Публикувано на 24.10.2020 / 8:51

ДАНО БОЙКО НЕ СИ Е СЛОЖИЛ КЛЮЧАЛКА НА ЧЕКМЕДЖЕТО!

Направо да му стане неудобно на човек да умре от рак в наши дни. Ще го “самоизолират”, като протестант на купон у Папата.

Никой няма да чуе за твоята смърт, на никой дори лигата няма да му потече. Толкова тихо ще си умреш. Дет се вика, само Валери Симеонов би харесал това.

Ще си сваря някакви билки превантивно, щото това не се търпи. Такава дискриминация към другите болести светът не е виждал от както Джак Даниелс умря от възпален нокът.

П.С. Последното е истина. Точно щом забогатял, Джак си купил нов сейф от Ню Йорк. Инсталирал го в дома си в Тенеси, прибрал вътре парата, но изгубил ключа. Толкова се ядосал от този факт обаче, че в безпомощност изритал сейфа. Нокътът му логично се възпалил, последвало гангрена и баровецът умрел.

Дано Бойко не си е сложил ключалка на чекмеджето!

Васил Петев

Коментари 18 за
“ДАНО БОЙКО НЕ СИ Е СЛОЖИЛ КЛЮЧАЛКА НА ЧЕКМЕДЖЕТО!”

 1. след успешно тестване за 10 години на БОКОВИД чужди фирми се редят за патента му…Гарантирано и стабилно намаляване на популацията…НЕМА ЧОВЕК-НЕМА ВИРУС ..

 2. като нямат ЧЕКМЕДЖЕТА да си КУПЯТ ГАРДЕРОБИ …промърмори КРАЛЯТ СЛЪНЦЕ и обърна шкембе на другата страна…една мисъл терзаеше мозъчната му МАСА…откъде да напълня и другите чекмеджета за прапраравнуците…

 3. Резултати от яйчената револ.:
  -натрапване на джендърска идеология
  -бракувани Ф16
  -хартиени ф16
  -N милиарди заеми
  -натовски войници
  -Бойко цял бял и чист
  -бедните хора още по-бедни и гладни без пари за лекарства отопление и храна
  -телевизиите тъмна Индия
  -най-голямото богатство младите отново избягаха
  -политиците по-богати и по- охранени
  -чекмеджетата се увеличават

  1. Столичната регионална здравна инспекция отмени карантината на министър-председателя Бойко Борисов и Севделина Арнаудова от централата на ПП ГЕРБ след отрицателни резултати на ПСР тестове в два последователни дни

   за Боце може но за ДРУГИТЕ вой до ТРИТЕ МОРЕТА…абе ЧЕНГЕДЖИИ…едно куче като се научи да руча лайна е за ЦЯЛ ЖИВОТ…

  2. доста скъп омлет…другаде бяха жълти революции …при нас жълтъчано нежни …да не счупим МАНИКЮРА или ЧОРАПОГАЩНИКА…а имаме даже и ЖЪЛТИ ПАВЕТА…

 4. Точно си помислиш, че малоумието на петъка е на приключване… и прочетеш в страницата на премиера, че покупката на американските изтребители е с цел „дългосрочното ни икономическо развитие“.

  Това отбелязва във фейсбук профила си Радослав Бимбалов, видя Narod.bg. Дълбокомисленото изказване на Бойко Борисов е направено в петък по време на срещата на българския премиер с американския зам.-държавен секретар Кийт Крак и броени часове преди ББ да се самокарантинира.

  Бойко е за психиатър: Ще орем нивите с F-16 (нова изцепка на премиера от СИК)

 5. Като всеки път пак май не можем да се усетим.Поредния сикаджийски мутренски тарикатлък и байганьовси маймунджилък на Тиквоция Трети Гербераст Банкянски Сужушки Симитлийската булка .Значи не той нашичкия не правителството а кметовете са лоши че затварят кръчмите .Еваларка Бойко еваларка !!!

 6. „Формулираните в документа приоритети за финансиране са изведени въз основа на анализ на социално-икономическо развитие на България 2007-2017 г.“, пише в анотацията към споразумението. Оказва се, че въпросният „анализ“ рисува отчайваща картина за „социално-икономическото развитие“ на страната през последните 10 години, цитира го Медиапул.

  Споразумението започва с обрисуване на драматична картина в сектор Наука и иновации: „България е на последното, 27-о място в ЕС до дял на публичните разходи за научна и развойна дейност. Към 2018 г. се отчита спад с 15% в сравнение с 2011 г. на малките и средни предприятия със собствена иновация, 16% спад на предприятията с технологични иновации, както и срив с 81% на продажбите на нови за пазара или фирмата продукти като дял от оборота”.
  Правителството отчита и други „постижения“ : 5 пъти по-ниска от средното за ЕС приложимост на изследванията, забавена модернизация на висшето образование, нисък потенциал за задържане на таланти (125-о място в света) и привличане на таланти (110-о място), последно място в ЕС по Индекс за навлизането на цифровите технологии в икономиката и обществото (DESI) и на 47-о място през 2018 г. по Индекс за развитие на електронното управление на ООН.

  Описанието на състоянието на страната продължава със сферата на енергетиката, където се констатират поредните „успехи“ на Борисов: „най-енергоемката икономика в ЕС, изразходваща 3.6 пъти повече енергийни ресурси за производство на единица БВП от средния енергиен разход в ЕС“, „най-въглеродно интензивната държава членка на ЕС с интензитет на емисиите на парникови газове към 2016 г. 4.3 пъти по-висок от средното за ЕС ниво“. България е и „най-ресурсоемката икономика в ЕС, изразходвайки 6.8 пъти повече суровини за производство на единица БВП от средния суровинен разход в ЕС“, признава Борисов.

  Отчита се още „силна амортизираност на водопроводната мрежа“, „ниска степен на съответствие с изискванията на директивата за пречистване на градските отпадъчни води“, „необходимост от намаляване на дела на депонираните отпадъци – нивото през 2017 г. от 61.8% е над 2.5 пъти по-високо от средното за ЕС.

  Въпреки хвалбите на Борисов за построени автомагистрали, документът отчита „същественото изоставане по отношение на покритието със скоростни пътища спрямо ЕС – покритието с автомагистрали и скоростни пътища е едва 0.006 км/кв. км, първокласните пътища са 14.7%, а автомагистралите едва 3.7%. от общата дължина на републиканската пътна мрежа, посочва правителството.
  Около 1/3 от републиканската пътна мрежа остава с лошо качество на пътната настилка. Към 2015 г. степента на завършеност на отсечките от основната ТEN-T мрежа в страната възлиза на едва 50%, което е петият най-нисък резултат в рамките на ЕС.

  Още признания: „България е една от държавите в ЕС с най-ниска раждаемост, има най-висок дял на смъртност от болести на органи на кръвообращението (65%), намаляване на населението в трудоспособна възраст – за последните десет години относителният дял на населението на възраст 15-64 години на 64.7%”.

  „Публичните разходи за образование като процент от БВП са 3.6% за 2018 г. при средно 4.6% за ЕС. България е на 83-то място в света и 26-о място в ЕС по показателя качество на образователната система в изследването Global Competitiveness Report 2017-2018 на Световния икономически форум, като за последните десет години страната влошава представянето си с 19 позиции. Включените деца в образование и грижи в ранна детска възраст са 83.9% за 2018 г. при 95.4% средно за ЕС.

  47% от 15-годишните младежи у нас са функционално неграмотни, 46.5% са с постижения под критичния праг в областта на науката, а 44.4% са с недостатъчно ниво на умения по математика, като изоставането спрямо ЕС е повече от двойно във всички области на изследването PISA 2018.
  Едва 29% от населението притежават поне основни умения в областта на цифровите технологии (57% средно за ЕС)”.

  Смертелно: „България е една от държавите членки с най-висок дял на младите хора между 15 и 24-годишна възраст, които не са нито в образование, нито в обучение, нито в заетост – 18.1% за България при средно ниво от 12.9% за ЕС през 2018 г.

  България има и най-високо неравенството в разпределението на доходите в ЕС – 7.7 пъти разлика между доходите на най-бедните и най-богатите 20% от домакинствата при средно 5.2 пъти в ЕС.

  Страната е на предпоследно – 26-о място в ЕС, по правителствени разходи за социална защита – 12.4% от БВП средно за последните десет години при средно ниво за общността 18.9% от БВП”.

  Въпреки изсипаните милиарди в регионално развитие у нас за смислени неща като стадиони в изчезващи села с население в пенсионна възраст и бутафорни крепости, правителството отчита „продължаващо задълбочаване на регионалните различия“. Югозападният район, в който попада основният икономически център на страната – столицата София, формира 47.9% от БВП на страната през 2016 г., като увеличава приноса си с 2.4 процентни пункта за последните 10 години.
  Разликата между най-развития (София-град) и най-изостаналия (Видин) в икономически план NUTS III район нараства от 43 пъти през 2007 г. до 65 пъти през 2016 г!!!

  От Споразумението за партньорство за новия програмен период не става ясно какъв е ефектът от изсипването на еврофондовете у нас през последните 7 години (2014 г. – 2020 г.) и защо вместо подобрение в много сфери се отчита влошаване, пише Медиапул.

  Основната част от споразумението представлява обещания на правителството за подобрение по всички гореизброени показатели, за което страната се надява да получи 9.7 млрд. евро през следващите седем години.

  Източник: 19min.bg

  ВАЖНОТО е ЧЕКМЕДЖЕТАТА да са ПЪЛНИ….нали СПАСИТЕЛЮ…

 7. израстнахме ДЕМОКРАТИЧНО…в ЛАТИНОАМЕРИКАНСКА БАНАНОВА РЕПУБЛИКА на БАЛКАНИТЕ от21-век….СКАЧАЙТЕ за БАНАНИ…ПАЛМОВОТО масло от НАС…

 8. Дано да си е слижил! Та като ритне, та като си счупи копитото, та като загнояса, та като отиде да го лекува Лъчо Мозъка, а после и проф. д-р ген. Муто… Сто на сто ще си отиде мърцина.

 9. Хората си гледат 167 кози с европейски пари, а на мен горката нещастница, Европа едно яйце не иска да ми даде.

 10. България не е свободна страна на свободни хора.

  България е Територия под игото на алчна, жестока и безскрупулна Мафия .

  Населението на Територията не показва никаква потребност от свобода, състои се от дълбоко наплашени за мизерното си битие човешки сенки.

  1. Много сте точен и до болка правдиво отразявате положението в БГ ! От повече от 10 г. ме преследват чрез влизане ежедневно в дома ми и поставяне на паразити в храна и дрехи! Нито една лаборатория в Бургас и ѝбг не иска да изследва , а БАБХ направо ми дава недеакватни отговори ! Подслушва ми се телефона и съм следена непрекъснато и когато разбрах , че бившия ми мъж / офицер от полицията / и сестра ми , жена на прокурор и бивша общинска служителка са ме измамили и са ми ограбили с имоти, започнах съдебни дела срещу Тях , познайте какво се случи ?Районната прокуратура в Бургас с прокурор Иван Кирков направи схема за принудителното ми задържане и по донос и с белезници бях откаранав ЦПЗ в Бургас и освидетелствана като психично болна ! Делата са спрени , а оз вече няколко години съм под ограничено запрещение , с попечител и отнети граждански права ! Най – интересното е , че нито един адвокат не иска да ми помогне и това ако не е фащистса диктатура , какво е ? В БГ , ако не те убият на светофар или на пътя ти спретват психично заболяване , за да те унищожат престъпници от ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА власт , на които всички слугуват ! За какво ВЪРХОВЕНСТВО на закона може да се говори ? Това е открита фашистка диктатура за да ни затворят усттите и да се подчиняваме на една престъпна ХУНТА ! Долу ЕС , долу Борисов ! Оставка незабавно !

   1. за жалост това е истина…в една друга от много години демократична страна…жена – майка нарочена от близките и че има психологически проблеми три години се криеше заради попечителството над децата cи докато не стигна до ПРЕЗИДЕНТА… в Швейцария психиатричните клиники са пълни с богати наследници НАРОЧЕНИ от БЛИЗКИТЕ СИ…ПСИХОПАТОдемокрация…

 11. Както се забелязва, на Бойко Борисов хич не му пука! Дипли си пачките, станал е милиардиер осул, осул, както казват турците на майчин език.
  Държавните ръководители на цяла демократична Европа застанаха в негова подкрепа! Представяте ли си пък техните страни, колко милиарди са измъкнали покрай него от страната ни?!? А, за САЩ да не говорим! Те, направо ни съдират гъзъ! Скъпи, изтребители, платени, ама дали ще дойдат? Споразумения зa G5, безплатни военни бази на наша територия, току що се сключи споразумение, за прехвърляне на американскняма ият окупационен корпус от Германия в България и Румъния, това са 45 000 американски военни, логистичен военно морски център във Варна иоще какви ли не бзплатни , а иначе много скъпи екстри за САЩ!
  Как няма да държат Борисов на власт! Дори да умре, робот с неговият лик ще направят, да ни баламосва!
  Няма отърване!
  Така е защото българите сме наивни, глупави и даже добри хора!

  1. Не сме добри, просто сме разединени, покорни, страхливи, само по пътищата като изпреварваме 25-годишни таралясницина забранения участък сме мачовци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *