Регистрация
Публикувано на 13.10.2017 / 10:16

ДА СЕ РАЗБЕРЕМ, ПАТРЕОТАРИТЕ ДПС БЕЗ ПЕЕВСКИ ЛИ ЩЕ МАЧКАТ, ИЛИ ДПС ЩЕ СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВО НА ПЕЕВСКИ С БОРИСОВ И ПАТРЕОТАРИ!

ВАЛЕНТИН КАСАБОВСлед като ДПС поиска оставката на вицепремиера Валери Симеонов и оповести, че ако това не се случи, правителството „ще падне“, депутатът Валентин Касабов, патреотар, изрече за ДПС: „Да внимават какво говорят, да не се пречкат в краката ни, защото тия депесарски тахтаби, които щъкат нагоре-надолу, много миришат. Те са тахтаби, които излязоха от дупките си и вонят! И да внимават, защото можем да ги смачкаме!“

В същото време ДПС на своя пресконференция, в лицето на Карадайъ, на въпрос свързан с Пеевски, каза, че „сме готови да дадем специална пресконференция само по „темата“ Пеевски“…

Сега внимавайте в „упражнението“!

„Храбрецът“ Валентин Касабов говори за ДПС, но НЕ споменава името на депутата от ДПС Делян Пеевски.

Председателят на ДПС пък Карадайъ натрапчиво показно предлага персонално да дадат брифинг по „темата Пеевски“.

Само на кретените в тази държава не е ясно, че Пеевски и Борисов са в тандем – и явен, и сенчест.

Още на 9 август т.г. единствена АФЕРА написа: „ПЕЕВСКИ УДРЯ ПЕРСОНАЛНО ДОГАН! ИСТИНАТА ЗА „АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“. ЩЕ ПОСЛЕДВА ЛИ „РЕСТО“, КОЕТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯ

Сега в задачката се пита риторично: защо патреотарите не смеят да гъкнат по „темата“ Делян Пеевски /в сие с Бойко Борисов/ и ДПС ли ще „смачкат“, ама ДПС „без Пеевски“?!

В същата задачка се пита пак риторично и: ДПС предвиждат „падането на правителството“, ако Валери Симеонов не подаде оставка, на кое правителство обаче – това на „Борисов и Пеевски“ със съпорта на патреотарите? И след като искат падането на ТОВА правителство, означава ли това, че Шиши е вътрешно „изолиран“ в ДПС, за което не смеят официално да гъкнат, ВСЕ ОЩЕ?!

Знаците четете, знаците. Що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Предстоят събития. Трусови събития. Може и още да трополят зад завесата, но трополят. И ще пробият завесата. И ако тогава лъсне онова, за което пише от доста време АФЕРА, значит судба такая…

Afera.bg

Коментари 9 за
“ДА СЕ РАЗБЕРЕМ, ПАТРЕОТАРИТЕ ДПС БЕЗ ПЕЕВСКИ ЛИ ЩЕ МАЧКАТ, ИЛИ ДПС ЩЕ СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВО НА ПЕЕВСКИ С БОРИСОВ И ПАТРЕОТАРИ!”

  1. Този педерас касабов и жена му са драскачи на флегман. За 200лв пишат всякакви помии

  2. И тоя се натяга за суджук или пържолка. Но той е само една болонка, ще го потребят и ще го з@еб@т досущ като Антончо. Шайката стана много йезуйтска, но при толкова алчни и гладни мекерета не й е особено трудно.

  3. 1. Аз съм бивш учител по български и литература и думата патрЕотар е написана грешно!Правилният правопис е патрИотар,защото този подигравателен вариант на думата произлиза от възвишената ПАТРИОТ,но може би редакторът е искал статията му да прозвучи в стила на фейлетоните на великия Ботев,ако е така целта сте я постигнали!
    .Аз съм на 87г и късно започнах да Ви чета но сте великолепни в статиите си ,разкритията и истините които пишете за многострадалната ни България! Желая Ви смелост и повече острота на перата!

    1. ,,Gercho stamburata,,e laf ,koyto pomnja ot60/te g.na20vek,navjarno e ot predi tova,no v,,tezi godini,,g/ne,dumata ,,patriot ..beshe zabranena…chetjahme ja samo ,po sluchaynost v knigi na chugdestranni avtori,sas socialno sadarganie ,koito togava ,,dostigaha,,do nas…Kato,,novodoshal,,,no,,naznayvasht,,v sayta,,Afera,,bihte li objasnili znachenieto,ispored vas/ ,,nasokite na prilogenie,,v sociumai politikata na goreposochenata duma,,patriot,,i ,,pripokrivaneto,,I s,,deystvijata,,v bitoviama I ezikat na omrazata ot,,pol.partii,,noseshti ja v ,,imeto,,si v Balgaria…Patriotite ,,za socialnoto,,li se borjat ili zanacionalnot,zashtoto ot,,nashite,,vigdame ,,agitacija na kvartalno nivo,,s…mnogo komplexi!

  4. Силно арогантен тип. Негова движеща сила в постъпките и поведението е омразата, без значение дали основателна или не. Това е неговата същност и не може да избяга от нея, а и не се опитва. Би бил на точното си място като палач, ако живеехме в средновековието а в днешно време надзирател в затвор. В народното събрание не му е мястото и затова постоянно го гонят оттам само щом си отвори устата.

  5. Цирк! ДПС и Патреотарите ще се мачкат за това кой да мачка чаршафите с ГЕРБ.А може пък борбата е кой да изпъва чаршафа от мачкането на Шопаревски и Тиквата.

  6. Този човечец в предишния парламент имал само 3 изказвания, за 2 от които е изгонен от залата. Смятайте какъв ум е…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>