Публикувано на 09.01.2021 / 22:34

ДА ОБСЪЖДАШ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ С ЦЕЦЕРОН Е КАТО ДА СИ ГОВОРИШ ЗА МЕНЮТО ЗА ВЕЧЕРЯ С ХАНИБАЛ ЛЕКТЪР

Утре президента Радев ще прави консултации с партията на Цветан Цветанов „Републиканци за България“.

Да обсъждаш честни избори с Цецерон, е като да си говориш за менюто за вечеря с Ханибал Лектър.

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА: Радев, Радев, колко трябва си измислен, нарисуван и режисиран, че след днешния читалищен безсмислен цирк да продължаваш да пикираш в утрешно тотално падение с лицето, което години наред бе машината за фалшифициране на избори?!

Afera.bg

Коментари 36 за
“ДА ОБСЪЖДАШ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ С ЦЕЦЕРОН Е КАТО ДА СИ ГОВОРИШ ЗА МЕНЮТО ЗА ВЕЧЕРЯ С ХАНИБАЛ ЛЕКТЪР”

 1. Радев имаше много добри попадения с позициите си за Ист. Конвенция, ТТИП ваксините и др. Смятам, че е честен и чист политик, иначе досега по заповед на ББ да са му скроили шапката. Но това , което не можа да направи ББ го направи Мустафа. Тя набързо оряза крилата и политическите мераци на Радев и той клекна като послушно пуделче. Сега ми кажете как да имам желание да гласувам за когото и да е ( не съм гласувала за Радев), като всичко се решава на „Козяк“?!

 2. Е хайде, хайде, да очакваш нещо повече от двама продажни фуражкаджии и то единият признат дебил – милиционер, а другият решетников пРезидент, си е чиста проба утопия.

  1. Още ли ти плащат от Козяк, за да легитимираш слугата им (Радев) като русофил?

 3. Алоу, в тоя форум пишат разумни хора, които са наясно, че двата изрода борисов и радев са сиамски близнаци и че льотчикът е също толкова вреден, нагъл и противен.
  Сектата Свидетели на льотчика е за други фофуми.
  Капиши??

  1. Я, кажи, колко е откраднал Радев от европроектите и от бюджета?

 4. Всички храчки по адрес на Радев идват от централата на германо-българската политическа компилация, която е наречена ГЕРБ.
  Да се слага знак за равенство между Радев и Борисов е абсолютно немислимо.
  Радев се опита да обедини народа срещу Тиквата и неуспя, защото сред този народ има много предатели, помагащи на Борисов да краде и да стои начело на властта.
  Грешката на Радев е, че не си направи партия и да измете Тиквата, и всички други, които се правят на опозиция.

  1. Бинго!!!!!!
   Ей за това иде реч!!!
   Че ако беше с топки, тоя жалък плъх щеше да си формира свой проект, да обере народния гняв и евентуално да спечели избори като мъж.
   И подлъга бая народ, че ще прави партия, а после се скри зад президентството и взе да маа с юмруци.

  2. Не си направи партия, защото от Козяк друго му наредиха – нали все пак е техен слуга както Борисов и Нинова.

 5. Имаше един запис и първо сайтът „Афера“ го публикува,в който нашият Вожд,Учител,Ръководител и Велик Тулуп обясняваше,че Радев трябва да се атакува непрекъснато,да се срутва авторитета му по всеки възможен начин и т.н. От доста време тези напътствия се изпълняват съзнателно от едни,а от други-от стремеж към оригиналност и печелене на публика и привърженици.

  Голям кахър за хунтата е,че няма нито един факт Радев да се е заиграл с печалби и далавери,ето защо се мина на вариант празни приказки с надеждата,че многото лакърдии все пак ще доведат до целения ефект,а именно-съмнението,че след като се пишат толкова много и все лоши неща ,то все има нещо непочтено и будещо недоверие. Официалната политика е ясна-най-авторитетният към момента противник на Хунтата да се атакува по всеки възможен начин и непрекъснато,за да бъде елиминирано влиянието му сред обикновените хора и най-важното-да му се сложи намордник ,за да престане да говори съсипващи за властта неща. Аз не съм особено доверчив човек,но за да повярвам на писанията за Радев са ми необходими факти,а не прозрения от рода на „аз така смятам и е ясно,че съм абсолютно прав „. Или-първо фактите,а след това и на тяхна база- изводите. Чета и се чудя-ами че то били много хората напълно достойни да станат президенти,защото разбират по много и от всичко,и с готови рецепти за решаване на възникналите въпроси и проблеми.
  След като за лидерите на абсолютно всички партии,движения,платформи и т.н. се публикува нелицеприятна информация,с кого би следвало да контактува президентът,за обсъждане на важни за държавата въпроси ? И още-какъв е начинът да откаже консултации с негодника ЦвЦв,а и с другите негодници-например гербаджиите и дали за да угоди на всички не е добре да се консултира сам със себе си например ? По модела на диктатора ББ.
  Да критикуваш е едно,а да критикарстваш-съвсем друго.А да си правиш изводи и да ги натрапваш другиму на база „прозрения“ сходни с тези на Алена е меко казано несериозно.
  Ше започнат ли веднага хулите или е още рановато ? Очаквам гвардията веднага да започне да громи врага в мое лице.Което обаче никак не ме безпокои.

  1. Многоуважаеми колега, апологетите на многоуважаемия господин президент си имат други форуми, препоръчвам ви в.Дума.

   1. За n-ти път ти го набиват и това започва страшно много да ме радва.Почваш да издишаш и колкото повече се доближаваме до изборите,толкова по-нервен ставаш.Ясно се вижда вече,че си явен поддържник на днешното статукво.Може би ще секнат паричките които ти дават за да хулиш постоянно президента,но сам виждаш,че не ти се получава.От тук нататък ще ставаш все по-нервен.Пази си нервите защото ще ти трябват за финала,а той ще е с фойерверки за целият български народ!

    1. Дядка, що някои идиоти беснеят, като псувам Мунчо?
     За н ти път ти повтарям, че борисов и радев за мен са еднакво отвратителни, а тия, които вярват на един от двамата, малоумни

     1. Прочети този пост на:,,NON BIS IN IDEM
      10.01.2021 в 8:54 „.Това е истината.
      Този човек го познавам и знам че,казва истината.Всичко друго е бля-бля!
      Понимаеш?

  2. Както виждате платеното тролче, което се учи да лети вече се „изходи“

   1. Не сте прочели добре.
    Свидетелите на льотчика от седмия ден не са измежду разумните хора и не аз, а те са троли, тъй че да вървят другаде.

  3. Радев е избран от САЩ, затова целият ви монолог е безмислен, или безсмислен.

 6. „Другарко“ Томова, според Вас, ЛОШАТА НОВИНА, може ли да е РЕКЛАМА? И още нещо, кажете, ИМА ли „партия“, „Другаря“ Цветанов, и колко голяма е ТЯ?! Според НАС, НЯМА ТАКАВА!!! А, тази „партия“ е начин, средство за официално завръщане на „Другарят“ Цветанов при ОРТАЦИТЕ!!!

 7. Бай Дарвин от четвъртия етаж каза ,че като цяло теорията му не е правилна,но за някои човешки същества важи с пълна сила.

  Не визирам Боби Касабов,той няма нищо общо !

  1. радев, борисов, нинова и вся остальная….са нагледният пример за произхода ни от маймуната.

 8. „Човек получава тези учители, които заслужава.“ ~ Алесандро Барико ~

 9. Господин Президент,
  Когато ви избирахме имах надежда , че вие ще бъдете истински водач на народа ни. През годините започвах да се разачаровам леко , защото май нищо от това, което обещахне не направихте.Да не споменавам тъпичките изпъления и писания на съпругата ви , които с нищо не ви помагаха , а сриваха рейтинга ви.Тази среща с Цветанов обаче окончателно ми отвори очите , че идеята ви за стоенето във властта е не за Народа , а за вашето оставане по- дълго във властта за себе си.Никой , ама съвсем никой няма да разбере и подкрепи консултациите ви с личност с морал на хиена и с интелект на хлебарка.Жалко, господин президент!

  1. След тридесет години избори и политическа паплач, която не свърши нищо ЗА, а напротив Против България, трябваше да имате критично мислене за всеки кандитат, и да се информирате предварително кой кой е!

   Малко са тези, които не са се излъгали в избора си, но тези, които постоянно се оказват излъгани са 80%…

   Данните за Радев от Сащ не ви ли накараха да се замислите; това, че беше номиниран от Нинова след посещението в Сащ(за да види уж отрочето си), не ви ли заинтригува,особено когато нагло излъга чрез постановката и капан, който направи на Решетников, че уж били говорили за Радев като избор за Президент!

   Изборът на Герб за Цачева – кандидат, който беше предложен за да не стане издънка и не бъде избран Радев, тъй като народа беше намразил Цачева не по-малко от Борисов…

 10. – Здравейте! Пицария Гордън ли е? – Не, господине, това е пицария Google. – Значи съм набрал грешен номер? – Не господине, Google я купи. – ДОБРЕ. Тогава моята поръчка е… – Е, господине, искате ли обичайното? – Обичайното? Познавате ли ме? – Според нашия идентификационен регистър за обаждания, в последните 12 пъти сте поръчали пица със сирена и наденица, с дебела кора? – ДОБРЕ! Това е! – Може ли да ви предложа този път рикота и рукола със сухи домати? – Не, мразя зеленчуците. – Но вашият холестерол е много висок. – Откъде знаете? – Чрез ръководството на абонатите. Резултатът е от кръвните Ви изследвания от последните 7 години. – Добре, но не искам тази пица, вече пия лекарство. – Не сте приемали лекарството редовно, преди 4 месеца сте купили само кутия с 30 таблетки в мрежата на Фармстор. – Купих повече от друга аптека. – Не се показва на кредитната ви карта! – Платих в брой! – Но не сте изтеглил толкова много пари според банковото си извлечение. – Имам друг източник на пари. – Това не показва последната данъчна декларация, освен ако не получавате доходи от недеклариран източник. – КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ? Достатъчно! Омръзна ми от Google, Facebook, Twitter, WhatsApp. Отивам на остров без интернет, където няма мобилни телефони и никой не ме шпионира. – Разбирам, господине, но трябва да си подновите паспорта – изтече преди 5 месеца.

  1. Ми, писах го ама малко народец вдева за к’во иде реч 🙂 .

   Викат му релационна база данни. Той Лари сам си се хвали, дори няма нужда от циганка да го похвали 🙂 .

   https://www.youtube.com/watch?v=xrzMYL901AQ , на практика в Европа няма бизнес който да не зависи от Оракъл, да не говоря за „държавните институции“ 😉 .

   https://www.youtube.com/watch?v=thFZXuPPisQ

   https://www.youtube.com/watch?v=FI1ylg4GKv8

 11. Самият факт, че Радев се съгласява да коментира изборите с Цветан Цветанов е един връх в нашата велика кочина. Иначе Тръмп може да се окаже ПЕТИЯТ убит американски президент след Абрахам Линкълн , Джеймс Гарфийлд , Уилям Маккинли и Джон Кенеди.

 12. Вижте, вижте – човека е мнооо сериозен.
  От неговия мозъчен тръст се отделя „експертен екип“, за да създаде свой партиен проект „Технократи за България“.

  С основна цел и идея в България да създаде „Държавен облачен хъб“ !!!
  И затова се създава отделна политическа партия?!

  „Държавен облачен хъб“, за да внедри безпроблемно 5G мрежата ли?
  Същата излъчваща електромагнитни вълни, които увреждат и причиняват стерилитет, ракови заболявания и умствена недостатъчност при децата и прочие.

  Лакоми лакеи … пфу…

  1. За 5G само глухите вече не знаят. Да не говорим за 6 и 7G. Още пролетта прикачвах линкове с изказвания на Дейвид Айк по темата, но тогава хората се криеха вкъщи от вируса, дебнещ да ги нападне пред вратите и не им беше до „конспирации“.
   Много бавно се мисли и много бавно се осъзнава истината. Прозрява се чак, когато ножът е опрял до кокала. Или казано иначе- когато инжекцията е опряла до кожата.
   Доколкото знам, само 2 малки общини у нас са се осмелили да забранят 5G системата. Балчик и Мездра.
   Самият телефон вреди. Така че всеки ще трябва да решава за себе си кое е по-важно: здравето или техническите глезотии, в чийто придатък се превърнахме.

 13. Да събереш повече гласове от оригинала си е постижение, което малцина постигат 🙂 .

  https://www.youtube.com/watch?v=zfzIDdHql1s

  https://www.youtube.com/watch?v=E_RRMRXJWxI

  Но, Рамщайн са си класика … на „тъмната“ музика, която ще става все по-популярна. Имайки в предвид засилващия се „тъмен“ сантимент у масите 🙂 .

  https://www.youtube.com/watch?v=mzNmo1CjfC0

  Да му мислят „политиците“ от всички бои 🙂 🙂 🙂 . Т.е. „аферистите“ се ориентират в сантиментите, за сега, добре. Но се иска още по-добре 😉 .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *