Публикувано на 26.03.2020 / 10:22

ДА ВИ Е ЧЕСТИТО УПРАВЛЕНИЕ С МОНАРХ И ГЕНЕРАЛИ. ТОВА ЧЕ ПОЛЗВАТЕ РУЛА МЕКА ХАРТИЯ НЕ ВИ ПРАВИ ЖИВИ!

ДА ВИ Е ЧЕСТИТО УПРАВЛЕНИЕ С МОНАРХ И ГЕНЕРАЛИ. ТОВА ЧЕ ПОЛЗВАТЕ РУЛА МЕКА ХАРТИЯ НЕ ВИ ПРАВИ ЖИВИ!Не, че нещо, ма ви казах, че така ще стане.

Да ви е честито управление с монарх и генерали.

Нищо де.

Нали е по-важно да сте живи…

С риск да бъдем разбрани неправилно, това че мърдате, ядете и ползвате рула мека хартия, не ви прави живи.

ИМХО

Управията на държава НЕ е с БОЙче, колкото и да е изкушаващо, а с БОЙкот.
Един обикновен маргинал

Николай Хаджигенов

Коментари 19 за
“ДА ВИ Е ЧЕСТИТО УПРАВЛЕНИЕ С МОНАРХ И ГЕНЕРАЛИ. ТОВА ЧЕ ПОЛЗВАТЕ РУЛА МЕКА ХАРТИЯ НЕ ВИ ПРАВИ ЖИВИ!”

 1. 2 седмици ни надуваха главите, преразпределяха помежду си 5 милиарда като за последно, оставиха народа да се оправя с кредити, които няма как да връща, въведоха диктатура и накрая абдикираха…..честито…това ще продължи 2-3 месеца или повече, докато не утихне всичко в Италия. А през това време тиквите, гешевци, шишковци ще си уреждат сметките с инакомислещите докато трае това извънредно положение….честито още веднъж, дано, когато всичко това свърши около средата на лятото, потънали в борчове и гладни, се сетите, че е настанало време за метеж, племе страхливо

 2. Всеки български гражданин може да сезира Конституционния съд за нарушение на Конституцията, каквото представлява днешното решение на Народното събрание. Считам, че с по-голям успех това сезиране може да стане от гледна точка на формата и изложението на наши почитани и уважавани адвокати, които са борци за човешките права в България. Ако има нужда да подкрепим това искане , ще го направим. Народните депутати трябва да се върнат в Парламента, където им е мястото. Точно в този момент мястото им е там, така че ако смятат че трябва да останат в къщи, нека е завинаги и този безперспективен и вреден за народа Парламент да се саморазпусне. Не знам, дали фактически това не е станало с днешното решение, защото не е предвидена възможност да се събират , и да се освобождават ,както и когато си пожелаят. Благодаря

 3. Пекинската патица рече, да не се повтори народният съд. Ще, ще. Надявай се!

  1. Да, но тази мека тоалетна хартия ще ни е много необходима като вземем да се насираме от терора.

 4. Г-н президент,Радев, над 2милиона сме тези ,които сме гладували за вас.Покажете се достоен за уважение ,поведете народа към СВОБОДАТА,от мутренската шаѝка и диктатор.Сега или никога. СВОБОДА илиСМЪРТ.

 5. Ей, изроди, криете ли се? Крийте се, мамицата ви мръсна? Въведохте долна и анти народна диктатура, забранихте всичко на хората и най-важното, забранихте да работим,
  Да печелим от труда си и да се грижим за себе си и децата си! Няма да го забравим, гадове ниедни! Но ще се сетя за поета: От всяка капка кръв ще бликат нови хиляди борци, и ще сразим престъпната ви власт! Простете ми за непълния текст, но съм афектиран.

 6. Аз мисля, че сега е времето за закриване на тъй наречената държава България. Няма за кога да чакаме. Време е да се създаде нова държава България.

 7. Да попитам само. Тия идЕоти като се разпуснат значи няма да получават заплати, нали? Или си мечтая нещо на глас или по-скоро на хартия. Щото аз, като един маргинал, със затворен бизнес по заповед на министъра на здравеопазването, не получавам заплата, . И на мене като собственик-мартинал и управител-маргинал, както и на служителите ми, които не са маргинали, ми висят едни осигуровки….

  1. Да бе ще се лишат от „насъщния“!? Някой да е чул, че някоя парламнтарна група се е отказала от заплатите си? Е ако чуете не вярвайте!

 8. Златен момент, за президента. Да въведе военно положение, и на щурм да се свали омразното правителство на диктатора.

 9. „Власт доброволно не се дава“ – старо, вечно правило. А когато му се види края всички похвати са оправдани, освен това те са безскрупулни гьонсурати.

 10. ЦАР И ГЕНЕРАЛ-2
  НОВ БГ ФИЛМ,С АКТИВНОТО УЧАСТИЕ НА ЦЕЛОКУПНИЯТ БГ НАРОД!
  ГЕРБ-ЕРО-СИК-АДЖИЙСКАТА МАФИЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПРЕЦАКА НАРОДА!!!

 11. Поредният фронт, от който ни атакуват; по аналогия с Първата и Втората световни войни.

  https://www.investor.bg/drugi/338/a/zashto-pravitelstvata-da-ne-izdadat-korona-obligacii-301129/

  Помня дядо ми, с една бала облигации, издадени около 1945 (тогава купуването им е било задължително; така вероятно ще стане и сега) как се взираше във вестника след 1965 и се радваше като дете, когато от томболата за изплащане се паднеше да осребри някоя. Естествено, загуби всичко, което е имал, когато ги е купувал.

 12. ПЛЪХОВЕТЕ ПЪРВИ НАПУСКАТ КОРАБА НАГРАБИХА ДЕ КВОТ МТЖАХА И СА ЩЕ СЕ БАРИКАДИРАТ В СВРЪХЛУКСОЗНИТЕ СИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ , ПАРИ НЯМАМ ЗА ХРАНА И ТИЯ КОИТО ТРАБВАШЕ ПОНЕ ТОВА ДА ГО ПОДСИГУРЯТ БЯГАТ , БЯГАЙТЕ ДЕА ВА ШАТАА

 13. пм борисов ръководи без европейската менталност, обитава в кошмари как власт губи от дългове заради живот
  проф. мутафчийски не зная е ли е в медицински борд нато и ако експерт в какво, вирусната епидемия в българия е с особености необясними,
  парламента еманация на българския дух е безполезен, прави българина нестойностен, без собствено тегло, значимост, не горд със своя труд,
  източен европеец, с 150 Е пенсия, и 20 Е милостиня за Светъл празник при 30% рабат в магазини ес, и 500 Е заплата, най обективната и универсална мярка за възприемане на действителността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *