Регистрация
Публикувано на 14.04.2018 / 14:06

ДНЕС Е ДЕН ЗА ДВОЕН ТРАУР – ЗА ЖЕРТВИТЕ ОТ ВОЙНАТА НА ПЪТЯ И ЗА ПОГРЕБАНОТО МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО. ЩО ЗА ДЪРЖАВА Е ТАЗИ

БЪЛГАРИЯЩО ЗА ДЪРЖАВА Е ТАЗИ, В КОЯТО ВЪНШНИЯТ МИНИСТЪР СЕ ОТРИЧА ОТ МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО, А ВОЕННИЯТ СТРЕЛЯ ПРЕДУПРЕДИТЕЛНО СРЕЩУ ЖЕРТВАТА, А НЕ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИКА?

ДНЕС Е ДЕН ЗА ДВОЕН ТРАУР – ЗА ЖЕРТВИТЕ ОТ ВОЙНАТА НА ПЪТЯ И ЗА ПОГРЕБАНОТО МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО

Външната министърка Eкатерина Захариева заяви на извънредната пресконференция в Министерския съвет: „Атаката е предупреждение към режима в Сирия да спре с употребата на химическо оръжие“.

За да не остане и капка съмнение на кого се кланя, военният министър Каракачанов тежко обяви, че въздушните удари срещу Сирия били „предупредителен изстрел“.

Но нито един репортер не посмя да попита двамата пишманминистри (без нито един ден стаж в дипломацията и отбраната): Къде са доказателствата за използване на химическо оръжие от сирийската правителствена армия? Къде са труповете на жертвите от химическата атака? Как пък няма и една снимка на обгазените деца и жени в Дума?

Що за държава е тази, в която ръководителят на дипломацията й се отрича от международното право и възхвалява агресия срещу суверенна държава, а военният й министър фанатично подкрепя предупредителен изстрел срещу жертвата, а не срещу престъпника?

Тази държава е България, със статут на евробандустан, управлявана от генерал-губернатора Бойко Борисов.

Днес е ден за двоен траур – за жертите от войната на пътя и за погребаното международно право.

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВВелизар Енчев

Коментари 18 за
“ДНЕС Е ДЕН ЗА ДВОЕН ТРАУР – ЗА ЖЕРТВИТЕ ОТ ВОЙНАТА НА ПЪТЯ И ЗА ПОГРЕБАНОТО МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО. ЩО ЗА ДЪРЖАВА Е ТАЗИ”

 1. Много интересен факт се подминава от медийте. Каракачанов публично благодари на военното разузнаване, че му докладвало вечерта преди ударите срещу Сирия за готвената атака. И забележете, това не била информация от приятелски служби. Питам аз, ние от къде знаем за таза атака? Официално френски министър оповести, че Русия не е била уведомена за началото на ударите, та да направим аналогия, че сме“ разузнали“ нашия „враг“ Русия. Значи военните“ разведчики“ са проникнали в САЩ,Франция или Великобритания- наши съюзници. Поне малко срам нямаме ли? Че войводата го интересуват само парите от получаването на българско гражданство е ясно.Но, че го манипулират или той сам го прави, за да изпъкне като свинско мадо в редка кал- е това ми е в повече.

 2. Да, външният министър на България е недоносче, както пише г-н Марков. Тя надмина дори бившата еврокомисарка „Yes” по лакейски манталитет. Управляващите в САЩ, Великобритания и Франция са си наглеци и бандити. На времето заблуждаваха световната общественост преди да предприемат действия, но в днешно време преминават направо към бандитски действия, обоснявани с нагли лъжи. Нали преди около месец един руски генерал каза какво очаква да се случи в Сирия под предтекст за употреба на химическо оръжие и то се случи. Но нашите управници не може и да си помислят да говорят нещо различно от менторите си; дори никой нормален у нас и по света да не вярва на манипулациите.

 3. На снимката – шопар, патка и тапир от зоологическата градина именувана „кабинет“.

 4. Патка!!!!! Къде са ти доказателствата, че в Сирия е използувано бойно отровно вещество, ма „въртиопашке“ Захарова???? Май „с голяма степен на вероятност“ си свалила гащи и си вдигнала крака пред портала на „Козяк“!!!!!!

 5. Заради тази измет ни презират и мразят вече толкова нации, лошото е ,че когато дойде ден за разплата ще го отнесат пак обикновените хора, а тия ще са на островчето или в замъка които са с купили с вашите пари, ние обикновените хора ще плащаме пак и и ще ни сочат с пръст какви сте боклуци , макар аз да се изморих от стачкуване и сваляне на правителства какво трябва да направя още следващата стъпка е автомат Калашников,само че на мен никой няма да ми даде пак и няма от каде да го намеря

 6. по-смешната част на съучастниците е сложена на пангара, къде е международника по западните балкани?

 7. Кво друго може да се очаква от олигофрени с интелект на муха и без нито един ден трудов стаж!
  Боклуци на N-та степен!Цачки, цецки, мецки, бъчяарки, десита(онуй дуловското курве дето изпонакичи НСО-то с де що има венерически болести), куневици, каракачановци, воленовци, валерисимеоновци, раданкъневци, костовци, догановци, местановци, бостановци и вся остальная сволочь!!!
  Това очилатото курве дет’ се бара външна министърка е по-тъпо и малоумно и от Деса Дуловската!За техния началник Боко Тиквата Бай Хуй въобще няма кво да го коментираме-тъп и проЗД кат’ цървул!
  Тъпаци, малоумници, некадърници дето за никакъв хуй бе стават, олигофрени с купени дипломи, специалисти по нищо!Това е днешният български политически „елит“!Нищожества и боклуци, нечувани боклуци!
  Ама иначе знаят да крадат и да грабят народа си, нищо че са идиоти! Изроди, които могат да бъдат „излекувани“ само с 7.62мм АК-47!
  Раята проста и страхлива ги държи на власт вместо да излезе масово по улиците и да им потърси сметка за вече 29-годишния геноцид, който упражняват спрямо народа си по поръчка на същите тия изроди и болни мозъци, които избомбиха суверенна Сирия през изминалата нощ!

 8. Ух, аз пък си отдъхнах! Помислих си, че нашите ще си премълчат и няма да се включат в общия хор на васали!
  Кофтито е, че наште хубостници не мислят, а припяват в зле настроен хор! Странно, но гърците и италианците не мислят така! Дали ще има други „отцепници“ от този водевил, ще видим в понеделник!
  И не се правете на изненадани!
  Изненадани щяхме да бъдем, ако беше представена национално отговорна позиция!

 9. …НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,
  БЕДНИ И БЕЗКРАЙНО НАИВНИ БЪЛГАРСКИ НАРОДЕЕЕЕЕЕ…,
  …А КАКВО ДРУГО МОЖЕХА ДА ИЗСЕРАТ ПРЕЗ УСТАТА СИ
  ЦЯЛАТА ТАЯ ПРОКЛЕТА СМЪРДЯЩА ОТ ВСЯКЪДЕ
  МАФИОТСКА И КОРУМПИРАНА, ПРЕДАТЕЛСКА И ПРОДАЖНА
  ДЪРЖАВНА ВЛАСТ – СГАНТА НА ГЕРБ…,
  …ТИЯ ГЕРБЕРСКИ СМЪРДЯЩИ МЪРШИ,
  ПРЕДАТЕЛИ НА ВЯРА, РОД И РОДИНА,
  БЕЗ ЧЕСТ, БЕЗ СЪВЕСТ, БЕЗ ДОСТОЙНСТВО, БЕЗ ПАМЕТ, БЕЗ СРАМ,
  ТИЯ ГЕРБЕРСИ ОСРАНИ ПОДЛОГИ НА САЩ,
  ТИЯ ГЕРБЕРСИ ЕНИЧАРИ И СМРАДЛИВИ ПОМИЯРИ НА САЩ…
  …ДНЕС БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ НА ГЕРБ,
  НАПРАВИ МНОГО ЯСНО И ТОЧНО ПРИЗНАНИЕ ЗА САМАТА СЕБЕ СИ -
  – ГЕРБЕРСКИТЕ ВОЖДОВЕ КРОТКО, КРАТКО, ЯСНО И ТОЧНО ЗАЯВИХА,
  ЧЕ ПОДКРЕПЯТ И ВИНАГИ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ
  НАРУШАВАНЕТО НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО,
  АГРЕСИИТЕ, ДИВЕРСИИТЕ, ТЕРОРИЗМА И БОМБАРДИРОВКИТЕ
  СРЕЩУ КОЯТО И ДА Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА
  БЕЗ НИКАКЪВ ПОВОД ИЛИ С ИЗФАБРИКУВАН ОТ САЩ ФАЛШИВ ПОВОД,
  БЕЗ НИКАКВИ ПРОВЕРКИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА,
  ЩОМ САЩ ПОЖЕЛАЕ И ИЗВЪРШИ ТЕЗИ НАРУШЕНИЯ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ…
  …И ЩОМ ОТ ПОСОЛСТВОТО НА САЩ ИМ ПОИСКАТ ТАКАВА ПОДКРЕПА…
  …НЕ ТОВА НЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,
  ТОВА СА АБСОЛЮТНИ ГЕРБЕРСКИ СМЪРДЯЩИ МЪРШИ – ЕНИЧАРИ НА САЩ…
  ….И БЪДЕТЕ СИГУРНИ,
  ЧЕ ТИЯ ПРОКЛЕТИ И ЖАЛКИ ГЕРБЕРСКИ МЪРШИ,
  НАЧЕЛО С ВОЖДА СИ – БАШ БАНДИТА И БАШ РЕКЕТЬОРА – БОЙКО ОТ БАНКЯ
  СА ВИНАГИ ГОТОВИ ДА СВАРЯТ ЖИВИ И ДЕЦАТА СИ
  И ДА СИ НАПРАВЯТ ОТ ТЯХ ПЪРЖОЛИ И СУДЖУЦИ И ДА ГИ ИЗЯДАТ,
  А ПОСЛЕ И СОБСТВЕНИТЕ СИ ЛАЙНА ДА ИЗЯДАТ,
  АКО ЦРУ НА САЩ И ПОСЛАНИКА НА САЩ ИМ НАРЕДИ И ЗАПЛАТИ….
  …А КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВО СИ МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО,
  НЯКАКВА БОМБАРДИРОВКА ИЗВЪРШЕНА ЕЙ ТЪЙ ЗА КЕФ
  ОТ САЩ СРЕЩУ СИРИЯ
  ИЛИ СРЕЩУ ДРУГИ ДЪРЖАВИ…
  …КАВО ДРУГО ОЧАКВАХТЕ ДА КАЖАТ ВОЖДАВЕТЕ НА ТАЯ ХУНТА – ГЕРБ,
  НАЧЕЛО С ГЛАВНИЯ ГЕНЕРАЛЕН ДОСТАВЧИК
  НА ОРЪЖИЯ И АМФЕТАМИНИ ЗА ИСЛЯМСКИТЕ ТЕРОРИСТИ,
  ЗА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА – ИДИЛ, АЛ КАЙДА, АН НУСРА, ДЖЕЙШ АЛ ИСЛАМИ,
  ЗА КОЕТО ТЕЗИ ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИСТИ СА МУ МНОГО БЛАГОДАРНИ,
  А СЪЩО И ЗА ЛЮБЕЗНО ПРЕДОСТАВЕНОТО ИМ УБЕЖИЩЕ В БЪЛГАРИЯ
  ОТ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ – ХУНТАТА ГЕРБ.
  …ГОСПОД ДА УБИЕ ЕНИЧАРИТЕ, ПОМИЯРИТЕ И ПОДЛОГИТЕ
  НА ИСЛЯМСКИТЕ ТЕРОРИСТИ
  И НА ТЕРОРИСТ №1 В СВЕТА – СМЪРДЯЩИТЕ АНАЛНО ЩАТИ – САЩ…
  …И НЕКА НАВЕКИ ПРОКЛЕТИ ДА СА+++++

 10. Отново „химия“ и отново „жертви“. Първите в прегръдките на Мей, вторите – на ръцете на „белите“ каски. И една малка „жертвичка“, която въпросните каски разнасят като панаирджийско маймунче, когато им поставят творческа задача в поредния „хуманитарен“ водевил. Иска ми се да дойде време такива мисирки като външната, като кака Цацка мамата, хубавата Джиджи /разбирай Лили/, Цветки и други тетки, да правят компания в Сливенския на Анита Мейзер. Ще срещнат сродна душа и разбиране. А трапезният войвода и другите дебели калпаци /не само ЦвЦв/ – в Белене. Що земя има за оране и копане, що говеда за пасене. Сродни души.

 11. Те си треперят за жалките кожи, още откакто Боко с треперещи гащи и с половин уста не екстрадира руски дипломати. Очакват всеки момент да ги скастрят… И за да ги застрахова, и днес едно чучело, /което 5 години ме караше да се срамувам, че ми е президент, и продължава да се появява, вместо да се скрие вдън земя/ се изказа по въпроса. Треперят, защото усещат, че народът ги следи, всяка дума и всяка стъпка им следи и все по- малко пространство и време им оставя…

 12. ЕнчеВ!,ние нямаме държава! За тва, по-кротко. Лошото е че тия полуграмотни папуняци не знаят какво е неутрална лексика.

 13. Много правилно, ТЕ ДРУГИ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ, но ГОСПОД дали ще им прости, не съм много сигурен. Баджо германеца

 14. ПРЕДПРИЕМАНЕ НА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ОБЕДИНЕНИТЕ НАЦИИ СЕ НАРИЧА АГРЕСИЯ И ДАВА ПРАВО НА НАПАДНАТАТА СТРАНА ДА ОТГОВОРИ РЕЦИПРОЧНО. РАЗБРА ЛИ МА ДЖЕНДЪР? А В ТЪПОТО ТИ МИНИСТЕРСТВО НАТЪПКАНО С ЛИЗАЧИ И ВРЪЗКАРИ С ЕДНА ДУМА НЕКАДЪРНИЦИ ЕДВА ЛИ НЯКОЙ Е РАЗБРАЛ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>