Регистрация
Публикувано на 20.03.2017 / 7:25

ДЕМОКРАЦИЯТА НИ ОТНЕ ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ ДРУЖЕСТВА. ДЕМОКРАЦИЯТА ОТНЕ МНОГО НА ДРУГАРЯ ГЕРГОВ, НО МУ ДАДЕ СВОБОДА ДА ГОВОРИ ЗА ТОВА. КОРНЕЛИЯ

ИЗБОРИ 2017Баце пада служебно, патреотите и какави правят кабинет, сипаничавия е златен пръст. Отивам за евтина нафта, че едни коктейли ме чакат.

„демокрацията ни отне много“, казала кандидатката за премиер на България.

демокрацията ни отне външнотърговските дружества.

Корнелия

Проблемът на тъпата България е в тъпата демокрация.

демокрацията отне много на другаря Гергов, но му даде свободата да говори за това.

Корнелия

Демокрацията отне бедността на доста другари и ги направи милионери, насила.

Демокрацията ни отне много, но ни даде другарите гергов и добрев, както и свободата, да се пазарим с доган.

Добре, че ни е млада демокрацията, иначе щеше да ни се ебе майката, като в Западна Европа.

А на валери симеонов, демокрацията му е отнела първите седем години, постфактум.

Честно казано, аз за 27 години още не съм я усетил демокрацията, или е некакво менте, или краде тайно нощем!

демокрация на две скорости- не ги е срам!

този не го гледам, гледал съм го, аз вече гледам само нея, кога на кон, кога пеша…

Кристо Явашев, на чието творчество не съм фен и го считам за мащабна халтура, нарекъл България, тъпа.

Нека този, който никога не си го е помислял, хвърли първия камък.

истинският патриот почива в Анталия.

Тъжно място е България, тук хората не вярват в себе си, в мечтите си, в децата си, а чакат на някакви формени политически клоуни, трудно наизустили чужди мисли, облечени нелепо, светещи с усмивки от алпака, обещаващи да раздават нещо, което вече е на същите хора от по- горе, изумително.

ГЕОРГИ ДРЕНЧЕВГеорги Дренчев

Коментари 6 за
“ДЕМОКРАЦИЯТА НИ ОТНЕ ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ ДРУЖЕСТВА. ДЕМОКРАЦИЯТА ОТНЕ МНОГО НА ДРУГАРЯ ГЕРГОВ, НО МУ ДАДЕ СВОБОДА ДА ГОВОРИ ЗА ТОВА. КОРНЕЛИЯ”

  1. Господин Г.Дренчев,просто нямам думи…..сетих се за един виц-луд скача от покрива на небостъргач,минавайки покрай 60-ят етаж,си казва-дотук добре,да видим по нататък…лудият България ли е?

  2. Vanshnotargovskite drugestva,njakoi lichno sigi,,privatizira,,drudite gi,,iztochiha,,juritite na Multigrup,no i ,,demokratichnite pravitelstva namazaha,,..Balgaria zagubi!

  3. „Eдноклетъчните“ се консолидират в общности, секти, задруги и какво ли-не, само и само, за да оцеляват, а умните и интелигентните /май, само – на УЖ?!/, продължават да доказват – единствено на себе си, че са в състояние да просъществуват – по сами, в нищета и онеправдани?! Интересна „философия“ за осъзната форма на живот, с която допускаш да те обезличават през годините – като личност, поради прогресивната популация на амебите, задушаващи в „прегръдката’ си всичко читаво!

  4. Чак не е за вярване, че природата е създала такова отвратително създание, с визия и мозък на квартална проститутка, нагло, гадно, уродливо, като курнелия, която в манията​ си да захапе кокала, е изгубила и малкото си човешки дадености

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>