Публикувано на 08.10.2019 / 12:48

ДА ТИ ИМАМЕ „НОВИТЕ“ АПАПИ „АЛЧНИ ЗА … СПРАВЕДЛИВОСТ“, СЛАВИ! ВАРНА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ!

ДА ТИ ИМАМЕ „НОВИТЕ“ АПАПИ „АЛЧНИ ЗА ... СПРАВЕДЛИВОСТ“, СЛАВИ! ВАРНА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ!vnews.bg: „Бивш шеф на СДС и на „Дупката“ във Варна в редиците на Слави. Бившият лидер на сините комсомолци /МСДС/Александър Тодоров /на втори план в кадъра/ беше сниман с бадж на учредител на новата политическа формация, която се роди за 15-ина минути на 5 октомври при почти конспиративна секретност в “Рейнбоу Плаза” в София. Присъствието на Александър Тодоров сред създателите на “Няма такава държава” рязко се бие с категоричните заявки на създателите й, че в нея няма място за хора, докосвали се до политически и властови позиции. Варненецът, освен лидер на младежката структура на СДС край морето, е бивш общински съветник от синята партия /от началото на новия век/и дългогодишен шеф на “Търговски дом” АД – дружеството, което управляваше бараките край популярната сред варненци Дупка, която от десетилетия грози центъра на морската столица.“

Точно при този с хитричкия поглед /ограден с червено на снимката/ „Търговски дом“ АД във Варна или популярно казано „Дупката“, като директор на „Търговски дом“ АД, се допусна Община – Варна да загуби 20 те си процента в акционерното дружество. Точно при неговото владичество на „Дупката“ бараки, павилиони и прочие пълнеха не само общата хазна, а и твърде отбрани джобове.

И ето на! След толкова години – пак цъфват, като „нови лица“, дето ще оправят държавата. Ай с….!

Апропо, като учредител на партията на Слави се показа в кадър и друг варненски бивш общински съветник от СДС, тогава близък до Янко Станев, известен като Иван Иванов – Хаваеца, заради заведението му на Алея Първа – „Хавай“.

Да ти имаме „новите“ апапи „АЛЧНИ за … справедливост“, Слави!

Варна не вярва на сълзи.

Впрочем, щом Бойко Борисов рече, че Слави бил „много умен човек“, то няма какво да добавим, понеже му личи отвсякъде, включително и откъм „кадрите“.

Afera.bg

Коментари 20 за
“ДА ТИ ИМАМЕ „НОВИТЕ“ АПАПИ „АЛЧНИ ЗА … СПРАВЕДЛИВОСТ“, СЛАВИ! ВАРНА НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ!”

 1. Има такъв народ – отново същите лица в партията – Александър Тодоров, Иван Иванов, Емил дебелия. Все известни не успели боклуци от гр. Варна. Харесвам Слави и идеите му, но с тези хора пълен провал го очаква..

 2. Ами, Емо Дебелия, който наляво и надясно „вкрава“ хора в листите във Варна и се прави на голямата работа! Не за вярване, но не само за Варна си трябва хора, които му държат края и да не крадат, а да искат да направят нещо полезно за всички.

 3. Каквото и да се говори по адрес на Веселина Томова, тя винаги първа!!! Коя друга журналистка го прави така бързо и много преди другите да хванат перото 😉 То и май че няма такава!!! Колкото до Учиндолския МЕСИЯ, щом ги е събрал такива мълчаливци, познайте какво ги чака за напред? Навеждане, надупване и близане на ……. МУ;) А това го гледаме и в безродния ни парламент към КАПУТО ДИ ТУТИ КАПИ 😉
  Ами да им е честит новия ШЛИФЕР!!!

 4. Само като им види човек хитрите мазни физономии и му става ясно за кво става въпрос…

 5. Афера,
  Ако е истина, че собственикът на бар“Хавай“ от алея Първа е сред учредителите на новата партия, наистина става страшно! Всеки (а те не са много! ) който е влизал в тази дупка, не може веднага да не си спомни за една друга знакова кръчма – точно срещу сградата на Общината свързана пак със Слави – Хъшове. Приликата и на двете е поразителна. Трябва много да си закъсал за алкохол, за да седнеш на маса в тези дупки. Какво ли ще прави господина при Слави – какви ли партийни въпроси ще движи – това вече е любопитно ? Или просто партийния бос си създава бъдещо конаци за партийни сбирки – по нашироко бе дълъг , по-широко!

 6. Че какво друго очаквате да стане ?!? Та не помните ли миналото на славчо ? Нещо за мултигруп, за братята герои от вис? делянчо не помните ли откъде тръгна ? Та не помните ли поне за боко и славчо историята – беше преди няколко години? Па, ако не помните поне си задайте елементарни въпроси – кого ще представлява славчо, какви са му целите, какви са му задачите, каква му е философията на партията… Щото с глупотевини от сорта на „от 240 на 120 депутати“ или да избираме полицейския шеф, щото така вило в usa, вървят наистина за масовия глупак, ама все пак!

 7. „„Слави Трифонов пояснява на професор Герджиков: Няма законово основание съдът да не регистрира моята партия…“
  „Пояснява“?!
  Доказан илитерат ще пояснява на един професор?
  Преди всичко Слави Трифонов няма висше образование. Формално може и да има, но всички помним как ректорът на Консерваторията проф. Георги Костов театрално му връчи някаква диплома в студиото на БТВ.
  10 години след като е изгубил студентски права, Трифонов бил допуснат да се яви на държавен изпит по виола…
  Къде дават така, кой друг студент се ползва с подобни привилегии? Трифонов да не е Моцарт? Толкова грандиозен ли е приносът му към българското музикално изкуство?
  Учил-недоучил, завършил-недозавършил, сега титанът от Учиндол се съизмерва по правна компетентност с Огнян Герджиков, дългогодишен преподавател в Юридическия факултет, учител на почти всички действащи държавници, адвокати, съдии, прокурори.
  И даже му „пояснява“, образова го, един вид, през фейсбука си. …

  1. Откровения между кОлтуртрегер и професорче и на този професор му се нагледахме и наслушахме в НС, а и по служебни правителства, царски купони и куп други привилегии на „елита“, каквото повикало – такова се обадило.

 8. Някой да е очаквал Чалгария да предложи нещо наистина ново за България?!…

 9. Ако си мислите че тъпото Слави ще оправи нещата се лъжете. Този малоумен чалгадвия е по прост и от Боко кухата кратуна.

 10. До „reneta“:
  Няма да се уморя да го повтарям:
  Ако искате да разберете колко струва Слави, пуснете си отново интервюто му с б. б.
  Ще се отрезвите веднага.
  Позабравената мръсна пяна отново взе да се надига на повърхността.

 11. „Нов“ кадър при Слави е и бившата седесарка от Козлодуй- Виктория Василева, с родители тъмно червени комунисти (баща `и дълги години беше партиен секретар от БКП в АЕЦ-Козлодуй). Проста, нахална, алчна за власт- това е „новото“ лице в Партията на Славчо- Виктория Василева.

 12. А аз мислех,че ще има нови лица от чужбина,доказани експерти,ТЕЗИ КОИТО ВИДЯХМЕ В КАСТИНГА НА СЛАВИ ЗА ПОЛИТИЦИ!!!
  Като гледам тези двамата,съжелявам,че толкова енергия отделих да защитавам ПРОЕКТА НА СЛАВИ!!!

  1. А, не, благодарим.
   На тези от чужбина – младите и образованите – им духахме супата при Дедовото Величество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *