Регистрация
Публикувано на 13.09.2017 / 19:42

ДВА ЧАСА СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“ „МАЛИНОВИТЕ“ „РУСОФИЛИ“ СЕ НАТУТКАХА ДА СПРЕТНАТ „ПОЗИЦИЯ“

НИКОЛАЙ МАЛИНОВТочно в 14:52 АФЕРА публикува: ТОЯ ОТЛЯВО, НЕЩО КАЗА ЛИ ЗА РЕШЕНИЕТО НА КАБИНЕТА НА ТОЯ ОТДЯСНО, ЗА ЗАПЛАХАТА РУСИЯ?, след като достатъчно дълго и безуспешно търсеше някаква реакция от страна на движение „русофили“ по повод позицията на правителството, че Русия е заплаха за националната ни сигурност.

Едва след публикацията на АФЕРА, ДВА ЧАСА ПО-КЪСНО, „русофилите“ се натуткаха да спретнат „позиция“ по темата, публикувайки я на сайта си.

НИКОЛАЙ МАЛИНОВАФЕРА се чувства удоволетворена, че благодарение на сайта ни, т.нар. родни „русофили“ все пак се натуткаха да напишат на пожар „позиция“, ДВА ЧАСА след публикацията ни! Ако не бяхме ние, можеше и да се туткат още под шлифера на… сещате се на кого.

13.09.2017 at 17:06

ПОЗИЦИЯ

на Национално движение „Русофили“

по повод на Доклада за състоянието на националната сигурност на Република България през 2016 г., гласуван от Министерския съвет и внесен в Народното събрание за обсъждане и гласуване

Национално движение „Русофили“ приема с дълбоко възмущение становището на българското правителство, че Русия е основната заплаха за националната сигурност на България, и заявява, че то е в пълен разрез с българските национални интереси.

Омерзително е, че този правителствен акт се осъществява в навечерието на 140-годишнината от Освобождението на България от турско робство, за което решаващ и изключителен принос има тъкмо Русия. Тази слугинска проамериканска позиция е недопустим удар върху вековните връзки между братските народи на България и Русия.

Ще припомним, че дори по времето на Съветския съюз в България нямаше военни бази на Варшавския договор, докато днес на нашата територия съществуват три по същество американски бази, насочени тъкмо срещу Русия. Опасяваме се, че по този начин българският народ може да бъде въвлечен в абсурдна братоубийствена война с народ, с който споделяме общи многовековни цивилизационни ценности.

Сигурни сме, че няма нормален български гражданин, който да не посреща с гняв тази позоряща България официална държавна позиция. Ето защо Национално движение „Русофили“ призовава Народното събрание на Република България категорично да отхвърли Доклада за състоянието на националната сигурност на Република България през 2016 г. в частта му за оценката на Русия като риск за националната сигурност на страната ни.

Заедно с това сме решени да предприемем и други действия и инициативи в защита както на българските национални интереси, така и на вековната дружба между България и Русия.

Николай Малинов:

Председател на Национално движение „Русофили“

Afera.bg

На снимките: Николай Малинов – председател на „русофилите“ с управляващите Бойко Борисов и Волен Сидеров.

Коментари 14 за
“ДВА ЧАСА СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“ „МАЛИНОВИТЕ“ „РУСОФИЛИ“ СЕ НАТУТКАХА ДА СПРЕТНАТ „ПОЗИЦИЯ“”

 1. Светлинчо, дядовото, хубаво е да се изказваш подготвен по някои
  въпроси, а то става смешно…
  Когато празнуваш 140 години от Освобождението и след това казваш,
  че тоя, който те е освободил ти е враг №1 – какво му викаш на това?!
  Софиянец, не се срамувай, че си признал грешката си…
  Това е по мъжки и мъжете правят точно така…Мъжете…
  Другото, дето го правят някои се нарича курварлък…
  Спряха парите, търсим друг господар…
  Такие дела, блядь…Да пошли все они нахуй…

 2. много ми е интересно как Болен обявява Русия за враг номер 1 на България от предизборния си щаб в Москва?За тиквите е ясно- гоуемия брат е казал какво да се пише-иначе ще има отвличане на нещо много мило на банкяския,без да разберат тиквите и службите Му.

 3. Някой си „софиянец“ показа що за манталитет и възпитание дава София. А Малинов е обикновена политическа проститутка – щом в БСП не го огря за лидерство, се залепи за ГЕРБ.

 4. Малинов, а подаръка, който даде на Тиквата, ще си го поискаш ли обратно!?
  А, или те е срам, а може и да те е страх!?
  Но и руснаците нямат акъл, ако са избрали този боклук да ги представлява!

 5. ЗА всички русофили Путин и Ердо ще федерализират България . Вече не съм рублофил.

  1. явно си интелектуален пидал, щото ако не рабра най-бързата федерализация следва от уж референдума на славчо курвата и приемането му от тиквеният педераст, всички други федерализации се възспират от текущата Конституция, не че нещо разбираш де…

    1. А бе , недоносеният, какъв ДАР, какви глупости бе!?Вие, американските спермоблизци, по-далеч от носа си май не виждате и приемате за истина не отношението на народа, а това, което ви се казва от Европа и от Кравария!
     Скрий се бе , гнуслек недоебан!

 6. За пореден път се убеждавам, че българина е най-големият предател на всички времена. (Юда е българин). Национално движение русофили и с председател даже, а ровейки в нета няма Национално движение Българофили, просто излиза Български Националистически Форум и то без председател. Няма такива боклуци Народе!!!!!

 7. сещам се преди поне 12-13 години, или нещо от сорта това същото белокосо лайно, което тогава смятахме, че е Българин, тоя същият педераст, го черпихме с приятели в една кръчма бутилка вино, просто го видяхме и бяхме достатъчно тъпи и прости да му Верваме, само дето 800 дни не беше обявил… гласувхме за тоя боклук – веднага изпроституира на тиквеният лайнар, предишните избори един мой приятел – не е глупаво момче – оказва се, не и в политически план ми каза – Аз ще гласувам за „патриотите“ – казах му, тия курви се продадоха един път на тиквеният наркотрафикант, търговец на оръжие, органи и цели хора?!?!? Приятелят ми ми отговори – „Вярвам, че ще се обединят и ще направят нещо хубаво!“ Сега ме гледа и се пита сам себе си – защо бе тъпако, как да се еба в тъпото копеле не ти повярвах на теб а на тия гнусни продажници и курви – и аз го питам – как бе брато успя да си толкова тъп? казах ли ти, че курвите ще лапнат на боко тиквата шланга – казах ти? Да копеле – така е…

 8. Кабинета “ Борисов 3 “ след това безумно изказване няма никакъв шанс за кабинет „Борисов 4 „. Българите не сме толкова прости, за да не виждаме истината. А истината не е тази, която се опитват да ни втълпят. РУСИЯ НЕ Е ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ, А Е СПАСЕНИЕ ! ! !Национално движение русофили част по скоро трябва да предприеми такива стъпки, че да „задължи“ правителството да се отрече от изказването си чрез организиране на МАСОВИ ПРОТЕСТИ, ако наистина е такова движение. ДОКАЖЕТЕ ГО, НИЕ ВИ СЛЕДИМ ДЕЙСТВИЯТА ! ! ! ! Следим и действията или бездействието на “ русофила “ ВОЛЕН СИДЕРОВ също ! ! !

 9. да им еба аз майката кирлива, Русофили а???? абе педали гнусни(педерастите да не ми се сърдят), вие ли бе лайнари,. курви гнусни жалки – четейки Руската Преса и виждайки за какво ви имат, само дето се насрахте в най-лошият смисъл на думата – дано умрете в ЛАЙНА!!!
  П.С. това мръсно педерастче, разцелувано с другият пасивен педераст – повтарям в НАЙ-ЛОШИЯТ смисъл на думар=та – да ме прощават гейове и обикновенни педали – ПРИТЕЖАВАТ КЛАСА в сравнение с тия боклуци – Русофил – това фекално нищожество ли??? волен проститутката ли – тоя гнусен лайнар ли – гласувах а тпва нищожество преди може би 7-8 години – колко съм бил прост – не повторих де…

 10. На това народа ни казва „от кумува срама“- колкото да отчетем мероприятие.

 11. …nugno li e,na,,tija,,,,ogranicheni smetkadgii,koito se,,izgivjavat,,politici,,,vaobshte,njakoy da spomenava imenata…a ,,te,,dage sa si narisuvali potretite,,kato ,,Stroiteli na savremenna BG,,!/AMA ZA PRED NEVRASTNITE SI DECA I VNUCI!/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>