Публикувано на 31.10.2008 / 19:24

Дедите на Бойко Борисов

 

 

Бойко Борисов отново блести с изказвания, за които би трябвало да бъде вкаран не в политиката, а в едно друго място:
Бойко Борисов: "Ние нямаме нищо против българските мюсюлмани, точно обратното. Ние им обясняваме, че за 20 години Ахмед Доган ги е направил от най-бедни по-бедни. Ние сме срещу върхушката на ДПС, ние не сме срещу българските поданици и граждани. Ние сме срещу тези, които поставят резолюции на турски език. Срещу тези, които говорят на турски език в официалните си речи. Аз съм си българин и си отстоявам нашите интереси. Все пак моите прадеди 500 години са успели да устискат, все ще устискаме мандата на Доган с неговите подизпълнители Първанов и Станишев. Каква етническа карта?! Етническата карта я задават Първанов и Станишев. До този момент ГЕРБ сме казали само едно – че искаме да извадим ДПС от властта. Както всяка нормална партия да остане в опозиция. Така, както БСП искат ние да сме в опозиция, а ние искаме БСП да са в опозиция. И т.н.
Какво ни казват двамата, президент и премиер – единият казва, че ще има етнически пожари, а другия казва да не си играем с огъня. При положение, че ние сме казали само, че искаме ДПС да не е на власт! Като ползваме политическата математика, излиза, че когато има знак +, т.е. ДПС е на власт – няма етническо напрежение. Но, ако ДПС е извън властта, според Първанов и Станишев има етническо напрежение! Е, тогава питам – кой играе с етническата карта, аз или те?!
Въпрос: Стана едно огромно недоразумение с годините 1985 и 1989. Оказа се, че в своето предсмъртно писмо Ахмед Емин е визирал 1989 г. Вас кой ви подведе?
Бойко Борисов: Аз знам това, което писахте всички вие! Някой от целия тефтер извади само датата 1985! Аз го проверих, всички така сте писали. Ние затова коментираме, че 1985 г. има терористични актове. Сега изведнъж вчера разбираме, че е 1989 г! Да, 1989 е едно, 1985 е друго. Това, че прокуратурата изпусна само тази част от текста, отново показва една мощна манипулация на бившата ДС."

Какво разбираме от това интервю?
1. Че за Бойко Борисов в момента в България има турско робство.
2. Че за него България е царство – защото само в царството има поданство.
3. Че за него интересите на "българите" са различни от интересите на "турците", независимо, че в България няма етнически малцинства, а само и единствено български граждани.
4. Че говори за себе си в 1-во лице мн.ч., сякаш е цар.
5. Че изведнъж много се е притеснил за 1989 година, може би във връзка с това, което вече писахме в блога за Бойко?
6. Че не прави разлика между година и дата.

www.boikob.blogspot.com

Коментари 0 за
“Дедите на Бойко Борисов”

 1. Бойко е бандит, днес докато се рових в нета попаднах на една стара история
  Да си я припомним:
  „Проститутка омаскари Бойко Борисов по държавното радио
  Чудовищна лъжа, каза генералът и разпореди пълна проверка
  18-годишна анонимна проститутка говори вчера 1 час пред регионалната станция на Българското национално радио в Пловдив. Тя обвини в сводничество и връзки със сутеньори главния секретар на МВР ген. Бойко Борисов, президента на „ВАИ холдинг“ Георги Илиев, раппевеца Ванко 1, служители на столичната и пловдивската полиция.
  http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=719&sectionid=1&id=00

 2. Бойко,
  Пожарникарче мое!
  „Генералче“ !
  Какви „вълненията“?!
  Голямата политика не е Пожарна!
  Възродителният процес не е дъвка!
  Всеки да я дъвче,
  иначе няма ТВ !
  Къде си тръгнал бос през просото?
  Какво разбираш
  от Обединение на Българската нация?
  От Политически партии?
  Теб те създаде Журналистиката,
  а не Борбата!
  Подскачаше около Т. Живков и Царя
  и хоп генерал-лейтенант!
  Та ти си обикновенно генералче-пожанникарче!
  Щял да става Премиер?!
  Господи,
  Въобрази си, че си хванал Господа за шлифера!
  Не си!
  Дай на Сидеров една лупа и няма да те открият в малкото джобче на сакото ми!
  Google: 212proc

 3. ЗА ДА ПРОУМЕЕТЕ РОЛИТЕ НА ВСИЧКИ ПАЛЯЧОВЦИ – МЕСИИ, ПРОЧЕТЕТЕ „1984“ НА ДЖОРДЖ ОРУЕЛ, КОЙТО Е РАБОТИЛ И КАТО ПОЛИЦАЙ В АНГЛИЯ.
  ЩЕ ВИ НАПИША ЕДИН ЦИТАТ ОТ ТАЗИ ВЕЛИКА КНИГА:
  „ВОЙНАТА Е МИР
  СВОБОДАТА Е РОБСТВО
  НЕВЕЩЕСТВОТО Е СИЛА“
  И ОЩЕ НЕЩО ИНТЕРЕСНО – ИДЕЯТА НА „BIG BROTHER“ Е ВЗАИМСТВАНА ОТ СЪЩАТА КНИГА.
  ПРОЧЕТЕТЕ И ПОМИСЛЕТЕ ДАЛИ ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН !

 4. и не вижда и не чува добре.Когато говори Бойко „ние“, има предвид ГЕРБ!И това неистово търсене на „издънки“ показва само едно-Похотливата Столетница не иска да приеме,че и е изпята песента!

 5. А ВЗИМАТЕ ЛИ НЯКОИ ЛЕВ ЗА ТЕЗИ АНТИ-БОИКОВИ СТАТИИ? ВЗИМАТЕ И ОЩЕ КАК. НЕ СЪМ МУ ФЕН НО МНОГО ВИ ЛИ4АТ ПОРЪ4КОВИТЕ СТАТИИ

 6. „Това, че прокуратурата изпусна само тази част от текста, отново показва една мощна манипулация на бившата ДС.“
  За „Разтриващия уши“ ДС е като за лисицата гроздето.Голям му е бил меракът на момчето,но акълчето му не е било колкото трябва.Акълчето, а не дядо му.Ако причината е бил дядо му и в Пожарния факултете е нямало да го приемат.Акълчето! Акълчето!

 7. Че интелекта не е сред най-силните черти на Бойко Борисов,отдавна знаем.Но В ЕДНО Е ПРАВ БОЙКО- пo-скоро ГОЦЕ,серГЕЙ и Доган разиграват етническата карта,отколкото той.Пък и наистина няма нищо страшно в това ДПС И БСП да са в опозиция.

 8. България е ПОДПИСАЛА рамковата конвенция за малцинствата! Питайте Иван Костов …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *