Регистрация
Публикувано на 16.05.2019 / 17:43

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА ИЗУМИТЕЛНО ИЗУМЕНА. ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА В КАКВА КОЧИНА ЖИВЕЕМ!

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВАЗемеделският министър Десислава Танева при Цецка Ризова по бтв.

Изумително изумена.

Тази жена трябва да мине ментален преглед. Задължително.

И ужасно нагло ококорено лъже.

Нямало субективен елемент и фактор, нямало, ама моля ви се, какви ти тук проверки на проверките.

Тя имала някакви съмнения за къщите за гости, ама не си мръднала внушителния задник.

Тя била за лимонада през цялото време, докато ДФЗ бе най-голямата касичка за милиарди.

Аз нямам къща за гости, затова така се усмихнах, ухили се Танева на ачика ментално.

Просто не е истина в каква кочина живеем!

Не е виновна обаче тя – Борисов и Цацаров са виновни. Единият, че за втори път я сложи министър, вместо да я даде на прокуратура, а другият – защо си живурка в гащите на Борисов ни чул, ни видял.

Afera.bg

Коментари 24 за
“ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА ИЗУМИТЕЛНО ИЗУМЕНА. ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА В КАКВА КОЧИНА ЖИВЕЕМ!”

 1. От всички земеделски министри ( от Миро Мършата насам) с които съм контактувал ( а той даже и не ни срещна) Деси се държа най-адекватно.И въпреки , че я критикуваме пак свърши някои важни неща безвъзмездно. За хиленето когато Бокича даде оставка…радва се жената щото май тогава разбра , че ще ражда….що да не се радва, а вероятно и това е страничен ефект от хормоналното третиране. За джиповете…ми Боко ги поиска, тя какво да му каже. Гламав е, но това не значи да лягаме и да мрем. Вярно че има кусури ,но по-добро на хоризонта ГЕРБавите нямат. Аз се сещам за един от заместниците и от комисията от варненско, който концентрира над десетина милиона в обора си по една оперативна програма без да произведе нищо съгласно бизнес плана си ,но за него никой не пише?!

  1. Това ли е хоризонтът, който ти стига-била приемлива спрямо другите. Цялата им мярка не струва и Десислава Танева като част от мярката гербаджийска – също. Стига с клишето за по-малкото зло, зло ли е, не става. Хич не се хили от хормони, хили си се неадекватно. Джипчетата са си нейна работа да се натегне на съученика, хайде, минала работа с него, но с джипчетата е изстрадана драма на властова комплексарка. Боко и да е пуснал някоя заповед, Танева козирува за пазене на креслото, нали? Като Теменужка и другите ханъми в харема му. Това не са управляващи, това са крадливи тъпи кокошки! Оставка!

 2. Тази невзрачна кифла, издигнала се от секретар-счетоводител във агрофирма до министър толкова си е повЕрвалА, че е проста смешна! България не е имало по-прост, незапознат и неориентиран, но толкова корумпиран министър, затова и БиБи си я избра! Чиновничка, без аграрно образование и познания в земедлието, патологична лъжкиня и демагог, тази женица напълно покрива критерия „калинка“ на ОПГ ШАЙКА за министър!

 3. Най-тежките от психиатрична гледна точка случаи са, когато лъжецът си вярва на лъжите. Така е и с тая кака – искрено вярва на всичките си нелепици. Верен войник на партията герб, затова пак я извадиха от нафталина. А вие си чакайте правосъдие и справедливост!

 4. Джипки
  НСО разкарва джипки.
  Вътре, цъфнали на китки,
  герберчета, ленторези,
  все партийни, все стратези!
  Дейвид, Орбан , баш другари,
  на продажни, жалки твари…
  Президентски кандидати,
  от командата на Баци,
  лашкат се насам- натам,
  хич дори не ги е срам!
  А за джипките на Баце,
  Путин –виноват е в кратце!
  Паси, 07.12.2016г.

 5. на тва лифтинга май с вадене на разпънат чадър от задника му е правен, всеко парче кожа гладка и опната и за да дъжи сигорна сес свинска опашчица са ми стегнали излузената анална халка
  мани а баба викаше че тва е минало шпакловка с магарешка сперма на издути бизи

 6. Безсрамие бг или за продадената демокрация

  Срамът засрами се от наглото безсрамие:
  рокади на законни беззаконници,
  крадлива сган в държавно бесование,
  развратни и безродни среброгонници.

  Срамът побягна от васални беззаконници:
  история, народност и предание,
  език и граждаство продали кат’ наложници
  и проданта продават с оправдание.

  Срамът замръзна в ужас от безродници:
  безверието с вяра декорирано,
  неверници се кичат от духовници
  и Божието дело – ликвидирано!

  Дори срамът потъна във засраменост.
  защото срам наличност е на живост,
  а нашта сган в безсрамната охраненост
  е мъртва със безбожната си гнилост!

  02,40 ч., 17.05.2019

 7. Права сте г-жа Танева /по прякор Джипкова/! Ние матряйа живеем в кочина, а вие в КРАДЕНИ къщи за гости, апартаменти с тераси и асансьор до хола! И всичко това без данъци! Браво! Не ви е срам!

  1. „…Завхоз 2-го дома Старсобеса был застенчивый ворюга. Все существо его протестовало против краж, но не красть он не мог. Он крал, и ему было стыдно. Крал он постоянно, постоянно стыдился, и поэтому его хорошо бритые щечки всегда горели румянцем смущения, стыдливости, застенчивости и конфуза. Завхоза звали Александром Яковлевичем, а жену его – Александрой Яковлевной. Он называл ее Сашхен, она звала его Альхен. Свет не видывал еще такого голубого воришки, как Александр Яковлевич. …“

   1. Как Танева уреди съученик с поръчки за 800 бона

    Предишният мандат на Десислава Танева като шефка на Министерството на земеделието и горите (МЗХ) премина при очевидни случаи на конфликти на интереси и злоупотреба с публични финанси. Явен пример за това е търгът, който беше спечелен от съученик на земеделския министър. През 2015г. за скандалната схема при четири обществени поръчки на горски държавни предприятия, съобщи Offnews.
    Поделенията на МЗХ обявиха търговете за доставка на джипове, предназначени за горските стопанства в Смолян, Габрово, Сливен и Благоевград. Тези структури са под крилото на МЗХ и тогава пряк принципал бе старият нов министър Танева. Конкурсната логика предполага, че трябва да се търси най-изгодна цена, което важи с двойна сила при боравене с публични средства. Агроминистерството обаче избра дилър на автомобили с възможно най-висока пазарна стойност.
    Тойота Секвоя е моделът, който спечели симпатиите на МЗХ. В два от трите конкурса сделката е сключена на максималната възможна цена. В две от предприятията (Смолян и Сливен) тя е 165 000 лв. без ДДС (198 000 лв. с ДДС), а в третото (Благоевград) е направена отстъпка и вместо за 165 000 лв., джипът е закупен за 160 000 лв. без ДДС (192 000 лв. с ДДС).
    Проверка сочи, че в момента на конкурса аналогични луксозни джипове можеха да бъдат намерени и за една трета от тази цена.
    Но и това не е всичко. Оказа се, че всички конкурси на министерството бяха спечелени от фирмата Кале Ауто – представител на Тойота в родния град на агроминистърката – Сливен. Неин собственик е Калоян Ганчев Ганев – съученик на Танева и един от най-близките й приятели от детинство. Сам по себе си този факт буди съмнения за конфликт на интереси и съответно нарушение на закона за обществените поръчки (ЗОП). В трите конкурса съученикът на министъра е единствен кандидат. Съответно, макар и да предлага най-високата възможна цена, печели по критерия „най-ниска цена“, тъй като друга просто не е имало. Тогава от МЗХ никой не се e възползва чл. 39 от ЗОП, според който възложителят може да прекрати процедурата с мотивирано решение, ако е подадена само една оферта. Процедурата така и не беше обжалвана в КЗК.
    Въпреки медийния шум обаче Танева категорично отказа да спре поръчката на автомобилите. В писмен отговор тя посочи, че колите са предназначени за „скъп ловен туризъм” и цената съответства на целите.
    Същевременно така и не стана ясно за кого са били тези джипове и за какво по-точно коли от такъв ранг трябват на подобни предприятия. През 2015г. директорът на Южноцентрално държавно предприятие Ботьо Арабаджиев заяви, че луксозните возила (уж за ловен туризъм) са предназначени за „централното управление“.

    1. Отлично добросъвестно изложение. Навреме е описанието на скандалната злоупотреба с власт на Д.Танева, защото тя показва липсата на политическа отговорност и Прокурорска работа ( не дори бдителност, обикновена Прокурорска работа). Не само конфликт на интереси, уважаеми Байо, а бездна от нарушения: етични, професионални, властови. Само покупката на тия джипове е достатъчна Танева да не е допускана до държавна длъжност изобщо, вместо това Борисов я прави отново Министър. Случаят е аналогичен с безстопанствената покупка на автомобили за МВР от Румяна Бъчварова, за който Прокуратура и Борисов също нищо не направиха. ( Давност няма, само кураж се иска за обвинения и за двете.) Какви изводи следват, нали?

 8. Тази е пълно куку. Бил съм в присъстващите на среща с нея преди няколко години относно проблеми в земеделието на ранг областно ниво. Значи първо закъсня много, случва се ще кажат някой. По време на т. нар. среща тя беше забила нос основно в смартфона си, и от време на време изкрякваше по нещо осъдително към присъстващото множество. Пълен непукист и политически парашутист. Тая вечер Цветанка се изпъкнала като пружина ктм тая патка, как има мнение тая жена че е журналист а не дръжка на микрофон не знам.

  1. Ако не ставаш и за дръжка на микрофон, какво ти остава са си мислиш?

  2. Куку-куку, ама милионерка куку. Докато я мислиш за куку и трупнала още няколко милиона. Има такава тактика-хили се и краде.

 9. И в днешно време хиените са водещи в политиката и държавата.

 10. Да проверят парите и имотите на Кмета на Котел. Той е законен съпруг на госпожата. Да се провери на чие име да къщите за гости е с. Жеравна. Цв. Цв. ,също е в числото с имоти в селото

 11. ..mislovnite ,,prepratky,,za mentalni problemi,na tazi ,kojato,,obichala Provincijata,,idvat ot prostotijata,naglostta i icemerieto na tazi,,kuche/kasichka,,..Tipichen,,provans,,na,,jaltite paveta,,/gotov na vsichko ..,,za kariera,,..Dali i natazi,,Shefa,,ne i e,,kumuval,,..,,predvaritelno,,..

 12. Тази госпожа я помня от пресконференцията след оставката на Борисов 2. Потресаващо беше поведението й сред цялата шайка строена зад Борисов. Хилеше се като употребила една земеделска култура характерна с подобен разведряващ ефект. Тя се държи така перманентно, но явно това си е нормалното й състояние по рождение. Дай всекиму такъв ведър характер, който избива в дела и визия.

  1. един от първите и големи удари преди десетина години е бирената фабрика в В Търново – стана нейна собственост . хич не се подвеждайте по външния и вид …

   1. Банкярският Тлъстьо ги избива все некадърни и крадливи по свой образ и да не го засенчват

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>