Регистрация
Публикувано на 22.05.2019 / 13:36

ДА ВИ ИМАМ БУЛЕВАРДИТЕ, ДА ВИ ИМАМ МАГИСТРАЛИТЕ! АБЕ, НЕКАДЪРНИЦИ, ЕДИН ПОРОЙ НЕ МОЖА ДА ВИ ИЗДЪРЖИ БУЛЕВАРДА ЗА 120 МИЛИОНА!

БУЛЕВАРД ВАРНАВсеки път като завали във Варна, всеки път е нечувана буря, ураган 10-та степен, всеки път е природна стихия, армагедон и апокалипсис в едно!

Аз не си спомням кога последно сме имали нормален дъжд или пролетен порой. Видите ли срещу стихията не може да се бориш, срещу тези стотици литри на кв км!

А може би просто всичко е направено некадърно и през просото, повечето пари се крадат, а за нас плебеите остава да се радваме на трохите, които ни хвърлят отгоре.

Абе, некадърници, един порой не можа да ви издържи булеварда за 120 милиона! Водопад Васил Левски с елементи на свлачище. Иначе кмета веднага със спонсориран пост оправдавайки се, че булеварда не бил пуснат в “експоатация” (правописна грешка) и бил недовършен.

Ами като не е пуснат в експлоатация и не е готов защо оставяте хора да карат по него и ако стане инцидент, не дай Боже, кой ще е отговорен?

Да ви имам булевардите, да ви имам магистралите. Магистрала Тракия от месеци е с ограничение 90км/ч., защото е в трагично състояние.

А за магистрала Хемус какво да говорим, явно бързо забравяте как през 2012та обещаваха, че ще е готова 2017та.

Всичко което ви говорят преди избори е пунта мара. Вие си вярвайте.

Хората пращат сонди на Марс, ние откриваме цехове за олио!

Кирил Симеонов

Коментари 15 за
“ДА ВИ ИМАМ БУЛЕВАРДИТЕ, ДА ВИ ИМАМ МАГИСТРАЛИТЕ! АБЕ, НЕКАДЪРНИЦИ, ЕДИН ПОРОЙ НЕ МОЖА ДА ВИ ИЗДЪРЖИ БУЛЕВАРДА ЗА 120 МИЛИОНА!”

 1. Българския премиер Бойко Борисов вече десети ден реже лентички из цялата държава. Реже ленти на предприятия, които работят от 2 години, в други преди месец е открит нов цех с десетина работници.
  Следва пътен възел във Варна без акт 16, който няколко часа след неговото посещение се срутва при първия малко по сериозен дъжд.
  Навсякъде обяснява, че икономиката ни е във невероятен възход. Но разбира се, той не прави предизборна агитация с държавни пари, понеже сам си кара колата на НСО. Новинарските ни емисии ми напомнят за тези по време на Николае Чаушеску в Румъния,…., от едночасова емисия – 20 минути Чаушеску обикаля страната и реже ленти.
  Време е вече и ние да му отрежем… квитанцията.

 2. АБЕ, НА ТВА ВАРНЕНЦИ НЕ МОЖ ИМ УГОДИ ПО НИКАКЪВ НАЧИН! ВСЕ НЕДОВОЛНИ! ГЕРБЕРАСТИТЕ ИМ ПОСТРОИЛИ 2 В 1, ТЕ САМО МРЪНКЯТ ВМЕСТО ДА СЕ РАДВАТ! МИ ТВА БУЛ. ЛЕВСКИ Е БУЛЕВАРД В СУХО ВРЕМЕ, АМА КАТО ВАЛИ Е АКВАПАРК! ТВА ВАРНЕНЦИ НЕ СТЕ ЛИ ВИЖДАЛИ АКВАПАРК?!! АКО ГО НЕ ЩЕТЕ, БАЦЕ ША ГО ПРЕМЕСТИ У ТЪРГОВИЩЕ. БЕ ТВА ВАРНЕНЦИ, МИСЛЕТЕ МАЛКО ПО-ДИВЕРГЕНТНО!

 3. Крахът на банките е неизбежен в държавата на мафията. Според последни данни „активите“ на банките са достигнали 108 милиарда лева, което е повече от брутния вътрешен продукт на страната – около 107 милиарда лева.
  Какво означава това? Това означава, че, тъй като активите на банките са предимно кухи кредити с почти нулева ликвидност, банките и държавата са превърнати в кредитна пирамида, която гърми.
  С една дума – иде крах и на народа, който масово ще банкрутира.
  Заради това отдавна ви съветвам – теглете си парите от банките, ако ги имате и докато можете. Утре ще бъде късно.
  Всички банки са една голяма КТБ. Тоалетната хартия, която ви пробутваха под формата на различни скъпи кредити свърши и сега няма с какво да си изтрият задниците.
  Тоалетната на мафията ГЕРБ е без хартия.

  За периода 2015 – 2019 г. всички бюджети, въпреки че бяха отчитани на плюс, завършваха на минус – общо 16 милиарда лева липсваха в бюджетите.

  Тези 16 милиарда са онези 8 милиарда евро, които ГЕРБ тегли като заем през 2015 г., за да се спаси.
  Сега чукат пак на Еврозоната, за да се спасят от одита на Европейската централна банка, който приключва през лятото и не може да е фалшив, като предишния на БНБ. Въпреки това ще си купуват американски аероплани с нова кредитна далавера.
  И кой все пак обслужва текущото управление на свободните дългови наличности? С решение на БНБ взиманите от чужбина заеми, свободните средства от фискалния и валутния резерв и балансът на валутния борд са поверени на някой си Продан Борисов. Той е братовчед – по бащина линия, на главатаря на шайката Бойко Методиев Борисов.

  Мафия и кочина!

 4. До автора на материала и „Няма значение“: Според една от проститутките на властта – Дарик – нюз, при откриването на цеха за олио в с. Карапелит, област Добрич, б. б. отбелязъл и следното: „…Ние строим нови заводи и индустриализираме страната… всички министерства са създали идеални условия за инвеститори и всеки ден се отварят по 1000-2000 работни места…“/край на цитата/.
  Де да беше вярно – за една година би се решила безработицата в страната, че и на целия Балкански полуостров, или поне… и на Западните Балкани.
  Друг е въпросът, че инвестицията е 100% турска, че не случайно се открива в район с предимно турско и циганско население /както при инвестициите в Кърджали, Търговище, Разград/ и че държавата в лицето на б. б. няма никакъв принос за откриването дори и на тези работни места.
  По-тъжното за страната ни е друго, че б. б. едва ли осъзнава по-далечните стратегически цели на Турция свързани с влиянието върху турското и циганско население, при реализацията на инвестициите си в тези населени места.

 5. Продължавайте да вЕрвате на лъжите, изцепките и идиотщините на патологичния нарцисист, който се вживява като Капо ди тути капи. Нищо ново под слънцето! Сега ще има ремонти, после ремонти на ремонтите. Това си е стандартна практика на крадливата Шайка на Боко. Всичката им работа е „ден да мине, самун да замине“. Е, изядоха всичко. Време е да плащат…

 6. Според „премиерът-слънце“ това било „индустриализация на държавата“!? Щото едни други преди него я деиндустриализираха в лицето на всички некадърници по високите етажи на властта след 1989 г. и видите ли сега вече Той я индустриализира! Боже слез да си прибереш вересиите, боже!

 7. Хеѝ,искате да не ви крадат,но и качественно да ви строят, Е няма как да се получи , и хуя да е в путката и душата в рая. ,,Големи са ви изискванията,ха ха ха.

 8. Къде е тоз лъже патриот,да каже ,от къде са му парите. Мамка ти ,джамбазка да еба,знаех че си ИДИОТ.Съмненията ми са потвърдиха,келеш ,и педал взети заедно си.

 9. САМО ДА ПОПИТАМ КАТ-МВР …… ТАЗИ НАКЛОНЕНА ЛАМПА, НЕ ЗАСТРАШАВА ЛИ ДВИЖЕНИЕТО НА АВТОМОБИЛ И ГРАЖДАНИ ПО ВЕЛИКОТО БЪЛГАРСКО КРЪСТОВИЩЕ ??? ….. НЕКВИ МЕРКИ НЯМА ЛИ ДА СЕ ВЗЕМАТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ ИЛИ ПОНЕ ОБЕЗОПАСЯВАНЕ НА ДВИЖЕНИЕТО ????????????????????? ….. РАЗБИРАМ, ЧЕ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ И НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА …. ЩОМ ВСЕ ОЩЕ НЯМА УБИТ, НИЩО НЕ СЕ ПРЕДПРИЕМА ….. АМА ПОНЕ ЕДНА ПРЕДУПРЕДИТЕЛНА ТАБЕЛА СЛОЖЕТЕ „РАЗРЕШЕНО ПРЕМИНАВАНЕ САМО НА ГРАЖДАНИ СЪС ЗАСТРАХОВКА ЖИВОТ“

  1. Кво ще питаш бре Говнар? Плаща ти се да ближеш насрано- препиканият Гъс на тъпака борисофф,шви еба пичката майчина и на двамата!

 10. За 120 000 000 лева толкова …….. Ако не се бяхте стискали …. за 12 000 000 000 лева такова кръстовище щях да ви направя !!!!…… Мляко щеше да шурти от него , не някаква си кална вода !!!!! / Б.Б./

 11. Гешефт повдихна ли на Портних обвинение, че е застрашил живота на множество шофьори и пешеходци?

  Как така не е завършено, а е пуснато в експлоатация?

 12. Ще откривам аз нов цех и ще каня някакви ит правителството, свкаш АЕЦ е построен. Просто верни лизачи на властта, овързани с обществени портчки. Наредили си работниците и децата и посрещат супер Б. Е колко пари е дал супер Б за тоя бизнес? Освен някой общински съветник к едни схеми да има замесени

  1. Кьовеши обвини Джамбазки в кражба на европари?
   „ОТКЪДЕ СИ Е ПОЗВОЛИЛ АПАРТАМЕНТ ЗА 9 МЛН. ЕВРО В ПАРИЖ?“
   Основният претендент за поста главен прокурор в ЕС Лаура Кьовеши е призовала за незабавно европейско разследване на тризонета на Джамбазки в Париж, тъй като по нейни думи той няма законни доходи за 9 милиона евро, за да си го пзоволи.
   Кьовеши твърди, че има голяма вероятност средствата да са взети неправомерно от ЕС.
   „Виждам 3 възможни източника. Първият е злоупотреби в Европарламента, където Джамбазки е бил депутат. Вторият – злоупотреба в еврофондове от страна на правителството в София, част от което е партията на Джамбазки. Третият – парите да са от търговията с паспорти, които дават достъп до ЕС на хиляди нелегални имигранти. И в трите случая европейският интерес е сериозно засегнат“ – категорична е Кьовеши.
   Припомняме, че Румъния възпрепятства назначаването на Кьовеши за главен прокурор на ЕС. Против се обяви и българското правителство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>