Регистрация
Публикувано на 14.07.2018 / 7:38

ДЕПУТАТ ОТ ДПС: НЕ СТЕ ПО-ГОЛЕМИ ОТ ВСЕВИШНИЯ И ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НЕГО. СКОРО, МНОГО СКОРО, НАРОДА ЩЕ ВИ ПОТЪРСИ СМЕТКА!

ЕРДЖАН ЕБАТИНАз една власт или един човек ги определям по отношението им към живота. Ако нямаш състрадателност нито власт заслужаваш, нито си човек. Закона е рамка и в нея винаги има врата да се търсят варианти, а и още нещо- нито един закон не може да отмени човечността.

Хайде, господа от БАБХ, не се дръжте като палачи, ами покажете малко човечност и състрадателност към народа и животинките. Вижте добре очите на тази жена.  Да видяхте нещо друго освен болка и състрадание?Тези очи говорят много за тези, които имат душа.

Вижте добре ръцете – взрете се как е прегърнала животинката си – те са едно цяло.

Погледнете в очите на козичката – не виждате ли, че и то душа носи? Не мисля, че имате такива очи – за съжаление сте слепи.

Но, не сте по-големи от Всевишния и ще отговаряте пред него, а и не се знае дали народа няма да ви потърси сметка. Скоро… много скороо…

ЕРДЖАН ЕБАТИНEрджан Ебатин

депутат от ДПС от Варна

Коментари 7 за
“ДЕПУТАТ ОТ ДПС: НЕ СТЕ ПО-ГОЛЕМИ ОТ ВСЕВИШНИЯ И ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НЕГО. СКОРО, МНОГО СКОРО, НАРОДА ЩЕ ВИ ПОТЪРСИ СМЕТКА!”

 1. Поздравления, поздравления, Ерджан! За живото ти чувство към несправедливостта, страданието и безразличието на диктатурата Му! Ще помогнеш, публикувай!

 2. Ако сред главатарите на ОПГ ГЕРБ избухне епидемичен взрив от особено опасна инфекция (чума, вариола, жълта треска и т.н.), тези ветеринари трябва да ликвидират целия личен състав на ОПФ-то!

  1. Блажени са верующите и техно е царството небесно!
   Докато чакате съд и той животът си отишъл …

   1. Колко години от живота си би пожертвал в очакване на страшния съд? Торбата с лайна всеки ден се кръсти пред камерите в името на НАЧАЛНИКА. И него е купил, няма да има СТРАШЕН СЪД, друг ще да е…

 3. Безспорна истина! Нищо не може да се отрече, нищо не може да се определи като несъществено, нищо не може да се добави!Истина – абсолютна истина! Споделят я много хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>