лелките на мегдана 🙂

 8. А при моята секция интересно защо не се случи макар всички да бяха Вишисти и интелигентни.Направих кратко събрание както е по „Методическите указания“ написах „Протокола“ за разпределение на кой каква дейност да върши – подписаха го макар и да роптаха и цял ден си клатих краката.Предупредх,че който знае много и прави „самоотлъчки“ повече от 20 минути,вдигам телефона до ОИК и искам неговата партия да прати друг негов колега.И о,чудо – нямах никакви проблеми нито с екипа си,нито с представителите на политическите партии.Но г-н Дренчев с Вашите изтривани коментари далеч няма да стигнете.Ще Ви хвана а шията и мислете в следващият момент какво ще стане ако стисна пръстите около нея.

  1. Клавиатурен плъх, иди да цапаш другаде, тук е място за интелигентни хора.

  2. Добре, виШисте. Следващият път събери хора, глуповати, прости , дебили, такива де да не знаят много, вземаш тоягата, бухалката , клатиш си цял ден краката и следиш и коя овца закъснее – бой до скъсване, после звъниш не в ОИК, а в полицията, в ДАНС, в прокуратурата ,в парламента, да идват , да я арестуват овцата за шпионаж и противоконституционна дейност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *