Публикувано на 09.03.2009 / 10:04

ДАНС: Мургина, хвана те амнезия!

 

 

На въпрос отправен към говорителя на ДАНС Зоя Димитрова: „ Един въпрос, който породи вчерашното участие на г-жа Мария Мургина в предаването „На четири очи” на Нова телевизия, че никой от службите или от съответните компетентни органи не я е потърсил за обяснение. Можете би да кажете дали ДАНС правят някаква разработка или мероприятие, не знам точно как да се изразя, проверка по случая с г-жа Мургина?” Димитрова отговаря дословно така: „Това, което заяви вчера г-жа Мургина е, че тя не е била уведомена за това, че ДАНС е решила да има отказ за достъп до класифицирана информация. Аз, при цялото ми уважение към г-жа Мургина, аз бих искала да й припомня, че тя е била уведомена два пъти за това. единият път устно по телефона и тя е задала въпроси за основанието за отнемането на достъп до класифицирана информация и е била запозната с нормативната уредба за това. и вторият път тя е поискала да бъде запозната с правните възможности за обжалване като по време на този втори разговор тя е пожелала да бъде уведомена също така,да има правно становище от своя служител по сигурността, от служителя по сигурността на НАП (Национална агенция по приходите), и след което е заявила, че не желае да се запознае с отказа до класифицирана информация. Тоест формално тя не е подписала, че е запозната с този отказ.Но е била уведомена два пъти”.

Зоя Димитрова коментира и проверките в НАП: „Агенцията е проверявала отговорни служители от НАП във връзка със сигнали и резултатите от проверката бяха предоставени на прокуратурата, която прецени, че има достатъчно основание да бъде образувано досъдебно производство. Така че, да, имало е проверка срещу отговорни служители. Един от тези отговорни служители е г-жа Мария Мургина”.

Afera.bgКоментари 0 за
“ДАНС: Мургина, хвана те амнезия!”

 1. Лошото е, че такива като Мургина са много и се подменят от олигарсите според случая.След нея ще се появи друга или друг, които ще продължат далаверите, защото главата на змея е другаде.И за наше обще народно нещастие не можем да се отървем от така нар. олигархична мафия.Те са на власт вече 20г. и не разрешават на правосъдието да си свърши работата.Така, че нямаме шанс, ще си патим от акъла!

 2. Тази Мургина е толкова тъпа и смята ,че всички са като нея, и затова дрънка глупости и смята, че някой и вярва.Относно Иво Генов и ТД на НАП Варна казанота е вярно.С помоща на тази личност Иво Генов, са източени 10млн.лв.ДДС във ТД на НАП – Варна. Този не успорим факт е констатиран и доказан след проверка на отдел „Инспекторат“ при НАП. Питам се защо Министър Орешарски се прави на мотика и Прокуратурата мълчи.

 3. Този ангел в бяло направо е СВЕТИЦА! ДА яканонизира за светица чегето Максим или най- малко е нашата майка Тереза

 4. Голям,много голям ангел се изкара мутрата мургина!Бяла като сняг,чиста като лед,непорочна като дявола!

 5. У-ма!
  Преди години познавах,не лично,
  известна журналистка с това име!
  Съвпадение на имената или НЕ?
  ДАНС работи
  и трябва да работи с неопровержими доказателства!
  Които Съдът да признае!
  А не както по времето на ген. Борисов:
  Ние ги хващаме,те ги пускат!
  Крилата фаза,характерна за компетентността
  на СПЕЦСЛУЖБИТЕ към МВР
  от времето на ген. Борисов!
  Не ми прави добро впечатление
  Вашата публична изява!
  ДАНС трябва да оповестява крайни Заключения, въз основа на прецизна Оперативна разработка!
  Например:
  Оперативната разработка
  по лицето Х
  приключи!
  Материалите са предоставени в Съда!
  Казах!

 6. МУРГИНА С ТОВА ТВОЕ ИСКАЗВАНЕ ЧЕ ВСИЧКО СИ НАПРАВИЛА САМА БЕЗ НИКАКВА ВЪНШНА НАМЕСА ОТ ВИШЕСТОЯЩИ СИ ПОДПИСА ПРИСЪДАТА.СЕГА ТВОЙТЕ „ПРИЯТЕЛИ“МОГАТ МНОГО ЛЕСНО ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ ТЕБЕ И ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ ДА ОСТАНЕ В ТЕБЕ.МНОГО СИ ТЪПА И ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМА.ЖАЛКО.

 7. даваите точете ддс вав Варна няма страшно няма доказателства Иво генов проверява няма срашно смело напред пари има ДАНС спят няма страшно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *