Публикувано на 04.11.2019 / 15:02

ДБ, СПРЕТЕ С ЛИЦЕМЕРИЕТО! ДБ НЯМАШЕ ДА СА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРТА, АКО НЕ БЕШЕ МАЯ МАНОЛОВА!

ДБ, СПРЕТЕ С ЛИЦЕМЕРИЕТО! ДБ НЯМАШЕ ДА СА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРТА, АКО НЕ БЕШЕ МАЯ МАНОЛОВА!ДБ нямаше да са на политическата карта, ако не беше Мая Манолова, не бсп, а манолова. така че, спрете с лицемерието и бъдете благодарни на левите избиратели. Бойко Борисов ви открадна електората, за да ви пази от Станишев и Доган, не ли?

В политиката няма вечни приятели, няма и вечни врагове, замислете се.

Разговорът, ако не сте разбрали е за демокрация, а там лявото и дясното, колкото и спихнали и неверни да са тези понятия в България, не играят никаква роля.

Георги Дренчев

Коментари 11 за
“ДБ, СПРЕТЕ С ЛИЦЕМЕРИЕТО! ДБ НЯМАШЕ ДА СА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРТА, АКО НЕ БЕШЕ МАЯ МАНОЛОВА!”

 1. Както пише г-н Дренчев, ако не бяха гласовете на избирателите с леви разбирания, така наречените „десни“, щяха духат супата, ккато казваше на времето Любо Пенев. Нямаше да имат нито един районен кмет. Но за разлика от левия избирател, психо болните с десни разбирания опирайки се на своя ръждясал антикомунизъм не гласуваха за Мая Манолова или гласуваха с не подкрепям никой. Така, че вие неуважаеми „Десни“ поднесохте на тепсия победата на Борисов и Фандъкова в София.

  1. Ами това ти твърдение не е вярно! Това, че имаше хора, които гласуваха с „не подкрепям никого“ е вярно, но че масово гласуваха за Мая Манолова и то не десни, а всички е вярно! Ти как си правиш изводите за това, което казваш? На базата на фалшифицирани протоколи ли?
   Искаш ли да ти дам пример за протоколи и за „пресмятане“ на резултати. Моята жалба в ЦИК виси няколко дена, след като ОИК не си мръдна пръста!!!
   Ето ти „Видими резълтати“ за СОС:
   https://results.cik.bg/mi2019/tur1/protokoli/1/2246/224623019.html
   Иди на преференциите на 66 и виж 8 преференции къде са нанесени!! На 127 ли са? Там са!
   А сега отиди на сканирания протокол от същата секция
   https://results.cik.bg/mi2019/tur1/pdf/1/2246/224623019.pdf
   Къде са 8 преференции там – на 126 ли са? Там са!
   И тая явна грешка вече 8-ми ден не я оправя нито ОИК Столична, нито ЦИК!
   Няма да ти казвам, че на 100% липсват два гласа за 66 – моя и на жената ! Колко още липсват в тая секция само – кой да ти каже?! Колко липсват от другите видове избор дето няма преференции и няма как да се познае?! Кой да ти каже?!
   Как е по другите секции? Там чуй какво казва Манолова! Хайде стига сте си писали на изуст. София през 2019-та не е Варна през 2019-та!!!

 2. Тези от ЦИК да обяснят как на 1ви тур в София имат право на глас 1 165 955 човека, а на втори тур 1 064 772! 100 000 човека разлика за 1 седмица! Влезте в сайта им и вижте и дано някой може да го обясни на човешки език. Абсолютният цирк, който някои наричат избори, само показва, че държавата е ударили дъното.

 3. В секциите, в които преобладават цигани, подкрепата за Фандъкова надхвърля 90 %. Лъжливите социологически данни, които излизаха в изборния ден чрез различни медии и които даваха преднина на Фандъкова от 10 12 % -това бе лъжлива социология, която през целия ден демотивираше хората да излязат да гласуват за промяната. Манипулацията се състои в цялата медийна машина, която бе задвижена, за да демотивира българския избирател да гласува. В изборните списъци между двата тура в София има разлика от 100 001 човека регистрирани избиратели. 2300 са недействителните бюлетини, празни протоколи без резултат и 23 жалби за купен вот. На поне 8 протокола, хората се подписват в тях, попълват всичко, но не пише колко гласа има за Фандъкова и колко за Манолова . Има данни, че чували са се отваряли преди изчислителния център. Фандъкова е циганска избраница. В София по улиците жив гербер не се виждал, но инак герберите гласуват като бесни: администрация и цигани в куп. ББ затова разду администрацията.

 4. Долу Гробарите!
  Да протестираме срещу корумпетата от ГЕРБ!
  Те фалшифицираха изборите и се изгавриха с нас!

 5. Може ли някой да ми обясни/поясни или убеди, как се става КМЕТ с по-малко от 50 % от броя на действителните бюлетини?
  Визирам Фандъкова, Люлин и повечето от избраните районни кметове на ГЕРБ в София.
  Прави впечатление, че всички останали районни кметове от „опозицията“ са събрали легитимно гласове в повече от 50 % от действителните бюлетини.
  Това ли беше цената на „квадратчето“ ..“Не одобрявам никого“?
  ФАКТ, по-малко от 50% и си КМЕТ!

  1. Твоя виц сигурно трябва да се модифицира като оня дето Фандъкова казала, че има една добра и една лоша новина за Борисов.
   Добрата: победили са на изборите!
   Лошата: никой не е гласувал за тях.

 6. Ето и това, за което говоря:
  https://www.mediapool.bg/gradskata-desnitsa-e-predpochela-maya-manolova-na-balotazha-news299809.html

  “ Общо 11% от гласовете за Мая Манолова (около 20 000 гласа) са дошли от гласоподаватели, които на първи тур са гласували за Борислав Игнатов (Демократична България). Други 9.3% от гласовете за Манолова са дошли от хората, гласували за Борис Бонев (около 18 000 гласа). Това означава, че близо 1/5 от гласовете за бившия омбудсман за балотажа са дошли от т.нар. либерални и десни гласоподаватели.

  За Йорданка Фандъкова подкрепата от този електорат е осезаемо по-ниска. Общо 7% от гласовете за кандидата на ГЕРБ за втори тур идва от хората, които са подкрепили Игнатов (около 14 000 гласа). Обяснимо, кметът на София получава още по-ниска подкрепа от привържениците на Борис Бонев, защото „Спаси София“ критикува управлението Фандъкова от години. Едва 3.9% от гласувалите за Бонев са пуснали бюлетина за Фандъкова на балотажа (около 8000 души). Това означава, че около 1/10 от гласовете за Фандъкова са дошли от т.нар. градска десница, показва изследването на „Галъп“.

  Значителна част от привържениците на Борислав Игнатов и Борис Бонев са гласували и с „Не подкрепям никого“ на балотажа. Те са излезли да гласуват основно за районни кметове.“

 7. София отново беше ограбена от Шайката. Вместо пред Президентството за указа на Гешев, протестът трябва да се премести с няколко метра – пред ЦИК. Да протестираме за брутално фалшифицираните избори. Софиянци, вдигнете се! Нека направим така, че на Тиквата да не му е скучно!

 8. Каква демокрация какви 5 лева, алооооо
  Да го духат всички ….
  Рано или късно всички стават едни и същи лайна….
  Докато управлява глупоста ще ни шибат като магистрални курви…
  Това е…..

 9. Да, така е, но Манолова дефакто като махнеш купения вот от Борисов невалидните бюлетини, фалшифицираните протоколо изравни резултата на Фандъкова. И това изравняване не стана само с молитва на Задушница. Защото изборите в София не бяха честни, не бяха свободни, не бяха истински! Тези 20 000 гласа разлика дефакто не съществуват извън едни протоколи от СИК! Тях ги няма!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *