Публикувано на 25.04.2008 / 19:54

Дим Дуков: Чувал съм, че Станишев има връзка с младо момче!

 

 

Скандалният телевизионер Дим Дуков прие поканата ни за интервю в разгара у на гей скандала около премиера Сергей Станишев. На чаша кафе, в компанията на очарователни котки, бившият монах с удоволствие ни разказа как в България няма гей мафия, нито гейове, от които да зависи съдбата на милото ни отечество.
Дим, историята за прекалено „топлата" връзка между Сергей Станишев и евродепутата Кристиан Вигенин тръгна от едно твое полушеговито изказване по Нова телевизия, което беше излъчено преди около две години. Какво точно каза и какъв беше поводът да го изречеш в ефир?
– Историята е смешна. Явих се на интервю за ВИП брадър. Снимахме, задаваха ми въпроси и аз отговарях с типичното си чувство за хумор. Тогава споменах за левите и тяхната партия. Тогава споменах Станишев и Вигенин. Не съм вложил някакво лошо чувство, нито съм се подигравал. Сега чета по вестниците, че са навързани в гей и в лесбо скандал Сергей Станишев, Елена Йончева, Кристиан Вигенин, съветникът на премиера Азер Меликов, някаква жена… Ха-ха-ха. Между другото, всяка лява партия трябва да защитава правата на гейовете и лесбийките. Иначе защо е лява?! Европейската социалистическа партия е една от малкото партии, която си има крило, наречено „Рейнбоу роуз". То обединява гейове, лесбийки, транссексуални, бисексуални. Нормално е левите партии да защитават малцинствените групи.
– Това с майтапа е добре, но като го оставим настрана, какво се получава? Историята за гей връзката между премиера и Вигенин е истинска, полуистинска или съчинена?
– Много трудно може да се отговори на този въпрос. До момента, в който не си легнал с един човек в едно легло, не можеш да кажеш кое е истина или кое не е истина.
Какви бяха думите ти?
– Майтапех се с единия от редакторите на ВИП брадър, защото беше облечен изцяло с марката „Енерджи". Пък от екипа ме закачаха с разни въпроси за гейове. Казах, че облечените в „Енерджи" са гейове. Разказвах, че може да си женен и въпреки това да си лягаш и с мъже. Като пример дадох Вигенин, без да споменавам с кого изневерява на жена си. После му се извиних лично. Думите ми бяха стигнали до него. Аз не очаквах, че материалът от този разговор ще бъде излъчен. Стана страхотен скандал. Но този майтап е по простата причина, че не храня добри чувства към БСП. Едва след като излязох от шоуто, разбрах каква разправия съм предизвикал и колко съм обидил хората.
Откъде имаш информация за Вигенин?
– Сподели ми я човек от БСП, навътре в делата на партията, много навътре е парламента. Сподели ми, че Станишев помогнал на Вигенин да направи шеметна кариера, въпреки че тогава беше доста млад активист. Не си спомням точно. Май Станишев го беше назначил за шеф на международния отдел на партията, за водач на листа. А да пробиеш в БСП, е доста трудно. Човекът от БСП ми каза: „А кой знае дали не делят едно легло, за да го лансира толкова настоятелно". Тепърва ще става интересно. Каквото има да излезе наяве, ще излезе. Но аз съм против да се рови в бельото на когото и да било. Макар че кметът на Париж спечели изборите, защото открито заяви, че е гей и живее с мъж. Французите оцениха високо неговата откровеност. Но социалистическата партия е доста консервативна – дори и да има гейове в нея, те няма да си признаят. Така направи и Владо Кузов. Призна си, че е имал вземане-даване с момченце, пък после разнесе по вестниците едно момиче – било му сериозната приятелка. Българинът трябва да изяде доста хляб, докато свикне да не се интересува от сексуалната ориентация на другите.
На теб лично кой ти е по-симпатичен – Сергей или Кристиан?
– Ох, не мога да кажа. Аз не съм от ляво мислещите хора. Не бих казал, че има член на социалистическата партия, който да ми е супер интересен. Аз съм десен по убеждения. Дори съм доста десен.
Познаваш ли лично Станишев и Вигенин?
– Да, ама не сме приятели. Най-много да си разменим по едно „здравей" или "как си". Заедно съм ги виждал само на снимка. То тази снимка стана историческа. Но си спомням как една жена се обади в ефира на Нова телевизия и каза, че Румен Петков никога няма да махне от поста Станишев, защото държи снимка, свързана с неговия гей живот. Доколко думите й са истина – не зная. Чакам Румен Петков да го каже. Някъде пък четох: „Сергей, признай си, че да не те изнудва". Добре, ама зорлем как да си признае, че е гей, ако не е такъв. Ако пък е, той решава дали да го афишира или не. Няма лошо в това. То и кметът на Париж е хем социалист, хем гей. Кметът на Берлин също е гей. Аз лично не виждам нищо лошо да си гей и да се развиваш в областта на политиката.
Смяташ ли, че е истина историята, разказана от журналистката Невена Гюрова, която твърди, че Йончева е била интимна с нейна приятелка?
– Възможно е. Сега, такива истории трябва да се прикрепят с факти. Елена не е първа дама на републиката, нито съпруга на премиера. Тя е негово гадже и като такава може да си позволи разни волности. Но някой да й рови в мръсното бельо – не го разбирам. Чувал съм клюки, но дали да им вярвам? Наскоро чух, че Станишев имал връзка с доста по-младо от него момче, което назначил за шеф на отдел в Министерския съвет. Дали е така -знае само Румен Петков.

С Елена Йончева познавате ли се?
– Да, пак сме на „здравей".
– Допускаш ли, че е лесбийка?
– Не ми се вярва. Не мога да си я представя с жена в леглото. Не че си я представям и с мъж. Леле, Елена с жена! Нямам такава фантазия.
– По външни белези може ли да установиш кой с каква ориентация е?
– За да си гей, трябва да си първо доста интелигентен, второ – доста начетен. Същото важи и при лесбийките. Нормално е сред българи, школувани в елитни световни училища, да има доста хомосексуалисти. Префинеността и маниерите обаче невинаги са признак за хомосексуализъм. Но това е деликатна тема.
Сещам се за Йордан Соколов, митовете около лакираните му нокти, коментарите му за различни връзки с представители от същия пол и т.н. Май не с е случва подобна история да се завърти във вестниците!
– Да, за Йордан Соколов се говорят легенди. Една от тях е, че направил Богомил Бонев генерал за една нощ. Спали били заедно… Доказателства обаче няма. „Светили" на спящите също няма. Ха-ха-ха. Купих си книгата на Георги Стоев, за да прочета с подробности как го правели Младен Михалев-Маджо и Любен Гоцев. Нищо не разбрах. И те нямат свидетели на „престъплението". Но може би образованите личности, понеже са с изискани маниери, хората ги нарочват за гейове. Смешна работа – щом не си мачо, си гей. Така е у нас. Навремето се смятало, че гейовете имат лабилна психика и че лесно могат да предадат информация, ако се влюбят. Затова не били допускани нито до военните, нито до службите. Слава Богу, имали сме посланици гейове, които добре са изпълнявали мисията си Контактували са с мъже, но това не им е пречело на работата.
– Може ли скандалът да ожени Сергей и Елена?
– Не, те се женят от години. Такъв скандал би могъл да свали правителството.
В какви отношения си с Евгени Минчев?
– Ха-ха-ха. Връзката ни е на приливи и отливи.
– Много се говори за кръга на блажените, в който се събират богати хора с по-различна сексуална ориентация…
– О, да се твърди, че има геймафия у нас, е смешно. Няма такова нещо. Ако имаше такава, аз щях да бъда в ръководството й. Да, има един кръг от известни хора, чиито имена по никакъв повод няма да спомена, и те., на базата на това. си живеят в свое общество. Те не ходят по заведения, но си организират доста хубави партита. Те представляват нещо като клубовете по интереси, каквито имаше едно време. Външни хора там не се допускат. Те не са конспиратори, затворници, а веселяци. Е, може някой да си легне с някого, но това е нормално. Гей общността не управлява България и няма лоби навсякъде, както се говори. Нормално о тази общност да има представители на различни нива в различни отношения. Нормално е да се поддържат членовете й по еврейския принцип, защото са малцинство. Как иначе ще оцелеят? В България по последни статистически данни хомосексуалистите са 11% от общото население на страната на възраст от 18 до 60 години. Пребройте ги колко са.

В. “Уикенд”

Коментари 0 за
“Дим Дуков: Чувал съм, че Станишев има връзка с младо момче!”

  1. Азърбейджанецът ги праска и премиерчето и Вигенин . Затова Станишев прати другата „женичка“ в Европарламента . за да му го лапа само той. за награда ,че го оножда добре Станищев му дава повечето държавни задачки свълзани със софтуер и лесни кинти.

  2. България е на дъното. Никога до сега свещеният български народ не е бил управляван от женски мъж. Никога! Кой би го допуснал? Свирепите прабългари или славните хайдути? Долен, смрадлив, лигав педераст не бива да управлява България. Управлението на страна като нашата не е шега работа, по дяволите! Някой трябва да разбишка това спарено, вкиснало червено мафиотско и педерастко гнездо наречено правителство на България. Българите заслужават по-добра, по-нормална участ от тази, която му определят капризите на разни обратни психари.

  3. Много ми е любопитно кой кого гласи в тези контакти,дали Станишев е отпред дали е отзад? Някакси не е добре един шеф да е отдолу и да го гласят излага се държавата все пак. Друго е да е мачо-здраво да первази изотзад поне таз гордост да остане на измъчения ни народец,че шефа чука , а не обратното. Но дали е така ..?

  4. Dolnite komentari samo pokazwat kolko e daleche BG ot Evropa. Inache Dim e umen i kakvoto kazva e verno, makar zhurnalista da go pritiska ne kazva imena – kato tzyalo intervyuto e mnogo dobro.

  5. НИЩО, НЕКА ЛЮБОВ ДА ПАДА! ТУЙ Е НЕЩО ВАЖНО! НЕ Е ШИРИ – БИРИ! ДА СЕ СВИРИ НА ДУДУК, АКО ЩЕ ДА Е НАПУК! ПИУУУУУУУУУ…

  6. abe, mahnete gi tezi pederasti. cialoto MZ znae za vrazkata sas zalizanoto zam-ministar4e, a tazi meka kitka 6te mi 6ikalkavi.

  7. Да гей обществото нямат лоби, това е само за наивници, ми какво насажда еврейската телевизия Би Ти Ви, ТВ-2 Нова Тв? Насаждат точно това чуство в младите, педерастията която идва от еврейските гета, защото се чукат като животните брат и сестра, за да запазят богатството си в свой ръце.Поради това кръвосмешение се пръква педерастията, не случайно повечето педераси са евреи.. Ала те иначе нямат лобита бе, само държат Медии Вестници, министри, съдии, прокурори… на кого ги разправя тези бе гей смотан. Само,че тези еврейски боклуци се крият за д Български, Френски,Руски.. имена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *