Публикувано на 13.09.2020 / 13:07

ДВАМА ПРЕЗИДЕНТИ В БАРА

ДВАМА ПРЕЗИДЕНТИ В БАРА

Седи си Румен Радев в бара на последния етаж в един висок столичен хотел – и си пийва пиенето. По едно време в бара влиза Росен Плевнелиев, сяда до Радев и си поръчва.

Радев му казва:

– Искаш ли да се хванем на бас за 100 кинта, че ще се засиля през прозореца и после ще се върна след 3 секунди?

Обзаложили се – и Радев се засилил, скочил през прозореца, и 3 секунди по-късно се претъркулил обратно в бара. Прибрал 100-те лева от баса – и седнал да си допие питието.

Обзаложили се втори път – и Радев пак се хвърлил през прозореца. Като се върнал, Плевнелиев вече бил бесен:

– Сега аз ще скоча, но залогът е 200 кинта! – казал той, засилил се, скочил – и се размазал на тротоара.

Барманът спрял да бърше чашите, приближил се до Радев и тихо казал:

– Родения да пълзи не може да лети, но пък ти, пич, си истински Супермен. Като се напиеш, много гаден ставаш понякога!

Валери Станков

Коментари 47 за
“ДВАМА ПРЕЗИДЕНТИ В БАРА”

 1. Наистина изключително тъп виц. Но той, Валерката, винаги е бил римаджия – махнете римите от творбите му и ще видите една гола вода – без мисъл и подтекст. И как да има човекът чувство за хумор и ирония – сложничко е…

  1. Особено когато откраднеш тъп виж за супермен и го подпишеш със своето име…
   Бар на 20-тия етаж на небостъргач. Пияница седи на бара и пие поредното си уиски. Барманът му прави компания и по едно време в бара влязъл някакъв човек. Отишъл до бара и си поръчал една водка. Пияницата се обърнал към него и му казал: – Ей пич. Скучно ми е! Искаш ли да се хванем на бас? – Искам. За какво ще се обзалагаме? – Аре на бас, че ще скоча през прозореца и след 3 секунди ще се върна обратно. – Да-да! Глупости! Как мислиш, че ще стане тая работа? – Ами айде да се хванем на бас на по 100 долара и ще видиш, че мога. – Окей, съгласен съм! – казал човекът. Хванали се на бас. Барманът прибрал залозите. Пияницата се засилил и скочил през отворения прозорец. След 3 секунди се върнал обратно и тупнал вътре в бара. – Егаси! – останал потресен човекът. – Как го направи, бе? Пияницата прибрал парите от бармана и казал: – Как съм го направил, си е моя работа. Ако искаш, айде пак на бас за 100 долара, че мога да го направя пак. – Айде! – казал човекът ентусиазиран, че пияницата няма да повтори номера. Пак се хванали на бас. Барманът пак прибрал залозите. Пияницата пак се засилил, скочил през прозореца и след 4 секунди се върнал обратно и тупнал вътре. Човекът останал като гръмнат: – Леле, тоя ме разби. Ти не си човек… Пияндето прибрал парите и седнал да си допие. Човекът се замислил и решил, че пияницата е хванал някакъв порив на вятъра и затова успява да направи номера. Ядосан, че е загубил 200 долара, човекът предложил да го направи и той: – Искаш ли да се хванем на бас за 200 долара, че и аз мога да скоча през прозореца и да се върна обратно? – Искам. Хайде! – казал пияницата. Пак се хванали на бас. Човекът се засилил, скочил през прозореца и се размазал долу на тротоара. Пияницата прибрал и тоя залог от бармана и започнал спокойно да си допива питието. По едно време барманът казал: – Ей, Супермен, понякога като се напиеш ставаш много гадно копеле! На теб ти говоря.

 2. Що не пишеш стихове вместо да ни наказваш с обли вицове,нима Плевналиев не ни наказа достатъчно ?!

 3. Върнете му моркова умит и смазан и го вържете на маховика на старата крачна шевна машина с която баба му е шила в децките му години сутиенчета, гащички и комбинизончета. То е нервно. Личи му че таман таман си е утрило червилото и махнало обиците. Устните лъскави. Улизани. Под ризката, бялата, от гърба му прозират серьозни татуировки на едри дамски гърди тройки…. да бе да, точно така, като го засяват в последните севън секондс на лакатушенето да не го обръщат в анфас и да си го хапят по татуираните заърна с размер на късен есенен див кестен.

 4. Не чакайте подкрепа от Европейския съюз. На всеки 1 милиард отпуснати за България по европейски програми Боко Тиквата връща 200 милиона на Манфред Вебер и Европейската народна партия, с което си купува подкрепата на ЕС и властта. Затова той казва по телефона, че „ги оножда с 200“.
  НЕ БЪЛГАРИЯ СЕ НАУЧИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА ДА ЖИВЕЕ ПО ЗАКОНИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА, А ЗАПАДНА ЕВРОПА СЕ НАУЧИ ОТ БЪЛГАРИЯ ДА ЖИВЕЕ ПО ЗАКОНИТЕ НА МАФИЯТА.
  ТОВА Е ИСТИНАТА!

 5. Плевнята никога не е бил „Президент“! Това, че Тулупа го предпочете, пред магаре, както Той сам се изрази, е защото го е оценил като смешна жалка креатура, ставаща за придворен шут, който да обира негативите, да се забавлява и да му бие чембери и дърпа ушите Мутрата и гавра с институцията. Толкоз.

 6. „Кон излезе на ливада,
  вдъхна въздух и умря.
  Възкачи се на небето
  и какво ли не видя.
  Две кебапчета крилати
  Пазят рая с автомати“
  – Учебник по музика, 5 клас, изд. „Просвета“
  „Освобождението на България е излишно, защото трябва да се отделят пари за армия и се забелязва рязък спад на стопанския живот, например драстичното намаляване на козите”,
  изд. „Червената къща“

  част от БИСЕРИТЕ открити от Мадж Алгафари в НОВИТЕ УЧЕБНИЦИ…

 7. За ПЛЕВНЮ…
  2 в 1…ПЕДЕРАСТ и КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР….СЪР…

  Най отявлените привърженици на КОРОНАТА на Запад са ЛЕВИТЕ ФРАКЦИИ защото са НАЙ БЛИЗКИ с НЕО-ЛИБЕРАЛИТЕ…Така че да не се УЧУДВАМЕ на ЛИБЕРАЛИТЕ ни с ЛЯВ ПРОИЗХОД… КРАСТАВИТЕ КУЧЕТА се НАДУШВАТ…СТАМБУЛКОНВЕКЦИОН…

 8. Президентът Радев:
  „Длъжни сме да опазваме авторитета на моя предшественик президентът Плевнелиев, дори и в случаите, когато той сам не знае как да си го опази“.

  С тези думи генерал Радев ликвидира Плевньо Мухльото. ЗАВИНАГИ!

  1. МЕЧТАТА на всеки ЧЕРВЕЙ гледайки ОРЕЛА в небесата е …Все някога ще ПАДНЕШ и ще те НАЛАЗЯ…

 9. Мистър „молитвена закуска по проблемите на офшорките“ е активиран отново. На мъжлето на синоптичката кой му иска мнението? Явно този безсрамник винаги трябва да се изхожда по всички въпроси, за да оправдае комисионните от чекмеджето! Плевнелиев не е бил никога президент. Назначи го Цветан Цветанов с фалшиви избори на тази служба!…

  1. Поредното престъпление на мафията под егидата на Чехльо!
   Вижте добре лицето росен плевнелиев, преди да почнете да пишете вицове за него, защото нещата са абсолютно сериозни. Този вампир с изключителни връзки вследствие на бандитската си дейност в Германия (в която имаше черен печат да не влиза в нея след като вкарваше и експлоатираше незаконно наши строители веднага след промените/ и Австрия освен всички други негови престъпления към страната ни е начело и на схема, в която са включени външната министърка Захариева, нейният архитектен мъж и посланиците Шекерлетова и Сираков в Берлин и Виена за приватизацията на българските имоти в Германия и Австрия като става въпрос за сума от над ЕДИН МИЛИАРД ЕВРО печалба за тях плюс 30 процента за бойко борисов и местни величия, подкрепящи както винаги досега откакто РБ е член на ЕС начинания, чрез които крадат милиони. В далаверата са включени продажбите на посланическите резиденции и разрушаването на посолските комплекси в последния момент преди ГЕРБ и Патриотарите да паднат от власт с цел след събарянето там да се изградят частни жилища и офиси, на които цената на кв.м. е над 15 хиляди евро. Може да си представите за какъв грандиозен „проект“ на мафията иде реч… Поради тази причина нашите сънародници в тези държави освен оставките на борисов и гешев настояват за незабавното отстраняване от властови позиции на посочените дотук лица, както и носенето от тях на съответната съдебна отговорност. Затова и днес в Берлин и Виена се проведоха протестно шествие по централните улици на австрийската столица и митинг в Берлин. Освен посочените искания, българите в Австрия и Германия подписаха писмо до правната комисия в Народното събрание с искане и за промени в Избирателния кодекс. Те настояват за създаването на МИР Чужбина, гласуване по пощата, както и система за електронно гласуване по най-бързия начин, като промените трябва да станат факт още при служебния кабинет за да се проведат първите честни избори в България за последните години.
   Очаква се към тази петиция да се присъединят и протестиращи наши сънародници в останалите немскоговорящи страни и региони на Европа – Швейцария, Люксембург, Лихтенщайн и Южен Тирол.

   1. Много ценен коментар за ролята на Плевнелиев и Захариева в корупцията. Ако Борисов не беше назначил Захариева за външен министър, щеше да оцелее, т.е. ако беше избегнал тази и подобни схеми с тези законо- и българо-разрушители. Ценна е тезата и заради механизма на замяната на дипломацията с кланова мафия: Плевнелиев и Захариева. На тази основа продажбата на българско гражданство и паспорти са част от схемата. Оставка!

  1. Кой поддържа Борисов? Тези, които са на хранилка при него – Бизнесмени които охотно връщат ресто, за да съществуват, Некадърни хорица на държавна службица които извън нея ще ровят в кофите за боклук, Спонсорирани от държавната баница чието първо име е Юда, Зависими от висящи в прокуратурата преписки и дела, включ. и органа на безправието „Правен свят“. Различни ОПГ- та на всички нива от държавната власт, свързани с върха на управлението. Общото между тях е страха от падането на Борисов, което ще разплете зависимостите, ще е първата плочка от доминото, с чието събаряне ще се сгромоляса дългата редица на престъпни формации. Некадърните ще останат без работа, престъпниците ще отидат в затвора, а привилегировани лентяи ще трябва да мислят за прехраната си.
   Пипалата на октопода проникнаха дълбоко в българското общество, заразиха с отровата си стотици хиляди българи, които днес са вцепенени от ужас от мисълта, че България се променя .Това са поддръжниците на Борисов.При честни избори те ще изплуват като мръсна пяна. Ето защо е изключително важно наред с оставката на Борисов и Гешев, да настояваме за честни избори – преброяване на населението, машинно гласуване контрол в избирателните секции, нови правила относно работата на ЦИК. С всеки ден се приближаваме към избори – редовни или предсрочни.Бездействието по гарантирането на честни избори е в полза на Борисов и ГЕРБ.За това Борисов ще “ тупа топката“ докато може, вкл. чрез т.н.“ експертни кабинети“.
   Изходът е активни протести и ангажиране на европейските институции със сигнали за престъпления, декларации, искания…
   Времето върви само в една посока.
   Изборите наближават.
   Да бъдем непримирими!
   съдия Румяна Ченалова

 10. Петко Славейков:“Панаир без кражба и големец без лъжи, нито е било, нито ще бъде!“

 11. ПЛЕВНЬО-МУХЛЬОТО Е ЕДИН ОТ ПИОНЕРИТЕ НА МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ. ПРЕЗ 1990 Г., СЛЕД КАТО НАПУСКА АКТИВНАТА СИ КАРИЕРА В МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БКП – ДКМС (ДИМИТРОВСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЛАДЕЖКИ СЪЮЗ), СЕ ЗАХВАЩА С БИЗНЕС В ГЕРМАНИЯ, КОЙТО СЕ СЪСТОИ В СЪБИРАНЕ И ИЗПРАЩАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ГАСТАРБАЙТЕРИ НА РАБОТА ТАМ. НЯКОЛКО ГОДИНИ ПОДРЕД ОГРАБВА БЕДНИТЕ НИ СЪГРАЖДАНИ, ПЛАЩАЙКИ ЗА ТРУДА ИМ МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ. ТОВА Е ИСТИНАТА. И СЕГА ГОВОРИ ЗА МОРАЛ?!

 12. Към Мисъл: „По-умният отстъпва. Велика мисъл! Затова глупостта шества по света“-Мария фон Ебнер-Ешенбах

 13. След свинаря Ивайло- имахме честта да ни главнокомандва и ирландска Пастирка…
  (Не, това не са мои приумици, а самопризнания за предишен живот.)

 14. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Банкянският пудел сам си носи каишката
  Борисов изпада в международна изолация и ще липсва в забавната програма на европейските срещи
  12 Септ. 2020 автор СВЕТОСЛАВ ТЕРЗИЕВ 10 246
  https://www.segabg.com/category-observer/bankyanskiyat-pudel-sam-si-nosi-kaishkata

 15. Вицът е от тъп, по-тъп, че най-тъп, и единият и другият ПреЦедент са въздух под налягане, и двата ПреЦедента се късат да говоря, е говорят по различен начин, но си остават само със говоренето. Летеца е пълно копие на Ципрас, Ципурата вика, вряка, обещава, докато накраят го избраха за Премиер на Елада, след което се оказа че е поставено лице на КОЙ (Тройката) и започна да изплаща „дълга“ на Гърция и да дава заповеди да се бият протестиращите. Нашият ПреЦедент действа по същият начин но вместо да вика само говори умно и нищо не прави, на моменти си мисля че задачата му е на предпазен клапан, да изпуска народното недоволство когато наближи опасната граница от бунтове и безредици.
  Каквото и да пишете протеста умря, от горе го израбориха много умно, поставиха 3 вмирисани риби начело на протеста, хората като ги слушат и гледат се отвращават, после добавиха няколко нови бойци, за да разбият протеста на малки групи и за да отвратят още повече хората, и накраят масово всички започнаха да говорят за мирен протест и разходки под слънцето, като даже приучиха (нещо като кучетата седни=саламче, седни=саламче, 10 провокатора=бой, 10 правокатора=бой, за да няма бой=докладвай на „полицията“ агресивните протестиращи) протестиращите да изолират по агресивните хора и да ги посочват на „полицията“ („полицията“ е във кавички, защото се оказа че част от „полицайте“ са си прости охранители).
  Летеца няма куража да застане на чело на хората открито, въпросът е само проблема във куража ли е или и той е една ПРОСТА ОБИКНОВЕНА ПИОНКА на задкулисието, сложена за да отбие времето и да отнесе част от недоволството на хората..

  п.п. Единствено хубаво нещо на протеста е че хората си правят дълги здравословни разходки, това е много полезно за здравето, защото повечето хора водят заседнал начин на живот. Разхождайте се хора и бъдете живи и здрави, другото майната му, като не ви харесва във България има Терминал 2, и много работа на полето във Франция и Германия.

  1. Първо научи правописа на българския език, ако трябва от първи клас почни, та чак тогава пиши простотии. Много неграмотност, много простотия на тоя свят български!

   1. НЕЙБАН за правописа ми, трябва да благодариш на образователната ни система. Между другото, трябва да наблегнаш малко на географията, светът не е български, на света има и много други народности.

  2. Прав си, но не се отчайвайте. Тепърва идват страшните времена на зимните месеци. Тогава протестът от 5000 умни, красиви и сити, ще стане наистина 150 000 гладни и озверели, като фалират масово малките и средните фирми, които и сега едвам се крепят, а хладилникът на българина се изпразни. София винаги е била друга България и не усеща толкова остро задаващата се икономическа катастрофа, но макар и със закъснение кризата ще докосне всички. Допълнително масло в огъня ще налеят действията на правителството спрямо т.н. „коронавирус“, които са изцяло диктувани от задгранични сили. Хубавото е, че все повече хора се събуждат и осъзнават, колко са били излъгани. Времето, което политическата класа имаше, за да разреши проблемите по мирен път и потуши недоволството свършва. Мирният протест умря, да живее бунтът, който неизбежно идва.

   1. Промяната във България няма да дойде от простият и заспал народ, промяната пак ще дойде от вън, САЩ и ЕС (Германия) фалираха, направиха Короно кризата за да напечатат 5-6 трилиона долара (САЩ 4, а ЕС 1.850), сега се очаква ответният удар на Русия и Китай, те няма да се съгласят да продават петрол и стоки за тоалетна хартия, Китай започнаха като забраниха вноса на свинско от Германия и го замениха със внос на свинско от Русия, другата стъпка е 5Г, до 4-5 години Китай ще сложи ръка на световният Интернет, защото само те са във състояние да произведат и поддържат оборудването за 5Г, а във момента Интернет е най-голямото оръжие на Земята, спре ли Интернет и до 2-3 часа е започнал световен глад и война. Във ЛА САЩ, един от най големите градове, започна глад и мор, над 60% от хората нямат работа и доходи, във останалите градове положението е същото, така че САЩ са капут. Във ЕС покрай кризата във страните от Източна Европа хората поумняха и разбраха че трябва да заложат на родното земеделие, това ще стане до 1-2 години и тогава Германия, ще загуби Източните пазари и ще обяви официално фалит, едва тогава във България ще стане промяната, дотогава Боко и сие ще тупкат топката.

 16. ХМ)))
  Летяли с Правителственият Фалкон над България -Бойко Борисов и Влади Горанов
  Бойко гледал като Господ западналата територия долу и казал на Горанов-
  –Сега ако хвърля една стотачка -ще направя Поне един българин щастлив,,,
  Горанов помислил и „дълбокомислено’ казал-
  –Аз ще хвърля 5 банкноти по 20 лв и ще направя Поне 5 българи Щастливи!!
  Двамата Пилоти слушали разговора- и единият казал на другият
  –Аз ако хвърля тези двамата ,,, -Ще направя поне 7 милиона Щастливи!!
  пс -та така )))))

 17. То че го актитират, активират го. Като марионетка на конци, какъвто беше и по време на мандата си.
  Но проблемът не е толкова в Плевнелиев днес по БНТ, колкото във водещия или в тези, които му диктуват, на водещия, в ухото.
  Той, водещият, не води разговор, той си задава въпросите. И толкоз!
  Хич, ама хич не го интересува що за глупости плещи бившият президент.
  По-точно го интересува, него и неговите началници, всичко да се движи в правилната посока.

 18. Мила Весе, този виц го прочетох в мрежата, не съм негов автор.

 19. Всичко е ИГРА за наивници
  Само прост човек може да си помисли че СЛУЧАЕН човек МОЖЕ да стане президент на републиката ако зад него не СТОЯТ силно доверени хора наследници на службите ВКР и ПГУ ДС
  Росен Плевнанлиев е бил издигнат от бивши военни РУМНО генерали за които е работил през 80те в казармата които го пратили в три седмична ГРУшколовка в Новосибирск СССР
  а Румен Радев издигнат по линия на баща си( който според разсекретени документи от Антон Тодоров от ТВ Европа ) е бил секретен сътрудник ПГУ ДС /ВКР през 80те работил цели 5 години като елтехник в БГпосолство в Брюксел-Белгия където по руска ГРУ заръка подслушвал и събирал информация за бивши НАТО генерали които се събирали на ежесмесечни работни срещи в белгийската столица където е щаб квартира на НАТО
  Така за поста ПРЕЗИДЕНТ на България НИКОГА СЛУЧАЕН човек ерудит,патриот,интелектуалец,активен успешен бизнесмен човек с визия НЕ може да стигне до най-високия пост .Такъв пост се ЗАЕМА от послушен,ЗАВИСИМ силно компрометиран и още по силно ОБВЪРЗАН човек от бившите тоталитарни служби човек работещ за ЧАСТНИ НЕ нациолани интереси свързани с определени кръгове търгуващи с износ на бг оръжия и контрабанда на прахчета за Ливан Ирак и Близкия Изток

 20. Не знам дали някой активира бившия президент г-н Плевнвлиев, или сам проявява самоинициатива и аматьорска самодейност. Говоренето му е неадекватно, оставя усещане за завист и неприкрита злоба. Президентът Радев е класа и правилно изобщо не отразява плещенето на бившия.

 21. От УПОР

  На път е да се разгори огромен скандал! България е внесла тестове за Covid-19 още през 2017 година, когато никой от обикновените хора не е предполагал, че ще се появи заболяване с подобно име. Информацията сочи, че тестове за Covid-19 са внасяни в страните от цял свят, като разследването сочи, че с тези количества е обслужван политическия елит на всяка държава. Тестовете са внасяни още тогава с код 382200 и с наименование “комплект медицински тест”.

  1. А те са се тествали за спин, щото си знаят, че Боко ги ебе с 200-та.

   Няма никакъв специален вирус. Всичко си е една голяма диверсия срещу световната икономика и пренаселеноста на земята. Икономиката вече е разбита, а сега с неизмислената още ваксина ще решат проблема с пренаселването. Не изведнъж, а бавно за 2-3 поколения.
   Някой задаеал ли си е въпроса, от къде нашиия премиер-вирусолог знаеше през Март, че пика на пандемията се чака в края на Септември?!? Обяви го на всеуслушание, многократно и гръмко.

 22. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Какво друго ни остава, освен да се самонавиваме!

 23. „…Кажи ми, жалкото творенье,как се покачи тъй високо?
  – С пълзенье! -извика рогатата гадинка,,.
  Проблема на нашето общество не е съществуването на слузестото животинче, а достигането му до върха и да дава насоки за развитие на всички нас. Трябва сериозно да се замислим : Къде сбъркахме? Защо не е съден за магистрала „Струма“ лот 4 ? И за куп други неща като министър?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *