Публикувано на 07.10.2019 / 20:48

ДА ЖИВЕЙ СИМБИОЗАТА! НЕ СМЕЯ ДА ПРОЧЕТА ВСИЧКИ ЛИСТИ, ЧЕ ТОКУ ВИЖ ПОПАДНА И НА СИНА НА ПАБЛО ЕСКОБАР

ДА ЖИВЕЙ СИМБИОЗАТА! НЕ СМЕЯ ДА ПРОЧЕТА ВСИЧКИ ЛИСТИ, ЧЕ ТОКУ ВИЖ ПОПАДНА И НА СИНА НА ПАБЛО ЕСКОБАРВажното е, братоци, да се набутаме някъде общински съветници.

Тия, които не са в час от „простолюдието“, хабер нямат даже какъв келепир пада, включително и с раздаване на пликове преди гласуване за някой „топ“ интерес.

Във Варна е някакъв потрес, а предполагам, че процеса се лее навсякъде. Нямат значения убеждения, позиция, каузи.

Например: адвокат Бранимир Балачев, който иначе громеше ГЕРБ е в листата на ГЕРБ, синът на бившия главен секретар на Общината Михаил Куликов – в листата на Аптекаря Марешки, а пък синът на култовата фигура Жоро Камилата – в листата на БСП. А! Да не пропусна и синът на умопомрачителния бивш общински съветник Петър Липчев – и той в кюпа… A! И щерката на Кеби-то в листата на СДС…

Не смея да прочета всички листи докрай, че току виж попадна и на сина на Пабло Ескобар.

На всички желая успех, както се казва.

Да живей СИМБИОЗАТА!

Веселина Томова

Коментари 8 за
“ДА ЖИВЕЙ СИМБИОЗАТА! НЕ СМЕЯ ДА ПРОЧЕТА ВСИЧКИ ЛИСТИ, ЧЕ ТОКУ ВИЖ ПОПАДНА И НА СИНА НА ПАБЛО ЕСКОБАР”

 1. Г-жо Томова, има един блестящ фейлетон от Р. Ралин, публикуван в една от малките книжки „Стършел“ през 1985 година. Имам екземпляр от изданието. Там се пише за една симбиоза от 44-45-та. Аз, и моето поколение вече 30 години се на гледахме на всякакви симбиози и за това България ще стане до още 30 години като Хаити. Т. Е. Рай! Там за неграмотна та черна паплач, тук за аналог и от цигански произход!

 2. Както беше казал преди време руският външен министър Сергей Лавров – „Дебилы, блядь“!

 3. Симбиозата с почна комунистите със свещите, с герберите комунисти начело в Бойко, с ДС-арите управленци днес като Георги Марков Дантелата и подлогите им като Коритаров. Симбиозата цъфти и върже от мекере нагоре из цялата държава на цвета на симбиозата Бойко! Та някакви си общински съветници ли ще се дадат на топ мекеретата?

 4. аз от години разправям,че най-голямата далавера в бг не е да си депутат,а общински съветник!там се краде много повече,отговорността е обща,тоест никаква и никой журналист не ги търси за нищо!!!

 5. Структурата на листите в ГЕРБ е следната – в първата редица друзята и родата, след това сакъ любимците и партийните велможи, около избираемите места. Веднага след чертата следват заможните мераклии, готови да подпомогнат духовно и не само, влизането си в съветите. Следва масовка от разни, на които е обещано, естествено сори, но поне физиономиите им ще станат разпознаваеми от плакатите. Останалите партии не се различават много от тях.

 6. Кризата вече става видима, ей на Астрал Холидейз гътна петалата. „Министърката“ лично се ангажира да спасява неспасяемото.
  Така, че това с изборите за приХватизаторите е единствената сламка.
  Да не сте изненадани от една част от човешката природа. За орки като тях това е избор на „ценостната“ им система.

  Изводите винаги са лични, както и действието/бездействието в точен момент.

  Но за тая цел се изисква достоверен модел. Иначе бууум.

  Масата може само да реагира, така,че ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *