Регистрация
Публикувано на 10.10.2018 / 14:30

ДИКТАТУРА! ГОТВЯТ 48 ЧАСОВИ АРЕСТИ „В ТАЙНА“! ИЗБЕРЕТЕ САМИ – ГЕРБЕРАСТИЯ, ИЛИ СВОБОДА!

ГОТВЯТ 48 ЧАСОВИ АРЕСТИ В ТАЙНАКабинетът иска арестите да остават в тайна до 48 часа“

 1. https://www.segabg.com/category-first-page/kabinetut-iska-arestite-da-ostavat-tayna-48-chasa

„Когато е налице неотложна необходимост да се предотврати настъпването на тежки неблагоприятни последици за живота, свободата или физическата неприкосновеност на лице или за да се предотврати ситуация, при която наказателното производство може да бъде сериозна възпрепятсвано, уведомяването по отношение на конкретно лице може да се отложи за срок до 48 часа“.

 1. https://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/?uri=CELEX%3A32016L0343

Първото го искат герберастите, а второто е директива на ЕС!

Директивата е законодателен акт, предвиден в Договора за ЕС. Тя е задължителна в своята цялост и задължава държавите членки да я транспонират в своето национално законодателство в определен срок.

Както беше модерно да се казва – изберете сами, свобода или герберастия!

Барниръбълът и Новичокът на Европол, Цветанът на мисълта, стигнаха в тъпотията си до Гешевата мъглявина с дизелов двигател!

Иван Петров

адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995 -2008/

Бележка на АФЕРА: ТОВА, КОЕТО ГОТВЯТ ГЕРБ, ЦАЦАРОВ И ГРУПИРОВКАТА ИМ Е ЧИСТА ДИКТАТУРА!

Коментари 20 за
“ДИКТАТУРА! ГОТВЯТ 48 ЧАСОВИ АРЕСТИ „В ТАЙНА“! ИЗБЕРЕТЕ САМИ – ГЕРБЕРАСТИЯ, ИЛИ СВОБОДА!”

 1. Каква радост ще настане в 6 РУП Варна./Създадено и доразвито като Адвокатска колегия/.

 2. Сега остава да приемат , че при липса на доказателства и самопризнанието е достатъчно за повдигане на обвинение и осъдителна присъда.

 3. България е единствената държава,в която цяла една партия трябва да бъде задържана за 48 часа,преди налагането на постоянната мярка.

 4. Какво се подобри в България за 11 години членство в ЕС ли? Това, че Аз съм на власт и нямам никакво намерение да се отказвам от нея, докато не покрия цялата България с еднометров килим от лайна от устието на р. Тимок до устието на р. Резовска и от Дуранкулак до ГКПП Кулата.

 5. Аз съм за ЕС и мисля,че това е един съюз в който и да има грешки,може да се поправят с обща воля и искания на обществото.
  Превръщането му в диктатура ,ми се струва,че има една цел – хората да се възмутят,отвратят и напуснат ЕС ,но това означава слаби държави в ЕС.
  Мисля,че се прави умишлено,за да се разбие ЕС и нямат власт.
  Това са само предположения,разбира се,но така ми се струва.

  1. Има един умен човек – казва се Джеймс Рикардс. Та този умен човек е написал Велика книга – Пътят към разрухата!
   / Тайният план на глобалните елити за следващата финансова криза/
   В Глава 8 от книгата „Капитализъм, фашизъм и демокрация“ ще намериш отговор на на твоите терзания!
   Нашият зловонен бостан е само част от общия такъв!

  2. Статистика – 2017 г.
   Родени деца – около 56 000.
   Говорещи български език майки – няма и 20 000!
   Честито!!!

  3. Ционистите отдавна са го проектирали да се разпадне колкото се може по скоро доказателство за това са въоръжените и платени орки – имигранти чиято задача бе да съсипят еврогейците като троянски коне

 6. МОНТЕСКЬО: „ПРЕСТЪПНИКЪТ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ЗАКОНА, А ОТ СТЕПЕНТА НА ВЕРОЯТНОСТ ДА БЪДЕ ПРИЛОЖЕН“. НА ТЕРИТОРИЯТА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ СТЕПЕНТА НА ВЕРОЯТНОСТ ДА БЪДЕ ПРИЛОЖЕН ЗАКОНА Е РАВНА НА НУЛА.

 7. (16)

  Презумпцията за невиновност би била нарушена, ако в публични изявления на публични органи или съдебни решения, различни от решенията относно вината, заподозреният или обвиняемият бъде представен като виновен, докато вината му не бъде установена в съответствие със закона. Такива изявления и съдебни решения не следва да създават впечатлението, че това лице е виновно. Това не следва да засяга актовете на обвинението, които имат за цел да докажат вината на заподозрения или обвиняемия, като например обвинителния акт, и не засяга съдебните решения, в резултат на които влиза в сила условна присъда, при условие че е спазено правото на защита. Това също така не следва да засяга предварителните решения от процесуално естество, които са взети от съдебни или други компетентни органи и се основават на подозрения или елементи на уличаващи доказателства, като например решения за предварително задържане, при условие че тези решения не представят заподозрения или обвиняемия като виновен. Преди да бъде взето предварително решение от процесуално естество, компетентният орган трябва първо да се увери, че съществуват достатъчно елементи на уличаващи доказателства срещу заподозрения или обвиняемия, за да бъде обосновано съответното решение, а решението би могло да съдържа позоваване на тези елементи.

 8. а някой допуска ли изобщо, че несменяемият бос на ШАЙКАТА у нас някога ще бъде затворен поне за 48 часа, камо ли развеждан на синджир като панаирджийска мечка по заповед на цацата…??

  1. Добри Божилов, Фейсбук:
   Мишо Бирата – здрав и прав, умря от “инфаркт”. Патологът за Белнейски и Чората се самообеси. Клошар запали тютюневите складове в Пловдив. 400 хиляди бюлетини, отпечатани и подредени по градове, се оказаха “вторични суровини”. Гинка от Пазарджик, със запор от НАП, намери 300 милиона, за да купи ЧЕЗ. Чората беше убит от Бойко Борисов с 14 изстрела с гранатомет, България бе осъдена в Страсбург за това. Бойко обаче е невинен, извън Страсбург. ИТ експертът по “цецомобила за подслушване” бе убит с 4 куршума и 1 контролен в главата, с цел “обир”. Цецо си купи 6 апартамента със спестяванията на тъща си. Председателят на Столичния общински съвет си купил 60 апартамента, със 120 години трудов стаж. Доказателствата срещу Филип Златанов (момчето за мръсни поръчки на ГЕРБ) бяха “откраднати” от колата на вещото лице. Къща за 2 милиона в Барселона е собственост на тенис-клуба на Бойко, той няма нищо общо… Стената по границата 1 ред излезе 4 пъти по-скъпо от двуредова в Гърция. Царските конюшни се самозапалиха. Полицията “по погрешка” арестува журналисти, опитващи се да спасят документи от изгаряне. Докато ги разпитваше, документите изгоряха. 21 годишен 50 килограмов крадец на желязо уби “случайно” журналистка, разследваща далавери на властта. … Вярвам на всичко това. И аз съм овца, като тия, за които го написах… Овца съм, защото само пиша, а не съм на площада…

 9. Та как тогава, след като те задържат и го пазят в тайна 48 часа, задържаният ще се защитава, когато бъде разпитван? Кой ще го защитава? Излиза, че нямаш право на адвокатска защита, което е пълно безумие и противоречи на всичките демократични закони. Значи ли това, че задържаният няма право и на медицински преглед по време на задържането му щом ще трябва да се пази тайна?
  Какво значи задържане на дете, щото от дете до дете има разлика – до 14 години е дете, от 14 до 18 е непълнолетен? Какво толкова може да извърши едно дете, че сериозно да възпрепятства разследването или да влезе в категорията ОПГ?
  Да и еба и Конституцията тогава, щом може да се променя от закон:
  А там, в нея е казано : чл. 30. ал. 4 Всеки има право на адвокатска защита от момента на ЗАДЪРЖАНЕТО му или на привличането му като обвиняем. (5) Всеки има право да се среща насаме с лицето, което го защитава. Тайната на техните съобщения е неприкосновена.

  1. Ама как ще извикаш адвоката като са му завързани ръцете а то пък едни адвокати

 10. Частично и поради това неработещо в система на безотговорен хаос и некомпетентност. Недопустимо поради дисбаланс между привидно добри мотиви и фактическо опериране с човешкия ресурс в страната. Следователно, намерението е слабо и недопустимо както юридически, така и логически, морално, политически, ако, разбира се, се мери вярно в посочените сфери, а не демагогски и некомпетентно, каквато е практиката.

  1. Ey,,,magnaurci,,…Samo chakate ,,tegak incident,,s ubiti i…zapocchva da vi lichi,,milicionershtinata,,..ot vremeto ,kogato,,Simeonovo,,beshe selo do gr.Sofija!

   1. Ей, недоразумение на природата , дето пишеш с някакви краварски букви и правопис като на шебека в Зоопарка……. Висшият институт на МВР никога не е бил в никакво село , още по-малко в Симеоново …… Той винаги си е бил в края на гр.София в кв.Младост ….. По времето когато от там излизаха специалисти-милиционери в България можеше да не си заключваш къщата, колата , да ходиш в малките часове на нощта из паркове и градинки , циганите работеха и вършеха само дребни кражби …… тежките престъпления, вкл. стопанските бяха изключителна рядкост и се разкриваха почти на 100 % ……

    1. Така беше!
     Прибирахме се в 4 сутрин пеш от Плиска до Студентския, оставяхме по 20 ст. в касите с кисело мляко пред магазините и си вземамхме по едно за изтрезняване …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>