Регистрация
Публикувано на 14.11.2017 / 16:14

ДНЕС НЕ ПРОСТО Е КЪСНО, НАПРАВО Е РЕТРОГРАДНО, А В ТЕХНИЯ СЛУЧАЙ И ПРЕСТЪПНО. ИЗРАБОТВА СЕ ОЩЕ ЕДИН МЕХАНИЗЪМ ЗА РЕКЕТ НА БИЗНЕСА

 ПРИВАТИЗАЦИЯИдеите на ГЕРБ за приватизацията

Освен безкрайно закъснял, този ход е ориентиран към 80-те процента и те примират от кеф!

Извън популистките политически измерения на тази „ревизия“, аз намирам, че се изработва още един механизъм за рекет и изнудване на бизнеса.

Ако наистина имаха желание от герб, взимайки властта през 2009г., можеха спокойно да ревизират всичко от 2000г. към онзи момент, а това на практика са всички големи сделки- БТК, енергийните дружества и т.н., и едва тогава, след едно прозрачно правораздаване, да претендират няколко години по- късно, да проверят и сделките при Костов и Виденов.

Днес не просто е късно, направо е ретроградно, а в техния случай и престъпно.

Волен Сидеров, щеше да разследва Дънди Прешъс, ко стана, що не го питате, докато чакате да осъдят Костов и Виденов?

следващите, ще разследват кражбите от обществени поръчки.

проблемът не е, че герб и дпс ви хвърлят прах в очите, а че президентът им приглася.

георги дренчевГеорги Дренчев

Колаж: Матей Димов

Коментари 2 за
“ДНЕС НЕ ПРОСТО Е КЪСНО, НАПРАВО Е РЕТРОГРАДНО, А В ТЕХНИЯ СЛУЧАЙ И ПРЕСТЪПНО. ИЗРАБОТВА СЕ ОЩЕ ЕДИН МЕХАНИЗЪМ ЗА РЕКЕТ НА БИЗНЕСА”

  1. Ако честно и почтенно искат да правят нещо, първо би трябвало да окошарят покойния филчев, па тогава велчев и костов, след това идва ред на депутатите от народното събрание което прие закона и узакони с него всичките грабежи от времето на прехода, и най-накрая идва ред на частните приватизатори. Ако обаче всичко това е насочено към преразпределяне на богатствата, към нов грабеж на сегашните управляващи на заграбеното от предишните управляващи, то тогава ще се започне в обратния ред. И в двата случая боеко и цецко са в правото си, защото тези имоти които са заграбени чрез приватизацията по закон не принадлежат на грабителите и всеки гражданин има право да претендира за тях, но ще се обогатят само тези във властта, защото полицията ще им пази богатствата поне докато са на власт. След това следва същата процедура при следващите властимащи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>